سوالات متداول

یافت نشد.

صفحه درخواست شده از سوی شما یافت نشد و یا شما دسترسی لازم جهت مشاهده این صفحه را ندارید.


  • توپوگرافي چيست؟ چه نيازي به انجام توپوگرافي قبل ازعمل وجود دارد؟


     توپوگرافي که اصل لغت آن از منشأ علم زمين شناسي گرفته شده به معناي نقشه بلندي و  پستيهاي سطح قرنيه است. دستگاه توپوگرافي حلقه هاي نوراني بر روي سطح قرنيه مي تاباند که دستگاه کامپيوتر همراه آن از روي بازتاب شکل اين حلقه ها به قدرت انکساري قرنيه در نقاط مختلف قرنيه پي ميبرد. قدرتهاي مختلف سطح قرنيه بصورت رنگهاي مختلف طراحي و مشخص ميشود که باعث سهولت  در تشخيص بيماريهاي مختلف قرنيه ميشود. انجام توپوگرافي قبل از عمل براي آنست که بيماريهاي مختلف بخصوص اگر آستيگماتيسم نامنظم يا قوز قرنيه وجود داشته باشد تشخيص داده شود.
  • پاکيمتري چيست؟


    پاکيمتري تعيين ضخامت قرنيه در نقاط مختلف آنست. به علت آنکه براي انجام ليزيک برنامه ريزي جراحي نياز به تعيين دقيق ضخامت قرنيه دارد قبل از عمل انجام پاکي متري الزامي است.
  • آيا ليزيک با بيهوشي عمومي انجام ميشود يا بي حسي موضعي؟


       ليزيک تحت تأثير قطره بيحسي موضعي که سطح چشم (ملتحمه و قرنيه) را بيحس ميکند انجام مي گيرد. بيماران در حين جراحي دردي احساس نميکنند و تنها در مرحله اي از ليزيک احساس فشار خواهند کرد که قابل تحمل مي باشد. در مجموع در ميان تعداد زيادي از بيماران که تحت عمل ليزيک با قطره بيحسي موضعي قرار گرفته اند درد وجود نداشته است و براي هيچ بيماري نيز نياز به بيهوشي عمومي براي انجام ليزيک نبوده است. 
  • آيا کار کشيدن بيش ازحد از چشم ها پس از ليزيک (مثلا" کتاب خواندن يا کار با کامپيوتر) باعث آسيب يا ضعيف شدن مجدد چشم نمي شود؟


    خير، پس از ليزيک اگر چه تا مدت کوتاهي کار چشمي در فاصله نزديک ممکن است با تاري توام باشد اما با گذشت زمان بهتر خواهد شد و هيچگونه اثر سوئي در جهت ضعيف تر شدن شماره و ديد چشم به علت اين گونه فعاليتهاي چشمي گزارش نشده است در کوتاه مدت کار با مانيتور سبب تسريع بروز علائم خشکي چشم مي گردد که با گذشت زمان بهبود مي يابد. 
  • آيا وارد شدن آب به داخل چشم پس از انجام ليزيک خطرناک است ؟


      بلافاصله پس از جراحي و بخصوص در روزهاي اول و دوم اين مسئله بيشتر خطرناک است.حداقل 48 ساعت تا کامل شدن ترميم زخم برش قرنيه خطر ورود عوامل عفوني بداخل ضخامت قرنيه زمان نياز است و در طول اين مدت آب نبايد داخل چشم شود.
  • لازک چيست ؟


      لازک روش جديد اصلاح نزديک بيني و ديگر عيوب انکساري مي باشد که در چند سال اخير متداول گشته است. در اين روش که حد فاصل PRK و ليزيک مي باشد تنها لايه اپيتليوم که لايه نازک (حدود 50 ميکرون) که سطح قرنيه را مي پوشاند برداشته مي شود و پس از انجام ليزر بر روي سطح قرنيه مجددا" به جاي خود بر گردانده مي شود. اين لايه چون نازک بوده و احتمال جا به جا شدن و پاره شدن در زمان پلک زدن را دارد در پايان عمل، لنز پانسماني بر روي قرنيه گذاشته ميشود که بعد از 3 تا 5 روز که ترميم کامل شد برداشته ميشود. کاهش خطر ايجاد کدورت قرنيه و درد پس از عمل در تعدادي از گزارشات از محاسن اين جراحي اعلام گرديده است. در مطالعات ديگر تفاوتي بين لازک و PRK نبوده و هر دو روش معادل يکديگر بر شمرده مي شود.
  • آيا پس از جراحي ليزيک مقاومت قرنيه تغييري پيدا مي کند که بيمار نتواند ورزش و فعاليت بدني داشته باشد؟


      معمولا" محاسبات انجام شده براي انجام ليزر و اصلاح ميزان عيوب انکساري در حدي است که مقدار باقيمانده از ضخامت قرنيه کاهش چنداني در مقاومت قرنيه ايجاد ننمايد. بنابراين براي فعاليتهاي بدني پس از ليزيک مانعي وجود ندارد و در واقع بسياري از افرادي که به عينک (شماره هاي بالا) وابسته اند براي رهايي از وابستگي در زمان انجام ورزشهايي چون شنا و کوهنوردي که استفاده از عينک و لنز تماسي دشوار است داوطلب انجام ليزيک ميشوند. 
  • آيا افراد نزديک بين در خطر بيماري خاص چشمي ديگري قرار دارند يا خير؟


       دراين افراد خطر وقوع آب سياه (گلوکوم) و پاره شدن شبکيه بيش از ديگر افراد با چشم سالم مي باشد. اينگونه افراد حتي اگر تحت اعمال جراحي اصلاح نزديک بيني هم قرار بگيرند خطر وقوع اين دو بيماري کاهش نمي يابد. به عبارت ساده تر در اين افراد تنها نياز به استفاده از عينک يا لنز تماسي از بين رفته اما به علت وجود خطر ابتلا به موارد مذکور، براي هميشه يا (حداقل سالي يکبار) بايد تحت نظر چشم پزشک باشند. 
  • ميوپي چيست؟


    ميوپي myopia از ريشه دو کلمه يوناني opia و my گرفته شده است اين کلمات به معناي ديدن اشياء دور با تنگ کردن شکاف بين پلک هاست که در افراد نزديک بين بدون عينک مشاهده مي گردد و اصطلاح ميوپ به معنا و مترادف فرد نزديک بين مي باشد ولي به آن معناست که فرد نزديک بين اشياء واقع در فاصله نزديک را واضح تر و بهتر از دور مي بيند
  • ديوپتر چيست؟


       واحد اندازه گيري قدرت انکساري نور است. آنچه به عنوان واحد و درجه نزديک بيني محسوب مي گردد در حقيقت شماره چشم و قدرت عدسي عينک است که براي اصلاح عيب انکساري آن بکار مي رود. اين شماره بايد بتواند بهترين ديد ممکن را براي فرد ايجاد کرده و تصوير واضحي از محيط بر روي شبکيه تشکيل دهد.
  • جراحيهاي اصلاح کننده نزديک بيني بر روي قرنيه چه اثري مي گذارند؟


      اين جراحيها عمدتا"‌ باعث تغيير "دائمي" قدرت انکساري موجود در قرنيه مي شوند. يعني از همگرائي بيش از اندازه نور اجسام که قبلا" تصاوير را در جلوي شبکيه تشکيل مي داد کاسته، باعث مي شوند که تصاوير اين بار، بر روي شبکيه و به وضوح بيشتري ايجاد شوند. اين همان حالتي است که (به طور موقت) به وسيله عينک يا لنز تماسي منفي و با کاهش قدرت انکساري موجود درقرنيه ايجاد مي گردد.
  • چه زماني پس از عمل ليزيک مي توان استحمام کرد؟


      حمام کامل را مي توان 48 ساعت پس از ليزيک انجام داد و جانب احتياط آنست که آب مستقيما"‌ داخل چشمها نگردد. در هر صورت حدود اجازه استحمام پس از عمل بوسيله جراح صورت مي پذيرد.
  • افراديکه مبتلا به لرزش چشم (نيستاگموس) مي باشند و يا آنانکه بسيار مضطرب بوده و حتي از همکاري خويش و در حين عمل مأيوس و نگرانند چگونه تحت عمل قرار مي گيرند؟


      درصد قابل توجهي از متقاضيان عمل جراحي ليزيک افراد جوان مضطرب و بادل شوره هستند که اين مشکل خصوصا" درخانمها بيشتر ديده مي شود وليکن با انجام اقدامات و توضيحات قبل از اطاق عمل و حين جراحي انجام پذيرفته و تاکنون مشکل عمده و غير قابل حلي ديده نشده است.   
  • آيا بانواني که تحت عمل ليزيک قرار گرفته اند ميتوانند در پايان بارداري زايمان طبيعي داشته باشند يا آنکه بايد با سزارين نوزاد خود را متولد نمايند؟


      انجام ليزيک هيچ گونه مانعي براي زايمان طبيعي بشمار نمي رود و به دليل انجام ليزيک نيازي به انجام سزارين وجود ندارد.
  • آيا در دوره بارداري نيز مي توان ليزيک را انجام داد؟


      پس از سه ماهه اول دوران بارداري بعلت تغييرات هورموني اين دوره بر ميزان عيوب انکساري و وضعيت قرنيه تغييراتي ايجاد مي گردد، لذا بهتر است در طول دوران بارداري و تا چند ماه پس از خاتمه آن و تثبيت وضعيت چشمها از انجام عمل ليزيک اجتناب گردد. ليزراکسايمر تنها بطور موضعي بر روي قرنيه تأثير گذارده و اثرات عمومي و عوارضي در ديگر نقاط بدن مادر و جنين براي آن گزارش نشده است.
  • نزديک بيني بر چند نوع است؟


      شايعترين انواع نزديک بيني دو نوع است؛  ساده و پيش رونده (مرضي) که خوشبختانه نوع ساده آن داراي شيوع بسيار بيشتري است. در نوع ساده بغير از آنکه نزديک بيني فرد نياز به اصلاح با عينک يا طرق ديگر دارد معمولا"‌ تغييرات بيماري در قسمتهاي ديگر چشم وجود ندارد اما در نوع پيش رونده همانگونه که از نامش پيداست به علت نازک شدن تدريجي صلبيه (ديواره سفيد) چشم، قطر قدامي- خلفي آن نيز افزايش يافته و تغييرات متعدد در زجاجيه و شبکيه ايجاد مي گردد و خطر ايجاد سوراخهاي شبکيه (لايه حساس بينائي) در نوع پيش رونده زياد مي باشد. از بين رفتن و اضمحلال مشيميه (لايه تغذيه کننده شبکيه) و بالاخره پاره شدن و جدا شدن شبکيه نيز در اين افراد بيشتر است. اينگونه افراد اغلب داراي شماره هاي چشم بالائي از نزديک بيني بوده و در سير بيماري و طول زمان شماره چشم ايشان مرتب در حال تغيير است.
  • در چه زماني نزديک بيني ديگر تغييري نخواهد داشت؟


       معمولا" پيشرفت نزديک بيني ساده با پايان يافتن رشد فعال بدن متوقف مي گردد اين سن در حدود 20 تا 25 سالگي مي باشد، اگر چه بر اساس آمارهاي مختلف اين سن متفاوت گزارش شده اما معمولا"‌ بعد از سن 18 سالگي اگر ميزان تغييرات شماره چشم طي مدت 12 تا 18 ماه کمتر از 25% تا 5% ديوپتر (درجه) باشد، نزديک بيني تقريبا" ثابت قلمداد مي شود. 
  • راههاي اصلاح نزديک بيني کدام است؟


     براي اصلاح نزديک بيني بيش از ده روش نام برده ميشود. از ميان آنها روشهايي که شايعتر، متداول تر و از نظر عوارض و سير نتيجه شناخته شده تر هستند عبارتست از :1. اصلاح با عينک.2. اصلاح با لنز تماسي (کنتاکت لنز).3. اصلاح به شيوه راديال کراتوتومي (آر. کي- RK) که امروزه ندرتا" انجام مي گيرد.4. اصلاح به وسيله ليزراکسايمر به صورتهاي (پي. آر. کي. PRK)، ليزيک (LASIK) و لازک (LASEK).5. حلقه هاي داخل قرنيه اي (Intra corneal Ring).6. لنزهاي داخل چشمي در حضور عدسي طبيعي بيمار (فاکيک) مانند آرتيزان، I-Care .همانگونه که گفته شد روشهاي ديگري نيز مطرح است که از نظر نتايج و عوارض دراز مدت در حال حاضر مورد بررسي و ارزيابي مي باشد.
  • ليزر چيست؟


    ليزر در حقيقت نوري است که امواج آن به وسيله دستگاه ليزر کاملا" همسو و تقويت گرديده و تنها از يک طول موج به خصوص تشکيل گرديده است. بنابراين نور ليزر داراي انرژي خيلي زياد بوده و قابليت تمرکز حتي در سطوح بسيار کوچک براي انجام برشهاي دقيق دارد.
  • تاريخچه استفاده از ليزر اکسايمر در چشم چيست؟


      ليزراکسايمر از حدود سه دهه قبل براي برشهاي بسيار دقيق بر روي تراشه هاي کامپيوتري استفاده شد. در همان زمان نيز نخستين تجربيات استفاده از ليزر اکسايمر بر روي چشماني که فاقد ديد مفيد بودند انجام گرفت سپس حدود بيست سال پيش استفاده از آن به صورت محدود و در چهار چوب قوانين مصرف دارو و غذا  در آمريکا FDA صورت پذيرفت. از سال 1991 بسياري از مراکز اروپائي انجام ليزراکسايمر را در درمان نزديک بيني آغاز کرده اند. در ايران نيز از تيرماه سال 1373 اين روش در دو مرکز در تهران آغاز گرديد. در آذر ماه 1376 FDA استفاده از ليزراکسايمر را در اصلاح نزديک بيني تأييد کرد. در حال حاضر مراکز متعددي در تهران و شهرستان ها براي اصلاح عيوب انکساري از ليزراکسايمر استفاده مي کنند.
  • قرنيه چيست؟


      قرنيه قسمت شفاف (چون شيشه بي رنگ) و برجسته جلوي چشم است که شفافيت آن به نور اجسام محيط اجازه مي دهد که به فضاي داخل چشم راه پيدا کنند. آنچه باعث افتراق رنگ چشم افراد از يکديگر ميشود رنگ قرنيه نيست بلکه رنگ عنبيه است. قرنيه طبيعي بايد کاملا" شفاف باشد. جراحيهاي اصلاح کننده عيوب انکساري عمدتا" از طريق تغيير قدرت انکساري قرنيه موثر هستند. 
  • ليزيک چيست؟


      جديدترين و شايع ترين روش اصلاح عيوب انکساري است که نتايج و عوارض آن تا حدود زيادي مشخص گرديده ليزيک ناميده ميشود. کلمه ليزيک LASIK، خلاصه کلمات انگليسي laser in situ keratomileusis مي باشد.معني اين کلمات آنست که انحنا و قدرت قرنيه در محل طبيعي خود و در روي چشم به وسيله ليزر تغيير مي يابد و بدينوسيله شماره چشم فرد اصلاح ميگردد. 
  • علت آنکه ليزر امروزه به تنهايي کمتر استفاده مي گردد و ليزيک ابداع شد چيست؟


     PRK داراي عوارض مختلفي بوده، از جمله :1. درد شديد براي حدود 2 تا 3 روز - که البته با قطره و داروهايمسکن قابل کنترل مي باشد- ، استفاده از لنز پانسماني که بطور موقت بر روي قرنيه گذاشته مي شود نيز در کاهش درد موثر مي باشد.2. تاري ديد که تا حتي يکماه نيز ممکن است به طول بيانجامد.3. امکان کمتر جراحي همزمان هر دو چشم با هم که گاهي تا يکماهرعايت فاصله بين دو چشم مورد نياز بود.4. خطر بيشتر عفونت در روش PRK نسبت به ليزيک چون سطح وسيع تري از قرنيه برداشته ميشود (که تنها بصورت خط باريکي برش از سطح قرنيه برداشته مي شود).5. خطر ايجاد کدورت قرنيه. بخصوص در شماره هاي بالاتر از 4 تا 5 که خطر بوجود آمدن کدورت در PRK بيشتر از ليزيک مي باشد و اين مشکل پس از ليزيک بسيار نادر است امروزه با استفاده از دارو (ميتومايسين) همزمان با PRK خطر ايجاد کدورت کاهش يافته است. 
  • در چه محدوده سني اين جراحي قابل انجام است؟


      سن انجام ليزيک از 18 سالگي به بالا است، البته به شرط آنکه شماره چشم براي حداقل يکسال ثابت باشد يا ميزان تغييرات کمتر از 5/0 ديوپتر (نمره) باشد در سن 18 تا 20 سالگي اگر شماره چشم براي دو سال ثابت باشد در صورتيکه مانع ديگر چشمي وجود نداشته باشد مي توان ليزيک را انجام داد. حداکثر سن نيز بستگي به سلامت کامل چشم، شماره چشم داوطلب و نظر جراح داشته، که از 50 تا 60 سالگي متفاوت است.
  • آيا استفاده از عينک يا لنز تماسي تأثيري در نتيجه جراحي دارد؟


      استفاده يا عدم استفاده از عينک (يا استفاده از عينک با نمره پايين تر و يا بالاتر) تأثيري در شماره واقعي چشم يا پيشرفت نزديک بيني نداشته و حتي تا روز عمل نيز ميتوان از عينک استفاده کرد. اما لنزهاي تماسي اگر نرم باشند داراي تأثير منفي بر روي قرنيه بوده و حداقل 4 روز قبل از جراحي بايد از استفاده آن خودداري شود تا قرنيه شکل و مشخصات واقعي خود را باز يابد. در مورد لنزهاي سخت يا RGP نيز بهتر است حداقل دو تا سه هفته قبل ازعمل از استفاده آن خودداري گردد. اگرچه ممکن است عليرغم رعايت اين موارد احتياط، مشخصات قرنيه و شماره چشم تغيير خاصي نيابد. رعايت اين نکات به اين منظور است که اگر قرار است تغييري در قرنيه و متعاقب آن در نتيجه جراحي رخ دهد از ديد جراح مخفي نماند. استفاده از لنز سخت يا RGP  سبب تغيير در ميزان واقعي آستيگمات و شکل قرنيه و در نتيجه دشواري در تشخيص برخي از بيماريهاي قرنيه خواهد شد.
  • اهميت پاکيمتري چيست؟


    پس از برداشتن لايه سطحي قرنيه (فلاپ) به وسيله ميکروکراتوم که ضخامت حدود 150 تا 160 ميکرون دارد و انجام ليزر بايد ضخامت حدود 250 ميکرون (ميکرون= 1000/1 ميليمتر) از قرنيه باقي بماند تا قرنيه پس از عمل دچار نازک شدگي پيشرونده و افزايش مجدد شماره و ايجاد آستيگماتيسم نا منظم نشود. بنابراين جهت محاسبات دقيق حين جراحي و جلوگيري از بروز يکي از بدترين عوارض ليزر بايد پاکيمتري دقيق قبل از عمل انجام گيرد و بر اساس آن مشخص مي گردد که تا چه حدي نزديک بيني قابل اصلاح خواهد بود.
  • اورب اسکن Orb-scan چيست؟


    اخيرا" دستگاه جديدي ساخته و به بازار عرضه شده که در ضمن آزمايش علاوه بر توپوگرافي و پاکيمتري قرنيه توأما" و بدون تماس با چشم انجام مگردد و از دقت بالائي برخوردار است. همچنين اين دستگاه مي تواند بيماريهاي سطح خلفي قرنيه را نيز مشخص کند که قبلا" با توپوگرافي امکان پذير نبود بدينوسيله هر چه بهتر و دقيق تر قرنيه ارزيابي مي گردد قبل از جراحيهاي اصلاح کننده عيوب انکساري انجام اين آزمايش که دقت بالاتري دارد درخواست و توصيه مي گردد. 
  • قبل از جراحي ليزيک چه اقداماتي بايد انجام گيرد؟


     در صورت سلامت کامل چشمها و کسب نتيجه دلخواه در معاينات اوليه و رعايت موارد ذکر شده در سؤالهاي قبل مثل عدم استفاده از لنز تماسي طي مدت مشخص شده قرار عمل گذاشته مي شود. مواردي که بايد قبل از عمل رعايت شوند عبارتنداز :1. از چند روز قبل از جراحي حتما"‌ شبها لبه پلکها را (از بيرون) بوسيله آب گرم و شامپوي بچه شسته و سپس با آب گرم آب بکشيد.2. در مورد خانمها اگر از لوازم آرايشي استفاده مي شود بهتر است 2 تا 3 روز قبل از عمل از استفاده اين مواد در اطراف چشم خودداري گردد.3. شب و ساعتهاي قبل از عمل را استراحت کرده و اضطراب به خود راه ندهيد. جاي نگراني نيست زيرا اين جراحي تا کنون بر روي هزاران بيمار با نتايج عالي انجام شده و استراحت مناسب باعث افزايش همکاري شما در حين جراحي ودر نتيجه افزايش شانس موفقيت عمل ميگردد.4. در صورتيکه واقعا" نياز باشد مي توانيد يک قرص 5 ميلي گرمي ديازپام را حدود نيم ساعت قبل از شروع جراحي ميل نمائيد تا در حين جراحي فقط اضطراب کاهش يابد، اما هوشياري کم نشود و همکاري نيز در اين زمان مختل نگردد. ضمنا"‌ پس از پايان جراحي اثر دارو به اوج خود خواهد رسيد و بيمار مي تواند استراحت و خواب کوتاهي داشته باشد.5. بهتر است قبل از جراحي استحمام نماييد زيرا تا 48 ساعت پس از جراحي نبايد به حمام برويد و از طرفي خود استحمام قبل از عمل نيز باعث ايجاد آرامش و کاهش اضطراب خواهد گرديد. 6. در روز جراحي از بکاربردن عطر و ادوکلن خودداري فرمائيد. 
  • با سلام آيا براي افرادي كه قرينه نازك دارند ونمره عينك شان نيز بالا است امكان عمل ليزيك وجود دارد ؟


    عمل لیزیک برای این بیماران توصیه نمی شود و در صورتیکه باقی مانده استرومای قرنیه بیمار پس از عمل PRK کمتر از 400 میکرون نباشد تا 8 نمره نزدیک بینی قابل اصلاح می باشد _ در صورتیکه شماره چشم بیش از این مقدار و همراه با آستیگماتیسم باشد، کاشت لنز داخل چشمی توصیه می شود.
  • با سلام لطفا در خصوص عمل CCP یاCXL از نظر کارایی در عدم پیشرفت قوز قرنیه و بهبود دید و همچنین احتمال عوارض جانبی این عمل توضیح فرمایید.با تشکر


      از روشهایی است که اخیراً در درمان پیشرفت قوز قرنیه کاربرد دارد. در این روش که توسط Seiler ابداع شده به کار گیری محلول ریبوفلاوین در روی قرنیه و تاباندن اشعه UV به سطح قرنیه باعث افزایش قدرت کلاژن در سطح قرنیه و در نتیجه جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه می شود و تا حدود 95% نتایج آن مثبت گزارش شده است. عوارض آن ناشایع است و شامل نقص اپی تلیال قرنیه، کدورت قرنیه و یا زخم قرنیه می باشد. در تعداد محدودی از بیماران پس از عمل نیز افزایش دید گزارش شده است، نتایج آن پس از 6 ماه قابل ارزیابی است. پس از انجام این روش می توان از عینک، لنز تماسیRGP و کارگزاری رینگ داخل قرنیه و یا لنز داخل چشمی استفاده کرد. 
  • سلامبا توجه به اینکه انجام لیزیک در دوره بارداری خطری برای مادر و جنین ندارد، آیا داروها و قطره هایی که پس از عمل باید استفاده شود،مشکلی در این زمینه ایجاد می کنند؟


       از آنجائیکه قطره ها بصورت موضعی (فقط در چشم) مصرف می شوند معمولاً عارضه خاصی بر مادر و جنین ندارند. جهت اطمینان بیشتر و جلوگیری از جذب دارو توصیه می شود هنگام استفاده از قطره  بمدت 1 تا 2 دقیقه گوشه داخلی و پایین چشم را فشار دهندتا دارو فقط در چشم اثر کند.
  • سلام میخواستم بدانم که شخصی که جراحی کاشت لنز (فیکیک)انجام داده , پس از عمل فیکیک میتواند جراحی بینی(زیبایی) انجام دهد؟ضربه هایی که به بینی در حین عمل وارد میشود موجب جابجایی لنز نمی شود؟


      بله، انجام  انجام این عمل جراحی مشکلی ایجاد نمی نماید و سبب جابجایی لنز نمی گردد.
  • سلام. آیا در مرکز شما لنز اورتوکراتولوژی عرضه می شود؟ هزینه آن حدوداً چه قدر است؟


    با سلام. بله در این مرکز لنز اورتوکراتولوژی عرضه می گردد. هزینه آن در حدود 280000 تومان می باشد. شما می توانید با کلینیک تماس گرفته و نوبت معاینه جهت تجویز لنز دریافت نمائید.
  • با سلام لطفا در مورد پماد لوبراتکس و نقش درمانیش توضیح بدید با تشکر


    پماد لوبراتکس جهت مرطوب ساختن سطح قرنیه در افرادی که از خشکی چشم رنج می برند استفاده می شود. همچنین در افرادی که تحت عمل جراحی PRK یا لازک قرار گرفته اند بعد از خارج نمودن لنز تماسی توصیه می شود بمدت کوتاهی از ان استفاده شود.
  • با سلام توصیه شما برای استفاده از عینک آفتابی بعد از عمل لازک چیه؟اصلا لازم که استفاده بشه؟و در صورت لزوم در چه محیطی بیشتر توصیه می کنید؟


     با سلام.استفاده از عینک آفتابی حساسیت به نوری که بعد از انجام عمل لازک ایجاد می شود را کم می کند بنابراین توصیه می شود چند روز اول بعد از عمل لازک از عینک افتابی حتی در منزل نیز استفاده کنید. در مجموع استفاده کردن از عینک آفتابی ضروری نیست و بستگی به خود فرد دارد.
  • با سلام.می خواستم ببینم از لوازم آرایشی در صورتی که خشکی چشم داشته باشیم از چه زمانی بعد از عمل لازک می توانیم استفاده کنیم؟


    با سلام. یک تا دو هفته بعد از برداشتن لنز می توانید استفاده نمائید.
  • با عرض سلام وخسته نباشيدآيا عينك مطالعه براي كساني كه مشكل بينايي ندارند فقط براي تمركز بر درس از آن استفاده كنند مفيد ميباسد يا مضر؟


    عینک مطالعه جهت افراد بالای 40 سال که دچار پیر چشمی شده اند تجویز می شود.همچنین در موارد خاص، در افراد دوربین جهت اصلاح بهتر دید نزدیک نیز قابل تجویز می باشد ولی عینک جهت تمرکز در درس نمی باشد و استفاده از آن بایستی طبق نظر پزشک صورت گیرد.
  • با سلام آیا گریه کردن متوالی می تونه اثر سوئی در جریان بهبودی چشم بعد از عمل لازک داشته باشه؟


    با سلام. خیر. گریه کردن اثر سوئی ندارد.
  • باسلام وخسته نباشيدآيارنگ كردن موهابراي كسي كه يك هفته از عمل لازيك اومي گذردعوارضي ندارد؟


    با سلام. در صورتيكه با چشم شما تماس نداشته باشد مانعي ندارد.
  • با سلام.آيا تكان هاي زياد يا افتادن يا پريدن از ارتفاع كه باعث ضربه شديد به بدن مي شود؛مي تواند آسيبي به چشمي كه مورد عمل لازك قرار گرفته برساند؟به عبارت ديگر تاثيري در روند بهبودي اين عمل دارد؟


       با سلام و تبريك سال نو. چنانچه ضربه به چشم وارد نشود تأثيري در روند بهبودي ندارد.
  • به طور متوسط ضخامت قرنیه های ضخیم،معمولی و نازک چند میکرون است؟علت استفاده از کارت TS در لازک چیست؟


    با سلام. ضخامت زير 500 ميكرون براي قرنيه نازك، ضخامت بين 500 تا 580 ميكرون براي قرنيه با ضخامت معمولي و ضخامت بالاي 580 ميكرون براي قرنيه هاي ضخيم در نظر گرفته مي شود. براي كسانيكه ضخامت قرنيه كم يا عيب انكساري بالا و يا هر دو مورد را با هم داشته باشند از كارت TS در لازك استفاده مي گردد.
  • ایا مرکزتخصصی شما خدمات پروتزدارد


       با سلام. بلي. در اين مركز عمل­هاي تخصصي تعبيه پروتزهاي چشمي انجام مي شود. طبيعي است كه پس از معاينه جهت تكميل روند درمان به مراكز مربوطه معرفي مي شويد.
  • لنز سخت جيست آ يا نياز به عمل دارد؟عكس انداختن از چشم به جز فارا بي مركزي ديگر است؟ادرس


      لنز انواع مختلفی دارد (نرم، سخت، نفوذپذیر به گاز) که می تواند جنبه طبی یا زیبایی داشته باشد. چنانچه لنز سختی که برای شما در نظر گرفته شده کاربرد درمانی دارد یعنی قرنیه شما بیمار است بنابراین چنانچه منظور شما از عمل جراحی، اعمال لیزیک یا لازک است این گونه عملها امکان پذیر نمی باشد و عملهای خاص خود را نیازدارد. تمام مراکز خصوصی چشم آزمایشات را انجام می دهند.
  • سلام خسته نباشیدلطفا در مورد روزه داری برای افراد دارای نزدیک بینی توضیح بفرمایید.با تشکر


    با سلام .مشکلی ایجاد نمی کند. 
  • با عرض سلام و با سپاس از جنابعال خواهشمندم علائم بروز اکتازی پس از عمل لازک را بیان فرمایید.


       با سلام. انچه که بیمار از آن شکایت دارد، تاری دید است. در معاینه وجود عیب انکساری و در آزمایش کاهش ضخامت بخشی از قرنیه که دچار اکتازی شده مشخص است.
  • باسلام عمل ليزيك انجام داده ام ايا مصرف سيگار وبا توجه به اينكه دود ان گاهي به چشم فرو ميرود تاثيري در عمل دارد يا خير با تشكر


      با سلام. تاثیری ندارد.
  • با سلامدر بزرگسالان تجويز منشور جهت انحراف خفيف چشم آيا جنبه درماني دارد يا يك مسكن است؟


    با سلام. تجویز منشور در عینک با دلایل مختلف زیر صورت می گیرد:تسکینی، تشخیصی، درمانی، بهبود ظاهری، تمرینی که مورد استفاده آن با توجه به اختلال و وضعیت دید دو چشمی بیمار تعیین می گردد.
  • سلام , من مدت 5سال است ليزيک کرده ام ايا ورزش سنگيني مثل بدن سازي براي چشم من ايرادي ندارد ؟ با تشکر


    با سلام. نه ضرری ندارد.
  • من هزينه عمل ليزيك و ميخواستم ميدونم چند نوعه بالاترين قيمت به چقدر ميرسه


    با سلام. هزینه عمل لیزیک 1250000 تومان و هزینه عمل لیزیک به روش فمتوسکند 1650000 تومان می باشد.
  • با سلام من دچار بیماری بلفاریت هستم و از شامپو برای شست و شو ی چشمم استفاده می کنم ایا عمل لیزیک خطر دارد


    با سلام. نه خطری ندارد. اما قبل از انجام عمل لیزیک می بایستی بلفاریت شما به طور کامل درمان گردد.
  • باسلام عمل ليزيك چه تفاوتي با فمتوسكند دارد ايا امكان بازگشت نمره چشم در فمتوسكند پايين تر است با تشكر


    با سلام. در عمل لیزیک لایه ای به نام فلپ از روی قرنیه بصورت لولایی برداشته می شود . برداشت این لایه از چشم به دو صورت قابل انجام است:الف) با استفاده از تیغ بسیار ظریف(میکروکراتوم)ب) با استفاده از لیزر (توسط دستگاه فمتوسکند)بعد از برداشتن فلپ از لیزری به نام لیزر اگزایمر جهت تغییر انحنای قرنیه استفاده می شود. برداشتن فلپ با فمتوسکند بصورت یکنواخت و با حداکثر دقت صورت می گیرد و عوارضی نظیر درد، سوزش، و اشک ریزش ناشی از آن کمتر است.
  • با سلام می خواستم طریقه صحیح استفاده از قرص لنز رو برام توضیح بدین ؟باید محلول سالین داخل جا لنزی بریزیم بعد قرص رو داخلش قرار بدهیم یا با آب معمولی هم می شه و یا محلول خود لنز رو استفاده کنیم؟داخل خود جا لنزی قرص رو بندازیم و یا یه فنجون جدا؟مرسی


      در حال حاضر با توجه به محلول های جدید لنز که هم تمیز کننده و هم ضدعفونی کننده هستند استفاده از قرص لنز دیگر موردی ندارد. در صورت علاقمندی به استفاده از قرص لنز برای هر محلول دستورالعمل در بروشور خود قرص داده شده را بایستی اجرا کنید. هیچکدام ازموارد که خودتان پیشنهاد کردید را استفاده نکنید.
  • با سلام در عمل کاشت لنز استیگمات چشم هم برطرف میشود یا خیر ؟ بعداز عمل تا چه مدت باید از دارو استفاده کرد


    با سلام. آستیگمات در حد 1 تا 1.5 با برشی که توسط جراح هنگام عمل ایجاد می شود تا حد زیادی قابل برطرف شدن است . بالاتر از این باید از لنزهای داخل چشمی مخصوصی به نام توریک  استفاده کرد که قابلیت اصلاح را داشته باشد.معمولا نیاز به استفاده از دو قطره می باشد یکی برای یکهفته و دیگری برای یکماه بایستی استفاده گردد.
  • با سلام. آیا بعد از عمل جراحی بیماری نیستاگموس احتمال نابینایی وجود دارد؟


    با سلام. عمل جراحی نیستاگموس بر روی عضلات خارج چشمی صورت می گیرد و ارتباطی به راههای بینایی ندارد.
  • با سلام. چند روز بعد از جراحی لیزیک نباید با کامپیوتر کار کرد؟


    با سلام. معمولاً از فردای روز عمل کار با کامپیوتر بلامانع است.
  • با سلام ايا تمرينات چشمي باعث بهبودي دوربيني ميشوند؟


    با سلام. خیر تاثیری ندارد.
  • با سلام و احترامآيا امكان اصلاح و درمان كمي ضخامت قرنيه چشم وجود دارد.براي اصلاح نزديك بيني در چشم با قرنيه نازك عمل لازك چه خطراتي دارد.


    با سلام. در حال حاضر روشی برای تغییر یا افزایش ضخامت قرنیه وجود ندارد. در صورت نازک بودن قرنیه به میزان کمتر از استاندارد عمل لازک امکان افزایش نازکی قرنیه بطور پیشرونده و افزایش میزان آستیگمات و حتی قوز قرنیه نیز وجود دارد.
  • با سلام . دختری 23 ساله هستم .اندازه مردمک چشمهام با هم تفاوت داره . آیا درمانی وجود داره؟ یا جراحی زیبایی؟


     با سلام. تفاوت اندازه مردمک ها چند علت دارد تا مقداری از آن طبیعی است و جای نگرانی نداشته و نیاز به جراحی نیست اما اگر ریشه بیماری داشته باشد، لازم است معاینه کامل شده و خود بیماری درمان گردد نه فقط مردمک.
  • آیا حمام کردن و خوابیدن برای خلاصی از قرمزی چشم مفید است؟


      با سلام. اگر علت قرمزی عفونت لبه پلک و خستگی ناشی از فعالیت زیاد باشد موثر است. ولی قرمزی چشم عمل متفاوتی دارد که بایستی بر حسب علت آن تحت درمان قرار بگیرد.
  • باسلام .اطلاعاتی در مورد کراس لینگ می خواستم.ممنون


      با سلام. با استفاده از این روش که در اصل یک نوع اشعه تابانی به قرنیه بوده ادعا می شود در درمان نسبی قوز قرنیه مؤثر است اما برای اظهار نظر در مورد درمان یک شخص خاص با این روش نیاز به معاینه حضوری می باشد.
  • با سلام . آیا لنز های داخل چشمی برای یکرنگ کردن چشمها هم استفاده میشه؟


       با سلام. از لنز های داخل چشمی فقط جهت اصلاح عیوب انکساری که با عمل های جراحی یا لازک قابل عمل جراحی نباشد استفاده می شود و کاربردی جهت تغییر رنگ چشم ندارند برای این منظور می توانید از لنزهای تماسی رنگی استفاده نماید.
  • با عرض سلام میخواستم بدونم حاملگی در صورتی که 3هفته از عمل لیزیک میگذره ضرر داره؟اگه داره تا کی؟


    با سلام. خیر مانعی ندارد.
  • با سلام، لطفا در مورد لیزر فمتو سکند برای درمان پیرچشمی توضیح دهید آیا در مرکز بصیر انجام می شود شرایط آن چیست و هزینه آن چقدر است؟


    روش جدیدی است که در حال اجرا می باشد. این دستگاه در مرکز چشم پزشکی بصیر راه اندازی شده است و افرادیکه از عینک استفاه می کنند می توانند کاندید این روش جراحی شوند. در خصوص هزینه و جزئیات و شرایط آن بایستی حضوراً معاینه ، ارزیابی و پاسخگوئی شود.
  • می خواستم در مورد کاشت لنز داخل چشمی وعوارضش توضیح دهید؟هزینه آن چقدر است ؟چه مدت بعد بهبودی کامل حاصل میشود؟


      با سلام. در صورتیکه شماره یا شرایط چشم شما مناسب انجام عمل های لیزیک یا لازک نباشد بعد از انجام آزمایشات لازم به شرط مناسب بودن وضعیت چشم شما لنز داخل چشمی بعد از اندازه گیری، با عمل جراحی داخل چشم پشت قرنیه (قسمت شفاف جلوی چشم) و جلوی عنبیه (قسمت رنگی چشم) قرار داده می شود. بر حسب نوع لنزی که استفاده می شود امکان دارد نیاز به بخیه باشد یا نباشد. اگر عمل جراح با بخیه باشد حدود یکی دو ماه بعد بخیه ها کشیده می شود از عوارض آن می توان به احتمال عفونت و التهاب و آسیب سلولهای قرنیه و در استفاده از لنزهایی که پشت عنبیه و جلوی عدسی قرار داده می شود امکان ایجاد آب مروارید در آینده اشاره کرد. هزینه دو چشم بین 2.5 تا 3 میلیون تومان متغیر است. البته بعد از معاینه و انجام آزمایشات و تعیین نوع لنز می توان قیمت دقیق را مشخص نمود. معمولاً بهبودی از روز بعد از عمل حاصل می شود.
  • با سلام . اندازه مردمک چشمهام با هم تفاوت دارد.آیا اصلاح میشود؟ به کدام چشم پزشک باید مراجعه کنم . آیا در آینده مشکلی پیش میاد؟


    با سلام. عدم تساوی اندازه مردمک دو چشم در 25 درصد افراد سالم دیده می شود و حتی اندازه آن می تواند در شبانه روز تغییر کند. در سایر موارد می تواند ناشی از بیماریهای اعصاب باشد بنابراین توصیه می شود در مرحله اول به چشم پزشک فوق تخصص پلک و انحراف و در مرحله بعد متخصص داخلی اعصاب (نورولوژیست) مراجعه نمائید. چنانچه مشکل خاصی نباشد در اینده نیز مشکلی پیش نخواهد آمد.
  • با سلام برای عمل کاشت لنز لطف می کنید یک متخصص خوب در تهران به من معرفی کنید؟


    با سلام. همه همکاران ما در کلینیک بصیر به بهترین نحو قادر به انجام این عمل می باشند لطفاً برحسب زمانی که می توانید تشریف بیاورید. با پذیرش کلینیک با خانم عباس زاده در این خصوص هماهنگی نمائید.
  • با سلام مجدد-من یک ماه پیش عمل prk داشتم میخواستم بدونم آیا کار با کامپیوتر میتونه باعث تاخیر در بهبودی کامل دیدم بشه؟ ممنون از لطف شما


    با سلام. خیر تأثیری ندارد.
  • باسلام ایا روزه داری برای بیماران قوزه قرنیه ضرر دارد(لازم بذکراست که بنده هردو چشمم داری قوزه قرنیه میباشد نسبتا شدید متشکرم


    با سلام. خیر ضرری نارد.
  • هزینه فمتولیزیک چقدر است؟


    با سلام. 1750000 تومان بدون کارت1850000 تومان با کارت
  • سلام. آيا بعد از عمل رينگ براي درمان كراتوكونوس باردار شدن سبب ايجاد عارضه اي مي شود يا نه؟ با تشكر


    با سلام. خیر.
  • با سلامچند روز بعد از عمل لیزیک میتوان به ورزش سنگین مانند بدنسازی مشغول شد ؟


    با سلام. از 7 تا 10 روز بعد از عمل
  • 6 ماه پیش عمل پی آی کی انجام دادم و الان با چشم راستم کوچکتر از چشم چپم (طبیعی ) می بینم آیا علت خشکی چشم است


    با سلام. بایستی مورد معاینه قرار بگیرید تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود.
  • با عرض سلام-می خواستم بدونم ضخامت قرنیه ربطی به چاقی و لاغری فرد داره یا نه؟


    با سلام. خیر.
  • آیا مگس پران با لیزر درمان می شود؟ البته در یک مقاله خواندم که در ویرجینیای امریکا در حال انجام است؟


    با سلام. خیر.
  • سلام آیا امکان عمل اپی لیزیک با دستگاه فمتو سکند وجود دارد ؟ واینکه چقدر این روش متداول وموردتایید پزشکان کلینیک است؟


    با سلام.در دستگاه فمتوسکند برداشت فلپ با استفاده از لیزر می باشد. اپی لیزیک دستگاه جداگانه دارد.
  • سلام هزینه توپوگرافی و همچنین عمل پیوند قرنیه چقدر هست


    با سلام. هزینه توپوگرافی 20000 تومان و هزینه عمل پیوند قرنیه 1100000 تومان می باشد.
  • سلام ، با تشكر از راهنمايي جنابعالي . مي خواستم بدونم ميزان ماندگاري عمل ليزيك يا لايزيك تا چه مدت است؟


    با سلام. بسته به میزان شماره چشم دارد. هر چه شماره چشم بالاتر باشد امکان برگشت مقداری از شماره اولیه چشم در درصدی از افراد وجود دارد. ولی در حالت معمول این گونه اعمال با ماندگاری بالای 90 درصد همراه هستند.
  • با سلام آیا ضعیف بودن چشم باعث سر درد می شود؟ آیا روزه برای افرادی که چشمشان ضعیف است ضرر دارد؟


    با سلام. بله. خیر.
  • با سلام. می خواستم ببینم میشه با جراحی آستیگمات چشم رو درمان کرد؟


    با سلام. بله در صورت مناسب بودن ازمایشات مربوطه می توان با لیزیک یا لازک استیگماتیسم را برطرف نمود.
  • با سلام .آیا استفاده از عینک طبی موجب سیاهی یا گودی زیر چشم میشود؟برای سیاهی یا گودی زیر چشم چه باید کرد؟


    با سلام. بله امکان دارد. معمولاً چند ماه بعد از استفاده نکردن از عینک سیاهی و گودی خودبخود برطرف می شود. هر چند می توان از مواد آرایشی جهت پوشاندن ان استفاده کرد.
  • باسلام:چگونه ميتوان فشار چشم را كاهش داد و تحت كنترل نگه داشت؟


    با سلام. درمانهای مختلف کاهش فشار عبارتند از 1. قطره های چشمی             2. داروهای خوراکی   3. لیزر محیط قرنیه    4. عمل جراحی
  • با سلام من درباره ی بیماری فوکس سوال داشتم که اصلا چی هست و اینکه بیماری خطرناکی هست؟ واحتیاج به درمان داره یا نه؟ با سپاس از پاسخگویی شما


     با سلام. فوکس هتروکرومیک یک بیماری سیستم ایمنی محدود به قرنیه چشم می باشد.گاهی اوقات همراه با عفونتهای داخل چشم دیده می شود. خطرناک نمی باشد. گاهی اوقات احتیاج به درمان دارد.
  • با سلام ایا کلینیکی برای درمان با این روش در ایران افتتاح شده لطفا آدرس و شماره تلفن مربوطه را ذکر نمایید. با تشکر


    با سلام. اگر منظور دستگاه لیزر اگزیمر است که در تهران حدود 5 مرکز مجهز وجود دارد. اگر منظور دستگاه جدید فمتولیزر می باشد که قبل از کلینیک نور در کلینیک بصیر تهران و مرکز چشم پزشکی اصفهان افتتاح شده و این عمل انجام شده است.
  • سلام می خواستم ببینم داروی ارتلاک برای چه بیماری هایی تجویز می شود


      با سلام. قطره آرتلاک برای درمان خشکی چشم و بیماریهایی که باعث خشکی چشم می شوند استفاده میشود.
  • سلام می خواستم ببینم داروی osteocare برای چه بیماری هایی تجویز می شود


    با سلام. شربتي حاوي كلسيم (300gm)و منيزيم(150gm) به همراه روي و ويتامين د. اثرات:  تركيبي حاو ي كلسيم فراوان به همراه كوفاكتورهاي منيزيم و ويتامين د براي جذب براي اثر بخشي بهتر كلسيم. - مناسب براي رشد استخوانها در كودكان - مفيد براي بزرگسالان بالاي 50 سال،زنان باردار و شيرده - جلوگيري از پوكي استخوان در دوران يائسگي .مقدار مصرف: كودكان 1 تا2 سال:1 قاشق مربا خوري 2 بار در روز كودكان 3 تا 12 سال:2 قاشق مربا خوري 2 تا 3 بار در روز بزرگسالان و زنان حامله و شيرده: 2 قاشق مربا خوري 2 بار در روز    
  • سلام ایا داروی ارتلاک برای بیماری های دیگر هم تجویز می شود با تشکر


      با سلام.موارد مصرف درخشكي و تحريك پذيري چشم ناشي از اختلالات لايه­هاي اشكي.سوختگي هاي شيميايي.كمبود ويتامين A. عدم امكان بسته شدن چشم بطور كامل. كمبود ترشح اشك، به منظور رفع خشكي و تحريك چشم در بيماري­هايي نظير التهاب، خشكی قرنيه و ملتحمه.كمبود اشك‌، اختلال‌ در ترشح‌ .طبیعی‌ موكوس‌، خشكی‌ چشم‌ در بیماری ‌هایی ‌نظیر التهاب‌ خشك‌ قرنیه‌ وملتحمه‌ مصرف‌ می‌شود.
  • برای درمان زخم چشم لیزیک چه باید کرد؟


    با سلام. در عمل لیزیک چشم زخم نمی شود که درمان بخواهد لطفاً سوالتان را واضحتر بیان نمایید.
  • عوارض لرزش مانیتور برای چشم


    با سلام. خستگی چشم و ایجاد سردرد متعاقب آن از شایعترین عوارض هستند.
  • با سلامآيا خشكي چشم درمان دارد؟لطفا توضيح دهيد كه درمانش چيست و چه كار بايد بكنم؟لطفا بيشتز زاهنمائي بفرمائيد. سپاسگزارم


    با سلام. در مراحل اولیه بایستی علت خشکی مشخص شود و سپس بر حسب علت به درمان آن پرداخت معمولاً ابتدا درمان دارویی ( قطره و پماد) و در نهایت بستن مجرای اشکی یا حتی بستن پلک درمانهای خشکی چشم است لذا توصیه می شود برای تشخیص علت خشکی و درمان مناسب مراجعه بفرمائید.
  • با سلام آيا با وجود بيماري فوكس و آب مرواريد ميشود عمل ليزيك انجام داد؟


    با سلام. میتوان لیزیک انجام داد ولیکن صلاح نیست و توصیه نمی گردد.
  • چه مدت زمان باید بین لیزیک و جراحی لاستیک بینی باشه(عمل زیبایی)اگه لیزیک رو یک ماه زودتر از عمل پلاستیک انجام داد کفایت می کنه؟


    با سلام .بله یکماه زمان مناسبی است.
  • سلام. می خواستم بدونم چه مدت پس از عمل یاگ لیزر دو چشم میتوان استخر رفت ؟


    با سلام. معولاً از یک هفته بعد
  • با سلام و خسته نباشيد هزينه چكاپ كلي چشم و همچنين عمل فمتو ليزيك چقدر است با تشكر


    با سلام. ویزیت اپتومتری و معاینه  12000 تومانانجام آزمایشات کامل حدود 60000 تومان فمتولیزیک: 1750000
  • با سلام بیماری مجرای اشک چیست


    با سلام. لطفاً سؤالتان را واضحتر بیان نمائید . بیماری می تواند شامل انسداد کامل -انسداد نسبی یا عفونت و التهاب مجرا باشد.
  • سلام دکتر ببیخشید آیا قطره لاتاپروست رو میشه استفاده کرد برای مژه ها آیا باعث آسیب به چشم نمیشه با تشکر


    با سلام. یکی از عوارض این قطره افزایش رنگ عنبیه و افزایش رشد مژه ها است این قطره برای کاهش فشار چشم در بیماران مبتلا به آب سیاه استفاده می شود.
  • من نزدیک سه ماه عمل لیزیک کردم آیامیتونم ازلنز رنگی زیبایی استفاده کنم؟


    با سلام. با رعایت نکات زیر بله می توانید.1. لنز بعد از معاینه چشم توسط چشم پزشک یا اپتومتریست برای شما تجویز شود.2. از مکان مناسب برای تهیه و خرید اقدام کنید ( فروشگاه های لوازم آرایشی و آرایشگاهها مکان مناسبی برای تهیه نیست)3. شرایط و الزامات بهداشتی را هنگام استفاده از لنز رعایت نمائید.4. بصورت کوتاه مدت استفاده شود.
  • مواد كه لنز تشكيل مى كندچیست؟وساختار لنز چیست؟


    مولكول‌های محتوی كربن ، اساس تشكیل پلیمرهای لنز تماسی هستند كه شامل سلولز استات بوتیرات (Cellulose acetate butrate) و پلی متیل متاكریلات (PMMA) است . حداقل قسمتی از اكثر پلیمرهای لنزهای تماسی جدیدتر ، اساس سیلیكونی دارند كه شامل لنزهای سیلیكونی قابل نفوذ به گاز (GP) (سیلیكون متاكریلات و فلوروسیلیكون آكریلات) و هیدروژل (سیلیكون هیدروژل) هستند. فرمول‌های نهایی همه مواد شامل اجزایی است كه مشخصات و نماهای گوناگونی به لنزها می دهد . بعضی از این خصوصیات شاخص هایی چون میزان آب و رطوبت سطحی را مشخص می‌كنند در حالیكه بقیه شاخص ها به منظور ایجاد تعادل كافی بین انعطاف ،استحكام ، و دوام ،‌پلمیرها را به هم اتصال می‌دهد (اتصال ضربدری) . اتصال ضربدری را به صورت پلیمرهای زنجیره‌ای بلند در نظر بگیرید كه مشابه طناب جالباسی هستند و گیره‌های لباسی یا لباس (گروه های شیمیایی) به آنها آویزان اند . طناب های بلند و متعدد لباس در باد در صورتی با ثبات ترند كه طناب های كوتاهتر (منومرهای اتصال ضربدری) آنها را به هم وصل كند. ▪ منومرهای معمول و رایج تر در مواد تشكیل دهنده‌ی لنز تماسی شامل مواد زیر هستند : ـ متیل متاكریلات (MMA) كه قدرت و سختی را فراهم می سازد . ـ سیلیكون (SI) كه باعث افزایش انعطاف و نفوذ گاز از طریق باندهای سیلیكون – اكسیژن می‌شود اما دارای این نقص است كه خیسی پذیری ضعیفی دارد . ـ فلورین (FL) كه به میزان جزئی نفوذپذیری گاز ، خیسی پذیری و مقاومت در برابر ته نشینی را در لنزهای حاوی سیلیكون افزایش می دهد. ـ هیدروكسی اتیل ـ متاكریلات (MEMA) ، كه منومر اصلی جاذب آب در اكثر لنزهای نرم (Soft) است . ۰ منومرهای متاكریلیك اسید (MAA) و انوینیلپیرولیرون (NVP) ، كه هر دو میزان آب بالایی جذب می‌كنند و برای افزایش میزان آب لنز به HEMA متصل می‌شوند. ـ اتیلن گلیكول دی متاكریلات (EGDMA) یك عامل اتصال ضربدری (Cross linking agent) است كه باعث افزایش ثبات و استحكام ابعادی می‌شود اما میزان آب را كاهش می دهد . ـ بعضی منومرهای ویژه و مواد افزودنی می‌توانند باعث حركت آزادانه تر زنجیرهای پلیمر داخل ماده شوند و بعضی دیگر می‌توانند مانع عبور امواج ماورای بنفش شوند و برخی دیگر می‌توانند باعث مقاومت در برابر از دست دادن آب مواد (دهیدراتاسیون) گردند. ـ تفاوتهای جزئی در فرمول مواد و عمل آوردن آن ها ، محصولات فیزیكی و شیمیائی نهایی هر ماده‌ی تشكیل دهنده ی لنز را تعیین می‌كنند.
  • سلام تفاوت لازک با فمتوسکند چیست؟ کدام مناسبتر است؟ هزینه فمتوسکند در مرکز بصیر چقدر است؟ آیا نوع دستگاه فمتوسکند در مراکز مختلف متفاوت است؟


    با سلام.  در عمل لیزیک چشم پزشک با استفاده از تیغ بسیار ظریف (میکروکراتوم) یا لیزر مخصوصی به نام فمتوسکند با ایجاد یک برش نازک قسمتی از قرنیه (فلپ) را بر می دارد. سپس از لیزر دیگری به نام لیزر اگزایمر جهت برداشتن لایه هایی از مرکز قرنیه و صاف کردن سطح گنبدی آن استفاده می کند و پس از آن فلپ را به جای خود باز می گرداند. در عمل لازک به جای ایجاد فلپ در قرنیه پزشک فقط قسمتی از لایه ی پوششی نازک حفاظت کننده ی قرنیه (لایه اپی تلیال ) را بر می دارد. سپس از لیزر اگزایمر جهت شکل دادن مجدد لایه های خارجی قرنیه و صاف کردن خمیدگی آن استفاده می کند در نهایت لایه ی اپی تلیال را به جای خود باز می گرداند جهت تسریع بهبودی یک لنز تماسی بانداژ برای چند روز بعد از عمل استفاده می شود. عمل PRK شبیه لازک است با این تفاوت که جراح قسمتی از  اپی تلیوم را بر می دارد ولی به جای خود باز نمی گرداند. این لایه به مرور زمان با توجه به شکل جدید قرنیه مجدداً ساخته می شود بعد از عمل به مدت چند روز نیاز به استفاده از لنز تماسی بانداژ می باشد.
  • با سلام. میخواستم بدونم چه مدت بعد از انجام عمل لیزیک مطالعه و استفاده از کامپیوتر ضرری برای چشم ندارد؟ با تشکر از شما.


    با سلام. از فردای روز عمل اینگونه فعالیت ها بلامانع است فقط با توجه به شرایط امکان دارد تا مدتی دید نزدیک یا دور شما خوب نباشد و مجبور باشید برای مطالعه کتاب را عقب تر نگه دارید که مدتی است ضمناً توصیه می شود هنگام کار با کامپیوتر از قطره اشک مصنوعی یا در صورت حساسیت و کار طولانی از عینک آنتی رفلکس استفاده نمایند.
  • باسلام :آیاپیوندطبیعی چشم برای افرادتصادفی که چشم خودراازدست داده اند توسط فرداهداکننده وجوددارد


    با سلام. خیر
  • مزايا و معايب استفاده از ماساژور چشم.........متشكرم


    با سلام. این وسایل بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند ولی آنگونه که اشاره شده می تواند موجب رفع خستگی چشم ، ایجاد ارامش در چشم و شادابی آن شوند. ولی در کسانی که سابقه عمل جراحی چشم داشته یا از بیماری چشمی رنج می برند یا پوست اطراف چشم حساس بوده و در حال حاضر عفونتی در ان ناحیه وجود داشته باشد توصیه نمی شود.
  • با سلام من چشم های قهوه ای دارم و می خواستم بدونم امکان دارد که تغییر رنگه چشم و قرنیه انجام بدم :مثلا ابی یا رنگی روشن ؟با تشکر "


     با سلام. با استفاده از لنزهای رنگی یا عمل جراحی می توان رنگ چشم را که مربوط به عنبیه (نه قرنیه) می باشد تغییر داد. البته  عمل جراحیمی تواند با عوارضی نظیر عفونت، افزایش فشار داخل چشمی، التهاب عنبیه، ورم قرنیه همراه می باشد. لذا در مجموع توصیه نمی شود.
  • با سلام راههای درمان استرابیسم در بزرگسالان کدامند


    با سلام. بر حسب نوع انحراف و میزان ان می توان از 1. درمان طبی (تزریق بوتاکس) 2. ابزارهای کمک بینایی ( عینک و منشور) 3. جراحی برای درمان استرابیسم بهره برد.
  • با سلاممی خواستم بدانم در بیمارستان بصیر دستگاه فمتو لیزیک وجود دارد؟


    با سلام. بله
  • با سلام و خسته نباشید اگر ممکن است راجع به بیماری اشتارگات چشم توضیح دهید آیا بیمار مبتلا به اشتارگات نابینا می شو د آیا درمانی دارد در کودکان قابل پیشگیری یا درمان است با تشکر از شما


     بيماري اشتارگات يك بيماري ژنتيكي است .شایع ترین سن بروز آن دهه ی اول یا دوم زندگی است که عمدتا" قسمت مركزي شبكيه را درگير مي كند كه علائم اصلي آن شامل كاهش قدرت ديد مركزي، اختلال در ديد رنگ و اختلال ديد در روشنائي به دليل درگيري اين ناحيه از شبكيه مي باشد.این بیماری اغلب دو چشم را به طور هم زمان درگیر می کند، که ممکن است درگیری در یک چشم بیشتر باشد.ظاهر چشم مبتلايان به بيماري اشتارگات تفاوتي با افراد سالم ندارد.احتمال درگيري فرزندان شما با توجه به نحوه توارث 25%است.  در برخی دیگر از بیماران که قسمت مرکزی شبکیه کاملا آسیب دیده و بیماران مجبورند از قسمت های محیطی شبکیه برای دیدن استفاده کنند،لازم است از وسایل ویژه ای با بزرگنمایی های معین برای دیدن اشیا کوچک استفاده کنند.  از بین رفتن دید در ابتدای بیماری بسیار سریع است،ولی منجر به نابینایی نمی شود.فعلاً بیماری اشتارگارت درمان ندارد و باید صبر کنید تا درمان های جدید ابداع شوند.سلول هاي بنيادي در آينده مي توانند راه حل مناسبي براي درمان بيماري هاي مثل اشتارگات باشند.
  • با سلام آیا نوشیدن الکل یک روز پس از لیزر شبکیه (جهت درمان سوراخ شبکیه) مشکلی ایجاد میکند؟با تشکر


    با سلام. توصیه نمی شود.
  • سلام و عرض ادب کودکی چهار ماهه داریم که به نظر یکی از چشمهایش از دیگری کوچکتر است البته خیلی محسوس نیست وما چون دقت میکنیم متوجه میشویم آیا این عارضه خاصی است


    با سلام. این حالت در اکثر اوقات طبیعی است و جای نگرانی ندارد ولی توصیه می شود هر کودک در حدود سن 4 ماهگی یک نوبت توسط متخصص پلک و انحراف معاینه شود. جهت هماهنگی می توانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی تعیین نوبت بفرمائید.
  • آیا بلند گذاشتن موی سر درکودکان باعث ضعیفی چشم می شود یا نه؟با تشکر از لطفتان


    با سلام. خیر
  • چرا افراد نزدیک بین عدسی تصحیح کننده را به چشمان خود نزدیک میکنند؟ چرا درا ین حالت تصویر بزرگ میشود؟ باتشکر


    با سلام. هر چه عدسی منفی به چشم نزدیک تر شود قدرت موثر ان و در نتیجه وضوح تصویر افزایش می یابد که هر چه شماره عینک بالاتر باشد این امر محسوستر  خواهد بود و به دلایل اپتیکی اندازه تصویر شکل گرفته روی شبکیه بزرگتر خواهد بود.
  • با سلام و عرض خسته نباشید من حدود یک هفته است عمل prk انچام داده ام میخاستم بدانم تا چه مدت احتمال عفونت وجود دارد؟با تشکر


    با سلام. عفونت چشم در هر زمانی ممکن است به هر دلیلی ایجاد شود ولی چنانچه منظور شما احتمال عفونت متعاقب عمل PRK است معمولا در 2-3 روز اول این احتمال بیشتر است.
  • سلام عليكم lهزينه عمل crossچقدر است ؟من بيمه تكميلي سينا هستم با اين بيمه هزينه عمل بنده چقدر اشت ممنون از لطف حضرتعالي


    با سلام. هزینه آزاد برای هر چشم 460هزار تومان است.  مرکز بصیر با بیمه سینا قرارداد دارد ولی بسته به درصد قرارداد شما بخشی از هزینه توسط بیمه پرداخت می شود بعد از دریافت معرفی نامه از کلینیک به بیمه مربوطه میزان پرداختی بیمه مشخص خواهد شد.
  • با سلام من 24 سالمه و نمره چشمام تقریبا یکساله که تغییر نکرده ونمی دونم نمره چشمام چقدره می خواستم بدونم امکان عمل کردن و استفاده نکردن از عینک وجود دارد ؟


    با سلام. شرط اصلی برای عمل ثابت بودن شماره چشم است. در مرحله بعد چنانچه معاینه و ازمایشات مربوطه مناسب باشد منعی جهت عمل وجود ندارد در صورت مناسب بودن شرایط برای عمل های لیزیک یا لازک روش های دیگر پیشنهاد می شود لذا می توانید جهت معاینه و انجام ازمایشات مربوطه از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام.نمره هر دو چشم من 1.75مي باشد.چشمم دوربين و آستيگمات مي باشد.آيا امكان عمل ليزر وجود دارد؟در صورت عمل تا چه شماره اي قابل برگشت است نمره چشمم؟


    با سلام. سن فرد برای انجام عمل مهم است چنانچه شماره چشم شما ثابت شده باشد بعد از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می توان در این خصوص اظهار نظر نمود. لذا می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید. معمولا احتمال برگشت بعد ار هر عمل وجود دارد و بیشتر در شماره های بالا دیده می شود چنانچه شرایط شما مناسب باشد احتمال برگشت شماره در مورد شما بسیار اندک است.
  • آیا امکان افزایش نمره چشم با لیزر وجود دارد؟


    با سلام. بله ولی توصیه نمی شود.
  • با سلام. چشم چپ من5درجه آستیگمات0.25و دیگری5درجه با 0.5آستیگمات و نزدیک بین. آیا امکان لیزر کردن برای چشم من وجود دارد؟ تا چه حدی امکان بهبود وجود دارد؟


    با سلام. سن فرد برای انجام عمل مهم است چنانچه شماره چشم شما ثابت شده باشد بعد از معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می توان در این خصوص اظهار نظر نمود لذا می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید در خصوص امکان بهبودی بعد از معاینه اظهار نظر خواهد شد.
  • سلام. هزینه عمل لیزیك برای هر دو چشم كه دوربین هستند با شماره 2.5 حدودا چقدر می شود.آیا بیمه ای هست كه این عمل را پوشش دهد یا كلا آزاد هست. ممنون


    با سلام. هزینه عمل لیزیک برای دو چشم بصورت ازاد بین 1260 تا 1360 هزار تومان متغیر است معمولاً بیمه های تکمیلی بسته به میزان قرارداد فرد با بیمه بخشی از هزینه عمل لیزیک با شماره ها ی بالای 4 را پرداخت می کند.  
  • آیا انحراف چشم با عمل لازک حل می شه ?


    با سلام. چنانچه انحراف با استفاده از عینک برطرف شود با استفاده از عمل لیزیک یا لازک نیز مشکل مرتفع خواهد شد. هر چند برای اظهار نظر در مورد شدت و نوع انحراف و امکان برطرف شدن ان با استفاده از عینک نیاز به معاینه و در صورت لزوم مشاوره با فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.
  • باسلام و عرض خسته نباشید. ایا بعد از عمل لیزیک چنانچه چشم بهبود نیافت میتوان دوباره از عینک استفاده کرد؟


    با سلام. بله مانعی ندارد.
  • با عرض سلام و ارزوی کامیابی شمابنده مشکل افتادگی پلک دارم و تا الان 3 بار عمل کردم ولی نتیجه مطلوب حاصل نشده لطف کنید راهنماییم کنید که چکار کنم به کجا مراجعه کنم که تخصص پلک داشته باشهمتشکرم


    با توجه به سابقه عمل جراحی جهت اظهار نظر و تصمیم گیری نیاز به معاینه می باشد توصیه می شود از طریق سایت یا بصورت تلفنی در خصوص همکاران فوق تخصص پلک و استرابیسم سرکار خانم دکتر غیاثی یا جناب اقای دکتر فردوسی پور تعیین نوبت بفرمائید.
  • لطفا راهکارهای مناسب در افزایش نمره چشم و رسیدن به تقریبادید 10/10برای شخصی که دید 10/8 دارد چیست؟


    با سلام. چنانچه چشم سالم باشد با استفاده از عینک و لنز تماسی می توان دید را افزایش داد ولی چنانچه چشم تنبل باشد در سن زیر 7 سال امکان درمان آن وجود دارد ولی در سنین بالاتر 7-8 سال معمولا نتایج درمان رضایت بخش نخواهد بود چنانچه اطلاعات کاملتری ارائه بفرمائید توضیحات کاملتری داده خواهد شد.
  • با سلام و عرض خسته نباشيد ايا عمل مايورينگ در بيمارستان شما انجام ميشود ؟هزينه هرچشم تقريبا چقذر است وايا شامل بيمه تكميلي ميشود يا نه؟باتشكر


    با سلام. بله. هزینه رینگ 950 هزار تومان برای هر چشم و هزینه عمل جراحی با دستگاه فمتوسکند 1310 هزار تومان می باشد. خیر.
  • سلام. چندتا سوال در رابطه با ليزيك دارم.1-ميانگين هزينه ليزيك چقدره؟2-آيا بعد از عمل ليزيك ميشه از لنز تماسي رنگي استفاده كرد؟ 3-كيفيت لنز طبي رنگي اي كر خوبه؟


    با سلام. هزینه لیزیک دو چشم بصورت ازاد بین 1260 تا 1360 هزار تومان است. یکماه بعد از عمل به شرط اینکه معاینه چشم طبیعی باشد لنز از محل معتبر تهیه شود. اصول بهداشتی هنگام استفاده از لنز رعایت شود. روش نگهداری لنز و ضدعفونی اموزش داده شده باشد بصورت کوتاه مدت و موقتی مانعی ندارد.
  • سلام اقای دکتر ممکن شفافیت چشم منظورم قرنیه است بعد از لیزیک از بین بره ودیگه حالت طبیعی نداشته باشه؟


    با سلام. هر چند یکی از عوارض عملهای جراحی لیزیک یا لازک ایجاد کدورت قرنیه است ولی احتمال بروز آن خصوصاً پس از عمل لیزیک بسیار بسیار نادر می باشد لذا جای نگرانی ندارد.
  • سلام اخرین درمان قوز قرنیه چیست؟


    با سلام. در حال حاضر روشهای  مختلف درمانی برای بیماری قوز قرنیه وجود دارد که بر حسب سن و میزان پیشرفت قوز قرنیه و شدت آن و همچنین میزان دید فرد روش های درمانی مناسب برای هر فرد توسط پزشک انتخاب می شود. 1. عینک 2. لنز تماسی سخت 3. تقویت قرنیه با استفاده از ویتامین ب 4. لنز داخل چشمی 5. رینگ داخل قرنیه 6. پیوند قرنیه
  • سلام دختری 10 ماهه دارم که افتادگی خفیف پلک چشم راست دارد. میخواستم بدانم که مناسبترین سن برای عمل جراحی آن چقدر است؟ و الان بهترین اقدامی که میتوانم برایش انجام دهم چه میباشد؟ و به دید و بینایی آن چه تاثیری می گذارد؟با تشکر


    با سلام. هرچند این حالت می تواند طبیعی باشد ولی اکیداً توصیه می شود که فرزند دلبند شما توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم معاینه شود. بعد از معاینه در مورد اینکه ایا نیاز به اقدام خاصی می باشد توصیه های لازم توسط پزشک به شما ارائه می گردد. افتادگی پلک می تواند جدای از ایجاد مشکلات ظاهری در صورت شدید بودن موجب تنبلی چشم نیز بشود لذا می توانید جهت تعیین نوبت به صورت تلفنی یا از طریق سایت در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • با سلام. میخواستم در مورد بیماری ماکولا حول توضیح و راه درمان .با تشکر


    با سلام. ته چشم پرده ای حساس به نام شبکیه وجود دارد. این پرده قسمت حسی و عصبی چشم بوده و نقش اساسی در ارسال پیامهای بینایی جهت تفسیر به مغز را داراست. خود شبکیه از قسمت های حساسی به نام ماکولا تشکیل شده است. ماکولا مسئول بهترین میزان دید و تشخیص رنگ می باشد چنانچه آسیبی به این قسمت از شبکیه وارد شود بینایی فرد تا حد زیادی کاهش می یابد یکی از این آسیبها ایجاد سوراخ (hole)  می باشد. لازم است در اسرع وقت توسط فوق تخصص شبکیه معاینه و تصمیم لازم در این خصوص گرفته شود لیزر یا عمل جراحی جزء روشهای درمانی آن محسوب می شود.
  • با سلام.من پسری20 ساله هستم (دوربین هستم چپم 1 و راستم1.5 هست) اگه عمل لیزیک انجام بدم بعدا اگه خوب نشه تاریم ممکنه نتایج بدتری به دنبال داشته باشه مانند نابینایی یا بیماری های چشمی دیگه مثل قوز قرنیه. تا چند درصد بهبودی کامل میشه؟؟؟ اگه برگرده شمارهش چند میشه؟


    با سلام. جهت تشخیص اینکه آیا کاندید مناسبی برای عمل می باشید نیاز به معاینه و انجام ازمایشات می باشد. در صورت تائید سلامت قرنیه ( مثلا نداشتن قوز قرنیه یا حتی احتمال آن  و ...) در معاینه و ازمایشات عمل جراحی انجام میشود بهبودی بعد از عمل نزدیک به 100% است. بطور کلی برگشت بخشی از شماره چشم بعد از عمل های لیزیک یا لازک جزو عوارض طولانی مدت اینگونه عمل هاست و در شماره های بالا این احتمال بیشتر می باشد شماره چشم شما پایین است شاید بعد از معاینه توصیه شود که از عینک استفاده نمائید. در صورت عمل جراحی نیز میزان برگشت و عوارض حاصله از آن بسیار بسیار اندک خواهد بود. موردی از نابینایی بدنبال اینگونه عمل ها تا کنون گزارش نشده است.
  • باعزض سلام من دوروزپيش عمل crossبراي قوز قرنيه انجام دادم بعدازچندهفته تاري ديدمن بهتر مي شود بعدار2روز تار ميبينم ؟بيمارستان شهيدشوريده توسط دكتر خاتمي


    با سلام. تا حدود 2 ماه بعد از عمل معمولا کاهش دید دیده می شود بعد از ان دید شروع به بهبود یافتن می کند و بعد از 6 ماه معمولا یکی دو خط در دید نهایی افزایش دید ه می شود . لذا جای نگرانی ندارد به توصیه های پزشک معالج خود عمل کنید.
  • سلام آيا بعد از گذشت يك ماه از عمل لازك باز هم بايد اشك مصنوعي ريخت؟ريختن اشك مصنوعي ضرر دارد؟


    با سلام. در مورد نحواه استفاده از قطره ها توصیه می شود طبق نظر پزشک معالج خود عمل نمائید. معمولا توصیه می شود که اشک مصنوعی تا چند ماه بعد از عمل لازک ادامه داشته باشد البته بر حسب شرایط فرد و شرایط چشم این مدت متفاوت است. با توجه به وجود مواد نگهدارنده و قطره های اشک مصنوعی توصیه می شود کمتر از 6 ساعت بجز در شرایط خاص از اشک مصنوعی استفاده نگردد ( البته قطره آرتلاک از این قاعده مستثنی است.)
  • سلام.عمل لازك كردم.چشمانم تار ميبينن اما وقتي خميازه ميكشم يا گريه ميكنم( اشك در چشمانم جمع ميشود) ديدم شفاف تر مي شود آيا طبيعي است؟چرا اين حالت ايجاد ميشود؟


    با سلام. یکی از دلایل متغیر بودن دید بعد از لازک نوسانات اشک است که حدود 3 تا 6 ماه بعد از عمل طبیعی است. بنابراین جای نگرانی ندارد.
  • با سلام. اگر كسي در معاينات بينايي سنجي)E( يك چشم تا خط 9 و دیگري تا خط 8 را بتواند درست ببيند حدودا شماره چشم چند است؟؟؟؟


    با سلام. شماره چشم می تواند نزدیک بین، دوربین یا آستیگماتیسم باشد ولی عیب انکساری از هر نوع که باشد پایین است و احتمالاً در حد 0.25 تا 0.5 است.
  • با سلام وتشکر:اینجانب سال 1380درهمین مرکزعمل لیزیک برای هردوچشم انجام داده ام و مشکلی هم نداشتم که ازاین بابت از شمامتشکرم میخواستم بدونم نیازی به چکاپ دارم یا ن


    با سلام. مراجعه جهت معاینه مجدد بعد از گذشت 10 سال از عمل ضرری ندارد. از لطف شما سپاسگزارم.
  • با سلام و خسته نباشید چند ماه طول میکشد تا چشم به طور کامل پس از عمل لازک خوب و ترمیم شود.؟


    با سلام. برای دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک در حالت معمول به 3 تا 4 ماه زمان نیاز است البته این مدت در درصدی از افراد تا 6 ماه هم بطول می انجامد.
  • با عرض سلام و خسته نباشيد . آيا عمل مايورينگ در بيمارستان شما انجام ميپذيرد و هزينه تقريبي ان چقدر ميباشد/وشامل بيمه تكميلي ميشود؟درشرايط مساوي با پيوندقرنيه كدام روش توصيه ميشود؟با سپاس فراوان


    با سلام. تمامی اعمال جراحی مربوط به درمان قوز قرنیه نظیر مایورینگ و پیوند قرنیه در کلینیک بصیر قابل انجام است . هزینه انجام عمل جراحی هر چشم بصورت ازاد 1300000 تومان  و هزینه مایورینگ مورد استفاده 950000 تومان می باشد. در شرایط مساوی مایورینگ توصیه می شود.
  • به تشخیص دکتر ، در شبکیه ی چشم من التهاب وجود دارد. خواستم سوال کنم این التهاب به چه عللی ممکن است ایجاد شده باشد؟


     با سلام. علل التهاب شبکیه عبارتند از 1. به دنبال بیماریهای عفونی 2. بیماریهای روماتیسمی 3. بندرت بعد از برخی از اعمال جراحی داخل چشمی 4. بدنبال ضربه 5. در درصدی موارد بدون علت
  • چه کارهای بیشتر باعث تنبلی چشم می شود و ما باید چه کار کنیم؟


    با سسلام. علل تنبلی چشم عبارتند از:عدم شفافیت مسیر بینایی: مانند آب مروارید، کدورت قرنیه و افتادگی پلک- ضعیفی چشم (عیوب انکساری):در نزدیک بینی، دور بینی و آستیگماتیسم اگر میزان ضعف در دو چشم زیاد باشد هر دو چشم و اگر میزان ضعف در دو چشم متفاوت باشد چشم ضعیف تر نمی تواند تصویر واضحی از اشیاء دریافت کند و دچار تنبلی می شود-انحراف چشم:لوچی یا استرابیسم نیز می تواند باعث دوبینی یا تنبلی چشم  شده در نتیجه تصویر واضحی روی شبکیه چشم تشکیل نشود بدین ترتیب مغز به تدریج برای حذف دوبینی،  تصویر چشم منحرف را حذف کرده و تنبلی چشم ایجاد خواهد شد. توصیه های لازم عبارتند از: تنها راه پیشگیری از تنبلی چشم تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده آن است و چون بسیاری از این عوامل برای خانواده ها ناشناخته است چشم همه کودکان باید بعد از تولد در بیمارستان توسط متخصص کودکان و در سنین شش تا دوازده ماهگی، سه سالگی ، پنج تا شش سالگی، توسط چشم پزشک معاینه شود. البته معاینه چشم اطفال به خصوص در خانواده هایی که سابقه تنبلی چشم، استفاده از عینک با شماره بالا، انحراف چشم، آب مروارید مادرزادی یا بیماریهای جدی چشمی دیگری وجود دارد بایستی خیلی زودتر و با دقت بیشتری انجام گیرد.
  • سلام آقای دکتر دانشگرمن حدود 40 روزه عمل لازک چشم کردم ولی هنوز نمره چشم راستم ضعیفه دلیل چیه درست میشه در ضمن الان بعد از یک ماه میشه شروع به ورزش سنگین مثل بدنسازی کنم


    با سلام. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک احتیاج به زمانی بین 3 تا 4 ماه دارد بنابراین نگران نباشید انجام ورزشهای قدرتی و سنگین مانعی ندارد.
  • سلام من دچار قوز قرنيه هستم ايا با اين وضعيت ميتوانم وارد نظام شوم ؟باانجام عمت crossقوز قرنيه برطرف مي شود ؟ممنون


    با سلام. با اطلاعی که از قوانین استخدامی نیروهای مسلح دارم وجود قوز قرنیه یک یا دو چشم منع استخدام دارد. با انجام عمل  کراس لینکینگ تا حد زیادی قرنیه استحکام لازم را بدست می اورد و تا حدی جلوی پیشرفت قوز قرنیه گرفته می شود البته انجام آن بسته به شرایط سنی و آزمایشات انجام شده برای شما دارد.
  • با سلام وخسته نباشید من میخوام برای معافی چشم اقدام کنم ونمره چشمم بدون قطره 9.25 هست وباقطره 7.5 هست چشمم 0.5 کم داره تا معاف شوم راهی اگه هست تا این نیم نمره رو جبران کنم بهم بگین ممنون میشم.


    با سلام. خیر.
  • با سلام و احترام فراوان وقتي با چشم چپم به خطي راست نگاه ميكنم قسمت پايين ان خط به صورت قوس ديده ميشود .چه دستور ميفرماييد


    با سلام. خواهش می کنم. از شما درخواست می شود در اولین نوبت جهت معاینه توسط فوق تخصص شبکیه مراجعه بفرمائید. در صورتی که در تهران تشریف دارید می توانید امروز عصر ساعت 7-5 جهت معاینه به کلینیک بصیر مراجعه بفرمائید. با تشکر .صفابخش
  • با سلام .مي خواستم بپرسم آيا براي چشمي كه در قسمت لكه زرد دچار مشكل شده و در ضمن نزديك بين هم هست امكان عمل وجود داره؟(براي درمان نزديك بيني)با توجه به اينكه قبلا ليزيك هم انجام داده اما متاسفانه برگشت كرده است؟


    با سلام. در خصوص تصمیم گیری در مورد عمل مجدد نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه دارد البته با توجه به آسیب قسمت حساس شبکیه (لکه زرد) امکان دستیابی به دید مطلوب حتی پس از عمل مجدد وجود نخواهد داشت.
  • با سلام من دچار قوزقرنيه هستم كاركردن در جوشكاري اشكال دارد ممنونم؟


    با سلام. در صورت رعایت اصول ایمنی و استفاده از عینک مناسب مانعی ندارد.
  • با سلام. من تو آزمایشات پکیمتری متوجه شدم که ضخامت قرنیه م 470 هستش. چه عملی مناسبه برام ؟


    با سلام. لطفا سن . میزان شماره چشم خود را مرقوم بفرمائید .ضمنا بفرمائید این ضخامت بر اساس پاکیمتری به روش اولتراسوند مشخص شده یا بر اساس یافته های اورب اسکن.
  • راه درمان بیماری فوکس چیست؟


    با سلام. بیماری فوکس یک نوع التهاب داخل چشمي مزمن و خفيف است كه در آن رنگ عنبيه هم معمولاً كم رنگ تر از چشم سالم است. علت آن هنوز كاملاً شناخته شده نيست.اين بيماري احتياج به درماني ندارد اما ممكن است سبب ايجاد آب مرواريد، افزايش فشار چشم و ادم ماكولا شود كه از اين نظر بايد همواره كنترل شود و در صورت نياز، اقدام درماني و يا جراحي انجام شود.
  • با سلام من برای انجام عمل لیزیک به دکتر مراجعه کردم بعد از توپوگرافی وبا توجه به نمره 2.5 چشم تشخیص دادند که prk انجام بشه ازطرفی من قصد ادامه تحصیل دارم آیا بعد از عمل مطالعه کردن مشکل میشه و یا راه حلی هست که در درس خواندم وقفه نیفتهباتشکر


    با سلام. با توجه به شدت علایم بعد از عمل PRK حداقل به مدت 3 روز امکان مطالعه وجود ندارد. ولی بعد از رفع علایم مطالعه ضرری ندارد. اما با توجه به اینکه دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل احتیاج به زمان دارد تا چند هفته نتوانید بدرستی به مطالعه بپردازید. اگر زمان برای شما حیاتی است در  صورت صلاحدید پزشک معالجتان می توانید لیزیک انجام دهید.
  • سلام فشار چشم چیست همان اب مروارید است فشار چشم بالا باشد چه میشود؟]چرا برای فشارچشم ازمایش قرنیه می گیرند؟


      زلالیه مایع شفافی است که دائماً در حال ساخته شدن و ترشح درچشم است. حجم این مایع حدود 250 میکرولیتر و سرعت تولید آن تابع تغییرات شبانه روزی بوده و حدود 5/2 میکرولیتر در دقیقه است و ترکیب آن تقریباً مشابه پلاسمای خون می باشد( یعنی 99% آن آب و یک درصد مواد قندی و املاح می باشد). در جلوي چشم فضايي وجود دارد كه "اتاق قدامي" خوانده مي شود. زلالیه همواره وارد اين فضا شده و از آن خارج مي شود نقش مایع زلالیه حفظ و نگهداری فشار داخل چشم، ایجاد  فضای شفاف به عنوان واسط برای شکست نور، فراهم کردن مواد غذایی واکسیژن برای عدسی و قرنیه و خارج کردن مواد زاید از آن است. به محلي كه مايع از اتاق قدامي خارج مي شود اصطلاحاٌ "زاويه" گفته مي شود. زماني كه مايع به زاويه مي رسد از طريق يك شبكه اسفنجي شكل، شبيه يك سيستم زه كشي از چشم خارج مي شود. فشار داخل چشم با سرعت تولید زلالیه و مقاومت در برابر خروج آن از چشم تعیین می شود. فشار چشم ارتباطی با آب مروارید ندارد. چنانچه فشار چشم بالا باشد باعث اسیب عصب بینایی و محدودیت میدان بینایی می شود یعنی فرد در دید مستقیم مشکلی ندارد و اطراف را به خوبی نمی بیند در قرنیه های ضخیم فشار چشم معمولا بالاتر از حد طبیعی نشان داده می شود لذا برای اطمینان ضخامت قرنیه هم کنترل می شود. 
  • با عرض خسته نباشید من حدود 6 ماه هست که cxl کردم و دید من خیلی بهتر از قبل شده آیا این دید پایدار میمونه و بدتر نمی شه ممنون


    با سلام. چنانچه CLX  برای جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه باشد میتواند تا مدت ها از پیشرفت ان جلوگیری نماید. با این حال بیمار باید تحت نظر و مداوای پزشک باشد.
  • سلام قرنیه ی چشم من نازک استایا ورزش سنگین خطر دارد؟امیدی هست در اینده بتوانم عمل لیزر انجام دهم؟حداقل ضخامت قرنیه برای عمل چه قدر باید باشد؟تشکر


     با سلام و پوزش از تاخیر در ارسال پاسخ. خیر ورزش سنگین مانعی ندارد. چنانچه سن، شماره چشم و میزان ضخامت قرنیه که به روش اولتراسوند (پاکیمتری) تعیین شده باشد را بفرمائید، می توان در این خصوص که کاندید مناسبی برای انجام عمل لیزیک یا لازک خواهید بود یا نه اظهار نظر نمود. حداقل ضخامت لازم برای عمل معمولا 470 میکرون است.
  • ایاباانجام لیزرمیشه چشم قهوه ای به ابی تبدیل کرد؟


     با سلام و پوزش از تاخیر در ارسال پاسخ. خیر با لیزر چنین کاری امکانپذیر نیست ولی می توان استفاده از عنبیه مصنوعی با عمل جراحی به این کار مبادرت نمود که البته با توجه به عوارض خاص آن معمولا پیشنهاد نمی شود.
  • سلام.آیا استفاده از کپسول تتراسایکلین برای درمان جوشش صورت موجب می شود چشمی که عمل لازک کرده رو ضعیف کند.


    با سلام و پوزش از تاخیر در ارسال پاسخ. خیر ارتباطی وجود ندارد.
  • سلام: گشاد شدن زیاد مردمک در تاریکی نشان دهنده چیست ایا با عمل جراحی رفع می شود. با تشکر از شما


    با سلام. این موضوع یک پدیده طبیعی است و جای نگرانی ندارد و به عمل جراحی نیاز ندارد.
  • با سلام.می خواستم بدونم جه مدت بعد از لیزیک می تونم ورزش بدن سازی رو شروع کنم


     با سلام و پوزش از تاخیر در ارسال پاسخ. معمولا یک هفته تا ده روز بعد از عمل لیزیک ورزش بدنسازی منعی ندارد.
  • با سلاممن 3هفته پیش عمل پی ار کی رو انجام دادم و مطلع هستم که بهبود کامل چشمهایم تا 6 ماه دیگر طول خواهد کشید اما دید چشم چپم نسبت به دید چشم راستم خیلی خیلی تفاوت دارد در صورتی که قبل از عمل 25/. با هم تفاوت داشت آیا این موضوع طبیعی است؟ ممنون


    با سلام و پوزش از تاخیر در ارسال پاسخ.  بله نگران نباشید. صبور باشید این تفاوت دید در اینده مرتفع خواهد شد.
  • سلام و خسته نباشیدآیا prk advance و customized ablation یکی هست؟تکنولوژی wavefront چطور؟میشه همزمان اینها رو انجام داد؟


      با سلام. prk advance  تکنیکی برای برداشتن اپی تلیوم قرنیه می باشد ولی customized ablation تکنیکی برای برداشتن استرومای قرنیه است. در این روش اصلاح عیب انکساری بصورت اختصاصی در چشم بیمار لنجلم می شود. در تکنولوژی wavefront جبهه موجی به چشم بیمار تابانده می شود و از روی پترن بازگشت امواج عیب انکساری مشخص می شود. خیر.
  • آیا لغزش عدسی چشم درمانی دارد یا نه ؟ در صور ت امکان این امر، شیوه درمان آن چگونه است ؟


      با سلام. اگر منظور عدسی طبیعی فرد است لغزش عدسی می تواند متعاقب ضربه یا مرتبط با برخی از بیماریهای خاص (مثل سندرم مارفان) باشد. که نیاز به معاینه و عمل جراحی دارد. 2. اگر منظور عدسی مصنوعی است که با عمل جراحی داخل چشم قرار دارد که در موارد کاشت لنز داخل چشمی می توان با عمل جراحی مجدد انرا اصلاح نمود. ولی در مورد کسانیکه تحت عمل جراحی اب مروارید قرار گرفته اند، شرایط معاینه است که اقدام جراحی را مشخص می کند.
  • با عرض سلام.من 23سال سن دارم و شماره چشمم ثابت شده.میخواستم بدونم بین عمل prk و لیزیک کدام مورد توصیه می شود؟در مرکز بصیرتعیین نوع مناسب چگونه صورت می گیرد؟


    با سلام. انتخاب نوع عمل به سن - میزان شماره - نتایج معاینه و ازمایشات مربوطه بستگی دارد. که در مجموع با نظر پزشک معالج تعیین می شود. در مرکز بصیر عمل های فمتولیزیک - لیزیک - PRK - لازک انجام می شود.
  • با سلام. آيا تاري ديد بعد از عمل لازك به طور قطعي بر طرف مي شود؟حدودا 50 روز از عملم ميگذره اما تاري من خوب نشده و در شب و سرما اين تاري كمي بيشتر ميشود.ممنون ميشم اگر راهنمايي ام كنيد.با تشكر


    با سلام. بله/ نگران نباشید .دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک احتیاج به 3  تا 4 ماه زمان دارد. صبور باشید.
  • سلام . من عکس ارب اسکن و پاکی متری خودم رو اسکن میکنم. البته مال 2 سال پیشه. چون بندر عباس هستم.و دکتر اینجا عملم نمیکنه. اگه بعد ارسال نتیجه شما مثبت بود برای عمل وقت بگیرم..


    با سلام. در خدمتیم ولی لطفا سن- شماره چشم و ازمایشات را یکجا ارسال بفرمائید.
  • با سلام وخسته نباشيد من منتظر جوابم هستم سوالم را رد شدي در مورد فشار چشم پسرم ميباشد وبيماري phpvداره ممنون اگه جوابم را بدي.


    با سلام. توصیه می شود تحت نظر پزشک معالج خود در تهران باشید چنانچه تمایل دارید می توانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی برای یکی از همکاران فوق تخصص شبکیه تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام.19 دي ماه عمل لازك كردم.دكتر گفتند تا يك ماه تاري طبيعي است اما الان بيش از يك ماه از عملم ميگذره و تاري من تغييري نكرده. خيلي خيلي نگرانم . آيا تاري خوب ميشه يا بايد دوباره عينك بزنم؟باسپاس فراوان


    با سلام. جای نگرانی ندارد. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک احتیاج به زمانی بین 3 تا 4 ماه دارد. صبور باشید.
  • سلام.من چون قرینه چشمم نازک بود دکترا به من لنز داخل چشم رو پیشنهاد کردن .میخواستم بدونم بعداز عمل ایا یه ذره انحرافی که بعد از برداشتن عینک به نظر می رسه از بین میره ؟ممنون


    با سلام. چنانچه انحراف چشم شما با استفاده از عینک برطرف می شود به همان میزان بعد از عمل کاشت لنز از میزان انحراف کاسته می شود ضمن اینکه چنانچه بعد از عمل انحراف باقی ماند برحسب میزان ان بعد از عمل کاشت لنز تصمیم گیری خواهد شد.
  • سلام و خسته نباشید و ضمن تشکر از پاسخ و راهنمائی شما نسبت به سوالات قبلی من در صورتی که عمل prk advance با تکنولوژی wavefront همراه باشه هزینه عمل چقدر خواهد شد؟با تشکر


    با سلام. 1500000 تومان
  • سلام. از اونجایی که عصب VIII ، عصبی شنوایی- تعادلی است میخواستم به پرسم که نیستاگموس(که ناشی از عصب حرکتی زوج سوم است) چه رابطه ای با تعادل گوش داخلی دارد؟


    با سلام. نوعی از نیستاگموس به نام نیستاگموس چرخشی که در هنگام چرخشهای سریع سر به وجود می آید می تواند با سیستم تعادلی گوش داخلی و همچنین عملکرد عصب 8 در ارتباط باشد در این افراد حرکات چشم تنها در حالت حرکت سریع چرخشی در سر به وجود می آید و در حالت عادی چشمانشان نیستاگموس ندارد.
  • با سلام.چشم سمت راست من 0.75 و چشم چبم 0.5 است.شنیدم که ضعیفی کم چشم با دارو برطرف میشه.ایا واقعیت داره؟


    با سلام. خیر
  • با سلام خانمم عمل لیزیک انجام داده با گذشت چندین ساعت هنوز نمیتونه چشماشو باز کنه ایا مشکلی نیست? تا چند ساعت و یا روز دیگه


    با سلام. معمولا علایم بعد از عمل لیزیک ( درد، سوزش، اشکریزش، تاری دید و بسته شدن پلک ها) شب اول بعد از عمل طبیعی است. از روز بعد از عمل این علایم رفع می گردد. نگران نباشید.
  • با عرض سلام و خسته نباشید! چمدت بعد از عمل لازک میشه تشخیص داد که چشم عمل لازک شده یا نه؟ با تشکر


    با سلام. تا یکماه بعد از عمل با معاینه توسط اسلیت لامپ پزشک قادر به تشخیص اینکه فرد تحت عمل جراحی لازک قرار گرفته است خواهد بود. بعد از آن در صورت انجام ازمایش و تهیه عکس از قرنیه این تشخیص امکانپذیر است.
  • با سلام لطفا" داروي گياهي يا خوراكي يا قرصي كه ترشح اشك چشم را زياد كند به من معرفي كنيد تا از خشكي چشم رها شوم. با تشكر


    Flaxed Oil Tab باعث کاهش علایم خشکی چشم می شود ولی مطالعات علمی و عملی خاص برای تاثیر اثر آن انجام نشده است. مطالعات اولیه نشان می دهد که استفاده روزانه از قرص های امگا3 (قرص های روغن ماهی) می تواند تا حدی باعث رفع علایم خشکی چشم شود.
  • من درباره میکروب شناسی جراحی های زیبایی در حال تحقیق هستم. اگر در مورد عفونتهای ناشی از لیزیک اطلاعاتی به من بدهید ممنون میشم


    با سلام. 1. استرپتوکوک 2. سودوموناس شایعترین باکتریهای عامل عفونت بعد از لیزیک می باشند. که البته میزان شیوع آن بسیار بسیار اندک است. جهت اطلاعات تکمیلی می توانید به سایت زیر مراجعه نمائید. www.lasikeyesurgerycorrection.com
  • سلام.چرا پس از مدتی استفاده از عینک اطراف چشم دچار کبودی و گودرفتگی میشه؟آیا راه حلی برای رفع این مشکل هست؟


    با سلام. دلیل خاصی ندارد شاید یکی از دلایل آن تمرکز نور روی پوست پشت شیشه عینک است که معمولا چند ماه بعد از استفاده نکردن از عینک این مشکل برطرف می شود چنانچه این حالت شدید باشد می توان از لیزر برای برطرف کردن آن استفاده کرد.
  • با سلام.میخواستم بعد از درمان بیماری ماکولاholeنا چه مدتی طول می کشه دوباره برگردم سر کارم وهمچنین هزینه درمان عمل جراحی این عمل چقدر می باشد.با تشکر فراوان


    با سلام. معمولا یک هفته بعد از عمل می توانید فعالیت روزمره خود را شروع نمائید.  هزینه جراحی ویترکتومی یک چشم بصورت ازاد بین 2200 هزار تومان تا 2400 هزار تومان می باشد. و هزینه لیزر یک چشم بصورت ازاد 100 هزار تومان می باشد.
  • سلام میخواستم بدونم هزینه تقریبی عمل لیزیک چشم با بیمه و بدون بیمه تقریبا پقدر است؟ممنون


    با سلام. هزینه عمل لیزیک بصورت ازاد بین 1260 تا 1360 هزار تومان متغیر است. معمولا بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه عمل لیزیک افراد با شماره بالای 4 دیوپتر را پرداخت می کنند.
  • سلام.برادر 30ساله ای دارم که دچار تنبلی چشم از کودکی است و تحت درمان نبوده. راهی برای درمان هست؟با پیوند درمان میشود؟باتشکر


    با سلام. معمولا در این سن درمانی برای تنبلی چشم وجود ندارد. ولی با توجه به سرعت پیشرفت علم خصوصا در عرصه چشم پزشکی می توان به آینده امیدوار بود.
  • با سلاممي خواستم بدانم از عوارض گذاشتن لنز داخل چشمي ، فشار چشم بالا و ابتلا به آب سياه هست يا خير ؟با تشکر


    با سلام. بله یکی از عوارض کاشت لنز داخل چشمی می تواند افزایش فشار چشم باشد ولی شیوع آن خیلی پایین است و جای نگرانی ندارد. ضمن اینکه جهت برقراری جریان مایع زلالیه معمولا سوراخی در قسمت رنگی چشم (عنبیه) هنگام جراحی ایجاد می شود تا از ایجاد این پدیده جلوگیری شود.
  • سول دیگه من اینه.چرا از بین این 3 تا keraring , inteacsواسم می خواد از myoring استفاده کنه؟فرقشون در چیه؟ضخامت قرنیه 500


    با سلام. مایورینگ به شکل حلقه است در صورتی که دو نوع رینگ دیگر بصورت نیم حلقه هستند جنس همه از نوعی است که با بافت چشم سازگار است و باعث ایجاد حساسیت نمی شود از مایورینگ می توان برای اصلاح نزدیک بینی تا 20- و آستیگماتیسم تا 4 درجه استفاده کرد. از کرارینگ برای رفع استیگماتیسم بالا و از intacs برای اصلاح درجات بالای دوربینی یا نزدیک بینی استفاده می شود. تفاوت عمده آنها فقط در طراحی انهاست.
  • سلام.چرا پس از مدتي استفاده از عينك اطراف چشم دچار گودرفتگي ميشه؟آيا راه حلي براي برطرف شدنش وجود داره؟ممنونم


    با سلام. با توجه به اینکه مدت زیادی عینک روی چشم قرار دارد فرد و اطرافیان به پوست چشم توجه زیادی نمی کنند ولی با کنار گذاشتن عینک این دقت بیشتر میشود. این حالت می تواند بعلت تغییرات وابسته به سن باشد و از آنجائیکه پوست اطراف و پلک ها ظریف است بیشتر خود را نشان می دهد. راه حل خاصی هم وجود ندارد. استفاده از کرم   پودر conciller می تواند کمک کننده باشد.
  • با سلام.من نزديك بين هستم و شماره چشم هام نزديك به 5 است.چون علاقه اي به عينك ندارم مدام اون رو از روي صورتم برميدارم و دوباره ميگذارمش.ميخواستم بدونم اين موضوع ميتونه در تسريع روند ضعيف شدن چشمام مؤثر باشه؟


    با سلام. افزایش شماره چشم ارتباطی با استفاده یا عدم استفاده از عینک یا گذاشتن و برداشتن متناوب ان ندارد. تا متوقف نشدن سن رشد شماره چشم ها افزایش می یابد و بعد از آن معمولا حدود 19-20 سالگی این پدیده متوقف شده و شماره چشم ثابت می ماند.
  • چه کار کنیم تا خشکی چشم خوب شود


    بر حسب نوع و شدت خشکی چشم روشهای درمانی مختلفی وجود دارد که شایعترین ان عبارت است از استفاده از اشک مصنوعي، کرمهاي ليز کننده و نيز روشهايي براي مسدود کردن نسبي يا کامل جريان تخليه اشک به خارج چشم که به آنها " بستن مجراي خروجي اشک" گفته ميشود. درمان بيشتر شامل مکمل هاي غذايي و نيز داروهاي موضعي و يا خوراکي است. در بسياري موارد، انجام درمان باعث بهبودي سريع فرد نمي شود. بنابراين انتظار چند ماهه پس از درمان براي اينکه بهبودي قابل ملاحظه اي حاصل شود، طبيعي است.
  • با سلام. آيا امكان دارد كه فردي با شماره چشم نسبتا بالا بين 6 تا8 نزديكبين بعد از عمل لازك هنوز هم مقداري از شماره چشمش باقي بماند يا بعد عمل ديد 10/10 ميشود؟


    با سلام. بستگی به ضخامت قرنیه و شرایط ازمایشات قبل از عمل دارد. اگر قرنیه از ضخامت خوبی برخوردار باشد و تمام شماره هنگام عمل اصلاح شده باشد شماره ای باقی نمی ماند. نگران باشید.
  • باسلام یه مدتی هستش که دردهایی در ناحیه ی زجاجیه ی چشم احساس میکنم.این درد ناشی از چیه؟


    با سلام. مشکلات مربوط به زجاجیه با درد همراه نمی باشد.
  • سلام نمره چشم من 1 هست (نزدیک بین) آیا با استفاده عینک نمره چشم کاهش می یا بد ؟


    با سلام. خیر استفاده یا عدم استفاده از عینک سبب کاهش یا افزایش نمره چشم نمی شود تا متوقف شدن سن رشد معمولا شماره چشم افزایش یافته و بعد از آن یعنی حدود 19-20 سالگی ثابت خواهد شد.
  • سلام خسته نباشید.قبلا از شما پرسیدم که آیا تنبلی چشم در سن 30سالگی درمان میشه ؟شما فرمودید نه.با پیوند چشم هم دید بهتر نمیشه ؟هیچ راهی نیست؟


    با سلام. خیر پیوند کل چشم در حال حاضر امکان پذیر نیست.
  • با سلام سوال بنده اینه ایا عمل مایو رینگ در صورت دید بهتر و بهبودی از پیوند قرنیه بهتره؟چرا گذاشتن رینگو ترجیح دادن به پیوند با انکه هزینه رینگ بالاتره؟


    با سلام. هر کدام از روش های درمانی فوق بر اساس یافته های معاینه و شرایط چشم بیمار توسط پزشک انتخاب می شوند. با توجه به اینکه تعبیه رینگ راحتتر است در صورت عدم پاسخ مناسب امکان خارج کردن یا جابجایی آن وجود دارد و مانع انجام سایر اعمال جراحی نمی شود مزیت به شمار می رود.
  • درودبلفاريت چيست؟


    با سلام. شما می توانید با مراجعه به بخش " آنچه بیماران باید بدانند" در وب سایت کلینیک بصیر و ورود به بخش آرشیو مقالات، مطالب مربوط به بلفاریت را مطالعه نمائید.
  • سلام. من قوز قرنیه وتنبلی چشم هم دارم.دکترا گفتن عمل کنی کور میشی الانم از لنز استفاده میکنم.میشه کمی راهنمایی کنید منو؟


    با سلام. انجام عمل های لیزیک یا لازک در چشم دچار قوز قرنیه ممنوع است. قوز قرنیه روش های درمانی خود را دارد که به ترتیب عبارتند از 1. عینک 2. لنز تماسی سخت 3. تقویت قرنیه با استفاده  از اشعه ماوراء بنفش و یتامین ب 4. رینگ داخل قرنیه 5. لنز داخل چشمی 6. پیوند قرنیه که پزشک بر حسب سن و شرایط معاینه و ازمایشات و شدت قوز قرنیه درمان مناسب (یکی یا ترکیبی از درمانهای فوق) را برای بیمار انتخاب می کند. در سن بالای 7 سالگی تنبلی چشم معمولا پاسخ مناسبی به درمان نمی دهد.
  • با سلام لطفا علائم بيماري سندرم مارفان در چشم اعلام نماييد . با تشكر


      سندرم مارفان یک اختلال ژنتیکی می‌باشد. این ناهنجاری به علت جهش در کروموزوم 15 رخ میدهد. وظیفه این ژن بیان دستورالعمل ساخت فیبریلین است .این نقص ژنتیکی اعضائی همچون دستگاه اسکلتی بدن، قلب، چشم‌ها و ریه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این افراد اغلب قد بلند، انگشتان بلند و دراز، نزدیک بین، مفاصل سست و در معرض آسیب، مشکلات قلبی عروقی و اسکلتی دارند . سندرم مارفان یک اختلال مادام العمر است. پیش آگهی بیماری در سال‌های اخیر بیشتر شده است.بيش از نيمي از افراد مبتلا درجاتي از جابجايي عدسي چشم را در يك يا هر دو چشم خود تجربه مي كنند. كندگي شبكيه نيز يكي از مشكلات جدي مبتلايان به اين سندرم مي باشد . بسياري از مبتلايان به سندرم مارفان نزديك بين هستند .
  • با سلام بنده 24 سال دارم و از همان سن 15 مرتب ضعف بینایی دارم تا کی این روند ادامه دارد و راه درمانش چیست؟


    با سلام. تا متوقف شدن سن رشد (حدود 19-20 سالگی) این روند رو به رشد ادامه خواهد داشت و بعد از ان متوقف می گردد.
  • چند روز از چشمام اشك مي ريخت بعد ورم كردن الان 5 روز ورم دارن همراه با خارش


    با سلام. توصیه می شود جهت معاینه مراجعه بفرمائید.
  • با سلام من 42سالمه و چشمانم نزدیک بین هستند با شماره 5/2 .آیا با توجه به اینکه رو به پیرچشمی هستم میتوانم لیزیک کنم یا خیر؟


    با سلام. جهت تشخیص اینکه ایا کاندید مناسبی برای عمل می باشید یا خیر نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می باشد. چنانچه شرایط مطلوب بود در صورت انجام عمل نیاز به استفاده از عینک دور برطرف می شود. ولی همانگونه که خود حضرتعالی نیز بیان فرمودید بواسطه سن و شروع پدیده پیر چشمی جهت انجام کارهای نزدیک نیاز به استفاده از عینک مطالعه خواهید داشت. بنابراین چنانچه کار دفتری دارید و زیاد مطالعه می کنید فعلا توصیه نمی شود. بنابراین شرایط ازمایش، شغل و تصمیم شما در تصمیم گیری دخیل است.
  • باسلام.آيا اپيلاسيون ناحيه زير بغل باعث كمتر شدن تدريجي ديد مي شود؟آيا اين موضوع صحت دارد؟


    با سلام .خیر.
  • از جواب تون ممنونم ولي من ديپلم هستم اصلا راهي نيست كه من قبول از معاينات پزشكي؟ لنز بذارم د كتر چطوري ميفهمه ؟


    با سلام. خیر. با این نقصان شما منع استخدام دارید. استفاده از لنز برای پزشک قابل تشخیص است.
  • سلام عمل لیزیک انجام دادم میخواستم بدونم چه عینک افتابی رو پیشنهاد میکنید چون شهر ما کویریه و افتاب نسبتا شدیدی داره و منم مجبورم بعد از یک هفته از منزل خارج بشم متشکرم


       با سلام. انتخاب یک عینک افتابی، ویژگی و رنگ شیشه و وضعیت ظاهری آن اهمیت دارد. رنگ­ های موجود عبارتند از: دودی روشن و تیره، دودی مایل به آبی تیره، مشکی روشن و تیره، سبز روشن و تیره، آبی روشن، زرد و قرمز. گرچه انتخاب رنگ بیشتر به سلیقه مشتری بر می­­گردد. ویژگی های شیشه به کار رفته در عینک: عدسی بایستی 100% اشعه ماورای بنفش را به صورت یکنواخت جذب کند ( UV  بالای 400 داشته باشد). موج دار نباشد(یعنی زمانی که عینک را در مقابل یک صفحه طرح­دار تکان می‌دهیم صفحه، موجدار، تار، کج و معوج دیده نشود.) شفاف و بدون خش باشد . نمره ­­دار نباشد .مقاومت کافی داشته باشد ( عینک­های با جنس پلی کربنات مقاوم­تر هستند، اما در حال حاضر این نوع عدسی­ها رایج نبوده و بیشتر در ساخت عینک­های ورزشی استفاده می­گردند) وضعیت ظاهری آن: قاب عینک باید به اندازه­ای باشد، که بتواند به صورت کامل از چشم محافظت نماید. لازم است تا عینک با صورت فرد هماهنگی داشته باشد و چهره فرد را زیباتر کند.
  • سلام بعد از عمل پيوند تا چه مدت بايد از محافظ پلاستيكي استفاده كرد و چگونه؟


    با سلام. معمولا 5 تا 7 روز استفاده از محافظ پلاستیکی توصیه می شود.
  • باسلام-آیا این درسته که آستیگمات به طور کامل با لیزیک رفع نمیشه؟آستیگمات من 2.25هست


    با سلام. آستیگماتیسم با این شماره با لیزیک و فمتولیزیک قابل اصلاح است.
  • آيا يك ماه بعد از عمل دردي كه در حين كار با كامپيوتر بر چشم ها عارض مي شود نشانه خاصي دارد؟


      با سلام. ممکن است به علت خشکی چشم باشد توصیه می شود هنگام کار با کامپیوتر هر یکی دو ساعت از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید. یا چند ثانیه پشت سر هم پلک بزنید در صورتیکه مشکل مرتفع نشد جهت معاینه به پزشک معالج خود یا کلینیک بصیر مراجعه بفرمائید.
  • با سلام من یک هفته قبل عمل prk انجام دادم لنز تماسی برداشته شد احساس سنگریزه تو چشمم دارم علتش چیه و کی برطرف میشه


    با سلام. پس از عمل در برخی موارد خشکی چشم ایجاد می شود که نیاز است از قطره های اشک مصنوعی استفاده شود.
  • حدود یکساله که از لنز های تماسی استفاده میکنم شماره چشمم هردو 4 اما الان چشم راستم دچار یه درد مزمن شده که حتی وقتی لنز نمیذارم هم درد میکنه ممکنه قرنیه چشمم دچار اسیب شده باشد


      با سلام. یکی از خطرات استفاده از لنز تماسی آسیب سطح قرنیه به اشکال مختلف است توصیه می شود 1. از لنز تماسی استفاده نفرمائید. 2. جهت معاینه در اولین نوبت به چشم پزشک مراجعه نمائید.
  • سلام. می خواستم بدانم که آیا کاشت لنز باعث هاله بینی در شب و تار دیدن می شود؟ اگر پاسخ مثبت است تا چه مدت؟


      با سلام. امکان هاله بینی وجود دارد که موقتی و گذرا است ولی تاری دید خیر.
  • نوزاد 3 ماهه ام مبتلا به استرابیسم است.پزشکان علت آنرا در ضعیف بودن دوربینی او میدانند .شماره چشم او 12 است و برایش عینک تجویز شده.آیا دور بینی و انحراف چشم او خوب میشود؟


    با سلام. توصیه به استفاده مداوم از عینک می شود. همچنین فرزند دلبند شما بایستی تحت نظر پزشک معالج باشد تا تحت درمان مناسب قرار گیرد.
  • بعد ازعمل فمتولیزیک لنز پانسمان را چندروز بعد درمیاورند؟من داروسازهستم چندروز بعد میتوانم نسخه ها را بخوانم؟ممنون


      با سلام. خدمت همکار گرامی. بعد از عمل فمتولیزیک از لنز پانسمان استفاده نمی شود. از روز بعد از عمل بازگشت به فعالیت های روزانه بلامانع است.
  • سلام خسته نباشید من عمل لازک کردم البته یه هفته است می خواستم بدونم حالت چشم یعنی گودی و فرورفتگی زیر چشم بعد از چه مدت از بین می رود. ممنونم


    با سلام. حدودا 3 تا 4 ماه بعد از عمل این حالت برطرف می شود.
  • سلام، آیا درمانی برای مگس پران وجود دارد؟؟؟؟


    با سلام. چنانچه کره چشم را مانند یک توپ پینگ پنگ در نظر بگیرید پشت عدسی چشم فضای خالی وجود دارد به نام زجاجیه که 4/3 وزن و حجم کره چشم را تشکیل میدهد و حاوی مواد ژله مانندی است که از شبکه ای حاوی رشته های ظریف کلاژن تشکیل شده است و 99% این فضا را آب تشکیل می دهد. حجم زجاجیه حدود 4.5 سی سی در چشم های نرمال است.  چنانچه موادی به شکل معلق در زجاجیه وجود داشته باشد در صورتیکه در محور بینایی قرار بگیرند به اشکال مختلفی نظیر نقاط دایره مانند رشته، خط و ... توسط فرد دیده می شوند. این حالت را مگس پران می گویند. این مشکل به خودی خود خطری ندارد ولی چنانچه اندازه یا تعداد آنها زیاد شود یا همراه با ایجاد جرقه نور باشد ته چشم(شبکیه) بایستی معاینه شود.
  • با سلام و خدا قوت شما در شيراز كدام يك از همكاراتون رو براي عمل ليزيك پيشنهاد ميكنيد؟


    با سلام. می توانید به کلینیک بصیر شیراز خیابان عفیف اباد بالاتر از بازارچه حافظ مراجعه بفرمائید و برای جناب اقای دکتر معلم یا جناب اقای دکتر شجاعی تعیین نوبت بفرمائید.
  • ایا کسانی که در گزینش خلبانی قرار میگیرند تحت عمل لیزیک می توانند خلبانی شکاری شرکت کنند؟


    با سلام. بستگی به قوانین و مقررات استخدامی گزینش خلبان دارد.
  • باسلام ايا قطره genteal براي خشكي عوارض دارد يا بدون افزودني هيت و ميشه راحت استفاده كرد؟


      با سلام. استفاده از این قطره برای موارد خشکی چشم جزئی مناسب است و در بیمارانی که از خشکی چشم متوسط یا شدید رنج می برند باید از درمانهایی که توسط چشم پزشک و پس از معاینه چشم تجویز می گردد استفاده کرد.
  • با سلام و وقت بخیر - می خواستم بدونم آیا بیمه سرباز عمل لیزیک را پوشش می دهد یا خیر؟ با تشکر


    با سلام. چنانچه شماره چشم بالای 4 باشد بیمه نیروهای مسلح بخشی از هزینه عمل ( حدود 200 تا 250 هزارتومان برای هر چشم) پرداخت می کند.
  • سلام .هزینه عمل لیزیک در آن مرکز با بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح چقدر است


      با سلام. چنانچه شماره هر چشم بالای 4 باشد بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح برای هر چشم مبلغی حدود 200 هزار تومان پرداخت می کند هزینه عمل دو چشم بصورت ازاد بین 1260 تا 1360 هزار تومان متغیر است چنانچه شرایط معاینه و ازمایشات مطلوب باشد می توانید تحت عمل قرار بگیرید.
  • آيا اين صحيح است كه به علت استيكماتيك نمي توان عمل ليزيك را انجام داد و در صورت انجام عمل بازگشت به حالت قبلي رخ مي دهد.؟


    با سلام. خیر چنانچه سن، شماره چشم، و نتایج ازمایشات مربوطه و معاینات مناسب باشد منعی برای عمل جراحی وجود ندارد. احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم از عوارض طولانی مدت اعمال جراحی رفع عیوب انکساری (لیزیک، لازک، و PRK) می باشد که هرچه شماره چشم بالاتر باشد این احتمال افزایش می یابد.
  • متشكراز پاسختون ،بين قطره genteal و artelac advance كدوم قوي تر و بهتر هست؟


    با سلام.artelac advance
  • باسلام و تشكر از كمك هاتون ضعف عضلات چشم چيه؟ علت ايجادش چيه؟


    با سلام، بطور کلی کندی در حرکات چشم ها را ضعف گفته و عمدتاً در خستگی ها و ندرتاً در بیماری ها اتفاق می افتد.
  • باعرض سلاممن از کودکی افتادگی پلک دارم آیا راهی برای حل این مشکل هست؟


    با سلام، جهت اظهار نظر نیاز به مراجعه و معاینه توسط فوق تخصص پلک و  استرابیسم می باشد. لذا می توانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • سلام .من یک چشمم موقع خوابیدن کامل بسته نمیشه .(حدود 1 تا 2 میلیمتر)آیا میتونم فمتولیزیک کنم.با تشکر


    با سلام، بله.
  • با سلامآیا پیوند کامل یک چشمی که از دست رفته امکان پذیر است؟


    با سلام، خیر.
  • سلام. می خواستم بدونم آیا با مدرک دیپلم و مجموع شماره ی چشم 8 تمام نزدیک بین از سربازی معاف میشم؟ با تشکر


    با سلام،چنانچه شماره تعیین شده با استفاده از قطره سیکلوپلژیک 25/8- باشد،فرد با تحصیلات دیپلم و پایین تر از خدمت سربازی معاف می باشد.
  • آیا بعد از عمل لازک یا لیزیک اندازه چشم کوچکتر می شود؟


    باسلام،خیر.
  • سلام.بخیه های پیوندقرنیه بعدچه مدتی کشیده میشودوهمچنین ایابدنسازی یافوتبال براچشمم که 3ماهه عمل کردمضرردارد.


    باسلام،معمولاً بعد از گذشت 5/1 تا 2 سال از عمل پیوند،بخیه ها کشیده می شوند.انجام ورزش هایی که امکان برخورد ضربه به چشم وجود دارد فعلاً توصیه نمی شود ولی بدنسازی منعی ندارد.
  • با سلامدر پاسخ به يکي از سوالات در مورد مگس پران نوشته بوديد اين امر ناشي از موادي معلق در زجاجيه است . مي خواستم بدانم منشاء اين مواد چيست و از چه طريق وارد زجاجيه مي شوند .با تشکر


    باسلام،منشأ آن از مواد تشکیل دهنده زجاجیه است.مثلاً آزاد شدن یک سلول یا وجود گلبول سفید یا قرمز در زجاجیه و اصلی ترین دلیل،بهم خوردن ترکیب ژله مانند آن بواسطه تغییر در اسید هالورونیک و رشته های کلاژن می باشد.
  • با عرض سلام .ميخواستم بدونم آيا احساس وجود هاله اي در اطراف چراغ ها در شب بعد از عمل ليزيك به مرور زمان از بين مي رود يا هميشه ماندگار هست. با تشكر


    باسلام،بله.این حالت به مرور برطرف می شود.
  • با سلام اگر بعد از عمل لنز داخل چشمی چشم اب مروارید بیاورد تکلیف چشم چه می شود . ایا دوباره فرد مجبور است عینک استفاده کند؟


    با سلام. لنز داخل چشمی خارج شده و اب مروارید تحت عمل جراحی قرار می گیرد معمولا بر حسب شرایط چشم احتیاجی به استفاده از عینک هم نمی باشد.
  • با سلام-آیا عمل جراحی بزرگ کردن عنبیه در ایران هم امکان پذیر است؟


    با سلام. خیر. ولی عمل ترمیم عنبیه اسیب دیده ( پوپیلوپلاستی) در این مرکز انجام پذیر است.
  • سلام.ميخواستم بدونم ثابت شدن شماره چشم تدريجا اتفاق مي افته ويا به طور ناگهاني متوقف ميشه؟با تشكر


    با سلام. در صورتیکه چشم سالم باشد معمولا با متوقف شدن سن رشد شماره چشم نیز ثابت خواهد شد.
  • سوالی داشتم.جراح و متخصص چشم پزشک معمولی می تواند به طور دقیق شبکیه رو از نظر سوراخ داشتن یا نداشتن بررسی کنند؟


    با سلام. بله ولی فوق تخصص شبکیه در مورد معاینه و اتخاذ روش درمانی مناسب اولویت دارد.
  • با سلام میخواستم بدونم قطره artelac حتما باید بلافاصله بعد از باز شدن دور انداخته بشه یا میشه برا مدت 1 روز از همون 1 قطره استفاده کرد؟


    با سلام. این قطره ها در ظروف پلاستیکی یک روز مصرف تهیه شده است بعد از باز شدن و بستن در قطره می توانید بمدت یکروز با نگهداری ان در داخل درب یخچال از ان استفاده نمایند.
  • ميخوام بدونم ايا ميشه رنگ چشم رو باقطره يا دارو تغيير داد؟اگه ميشه اسمو دارو رو بهم بگيد؟خطر شم بگيد؟


    با سلام. خیر.
  • اقای دکتر پس ارتی فلکس بهتره یا icl? اگه icl بذارم بر اثر ضربه نه چندان قوی تو چشمم ابمروارید میگیرم؟


     با سلام. انتخاب نوع لنز بسته به شرایط چشم شما که به دنبال معاینه و ازمایشات مربوطه مشخص شود بستگی دارد. توصیه می شود جهت معاینه مراجعه بفرمائید تا نگرانی شما برطرف شود.
  • با سلام ميخواستم بپرسم عمل هاي مربوط به عيوب انكساري تا چه سني قابل انجام است؟


    با سلام. در صورتیکه چشم از سلامت کافی برخوردار باشد (آب مروارید - آب سیاه و سایر بیماریهای چشمی) را نداشته باشد با توجه به میزان شماره و مطلوب بودن معاینه و ازمایشات لازم انجام عمل بعد از ثابت شدن شماره چشم (بالای 20-19 سالگی)در هر سنی امکانپذیر است.
  • با سلام - می خواستم بدونم گندیدگی مرکز ماکولا در بیماران سالمند به چه معنا است ؟ لطفا توضیحات کامل بفرمائید . با تشکر


      با سلام. نام این بیماری تحلیل سلولهای مرکز ماکولا وابسته به سن است. این بیماری شایع ترین علت کوری قانونی (دیدی کمتر از 10/1) در کشورهای غربی است. علت بیماری مشخص نیست ولی شیوع ان با گذشت سن از 50 افزایش می یابد. دوربینی، سابقه فامیلی، مصرف سیگار، فشار خون و بیماریهای قلبی عروقی از ریسک فاکتورهای این بیماری هستند. این بیماری به دو فرم خشک و مرطوب تقسیم می شود. 90% موارد به صورت خشک است.برای نوع خشک درمان دارویی موثر وجود ندارد ولی گزارشاتی مبنی ر مفید بودن ویتامین E و روی از نظر پیش گیری منتشر شده است.درمان نوع مرطوب با لیزر یا عمل جراحی خواهد بود.در صورت گرفتاری یک چشم، آموزشهای لازم در مورد احتمال گرفتاری چشم دیگر و روش های تشخیصی زودرس بایستی به بیمار ارائه گردد. بهترین روش تشخیصی آموزش کار با جدول آمسلر گرید است. اطمینان دادن به بیمار که این بیماری موجب کوری نمی شود و فقط دید کاهش یافته و ثابت می ماند.
  • برای معاینه و درمان قوز قرنیه به چه دکتری در بصیر شیراز مراجعه کنم بهتر است؟


    با سلام، جناب آقای دکتر معلم و دکتر رضا عبودی
  • علایم تنبلی چشم چیست؟ ایا کم و زیاد دارد؟


    با سلام،کاهش بینایی یک چشم در غیاب سایر بیماریهای چشم به نحوی که کاهش دید با اصلاحات انجام شده بهبود نیابد،بله-برحسب شرایط فرد شدت تنبلی چشم متفاوت است.
  • آیا انحراف چشم را میتوان با لزیک درمان کرد اگر نمیتوان با لیزیک درمان کرد راه دیگری هم دارد


    باسلام،روشهای مختلف درمان انحراف چشم برحسب شدت و نوع آن عبارتند از1-انجام ورزش و تمرینات مخصوص2-استفاده از عینک منشوردار3-عمل جراحی.اگر فردی همزمان با ضعیفی چشم انحراف هم داشته باشد و با استفاده از عینک انحراف از بین برود در صورت مناسب بودن شرایط چشم برای عمل لیزیک،بعد از عمل انحراف از بین خواهد رفت.
  • سلامالان بهترين دستگاه براي لازك كه كمترين تراش را مي دهد چه دستگاهي است و اگر هست در چه شهرهايي هست؟


      با سلام. در صورت استفاده از کارت محافظ دستگاه تکنولاس و بدون استفاده از کارت محافظ (Tissue saving ) دستگاه نایدک.
  • با سلاممن 38 ساله هستمعمل کراسلینک برای جلو گیری از پیشرفت قوز قرنیه چقدر مفید است وهزینه ان برای هر چشم چقدر است .با تشکر


    با سلام. عمل کراسلینک برای جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه در افرادی که قوز قرنیه انها در حال پیشرفت است مفید است چنانچه قوز قرنیه ثابت شده باشد این عمل تاثیری ندارد بنابراین برای تشخیص نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه است در صورت تمایل می توانید جهت تعیین نوبت از طریق سایت یا بصورت تلفنی تعیین نوبت بفرمائید هزینه عمل هر چشم بصورت ازاد 510 هزار تومان است.
  • نکاتی درموردناخنک چشم توضیح دهید ایادرمان قطعی داره


      با سلام. ناخنک نوعی ضایعه گوشتی است که بیشتر در قسمت داخلی چشم در محل اتصال سفیدی به سیاهی چشم ایجاد می شود. این ضایعه بیشتر در افرادی که در نواحی گرم و خشک زندگی می کنند و یا به میزان زیادی در معرض نور خورشید و یا باد قرار دارند دیده می شود. ممکن است یک طرفه یا دوطرفه باشد.علائم  و نشانه های بیماری شامل سوزش، خارش، احساس جسم خارجی، تحریک پذیری در مقابل خستگی، کار نزدیک، باد و اشعه آفتاب می باشد. بیمار تا حد امکان بایستی از قرار گرفتن در معرض باد و نور خورشید و اشعه ماوراء بنفش خودداری نماید. ناخنک در صورتی که کوچک و غیر فعال باشد، مشکل خاصی ایجاد نمی کند و در صورت عدم رشد نیازی به درمان ندارد. اما اگر بزرگ شده و به سمت قرنیه (سیاهی چشم) حرکت کند می تواند ایجاد استیگماتیسم نامنظم و کاهش دید نماید در ضمن ممکن است بزرگ تر شده و مرکز قرنیه را گرفتار کند در صورتی که زیبایی را نیز تهدید کند باید درمان شود. درمان دارویی برای ناخنک وجود ندارد ولی اجتناب از محیط های پر گرد و خاک و باد و اشعه ماوراء بنفش ممکن است از رشد ناخنک جلوگیری نماید.روش درمان قطعی آن جراحی است ولی احتمال عود ان وجود دارد برای جلوگیری از کاهش میزان عود از پیوند ملتحمه یا محلولهای خاصی استفاده می گردد.
  • 10 ماه است که عمل لیزیک انجام دادم.به تازگی قرنیه یکی از چشمانم ضربه خورده است وباعث تاری دیدم شده ایا تاری دیدم بهبو د میابد؟


    با سلام. بستگی به نوع و شدت اسیب دارد. توصیه می شود توسط پزشک معالج مورد معاینه قرار گیرید.
  • سلام آیا مگس پران چشم با عمل ویترکتومی یا عمل جراحی دیگر قابل درمان است با سپاس


    با سلام. چنانچه میزان مگس پران به اندازه ای باشد که پزشک ضرورت نیاز به عمل را تشخیص دهد با عمل ویترکتومی قابل درمان است.
  • سلام ایا کسی که عمل PRK میکند در آینده امکان درمان پیر چشمی ا لیزر برای او وجود دارد؟


    با سلام. بله
  • با سلام و خسته نباشید سوالی که داشتم ایا گریه زیاد و طولانی مدت (به مدت یک سال)باعث خشکی چشم و تغییر در کیفیت اشک می شود با تشکر


    با سلام. خیر
  • سلام من چشم های گود و فرو رفته ای دارم مدتی که تصمیم به جراحی پلک گرفتم می خواستم بدونم راهی برای از بین بردن گودی و فرو رفتگی چشم وجود داره


    با سلام. جهت اظهار نظر دقیق نیاز به معاینه می باشد در صورت تمایل می توانید جهت ویزیت فوق تخصص پلک از طریق سایت یا بصورت تلفنی برای کلینیک بصیر تهران یا شیراز تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام! من نزدیک بین هستم و چشممام همیشه ورم دارن! میخواستم بدونم این به خاطره استفاده از عینک و بعد از عمل لیزیک بر طرف میشه-ممنون


    با سلام. ورم چشم ارتباطی با عیب انکساری ( نزدیک بینی) و استفاده از عینک ندارد. دلایل دیگری می تواند مطرح باشد که جهت اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد . ورم چشم با لیزیک بهبود نمی یابد.
  • c c lچه نوع عملی است؟کارت محافظ چیست؟تشکر


      با سلام. جهت پیشرفت قوز قرنیه می باشد. کارت محافظ در هنگام عمل لیزیک یا لازک برای افراد با ضخامت کم یا شماره چشم بالا بنا به تشخیص پزشک استفاده شود این کارت درون دستگاه قرار می گیرد و سیستم دستگاه را تغییر می دهد.
  • اقای دکتر نور فلاش دروبین های گوشی همراه که برای فیلمبراری استفاده می شه در صورت خیره ماندن به ان ممکنه به شبکیه چشم اسیب بزنه؟


    با سلام. خیر
  • می خواستم بدونم کاشت لنز غیر طبی برای زیبایی انجام می شه؟؟؟؟؟؟


    با سلام. چنانچه منظور شما کاشت لنز برای تغییر رنگ چشم است بله قابل انجام است ولی بعلت عوارض احتمالی آن پیشنهاد نمی شود.عوارض احتمالی این جراحی عبارتند از: عفونت، افزایش فشار داخل چشمی، التهاب عنبیه، ورم قرنیه، که با دارو قابل کنترل می باشند. باید توجه داشت که افزایش فشار داخل چشم یا گلوکوم، شایع ترین و جدی ترین عارضه کاشت عنبیه مصنوعی است. در چنین مواردی ممکن است لازم باشد تا عنبیه مصنوعی از چشم خارج شود.
  • با سلاممیخواستم بدانم برای شخصی که دچار شالازیون هست میتوان عمل لیزیک انجام داد.


     با سلام. وجود شالازیون مانعی برای عمل لیزیک نیست ولی افرادی که دچار شالازیون هستند معمولا زمینه التهاب یا عفونت لبه پلک (بلفاریت) نیز دارند که توصیه می شود چند روز قبل از عمل با استفاده از قطره و شستشوی لبه پلک ها طبق نظر پزشکان نسبت به درمان ان اقدام نمایند.
  • با سلام آیا بعد از عمل ccl معمولاً باید از رینگ هم استفاده کرد؟ مراقبت های بعد از عمل ccl چه مواردی می باشد؟


      با سلام. تعبیه رینگ بایستی قبل یا همزمان با انجام CCL   انجام شود بعد از CCL امکان استفاده از رینگ وجود ندارد. چند روز اول بعد از انجام CCL (تا زمانی که لنز تماسی روی چشم وجود دارد) معاینه و استفاده از قطره ها طبق دستور پزشک و رعایت توصیه های لازم (عدم دستکاری و نشستن چشم ها) جزو مراقبت های بعد از CCL می باشد.
  • باسلام و خسته نباشید برای رفع خستگی چشم چه راهها و تمرین هایی توصیه می شود باتشکر


    با سلام. رعایت بهداشت بینایی، رعایت فاصله مناسب هنگام فعالیت ، استراحت و نگاه به دور بعد از هر 20 تا 30 دقیقه کار متمرکز، استفاده از نور مناسب با ترکیبی از نور سفید وزرد. در صورت وجود مشکل عضلانی بعد از معاینه توسط پزشک یا اپتومتریست تمرینات مخصوص تجویز می شود.
  • با سلام و خسته نباشید ، آیا عمل فمتولیزیک عوارض خاصی دارد؟ آیا بعد از عمل میتوان روزه گرفت ؟


    با سلام. عارضه خاصی بجز حساسیت موقتی به نور وجود ندارد. بله.
  • باسلام، مادر من چند روز ديگه عمل اب مرواريد دارن، ايشون به خاطر ابتلا به رماتيسم از كورتون استفاده ميكنن، ايا نياز هست قبل عمل كورتون قطع شه؟


    با سلام. بستگی به شدت بیماری و نظر متخصص روماتولوژی و چشم پزشک شما دارد. معمولا استفاده از کورتون منعی برای عمل اب مروارید نمی باشد.
  • عمل اوربیت وترمیم پلک در این بیمارستان صورت میگیرد


    با سلام. بله بحمدالله چند فوق تخصص با تجربه در این مرکز حضور دارند البته جهت تصمیم گیری در مورد ضرورت عمل جراحی نیاز به معاینه می باشد.
  • فرق فیم تو و لیزیک و لازیک را توضیح دهید


     لیزیک: روشي است كه در آن چشم‌پزشك از وسيله‌اي به اسم كراتوم يا ليزر مخصوصي به اسم ليزر فمتوسکند، جهت ايجاد يك برش نازك درون قرنيه استفاده مي‌كند و قسمتی از قرنیه را بر می­دارد که فلپ نام دارد. سپس از ليزر ديگري به نام ليزر اگزايمر جهت برداشتن لايه‌ها از مركز قرنيه و صاف كردن سطح گنبدي آن استفاده مي‌كند و پس از آن فلپ را به جای خود باز می­گرداند. در هر دو عمل لایه ای (فلپ) از روی قرنیه بصورت لولایی شکل برداشته می شود و بعد از اصلاح شماره چشم توسط لیزر اگزایمر آن لایه (فلپ) به محل اولیه خود برگردانده می شود در عمل لیزیک برداشتن این لایه توسط تیغ بسیار ظریف (میکروکراتوم) و در عمل فمتو لیزیک برداشتن این لایه توسط لیزر انجام می شود.* لازک: به جاي ایجاد فلپ در قرنيه،‌ پزشك فقط قسمتی از لايه‌ي پوششي نازك حفاظت كننده­ی قرنیه (لایه اپی­تلیال) را بر­ می­دارد. سپس از ليزر اگزايمر جهت شکل­دادن مجدد لايه‌هاي خارجي قرنيه و صاف كردن خميدگي آن استفاده مي‌كند و سپس لایه­ی اپي‌تليال را به جاي خود بازمي‌گرداند. جهت تسريع بهبودي، يك لنز تماسي بانداژ براي چند روز پس از عمل استفاده می­شود.* PRK   اين روش شبيه لازک است با اين تفاوت كه جراح قسمتی از اپي‌تليوم را برمي‌دارد ولی آن را به جای خود باز نمی­گرداند. اين لايه به مرور زمان باتوجه به شكل جديد قرنيه مجدداً ساخته مي‌شود. مثل لازک، PRK نيز نياز به لنز تماسي بانداژ، پس از عمل دارد.
  • باعرض سلام آقای دکتر من پلک بالا وپایین هر دو چشمم کیست داره آیا درمانی غیر از عمل برای آن هست .چنانچه مجبور به عمل باشم هزینه عمل چقدر است؟ با تشکر وسپاس


    با سلام. خیر. برای اظهار نظر دقیق و تعیین هزینه جراحی نیاز به مراجعه حضوری و معاینه می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت یا به صورت تلفنی تعیین نوبت نمائید.
  • با سلام و خشته نباشيد من دو سوال داشتم اول اينكه روش ts چرا گرانتر اس ؟ دوم اينكه آيا در عمل لازك به روش ts آسيكمات چشم كاملا" خوب مي شود ؟


    با سلام. به دلیل استفاده از کارت محافظ . عمل لازک با روش TS اصطلاح درستی نیست، لازک با استفاده زا کارت انجام می گیرد. بستگی به میزان شماره آستیگمات و شرایط ازمایش دارد. چنانچه شماره چشم، میزان ضخامت قرنیه را بفرمائید و عکس سطح چشم (توپوگرافی، اورب اسکن) را ارسال نمائید اظهار نظر دقیق تری صورت می گیرد.
  • باسلام.آيا ممكنه نيش زدن زنبورعسل دراطراف چشم باعث نازك شدن قرنيه چشم بشه؟باتشكر


    با سلام. علائم زنبورزدگی چشم 1. درد شدید 2. ادم ناحیه اطراف چشم 3. بی حسی و بی حرکتی چشم 4. ادم قرنیه ( ورم سطح قرنیه چشم) 5. هایفما ( تجمع خون در اتاق قدامی چشم) و ... . اگر زنبورزدگی در اطراف چشم باشد احتمال تاثیر در خود چشم کم می باشد. خیر.
  • با عرض سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم تا چند روز بعد از عمل لازک نباید از کامپیوتر استفاده کنم.با تشکر.


    با سلام. معمولا بعد از رفع علایم ( درد - سوزش - ورم لبه پلک ) کار با کامپیوتر بلامانع است . فقط توصیه می شود اصول ارگونومی کار با کامپیوتر رعایت شود این موارد عبارتند از 1. نور کافی و مناسب ( ترکیبی از نور سفید و زرد) 2. استفاده از اشک مصنوعی در فواصل کار با کامپیوتر 3. استفاده از عینک انتی رفلکس
  • سلامآیا ممکن است خشکی چشم با استفاده طولانی مدت از قطره آرتلاک درمان شود؟ یا این قطره ها فقط تاثیر کوتاه مدت دارد؟با تشکر


    با سلام. بستگی به شدت و علت خشکی چشم دارد. قطره ارتلاک برای درمان و رفع خشکی چشم مفید است و استفاده طولانی مدت از ان نیز ضرری ندارد ولی توصیه می شود تحت نظر چشم پزشک به درمان خشکی چشم اقدام بفرمائید.
  • سلام لطفا درباره ی عمل کرافلکس برای قوز قرنیه توضیح دهید و هزینه عمل و برای چه کسانی میتوان استفاده کرد


    با سلام. کرافلکس با استفاده از امواج مایکرویو که به قرنیه تابانده می شود موجب استحکام بافت قرنیه و نیز کاهش انحنای قرنیه در قسمت مرکزی شده که برای اصلاح قوز قرنیه به کار می رود این عمل در مرحله تحقیقاتی می باشد.
  • با عرض سلا م و خسته نباشيد ، لطفا بفرماييد بيماري CSR چيست


    با سلام. این بیماری بدلیل نشت مایع به زیر شبکیه ایجاد می گردد. این بیماری اغلب موقتی بوده معمولا در یک چشم و بیشتر در مردان 20 تا 50 ساله اتفاق می افتد. علایم آن عبارتند از تاری دید ، ریز بینی و اختلال دید رنگ. این بیماری خوش خیم بوده و معمولا خود بخود بهبود می یابد. چنانچه بیش از 4 ماه طول بکشد یا عود کند یا دوطرفه باشد نیاز به اقدام درمانی است.
  • تب خال چشم چيست؟ آيا درمانپذير است حتي با وجود ازيين رفتن ديد؟ چگونه؟با تشکر از شما


    با سلام.  تبخال چشمي يک عفونت عود کننده ويروسي است که ناشي از آلودگي با ويروس تبخال ساده است. تبخال چشمي در ايران شايع است. بر اساس مطالعات موجود، اگر فردي يکبار دچار تبخال چشمي شود، به احتمال 50% شانس عود دارد. اين گرفتاري مجدد ممکن است هفته ها يا حتي سالها پس از گرفتاري اوليه بروز کند.تبخال چشمي مي تواند توليد يک زخم دردناک روي پلک و يا سطح چشم کند و باعث التهاب و ورم قرنيه شود. درمان سريع با داروهاي ضد ويروس از تکثير ويروس و تخريب سلولهاي اپيتليال قرنيه ( لايه سلولهاي سطح قرنيه ) جلوگيري مي کند. بهر حال عفونت مي تواند به لايه هاي عمقي تر قرنيه منتشر شده و باعث گرفتاري شديد تر درمان عفونت بستر قرنيه نسبت به گرفتاري سطحي قرنيه مشکل تر است. حملات عود مي تواند منجر به اسکار (نسج جوشگاه) قرنيه شود که باعث کدورت قرنيه، کاهش بينائي و حتي کوري مي شود.
  • سلام. من 1/5 ماه پیش عمل لازک کردم. دکترم گفتن بخاطر تنبلی چشم، حداکثر دید من 8/10 خواهد شد. دید 8/10 یعنی چه؟ یعنی نمره ی چشمانم 2 خواهد شد؟


    با سلام. "دید" با شماره چشم "ضعیفی" متفاوت است. منظور از "دید" توانایی تشخیص حروف E شکل توسط فرد از فاصله 6 متری است چنانچه فردی بدون عینک از فاصله 6 متری قادر به تشخیص ردیف دهم از چارت باشد دیدش 10/10 خواهد بود. اگر میزان دید کم باشد و با بهترین عینک نیز تغییری در آن حاصل نشود یکی از دلایل ان تنبلی است.
  • ایاکسی که بیماری مرض قنددارد می تواند عمل شبکیه کند ؟


    با سلام. چنانچه عوارض ناشی از بیماری قند در شبکیه رخ داده باشد و نیاز به عمل باشد بیمار تحت عمل شبکیه قرار می گیرد.
  • با سلام خدمت شمامن یک ماهه پیش لازک کردم آیا لازم است وقتی که خوابم قطره ها را بریزم و بعضی موقع ها احساس سوزش چشم و موژه در چشم دارم چه کنم با تشکر


    با سلام. بعد از عمل نیاز به بیدار شدن از خواب جهت مصرف قطره ها نمی باشد.
  • با سلام.بنده 1 ماه است که عمل لیزیک انجام داده ام و کارم با کامپیوتر زیاد است.ایا برای چشمانم ضرر ندارد؟باعث ضعیفی مجدد چشمم نمیشود؟با تشکر


    با سلام. ضرری متوجه چشم شما نیست و باعث ضعیفی مجدد چشم شما نیز نخواهد شد فقط توصیه می شود در هنگام کار با کامپیوتر اصول زیر را رعایت بفرمائید 1. نور سفید ترکیبی از نور سفید و زرد با شدت کافی 2. چند دقیقه نگاه کردن به دور بعد از حدود یکساعت کار با کامپیوتر 3. در صورت احساس جسم خارجی در چشم یا بهبود دید با پلک زدن استفاده از قطره اشک مصنوعی در حین کار طولانی
  • با سلام- چرا هزینه عمل لیزیک-لازک و فمتولیزیک در کلینیک بصیر با بقیه کلینیک ها مثل نور و ... اینقدر متفاوت است؟ آیا تفاوتی در دستگاه های چشم پزشکی و امکانات وجود دارد؟ یا کلینیک نیمه دولتی است؟


    با سلام. خیر تفاوتی از نظر امکانات و تجهیزات وجود ندارد ولی هزینه های جانبی برخی کلینیک ها با توجه به موقعیت مکانی آنها متفاوت است.
  • با سلام من فردا وقت عمل فمتوليزيك چشم را دارم،اما پزشكم به من گفته قبل از عمل بايد تست گاليله انجام بدم و بعد از آن عمل شوم. اگر ممكن است كمي در مورد اين تست و بيماري آن برام توضيح دهيد.


    با سلام. با انجام این تست مشخصات کاملتری از قرنیه شما بدست می اید و به پزشک در انتخاب روش صحیح جراحی کمک می کند. انجام ان ساده بوده و بیماری نیست که جای نگرانی برای شما ایجاد کند.
  • سلام من مشکل شبکیه دارم و تار میبینم به اکثر پزشکان مراجعه کردم گفتند قابل درمان نیست چیکار باید بکنم و میگن قابل جراحی نیست لطفا راهنمایی کنید با عینک هم قابل دیدن نیستم.


    باسلام،توصیه میشود تحت نظر پزشک باشید و با توجه به سرعت پیشرفت علم خصوصاً در رشته چشم پزشکی به آینده امیدوار باشید.
  • با سلام.كليه عوارض بعد عمل لازك رو برام ميگيد؟؟و اينكه نهايتا تا چه مدت بعد عمل چشم كامل خوب ميشه؟؟با تشكر


    باسلام،عوارض به سه دسته کلی تقسیم می شوند1-حین عمل2-کوتاه مدت3-طولانی مدت.میزان بروز عوارض حین عمل و کوتاه مدت بسیار کم و قابل توجه نمی باشد.شایعترین گروه عوارض طولانی مدت است که شایعترین آن احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم است که هرچه شماره چشم بالاتر باشد این احتمال افزایش می یابد.
  • با سلام وتشکر از پاسخگویی شما.می خواستم بپرسم مشروبات الکلی باعث ضعیفی چشم میشود؟چه ضرری برای چشم دارد؟


    باسلام،در برخی موارد الکل می تواند روی عصب چشم اثر گذاشته و باعث نابینایی شود.
  • با سلام ببخشید من 5 ماهه لازک کردم اما نمی دونم باید موقع خواب قطره ریخت یا نه ؟ و طرز درست ریختن قطره چه جوره من عادت کردم دو تا پلکم بگیرم آیا درسته؟


    باسلام،نیاز به بیدارشدن از خواب و مصرف قطره در طول روز یا شب نمی باشد.ضمن اینکه معمولاً بعد از گذشت 5 ماه از عمل استفاده از قطره فقط با نظر پزشک معالج توصیه می شود.برای قطره ریختن فقط پلک پایین را سمت پایین بکشید و قطره بریزید.
  • آيا براي بيماري نيستاگموس درماني وجود دارد؟ خواهشمند است در صورت امکان نام و نشاني يک چشم پزشک متخصص در اين زمينه را معرفي فرمايند. ممنون.


    با سلام،جهت اظهارنظر به مراجعه و معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.کنترل حرکات تا حدی با روش های جدید امکانپذیر است.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت ویا به صورت تلفنی در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • سلامخسته نباشید بنده کارمند یکی از ادارت دولتی و بیمه میهن دارم و برای انجام عمل لیزیک چشم ایا هزینه ای برای عمل لیزیک در آن بیمارستان خواهم داد ؟لطفا راهنمایی نمایید


    با سلام،بله این مرکز با بیمه میهن قرارداد دارد ولی شرط شماره چشم با نمره 4 وجود دارد که بعد از ارائه معرفی نامه برحسب نوع قرارداد و فرانشیز پرداختی توسط شما مشخص می شود.
  • با سلاممن یک ماهه است که عمل لازک کردم دگتر به من قطره یک بار مصرف اشک مصنوعی آرتلاک و فلوکورت را داد؟آیا بتامتازون که قبلا می ریختم قطع کنم (فکر کنم دکتر گفت نریزآخه خیلی شلوغ بود) این اشک مصنوعی 3 ساعت یک بار زدهآیا بعد از هر 3 ساعت یک قطره یک بار مصرف دیگه بریزم یا نه؟ با تشکر از شما


    با سلام. بله بعد از یکماه بتازونیت قطع شده و قطره فلوکورت شروع می شود. قطره آرتلاک در ظروف پلاستیکی یک روز مصرف تهیه شده است بعد از باز شدن در ان در طول همان روز قطره را داخل درب یخچال قرار دهید.
  • با سلام چند تا اشک مصنوعی چشم داریم و برای بعد از عمل لازک کدام پیشنهاد می کنید؟


    با سلام. قطره اشک مصنوعی در ظرف پلاستیکی یک روز مصرف ( آرتلاک، آرتلاک ادوانس) و قطره های ایرانی تیرلوز و سینا تیرز و خارجی اسنوتیرز (sno-tear) و Acuaiss در داروخانه ها موجود است که تجویز نوع آن بسته به نظر پزشک معالج دارد.
  • با سلام آیا قطره آرتلاک غیر یک بار مصرف هم وجود دارد؟


    با سلام. خیر
  • با سلاممیخواستم بپرسم آیا بعد از عمل فمتولیزیک یا لازک ، می توان جراحی زیبایی بینی انجام داد،مشکلی ایجاد نمیکنه برای چشم تازه جراحی شده؟اگر ممکن است یک دکتر خوب برای عمل لیزیک(رفع عیوب انکساری) به من معرفی نمایید.چون واقعا در انتخاب پزشک مردد مانده ام!با تشکر از شما


    با سلام. معمولا چند هفته بعد از عمل لیزیک، لازک یا فمتولیزیک می توان جهت عمل جراحی زیبایی بینی اقدام نمود. جناب آقای دکتر شجاعی در کلینیک بصیر تهران یا شیراز با تجربه ترین فرد جهت انجام عمل لیزیک در کشور می باشند.
  • با سلام ایا استمنا یا خود ارضایی در پسران و دختران سبب ضعیفی چشم میشود؟در مورد کسانی که عمل لازک کرده اند چطور؟


    باسلام،خیر.انجام این عمل سبب ضعیفی چشم نمی شود.
  • با سلام.من شماره چشمم2 هست.احتمال برگشتش بعد عمل لازك چقدره؟؟


    باسلام،در10 درصد افراد با شماره چشم 2 احتمال برگشت 10 درصد از شماره اولیه چشم وجود دارد.
  • با سلام.كسي كه عمل لازك كرده و كسي كه چشمش سالمه احتمال برگشت شماره چشمشون يكيه؟؟؟


    باسلام،احتمال برگشت در چشم سالم(عمل نکرده)اصلاً مطرح نمی باشد ولی در چشم عمل شده میزان برگشت به میزان شماره چشم بستگی دارد.
  • باسلام وخسته نباشیدحدودیک ماه قبل لیزیک کردم ولی الان چشم چپم دردمکنه احساس جسم خارحی روداره.می خواستم بدونم چکاربایدبکنم؟قطره ای هم استفاده نمی کنم. باتشکر


    باسلام،توصیه می شود جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه نمائید تا آن زمان نیز می توانید از قطره اشک مصنوعی هر 4 ساعت استفاده نمائید.
  • با سلام.اینجانب 51 سال سن دارم و هم مشکل نزدیک بینی دارم و هم دروربینی ایا میتوانم عمل لازک را انجام دهم؟ایا با عمل لازک هر دو مشکل من حل میشود؟


    باسلام،معمولاً انجام عمل لازک یا لیزیک برای برداشتن عینک دور است.باتوجه به سن بعد از عمل نیاز به استفاده از عینک مطالعه خواهید داشت. البته روش هایی برای اصلاح پیرچشمی وجود دارد ولی نتایج آن خیلی مطلوب نیست.
  • سلاماقای دکتر دکتری در شهرستان برای شوره چشمم قطره chlobiotic ,وپماد aerotex تجویز کرد اما زمان مصرف وترتیب مصرف کردن را نپرسیدم. و الن هم دسترسی به دکتر ندارم این داروها خوب هستند؟طریقه مصرفشان چیست؟با تشکر


    باسلام،بله.قطره ها مفیدند.قطره کلوبیوتیک را به مدت یک هفته و قطره دیگر را تا اتمام آن استفاده نمائید.
  • اگه فرقی نمیکنه که بادستگاه قدیمی باشه یاجدیداحتمال برگشت بخشی ازدرجه چشم وجودداره چشای منی که درجش10هست پس چرانمیتونم بادستگاههای قدیمی عمل کنم چون دکترم گفته بودندتوروخدانگرانی منودرک کنید


    باسلام،شرایط هر فرد متفاوت است،توصیه می شود به پزشک معالج خود اطمینان نمائید. 
  • با سلام آیا عینک آفتابی زدن یک ماه بعد از عمل لازک ضروری است؟من عادت کردم که پلک پایین و بالا را همزمان نگاه دارم که چشمم بسته نشود و قطره را داخل مردمک چشم(یعنی وسط چشم) می ریزم آیا ضرر دارد این جوری قطره ریختن یا نه؟


    با سلام. استفاده از عینک آفتابی بعد از عمل لازک ضروری نیست ولی با توجه به افزایش حساسیت چشم ها بعد از عمل توصیه می شود چند ماه از عینک آفتابی استفاده شود. استفاده از قطره به شیوه ای که فرمودید بلامانع است.
  • با سلامآیا مصرف قرص دزوسپتیو (کنتراسپتیو دی ای) {ضد بارداری} قبل از عمل لیزیک مانعی ندارد؟مشکلی برای قرنیه ایجاد نمی کند؟با تشکر


    با سلام. خیر مانعی ندارد.
  • سلام می خواستم بدونم که در مرکز شما روش Customized Ablation استفاده می شود یا نه و اینکه از روش فوق به جای prk+ts در قرنیه با ضخامت 470 و شماره 4 که بیشترش آستیگمات میشه استفاده کرد


    با سلام. بله این روش در این مرکز قابل انجام است. بله امکانپذیر است.
  • با عرض سلام و خسته نباشید پدر من ده سال پیش چشمش رو عمل لیزیک کرد ولی الان چشمش آب مروارید داره میاره می خواستم بدونم میشه چشمش رو دوباره عمل کرد؟ اگر عمل نکنه چی می شه؟ چه عواملی باعث کندتر شدن آب اوردن چشمش می شه؟


    با سلام. چنانچه چشم پدر شما مبتلا به اب مروارید باشد بایستی جهت معاینه و تشخیص لزوم عمل جراحی مراجعه نمائید. در چشم دچار اب مروارید عمل لیزیک (و حتی عمل مجدد)انجام نمی شود. شایعترین دلیل ابتلا به آب مروارید  افزایش سن است. غیر از آن مصرف کورتون طولانی مدت - قرار گرفتن در معرض حرارت و گرمای زیاد و ابتلا به برخی از بیماریهای عمومی (دیابت و ..) می توانند عوامل دخیل در ایجاد اب مروارید باشند که بعضاً برخی از عوامل ایجاد کننده قابل پیشگیری هستند.
  • با سلام. من 5 روز است عمل فمتولیزیک کردم و شماره چشمم قبل از عمل 5.5 مثبت بود اکنون تاری دید زیادی دارم به طوریکه شماره چشمم 4.4 منفی شده است. لطفا بفرمایید این وضعیت تا کی ادامه دارد و چشمم کی بهبودی کامل پیدا میکند؟


    با سلام. در چشمان دوربین شماره ای که هنگام عمل اصلاح می شود معمولا شماره واقعی چشم است که بعد از معاینه با قطره به دست می اید در چشمان دوربین بعد از ریختن قطره سیکلوپلژیک ( گشاد کننده مردمک) شماره چشم افزایش می یابد. لذا نتیجه حاصل بعد از عمل شماره منفی است که باعث تاری دید دور در فرد میشود. در حالیکه دید نزدیک عالی است توصیه می شود حداقل یکماه صبر داشته باشید و بعد از آن مجدداً برای معاینه به پزشک معالج مراجعه بفرمائید.
  • سلامآیا عمل CCL برای قوز قرنیه به صورت سرپایی انجام می شود یا نیاز به بستری دارد؟هزینه عمل تقریبا چقدر است؟ملاحظات بعد از عمل چیست؟


    با سلام. عمل بصورت سرپایی است و مدت زمان عمل یکساعت است. هزینه ازاد هر چشم 610 هزار تومان می باشد. بعد از عمل لنز تماسی باندا/ز در چشم گذاشته می شود که معمولا طی 3 تا 5 روز بعد توسط پزشک از چشم خارج می شود
  • سلام.من شماره چشمم2هست.آيا بيمه خدمات درماني هزينه اي از عمل لازك رو پرداخت ميكنه؟چقدر؟بيمه طلايي بازنشستگان چي؟


    با سلام. خیر معمولا بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه عمل جراحی لازک با شماره 4 به بالا را پرداخت می کنند.
  • با سلام و خسته نباشید لطفا در مورد استفاده از عینک افتابی بعد از عمل لازک ( در خانه ) توضیح دهید و همچنین در مورد استفاده از عینک در زمانی که اسمان افتابی نیست توضیح دهید با تشکر.


    با سلام. استفاده زا عینک افتابی چند روز اول بعد از عمل در خانه توصیه می شود بعد از ان نیازی به استفاده از عینک در منزل نمی باشد در فصول گرم و افتابی توصیه می شود بین ساعت 10 صبح تا 2 بعد از ظهر حتی در سایه از عینک افتابی خارج از منزل استفاده شود.
  • با سلام من 2 هفته است لازک کرده ام میخواستم بدونم بعد از چه مدت میتوانم ارایش چشم (ریمل و خط چشم) کنم؟


    با سلام. یک هفته بعد از برداشتن لنز ارایش چشم بلامانع است.
  • با سلاممن قصد عمل PRK دارم. ضخامت قرنیه چشم های من 528 و 514 میکرون (در نازک ترین قسمت) هستند. شماره چشم هام هم 4 و 3.5 هستش. می خواستم بپرسم با توجه به ضخامت کم قرنیه ریسک این عمل برای من بالاست؟


    با سلام. میزان ضخامت قرنیه و شماره چشم شما برای عمل PRK مناسب است.
  • با سلام.آیا انجام اعمال رفع عیوب انکساری قبل از باردار شدن و در سنین قبل از ازدواج امکان پذیر است؟ شنیده ام که این اعمال قبل از حداقل یک بار تجربه بارداری انجام نمیگیرند!


    با سلام. در صورت مناسب بودن سن و ثابت شدن شماره و مطلوب بودن شرایط ازمایشات امکان عمل قبل از ازدواج و بارداری امکانپذیر است شنیده شما واقعیت ندارد.
  • اگر قادر به پاسخ دادن نيستيد پس اين سايتتونو جمع كنيد


    با سلام. لطفا از طریق صفحه ارتباط با ما مشکل پیش امده را بطور کامل بیان نمائید.
  • سلام من 3 ماه قبل عمل لازک کردم در معاینه ای که چند روز پیش داشتم گفتن دیدت کامل شده ولی چشم راستم دیدش از چپ کمتره و تار تر میبینم خصوصا شبها که نور رو پخش میبینم لطفا بگید علت اینا چیه؟


    با سلام. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک نیاز به زمانی بین 4تا 6 ماه می باشد. بنابراین صبر داشته باشید و با توجه به نتیجه معاینه اخیر جای نگرانی ندارد. پخش نور در شب به علت باز شدن بیش از حد مردمک ایجاد می شود که چنانچه بعد از 6 ماه همچنان از این مشکل شکایت داشتید می توانید جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه نمائید.
  • سلام اقای دکتر کسی که به مدتی با چشمان بسته حرارت بخار اب به صورتش بخورد امکان اسیب به شبکیه و عدسی را دارد؟


    با سلام. خیر
  • سلام می خواستم سوال کنم هنوز هم با وجود قوز قرنیه امکان رفع عیوب انکساری چشم وجود ندارد؟


    با سلام. روش های اصلاح عیب انکساری در فرد دچار قوز قرنیه به ترتیب عبارتند از 1. عینک 2. لنز تماسی سخت 3. رینگ داخل قرنیه 4. کاشت لنز داخل چشمی انجام عمل های لیزیک، فمتولیزیک، لازک (PRK) در چشمان دچار قوز قرنیه به هیچ وجه توصیه نمی شود.
  • با سلام در مورد قطره آرتلاک که گفته بودید در یخچال نگهداری بشه آیا هنگامی که سرد داخل چشم می ریزیم مشکل ایجاد نمی کنه و آیا تو یخچال بوی مواد غذایی باعث فاسد و خراب شدن نمی کنه ؟ و برای رفتن بیرون(مهمانی و مسافرت و...)باید چه جور نگهداری کرد؟


    با سلام. 1. استفاده از قطره سرد مشکلی برای چشم ایجاد نمی کند . چنانچه هنگام مصرف اذیت می شئید چند دقیقه خارج از یخچال نگهداری نموده و سپس استفاده کنید. 2. بوی مواد غذایی نیز تاثیری در فساد یا خرابی ان ندارد. برای مهمانی که مشکلی نیست ولی در هنگام مسافرت از قطره های معمولی بجز ارتلاک استفاده نمایند.
  • سلام. من عمل فمتو لیزیک کردم. چند وقت بعد از عمل دید چشمم به حالت عادی بر می گرده؟ یک هفته گذشته دید چشمم کمی تار است و زود به زود خشک می شود. این طبیعی است؟


    با سلام. چنانچه معاینه بعد از عمل شما طبیعی بوده تاری مختصر دید می تواندی طبیعی باشد و معمولا چند فهته بعد از عمل برطرف می شود. چنانچه از خشکی چشم رنج می برید می توانید از قطره اشک مصنوعی هر 4 تا 6 ساعت یک قطره به مدت یکماه استفاده نمایند.
  • سلام.می خواستم بدونم چند وقت بعد ار جراحی لازک می توان فوتبال بازی کرد؟(فوتبال حرفه ای)


    با سلام. معمولا بعد از 4 هفته البته توصیه می شود طبق نظر پزشک معالج خود عمل نمائید.
  • سلام - مدت 4 ماه است عمل لازک انجام داده ام مواقع رانندگی در زمان شب و یا زمانی که آرایش چشم دارم با قرمزی شدید همراه میباشد . آیا مربوط به عمل می شود یا مشکل دیگری دارد ؟


    با سلام. این مشکل ارتباط چندانی با عمل ندارد. می تواند ناشی از حساسیت چشم به مواد ارایشی باشد. در صورت تمایل توصیه می شود جهت معاینه پزشک معالج مراجعه نمائید.
  • سلام در 24 سالگي امكان درمان تنبلي چشم وجود داره؟


    با سلام،معمولا در این سن پاسخ به درمان مطلوب نیست.
  • با سلام و تشکر فراوان از تعهد و اخلاصتانامیدواریم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتانپیوسته ایام بر دل بیماران بتابدو همواره دعای بندگان بدرقه راه شما باشدروز پزشک روبه تمام پزشکان این مرکزتبریک میگم


    باسلام،از لطف شما بی نهایت سپاسگزاریم.درپناه حق باشید.
  • با سلام -من درسال 85 در كلينيك نورعمل ليزيك انجام دادم كه شماره هردو چشمم به حالت اولييه2.5 برگشت. ايا باز فرصت انجام عمل برايم باقيست -باتشكر


    باسلام،بله.چنانچه شماره چشم شما ثابت شده باشد در صوتیکه ضخامت قرنیه و شرایط سطح آن اجازه دهد و مناسب باشد،عمل مجدد امکان پذیر است.
  • سلام/خسه نباشید/ من هفته آینده نوبت عمل فمتو دارم آیا بیمه نیروهای مسلح عمل را پوشش می دهد؟


    باسلام،درصورتیکه شماره هر چشم بالای چهار باشد.بعد از عمل جراحی و ارائه صورت حساب مبلغی حدود 200تا250 هزارتومان بابت هر چشم پرداخت می کند.
  • آیا عمل لارک باعث افزایش فشار میشه؟دکتر بهم قطره تنظیم فشار داده چرا؟


    باسلام،خیر.احتمالاً به منظور دیگری این قطره برای شما تجویز شده است.
  • با سلام . ایا تماشای تلوزیون بصورتی که روی زمین دراز کشیده باشیم باعث فشار بر چشم و ضعیفی ان میشود؟


    باسلام،خیر.
  • با سلاممی خواستم بدونم هزینه عمل جراحی لازک با بستری و کل کارهاش چقدر است؟من بیمه تامین اجتماعی دارم ایا طرف قرارداد شما هست؟راه دیگری جهت استفاده از این بیمه وجود ندارد؟


    باسلام،هزینه عمل لازک بدون کارت(یک میلیون و چهارصدو ده هزارتومان)و با استفاده از کارت(یک میلیون و ششصد و ده هزارتومان)می باشد.بیمه تأمین اجتماعی هزینه ای بابت اینگونه عمل ها پرداخت نمی کند.ولی بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه عمل جراحی با شماره بالای 4 را پرداخت می کند.
  • سلام. 2 هفته از عمل فمتولیزیک من گذشته، احساس می کنم شماره چشمم هنوز 0.25 یا 0/5 است. آیا این طبیعی است؟ ممکنه که شماره چشمم صفر نشه؟


    باسلام،این وضعیت مطلوبترین حالت است.به مرور زمان این شماره برطرف می شود.هرچه طولانی تر این اتفاق بیفتد به نفع شمااست.بنابراین جای نگرانی ندارد.
  • با سلامآیا قطره ای که جهت معاینه چشم برای معافیت سربازی داخل چشم ریخته می شود نمره چشم را کاهش می دهد یا نه، عملکرد و مشخصات این قطره چیست؟ارادتمندالفتی


    باسلام،در افراد نزدیک بین باعث کاهش و در افراد دوربین باعث افزایش مختصر شماره چشم می شود.عملکرد این قطره از بین بردن قدرت تطابق فرد و تعیین شماره واقعی چشم است.
  • با سلام خدمت شماحدود 3 ماه است عمل لازک کرده امبعد از حدود یک ماه دیدچشم چپم کاملاً خوب شد اما دید چشم راستم هنوز کاملاً تار است و در این دو ماه هم تغییری در میزان تاری آن رخ نداده. آیا این امر طبیعی است؟


    باسلام،بله دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک نیاز به زمانی بین 4 تا 6 ماه دارد.بنابراین جای نگرانی ندارد.هرچند توصیه می شود بعد از گذشت 3 ماه برای معاینه به پزشک معالج خود مراجعه بفرمائید.تفاوت دید دو چشم می تواند طبیعی باشد.
  • با سلام من آستیگماتم و چشمم۲و۰/۵ است پیش دگتر رفتم گفت که هر کدام ۲۵/۰ پایین آمده آیا امکان پایین آمدن وجود دارد و از کجا بفهمیم نزدیکبینم یا دوربین با تشکر 


    با سلام.  چنانچه قادر به دیدن اشیاء در فواصل دور نیستید و اشیا نزدیک را به وضوح می بینید شما نزدیک بین می باشید و شماره عینک با عدد منفی مشخص می شود. در افراد دوربین شماره چشم با عدد مثبت مشخص شده و این افراد معمولا از دید دور و نزدیک ( خصوصا دید نزدیک) مشکل دارند. با توجه به شرایط سنی  امکان تغییر شماره وجود دارد. در افراد نزدیک بین با افزایش سن ( تا متوقف شدن رشد) 19 تا 20 سالگی شماره چشم افزایش می یابد. در کودکان با شماره مثبت امکان کاهش شماره تا سن 10 سالگی وجود دارد.
  • سلامچقدربعداز عمل cxl یاccl میشه prk انجام داد؟


    با سلام . انجام همزمان CCL و PRKامکانپذیر می باشد هر چند انتخاب زمان عمل به شرایط چشم و نظر پزشک معالج بستگی دارد.
  • سلام .من سوال فرمودم که با ضخامت 450 و 470 که چشمم داره شما میتونید چشمم رو عمل کنید. اونم با 2.75 و نیم استیگمات !!!و شما هم پاسخ دادید که بله اون هم عمل prk با کارت محافظ فرمودید. این عمل برای ضخامت به این نازکی عوارضی نداره ؟؟؟


    باسلام،با این شماره و این ضخامت امکان عمل وجود دارد.عمل شما هم مثل هر عمل دیگر امکان دارد با عوارضی همراه باشد.هرچند درصد بروز آن بسیار پایین است.عوارض حین عمل،کوتاه مدت و طولانی مدت است که دراین بین عوارض طولانی مدت شایعتر بوده و احتمال برگشت بخشی از شماره چشم در آینده بعد از یکی دوسال وجود دارد که با توجه به ضخامت قرنیه شما امکان عمل مجدد وجود نخواهد داشت. 
  • سلام. می خواستم بدونم ایا لنزهای تماسی باعث نازک شدن قرنیه می شند؟؟ باعث خظ افتادن روی قرنیه چطور؟؟


    باسلام،بله.مصرف طولانی مدت از لنزهای تماسی می تواند تا حدی باعث کاهش ضخامت قرنیه شود.همچنین احتمال آسیب به سطح قرنیه نیز وجود دارد.
  • جناب آقای دکتر ابوالحسنیباسلام و سپاس از عنایت جنابعالی حدود 2ماه پیش عمل لازک را انجام داده و اخیراً چشم هایم خارش داشته و زیر چشمانم پف کرده توصیه حضرتعالی چیست؟(با تشکر حسنوند- لرستان)


    باسلام،توصیه اول مراجعه به چشم پزشک در شهرستان جهت معاینه و درمان مناسب است.درصورت امکان می توانید جهت معاینه با هماهنگی قبلی به کلینیک بصیر مراجعه بفرمائید.
  • 4- مشکل مگس پران هست که گاهی اوقات از حوصله خارج میشه سوالی که دارم اینه که برای مورد اول آیا راه حلی وجود داره؟ یا اینکه میشه این لایه شل شده رو برداشت و با لنز پانسمانی سعی در ترمیم مجدد این لایه داشت؟ برای موارد دیگه هم راه حلی وجود داره؟ و اگر توضیح و یا نکته خاصی لازم هست بفرمائید


    جهت اظهارنظر نیاز به مراجعه و معاینه توسط پزشک معالج می باشد.
  • با سلام میخواستم ببینم اگر عمل فمتو زیر چهل سال انجام شود ایا دید نزدیکمان از بین میرود باتشکر از شما ؟


    باسلام،درصورت مناسب بودن شرایط و انجام عمل جراحی دید دور و نزدیک شما خوب خواهد شد.بعد از سن 40 تا 44 سال به دلیل بروز پیرچشمی در این سن برای دید نزدیک و مطالعه نیاز به استفاده از عینک خواهید داشت.
  • با عرض سلام و ارادت. من ١٥ روزه كه عمل لازك انجام دادم و تا اين مدت ديد بسيار تار و حالت سايه دار ميبينم. نزديك به سختي ديده ميشه و نمي دونم چه كنم. كار من طراحي مجله هست و واقعا دچار مشكل شدم و به نوعي كار نميتونم انجام بدم. آيا اين مشكل ديد طبيعي هست يا خير و تا چه زماني. بايد اينگونه باشه؟ ممنون


    باسلام،دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک نیاز به زمانی بین 4تا6ماه دارد.نگران این وضعیت خصوصاً اینکه تصاویر دوتایی و سایه دار هستند نباشید،برطرف خواهد شد.
  • با سلام و تشکر از مطالب مفید سایتتون . من 15 ساله هستم و شماره هر دو چشمم 5 هست . البته طی6 ماه اخیر چشمم به 5 رسید . یعنی 3 بود . الان خیلی نگرانم که به همین روند اگه پیش بره , برام مشکل ساز میشه , راهنمایی کنید لطفا , خیلی ممنون ):


      باسلام،باتشکر از ابراز محبت شما.تا متوقف نشدن سن رشد(یعنی حدود 19-20سالگی)شماره چشم شما افزایش خواهد یافت.بنابراین از آنجایی که در سن رشد هستید این افزایش ناگهانی و همچنین افزایش در آینده طبیعی است و جای نگرانی ندارد.توصیه می شود بصورت سالیانه تحت نظر چشم پزشک باشید. 
  • با سلام و خسته نباشيد خدمت شما بزرگوارانپسر من 5 سالش، نمره آستيگمات چشم‌هاي پسرم 3 و 3.25 است. ضمنا نمره چشم‌اش 5 دهم است.لطفا در مورد:1- معالجه آستيگماتيك توضيح بفرمائيد و راه‌هاي درمان را توضيح دهيد.2- معني نمره 5 دهم چيست؟ آيا زياده يا كم ؟ ميانگين چيه؟ و راه هاي درمان آن چيه؟با سپاس47 76 185 0912


    باسلام،نمره چشم 5دهم صحیح نیست،میزان دید 5دهم است و آنهم نفرمودید دید فرزند شما بدون استفاده از عینک 5دهم است یا با استفاده از عینک.منظور از 5دهم یعنی اینکه فرد از فاصله 6متری از چارت که با حروف Eنمایش داده می شود،قادر به خواندن خط پنجم از مجموع ده خط می باشد.(چه با عینک و چه بدون عینک).اگرمیزان دید فرزند شما با استفاده از عینک 5دهم است لازم است حتماً توسط چشم پزشک مورد معاینه قرار گیرند تا علت دید کم ایشان مشخص شود تا اگر علت دید کم ناشی از تنبلی چشم باشد درمان لازم صورت گیرد.در صورت تمایل می توانید از طریق سایت یا به صورت تلفنی برای معاینه در این مرکز اقدام بفرمائید.
  • با سلام میخواستم بدانم تا چه مدت بعداز عمل فمتو لیزیک نباید کارهای سنگین انجام دهیم یا وسایل سنگین جابه جا کنیم با سپاس فراوان از شما ؟


    باسلام،به شرطی که به چشم ضربه وارد نشده و دستکاری نشود،انجام کارهای سنگین و یا جابجایی اجسام سنگین از روز بعد ازعمل بلامانع است.
  • سلام. بعد از عمل لیزیک,داروهای ماینوکسیدل(قطره برای ریزش مو) باعث خشکی چشم می شود؟.بهترین قطره برای خشکی چشم چیست؟قطره تیرلوز خوب هست؟ با سپاس


    باسلام،1-خیر2-قطره های مختلفی وجود دارند که در این بین قطره آرتلاک ادوانس،آکوایس،اسنوتیرزآرتلاک،سیناتیرز،تیرلوز را می توان بعنوان بهترین قطره ها معرفی کرد3-بله،قطر تیرلوز نیز خوب است.
  • با سلام از بین دستگاه نامبرده در ذیل کدامیک بهتر می باشد وارجحیت دارد؟ Tecnolas217Allegrtt o wave eye Qاز راهنمایی شما ممنون


    باسلام،معمولاً دستگاه ها از نظر کارایی و تکنولوژی در یک سطح قرار دارند ولی هر یک دارای خصوصیت ویژه ی خود می باشند.Allegrttoاز سرعت بیشتری برخوردار است.Schwindقابلیت برداشت اپی تلیوم را برای عمل PRKدارا می باشد.Tecnolasقابلیت اصلاح پیرچشمی را نیز دارا می باشد.
  • باسلام.میخواستم بدونم که تا چه مدت بعد از فمتولیزیک نباید استخر رفت؟


    باسلام،معمولاً از دو هفته بعد از عمل استخر بلامانع است.
  • مدت 8 روز است که عمل فوق را در بیمارستان نور انجام دادمولی چشم چپم حالت سوزش ( وجود جسم خارجی در چشم ) دارد لازم به بادآوریست که همین چشم بعد از عمل به مدت 1 روز لنز پانسمان داشت. آیا این حالت طبیعی است و آیا به پزشک مراجعه کنم یا نه ؟ با تشکر


    باسلام،بله این امر بعد از عمل طبیعی است.درصورت افزایش این حس بطوری که غیر قابل تحمل باشد حتماً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.
  • با سلام، قیمت عمل لازک با شماره 2 نزدیک بین و 0.5 آستیگماتیسم چقدر میشه؟ ممنونم


    باسلام،درحال حاضر بدون استفاده از کارت هوشمند هزینه عمل1.410.000 هزارتومان و با کارت هوشمند1.610.000هزارتومان می باشد.هزینه آزمایشات و اپتومتری و معاینه حدود 80هزارتومان می باشد.هزینه فمتولیزیک بدون کارت 2.410.000هزارتومان و با کارت2.610.000هزارتومان خواهد بود.
  • با سلام.خواهر من 16 سال داره دکترا در نوزادی تشخیص دادن استرابیسم داره و بینائی او حدود3 دهمه اما تا5 سال پیش گفتن دیگه هیچ راهی واسه درمان نداره اما خواهش میکنم حتی اگه1درصد هم امیدی هست ما رو راهنمائی کنید.ممنون


    باسلام،جوابگویی به این سوال نیاز به معاینه خواهر شما دارد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت یا به صورت تلفنی برای همکاران فوق تخصص پلک و استرابیسم تعیین نوبت بفرمائید.
  • باسلام اگربعدازگذشت چندسال ازلیزیک چشمام بادرجه ای هرکدوم 10درجه چشام برگشت میتونم ازرینگ برای اصلاح بازگشت درجه استفاده کنم؟اصلاراه حلی هست واسه اینکه دیگه عینک نزنم هیچوقت؟


    باسلام،این امر که چه درمانی برای شما مورد استفاده قرار می گیرد به میزان پیشرفت کاهش دید و بسیاری از جزئیات دیگر بستگی دارد.انتخاب روش مناسب برای درمان شما و اینکه آیا این روش می تواند با بی نیازی از عینک همراه شود یا خیر،نیاز به مراجعه شما به مرکز برای معاینه و آزمایشات مربوطه دارد.درصورت تمایل میتوانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی در این خصوص تعیین نوبت بفرمائید.
  • حدود يك ماهه كه عمل لازك كردم. حس مي كنم وقتي تو چشام قطره هاي فلوكورت و اشك مصنوعي نمي ربزم ديدم بهتره. آيا واقعاً اين قطره ها باعث مي شوند كه ديد چشم دچار نوسان بشه يا خير؟


    باسلام،میزان قطرات به جز در هنگام ریختن در چشم به مدت کوتاه،تأثیر قابل توجی در دید ندارد.به هرحال استفاده از این قطرات برای جلوگیری از خشکی چشم شما لازم است.
  • سلام من 2ساله عمل لازک انجام دادم الان 23 سالمه دیدم کامله حالا میخوام ورزش رزمی(وشو) کار کنم ایا میتونم صدمه ای به چشمم نمیرسونه؟


    باسلام،وارد شدن ضربه به چشم خصوصاً در افرادی که تحت عمل لازک قرار گرفته اند با احتمال آسیب بیشتری همراه خواهد بود،توصیه می شود حتی الامکان اصول ایمنی مربوطه را رعایت نمائید.
  • استفاده از لیزر تماسی روزی چند ساعت هست؟ بهترین لیزر تماسی چه مارکیه یا کدوم کشور؟


    باسلام،استفاده از لنز تماسی نرم در ابتدای شروع به مصرف از روزی6ساعت شروع شده و بتدریج زمان استفاده از آن افزایش یافته و از صبح تا شب قبل از خواب می توانید از لنز استفاده نمائید.بهترین مارک در حال حاضر عبارتند از:یک:bioFinityدو:airOptixسه:OzOptixچهار:PureVision
  • باسلام، فرزند من 2 سال و 9 ماه دارد و نزد اپتومتریست بردم میگوید تنبلی چشم دارد و نمره چشماش 6 است آیا در این سن این بیماری کاملا درمان می شود؟ و اگر قابل درمان است چگونه؟ باتشکر


    باسلام،بله.تا سن7سالگی برای درمان تنبلی چشم فرصت دارید ولی در طی این مدت فرزند شما بایستی بطور منظم تحت نظر چشم پزشک باشد تا درمان مناسب(عینک،بستن چشم سالم و ....)انجام و نتیجه مطلوب حاصل شود.توجه داشته باشید که بعلت عدم همکاری کودک صبر و حوصله والدین در نتیجه درمان بسیار مهم است.
  • سلام:شماره چشمامم 1و1/25 استیگمات می باشد و نزدیک بینی 5/ در هر دو چشم و 22 سال سن دارم و با عینک صد در صد دیدم کامل می باشد ایا پس از عمل لیزر می توانم دید 10/10 داشته باشم به طوری که حتی 25/ هم باقی نماند با تشکر


    باسلام،درصورت مناسب بودن شرایط چشم برای عمل انشاا...عیب انکساری(ضعیفی چشم)برطرف شده و دید10/10خواهید داشت.
  • با سلام وخسته نباشی.میخواستم بدونم ایا چشم مصنوعی در ایران انجام شده ؟؟؟؟؟


    باسلام،خیر.
  • با سلام من 4 روز پیش عمل فمتو انجام داده ام گاهی اوقات چشمم دچار سوزش و تاری دید میشود میخواستم ببینم ایا این شرایط موقتی است یا خیر در ضمن میخواستم بدانم از چه زمانی میتوانم کارهایی مثل اشپزی انجام دهم چون الان موقع سرخ کردن غذا چشمهایم میسوزد با تشکر ؟


    باسلام،بله.این شرایط موقتی است،هرچند استفاده از اشک مصنوعی هر6ساعت یک قطره در رفع این علایم کمک کننده است.مشکلی در انجام فعالیت های روزمره وجود ندارد.
  • سلام ایا گریه کردن برای چشمی که عمل لیزیک کرده مضر است در صورتی که حدود 20 روز از عمل گذشته باشد؟ چرا؟ با تشکر


    باسلام،خیر
  • سلام من پسری 24ساله هستم وبیماری نیستاگموس دارم یعنی لرزش چشم نمره یه چشمم 5ویکی 6وبا مشکل بینایی مواجه ام میخواستم بدونم راهی برای درمان چشمام پیدا نشده


    باسلام،معمولاً دید افراد دچار نیستاگموس کمتر از حد معمول است.هرچند جهت اظهارنظر نیاز به معاینه می باشد ولی تاکنون درمان مؤثری جهت افزایش دید گزارش نگردیده است.
  • با سلام.از عمل لازک 70 روز گذشته آیا استخر و باشگاه بدن سازی میتوان رفت؟


    باسلام،مانعی ندارد.
  • با سلام , من یک هفته است که عمل لازک انجام داده ام میخواستم ببینم که کشیدن سیگار مشکلی ندارد؟


    باسلام،مانعی ندارد.هرچند به دلایل مختلف توصیه بر ترک آن است.
  • با سلام .من 11 روزه که عمل لازک با شماره چشم 9.25- انجام دادم اما احساس‏ ‏میکنم‏ ‏چشم‏ ‏چپم‏ ‏روند‏ ‏بهبود‏ ‏تاری‏ ‏دیدش‏ ‏‏ ‏نسبت‏ ‏به‏ ‏روز‏ ‏قبل‏ ‏به‏ ‏جای‏ ‏بهتر‏ ‏شدن‏ ‏‏ ‏بدتر‏ ‏میشه.خیلی‏ ‏نگرانم.اوایل‏ ‏اختلاف‏ ‏دید‏ ‏چشم‏ ‏چپ‏ ‏و‏ ‏راستم‏ ‏جزیی‏ ‏بود‏ ‏‏ ‏اما‏ ‏الان‏ ‏بیشتر‏ ‏شده.لطفا‏ ‏راهنمایی‏ ‏بفرمایید.


    باسلام،تفاوت دید دو چشم تا2-3ماه بعد از عمل لازک طبیعی است.چنانچه بعد از این مدت بهبودی حاصل نشد توصیه می شود توسط پزشک معالج معاینه شوید.
  • خسته نباشید.منظور از فشار چشم چیست و چه نشانه عوارضی دارد؟و آیا بنده که 1ماهه عمل لازک کردم احتمال داشتن فشار چشم دارم چگونه باید مطمئن بشوم که مشکلی از این بابت ندارم؟


    باسلام،چشم هر فرد بطور طبیعی دارای فشاری است که در محدوده10تا20 میلی متر جیوه این فشار طبیعی محسوب می شود،به بالاتر از این میزان افزایش فشار چشم گفته می شود.برای اطمینان می توانید جهت اندازه گیری فشارچشم مراجعه بفرمائید.
  • دوچشم من مگس پران دارد آيا درمان دارد ياخير


    باسلام،شما می توانید با مراجعه به قسمت مقالات در همین سایت و مطالعه مقاله"مگس پران و جرقه بینایی"اطلاعات کاملی در رابطه با این موضوع کسب نمایید.
  • باسلام وخسته نباشید من 23 سال دارم من نزدیک سال است که از عینک استفاده میکنم درصد بینای من خیلی کم است من دانشجو هستم سوال این است که اگر عمل لیزینک چشم انجام دهم آیا مانع برای ادامه تحصیل من خواهد داشت یانه باتشکر از شما آرزوی موفقیت برای شما دارم


    باسلام،خیر انجام لیزیک مانعی برای ادامه تحصیل نمی باشد.
  • باسلام ازفمتولیزیک برای به كارگذاری ژنتیک های داخل قرنیه برای بیماران باآستیکماتیسم بالاوبیماران دچارقوزقرنیه استفاده خواهدشدیعنی چی؟میشه توضیح بدید


    باسلام،منظور کارگذاری رینگ داخل قرنیه است.با این روش از میزان آستیگماتیسم کاسته شده و قوز قرنیه تاحدی بهبود می یابد.
  • با سلام.در یک فیلم عمل لازک دیدم که لایه قرنیه خراش داده می شود به طوری که به نظر می رسد این لایه کلا از بین می رود. اپی تلیوم چگونه دوباره سر جایش قرار می گیرد؟ایا مشکلی از لحاظ ترمیم بوجود نمی اید؟


    باسلام،این لایه دارای قدرت بازسازی بوده و همانگونه که اگر خراشی روی دست شما ایجاد شود بعد از مدتی بهبود می یابد این التیام نیز در مورد قرنیه اتفاق می افتد.جای نگرانی ندارد.
  • سلام جناب دکتر شجاعیمن پارسال پیش شما عمل کردم، اما چشم سمت چپم همه چیرو مات میبینه ، دو سری برای همین مساله اومدم تهران و معینه شدم، شما گفتید بهتر میشه و نمره منفی و ...به نظر شما چکار باید کنم؟


    باسلام،لطفاً مشخصات،تاریخ عمل خود را بفرمائید تا اظهارنظر دقیق تر صورت گیرد.
  • با سلام من 31 سالمه و بيماريrp دارم ميخواستم بدونم ايا تا كنون درمان خاصي براي اين بيماري رايج شده يا در چه حد پيشرفت داشته اطفا توزيح دهيد


    باسلام،تاکنون درمان مؤثری در این مورد ارائه نشده است ولی باتوجه به سرعت پیشرفت علم خصوصاً در رشته چشم پزشکی بایستی به آینده امیدوار بود.
  • با سلام من دو هفته پیش عمل فمتو کردم اما هنوز خیلی از اوقات چشمام کمی تار میبینه احساس میکنم 0.5 یا 0.25 صدم شماره داره میخواستم ببینم ایا این طبیعیه یا نه در ضمن قبل از عمل شماره چشم چپم 1.5 وچشم راستم 1.25 با 1 نمره استیگمات بود با تشکر .


    باسلام،بله این وضعیت طبیعی است و به مرور طی یکی دوماه آینده برطرف می شود.لذا توصیه می شود بعد از این مدت جهت معاینه مراجعه بفرمایید.
  • سلام. اگر ضخامت قرنیه توی 2 سال تغییر کند ولی شماره چشم هیچ تغییری نکند و مدت ها ثابت مانده باشد از نظر شما مشکلی دارد ؟


    با سلام. بستگی به سن، شماره چشم و میزان ضخامت قرنیه دارد معمولا میزان تغییر ضخامت قرنیه اندک است.
  • با سلام.در حال حاضر جراحی برای رفع پیر چشمی صورت می گیرد؟


    با سلام. بله روش های مختلفی برای اصلاح پیر چشمی وجود دارد ولی نتایج آن عمومیت نداشته و میزان رضایتمندی خیلی بالا نیست.
  • باسلام من 12 روز پیش عمل فمتو انجام دادم امروز یکی از چشمانم را کمی مالیدم میخواستم ببینم جای نگرانی وجود دارد یا خیر با سپاس فراوان ؟


    با سلام. خیر جای نگرانی ندارد ولی چنانچه تاری دید یا میزان دید شما نسبت به روزهای قبل تغییری دارد می توانید جهت اطمینان خاطر بیشتر جهت معاینه مراجعه بفرمائید.
  • با سلام من 2 ماه لازک کردم قبلا و الان عادت دارم تو اینترنت و جلوی کامپیوتر با بیشترین شدت نور و رزولیشن ببینم آیا زیاد بودن نور کامپیوتر برای من صرری نداشته ونخواهد داشت؟


    با سلام . خیر ضرری ندارد ولی توصیه می شود در هنگام کار با کامپیوتر 1. از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید هر 4 ساعت یک قطره 2. هر نیم ساعت پشت سر هم چند بار پلک بزنید 3. بعد از هر یک ساعت چند دقیقه به فاصله دور نگاه کنید تا خستگی چشم ها کاهش یابد.
  • با سلام و عرض خسته نباشید اینجانب عمل prk انجام دادم ایا معافیت سربازی به من تعلق میگیرد با توجه به اینکه عمل لیزیک همانند عینک است


    با سلام. خیر چنانچه تحت عمل PRK قرار گرفته و شماره چشم برطرف شده است مشمول معافیت نمی شوید.
  • سلام. 23 سال دارم. شماره چشمم 2.75 و نزدیک بین هستم. ضخامت قرنیه م دو سال پیش 470 بود و بعد دوسال به 468 و دیگری 445 رسیده. دیدم تغییری نکرده. ایا چشم من مشکلی داره ؟


    با سلام. شما دارای ضعیفی چشم و قرنیه نازک می باشید که به خودی خود مشکل خاصی محسوب نمی شود. ضعیفی چشم با استفاده از عینک یا لنز تماسی قابل رفع است. منظور از مشکل چیست؟
  • سلام. ایا تنبلی چشم در سن 24 سال قابل درمان است؟ من شنیدم که روش جدیدی برای این کار اومده . روش نرم افزاری کامپیوتری مثل اینکه. درسته؟؟


    باسلام،احتمال پاسخ به درمان تنبلی چشم در این سن بسیار بسیار اندک است.روش جدیدی گزارش نشده است.
  • سلام و خسته نباشیدمن پس فردا برای انجام prk چشم وقت دارم.میخواستم بدونم عادت ماهانه تاثیری در انجام عمل داره؟؟


    باسلام.خیر.
  • با سلام دختر من بطور مادرزادی فاصله دو چشمش از هم خیلی زیاده می خواستم بدونم برای جراحی باید کی و چجوری اقدام کنم و به کدام دکتر مراجعه کنم الان یه سالشه. ممنون


    باسلام،جهت اظهارنظر نیاز به مراجعه و معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.در صورت تمایل می توانید از طریق سایت و یا بصورت تلفنی در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • سلام ! من حدود ۳ماه پیش چشمم رو عمل لیزیک کردم می‌خواستم بدونم تو هوای بارونی‌ هم لازمه از عینک دودی استفاده کنم


    باسلام،خیر.
  • با سلام . آیا مصرف مشروبات الکلی بعد از عمل PRK مشکلی دارد ؟ اگر بله , تا چه مدت نباید مصرف کرد . با تشکر.


    باسلام،استفاده از مشروبات الکلی اثری بر نتیجه عملPRKندارد ولی امکان دارد برعصب چشم اثرگذاشته و باعث نابینایی شود.
  • با سلام و خسته نباشیدمن 73 روزه که عمل لازک انجام دادم اما هنوز تاری دید دارم. نزدیک بینیم 2.5 و آستیکماتم 3.5 بود. دکتر میگه به خاطر آستیکمات زیادته و طول میکشه تا ترمیم شه! تا 6 ماه صبر کنیم اگر که خوب نشه دوباره عمل کنیم! نظر شما چیه؟


    باسلام،بانظر پزشک شما هم عقیده هستیم.دستیابی به دید مطلوب بعد از عملPRKنیاز به زمانی بین4تا6ماه دارد.چنانچه بعداز این مدت هم بخشی از شماره باقی بود توصیه می شود جهت اصلاح مجدد حداکثر تا یکسال اقدام نفرمائید تا اگر برگشت احتمالی هم مطرح بود تصمیم گیری بهتری صورت گیرد.
  • با سلام. من وقت براي عمل فمتو ليزيك گرفتم اما ميخوام بدونم چند روز بعد از عمل ميتونم با كامپيوتر كار كنم، چون كارمند هستم و بايد با كامپيوتر بتونم كارهامو انجام بدم.با تشكر.


    باسلام،معمولاً یک روز بعداز عمل استفاده از کامپیوتر بلامانع است.
  • با عرض سلام.من 23سالمه و 2ساله که چشمهام روعمل لیزیک کردم.ولی موقع شب توخیابون نور چراغها اذیتم میکنه.یانورخورشید درطول روزاذیتم میکنه در بیرون همش باید عینک دودی بزنم.آیا راه حلی وجودداره که چشمهام در مقابل نورکمتراذیت بشه ؟چه کارکنم؟


    باسلام،احتمالاً مردمک چشم شما بیش از حد طبیعی باز است.بله می توان با معاینه و در صورت صلاحدید پزشک معالج با استفاده از قطره این مشکل را کنترل و تاحدی درمان نمود.
  • برای نوبت گرفتن برای دکتر جدیدی چه کار کنیم وکی وقت میدهد آخه خیلی سرش شلوغ است


    باسلام،لطفاً با تلفن09126053470آقای دکتر صفابخش تماس حاصل نمایید.
  • با سلامبنده 2.5 ماه است که لازک کردم از قطره آرتلاک استفاده می کنم اما قبلا از قطره sno tears استفاده می کردم چون قطره های آرتلاک یک بار مصرف است آیا می شود برای دانشگاه (یک شهر دیگر است) از قطره sno tears استفاده و در خانه از اشک مصنوعی آرتلاک استفاده کنم با تشکر از شما


    باسلام،بله.ولی یادآوری می شود قطره آرتلاک یک روز مصرف است نه یکبار مصرف.
  • با سلام من 3 هفته پیش عمل فمتو انجام دادم اما دیدم همچنان تار است میترسم شماره چشمم صفر نشده باشد قبل از عمل شماره چشم راستم 1.5 وچشم جپم 1.25 با 1 نمره استیگمات بود به نظر شما چه کار باید بکنم با تشکر .


    باسلام،توصیه می شود بعد از یکماه جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه بفرمائید.
  • سلام اگر کسی عمل uvx(انجام داده باشد می تواند لیزیک انجام دهد


    باسلام،عملUVXمعمولاً برای تقویت قرنیه و پیشگیری از قوز قرنیه انجام می شود چنانچه قرنیه دچار بیماری نباشد(قوزقرنیه نداشته باشد)و عملUVXفقط برای تقویت ضخامت قرنیه انجام شده باشد برحسب شماره فرد و مناسب بودن ضخامت امکان عمل لازک وجود دارد نه لیزیک.
  • سلام.من قوز قرنیه دارم و از لنز تماسی سخت استفاده میکنم.آیا روشی بجز پیوند قرنیه برای درمان هست؟كاشت لنز داخل چشمی راه حل خوبی نسبت به پیوند هست؟لطفا بیمه های مورد قبول و هزینه درمان را نیز اعلام فرمایید.


    با سلام. توصیه می شود قطره هایی نظیر آرتلاک که در ظرف پلاستیکی یک روز مصرف تهیه و در بازار موجود می باشد. بعد از باز شدن درب آن بایستی در یخچال قرار گیرند. خراب قطره از تغییر رنگ و یا ایجاد سوزش و قرمزی در چشم بعد از استفاده مشخص می شود. طریق نگهداری هر قطره معمولا روی بسته آن ذکر شده است.
  • باسلام وخسته نباشید. 24 سال سن دارم.قصدانجام عمل (لازک:prk یا لیزیک)رادارم.ولی شماره چشمم کاملا ثابت نشده به طوری که طی مدت 7ماه 0/25 تغییر کرده.به نظر جناب عالی ازاین نظر امکان عمل کردن دارم؟باعمل کردن درحال حاضرچه مشکلی ممکن است درآینده پیش بیایید؟متشکر


    باسلام،درصورتیکه آزمایشات نشان دهنده سلامت قرنیه باشد،تغییردرحد25/0اهمیت چندانی ندارد.بااین حال توصیه می شود حداقل 6ماه دیگر صبر کنید و بعداز آن جهت معاینه یا مقایسه شماره چشم با قبل و انجام آزمایشات مربوطه مراجعه بفرمائید.
  • سلام.چند روز بعد از عمل لیزیک 3روز خونریزی داشتم اما به صورت لکه ای.بعد از 4 روز دوباره خونریزی داشتم.و بعد هم قبل از رسیدن به وقت عادتم خونریزی به شکل عادت ماهیانه داشتم حتی شدیدتر از ماههای قبل.آیا عمل لیزیک تاثیر گذاشته بر بدنم یا به یک پزشک مراجعه کنم؟مرسی


    باسلام،خیر.عمل لیزیک مستقیماً ارتباطی با مسئله عادت ماهیانه ندارد.البته استرس ناشی از عمل می تواند در تغییر روز و شدت آن بی تأثیر نباشد.
  • سلام. گوشه چشمم قی میکنه.همیشه همینطور بوده.صبحها و وقتی تو آفتابم بیشتر میشه.چرا اینطوریه؟


    باسلام،جهت اظهارنظر دقیق نیاز به معاینه توسط متخصص چشم پزشک می باشد.درحال حاضر توصیه می شود گه گاه جهت شستشوی لبه پلک ها از شامپوبچه استفاده نمایید.استفاده کوتاه مدت(مثلاً یک الی دو هفته)از قطره نفازولین هر12ساعت می تواند در رفع مشکل شما کمک کند.
  • با عرض سلام و خسته نباشید -- میخواستم بپرسم در بیماری قوز قرنیه ، شخص دارای ضعف در بینایی است یا نه این بیماری ربطی به میزان دید شخص ندارد.


    باسلام،دربیماری قوز قرنیه بدلیل انحنای بیش از حدطبیعی قرنیه فرد علاوه بر تاری دید عیب انکساری نیز دارد.
  • با سلام و وقت بخیر و تشکر از زحمات شمادو تا سوال داشتم ، 1- مطالعه زیاد برای کسی که عمل لازک کرده مشکلی نداره؟2- آیا خانمی که عمل لازک کرده می تواند زایمان طبیعی داشته باشد؟


    باسلام،1-خیر.فقط توصیه می شود در هنگام مطالعه زیاد گاهاً از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید.2-بله-ولی توصیه می شود باتوجه به شماره چشم و میزان ضخامت قرنیه و وضعیت شبکیه دوماه آخر بارداری جهت بررسی و معاینه مراجعه نموده و نظر پزشک معالج در این زمینه اخذ شود.
  • با سلام . یک ماه پیش عمل لنز icl انجام داده ام .از خدمت شما چند سوال داشتم. فعالیت جنسی و نماز خواندن چند وقت بعد از عمل ضرر ندارد؟ استفاده از اشک مصنوعی تا کی توصیه می شود؟متشکرم


    باسلام،فعالیت جنسی و رکوع و سجود بعد از عمل بلامانع است.استفاده از قطره اشک مصنوعی بعد از عملiclضرورت چندانی ندارد مگر اینکه پزشک معالج ضرورتی به تجویز آن دیده باشد،می توانید با نظر ایشان قطره را قطع نمائید.
  • باسلام:پسر9ساله ام اخیرآ -قریب یک ماه-بصورت غیر متعارف وپی در پی پلک میزند تا بحال نیزمشکل خاصی در ناحیه چشم نداشته لطفا راهنمایی بفرمایی مشکل ناشی از چیست؟وراه درمان کدام است.مضافآ در حیطه کدام متخصص است تا در صورت لزوم مراجعه شود. سپاسگزارم


    باسلام،پلک زدن مکرر می تواند ناشی از افزایش حساسیت چشم ها یا حالت هیجانی(استرس و فشارهای روحی)باشد-معمولاً نگرانی چندانی نداشته در صورت نیاز ویزیت متخصص پلک و استرابیسم توصیه می شود.در صورت تمایل می توانید از طریق سایت و یا بصورت تلفنی در این خصوص اقدام فرمایید.
  • دستگاه های شیرازمجهزتره یاتهران؟اصلافرقی باهم دارن؟


    باسلام،خیر-تفاوت چندانی بین دستگاه های موجود در تهران و شیراز وجود ندارد.چنانچه نوع دستگاه را مشخص بفرمائید اظهارنظر دقیق تر امکان پذیر است.
  • باسلامدختری هستم 21 ساله. به تازگی خواستگاری برایم آمده که دارای مشکل قوز قرنیه استمیخواستم بدانم این بیماری چقدر خطرناک است؟ آیا باید به خاطر این مشکل به او جواب منفی بدهم؟ممنون میشوم اگر هرچه سریعتر پاسخ دهید...


    باسلام،بیماری قوزقرنیه مانعی برای تشکیل خانواده و ازدواج محسوب نمی شود ولی از آنجائیکه این بیماری می تواند به صورت ارثی به فرزند منتقل شود،امکان انتقال به فرزندو ابتلا در آینده وجود خواهد داشت،هرچند این احتمال کم است.شایان ذکر است بیماری قوز قرنیه روش های درمانی متفاوت دارد که برحسب سن و شدت بیماری درمان لازم صورت می گیرد.این بیماری نهایتاً با پیوند قرنیه قابل درمان است که معمولاً بالای 90درصد با موفقیت همراه است.
  • سلامآیا عمل پیوند قرنیه برای کسی که قوز قرنیه دارد عملی خطرناک است؟


    باسلام،خیر-عمل پیوند قرنیه معمولاً بالای 90درصد با موفقیت همراه است.بنابراین عمل بسیار خوب و مطمئنی محسوب می شود.هرچند برای رسیدن به دید مطلوب و طی شدن دوره زمان نیاز به 2تا3سال زمان می باشد.
  • با سلاممن قصد عمل لازک دارم اما به شدت اضطراب دارم و میترسم که عمل درد داشته باشد و شنیده ام زمان لیزر یک فشار مختصر قابل تحملی دارد درست است؟


    باسلام،زمان عمل دردی نخواهید داشت ولی باتوجه به ماهیت عمل و بعد از رفع اثر قطره بی حسی شدت درد در شب اول زیاد بوده و تا 3 روز طول می کشد البته به مرور از شدت درد و میزان علائم کاسته می شود.هزاران نفر تاکنون تجربه این عمل را داشته اند.جای نگرانی ندارد.
  • آیا بیماری قوز قرنیه همیشه پیش رونده است و یا امکان دارد در همان سطوح اولیه متوقف شود؟


    باسلام،معمولاً امکان پیشرفت قوز قرنیه تا 30 سالگی وجود دارد بعد از این سن احتمال پیشرفت و تشدید آن بسیار کم است.
  • با سلام .تفاوت قطره چشمی artelac با artelac advance چیست؟artelac نسبت به artelac advance ارزانتر است.


    باسلام،قطره چشمیAdvanceمی تواند با فواصل زمانی بیشتر استفاده شود.تفاوت بسیار فاحشی در عملکرد دوقطره وجود ندارد.باتوجه به بودجه خود می توانید یکی از دو قطره را انتخاب کنید اما اگر چشم پزشک شما تأکید به استفاده از نوعAdvanceرا دارد به توصیه او عمل کنید.
  • با سلام.قطره اي كه در آزمون خلباني در چشم ميريزن چيه؟چه كاربردي داره؟كدوم عمل چشم اصلا قابل پي بردن نيست؟آيا درسته كه بعد عمل و تشكيل پرونده ، ارتش راحت ميفهمد كه شخص چشمش را عمل كرده يا نه؟


    باسلام،1-این قطره به دو منظور استفاده می شود.الف)از بین بردن تطابق و تعیین شماره دقیق چشم.ب)گشادکردن مردمک جهت معاینه شبکیه2-عملPRKیا لازک
  • تا چند ماه بعد از عمل چشم بهتر است باردار نشویم و اگر بلافاصله بعد ازعمل باردار شویم ممکن است دوباره چشممان ضعیف شود؟


      با سلام. بارداری بعد از عمل بلامانع است. فقط توصیه می شود 2 ماه اخر بارداری جهت معاینه به چشم پزشک مراجعه بفرمائید.
  • باسلام.1-من لنز نرمي تهيه كردم كه استيكمات چش من رو پوشش نميده ايا اين موضوع ميتونه مشكلي براي چشم من ايجاد كنه مثل فرمزي چشم.2- من وقتي ميخوام لنز را بزارم تو چشمم با سرم ميشورم ايا اين كار درسته .با تشكر


    باسلام،1-عدم پوشش آستیگماتیسم باعث ایجاد قرمزی نمی شود و اصلاً ارتباطی به یکدیگر ندارند.2-معمولاً ضرورتی به انجام این کار نیست ولی اگر محلول مورد استفاده دارای ترکیب هیدروژن پراکسید باشد،شستشو بایستی انجام شود.
  • باسلام وتشکر من به دلیل مشکلاتی که داشم خیلی زیادگریه کردم والان بعدازگذشت 5سال احساس میکنم چشمانم خیلی کوچکترشده استم بیبنم به هم مربوط است ؟؟؟ باتشکر


    باسلام،خیر ارتباطی ندارد.
  • در مورد آب مرواريد توضيح دهيد كه چگونه ايجاد مي شود ؟


    باسلام،به هر نوع کدورت موجود در عدسی چشم کاتاراکت یا آب مروارید گفته می شود.علل ایجاد آن عبارتند از:1-مادرزادی2-ناشی از افزایش سن3-ناشی از ضربه4-ثانویه به بیماری های داخل چشمی(التهاب مزمن چشم،آب سیاه و ...)5-ثانویه به بیماریهای عمومی(دیابت،بیماریهای پوستی غیرمعمول و...)6-ناشی از مصرف دارو
  • سلام اگر در بیمارستان فارابی عمل فمتولیزیک رو انجام دهم احتمال برگشتش بیشتر از همین عمل در کلینیک نور هست و اگر برگردد میتونم دوباره چشمام رو عمل کنم؟با تشکر


    باسلام،بیمارستان فارابی به احتمال زیاد فاقد دستگاه فمتولیزیک است.احتمال برگشت ارتباطی به انجام این عمل در بیمارستان خاصی ندارد.
  • با عرض سلام وتشكر از آقاي دكتر. 28سال سن دارم در حال حاضر قوز قرنيه مشكل خاصي برام ايجاد نكرده وبا عينك اصلاح ميشه ولي نگران هستم كه بعدا مشكل ايجاد كنه ميخواستم بپرسم كه عمل ccl چه عوارضي داره وشما اين عمل رو براي افرادي كه قوز قرنيه خفيف دارند تجويز ميكنيد؟


    با سلام. قوز قرنیه معمولا تا سن 25 سالگی پیشرفت می کند بعد از ان نیز امکان پیشرفت وجود دارد ولی این احتمال بسیار کم است. جهت اظهار نظر در خصوص اینکه ایا انجام CCL می تواند به شما کمک کند نیاز به مراجعه، معاینه و تهیه عکس های سریال جهت مقایسه و بررسی از نظر پیشرفت قوز قرنیه از سطح چشم می باشد.
  • با سلام ميخواستم بدونم كار زياد با كامپيوتر باعث كاهش ضخامت قرنيه ميشود يا خير؟ كلا چه عواملي در اين امر دخيل هستند؟ممنون


    باسلام،1-خیر2-ضخامت قرنیه در هر فرد متفاوت است و در محدوده500تا550میکرون طبیعی تلقی می گردد.پایین تراز500میکرون قرنیه نازک محسوب می گردد.مصرف طولانی مدت لنز تماسی می تواند تاحدی در کاهش ضخامت و نامنظمی سطح آن دخیل باشد.
  • با سلام.ميخواستم بدونم عمل پي ار كي براي قرنيه با ضخامت زياد انجام ميشه يا ضخامت كم؟


    باسلام،چنانچه سایر شرایط چشم مطلوب باشد عملPRKدر ضخامت های مختلف قرنیه قابل انجام است.ولی از آنجائیکه در عملPRKنسبت به عمل لیزیک برداشت کمتری از سطح قرنیه انجام می شود.درقرنیه های با ضخامت کم عملPRKبر لیزیک ارجح است.
  • با سلام آقای دکتر بنده میخواهم در مرکز شما لیزیک کنم می خواستم بدانم هزینه عمل چقدر است.


    باسلام،هزینه عمل لیزیک بصورت آزاد برای دوچشم بدون استفاده از کارت هوشمند1.410هزارتومان و با استفاده از کارت هوشمند1.610هزارتومان می باشد.
  • با سلامآقای دکتر من چشم راستم سالمه ولی چشم چپم آسیکمات 1 و ضعیفی 2.5 داره به نظر شما عینک بهتره یا لیزیک یا لازک ؟اگه عینک مناسب نیست بهتره کدام بیمارستان عمل کنم ؟هزینه اش هم مهم نیست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.


    باسلام،لطفاً سن و نوع عیب انکساری(نزدیک بین یا دوربین)بودن شماره چشم چپ را بفرمائید تا اظهارنظر انجام شود.
  • آيا بعد عمل لازك شماره چشم شخص به صفر و ديدش به 10/10 ميرسه؟(1/75 آستيگمات دار نزديك بين)احتمال برگشتش چي؟آيا ديد يازده دهم داريم؟!


    باسلام،درصورت مناسب بودن شرایط اولیه چشم و کامل شدن دید با استفاده از عینک بله شماره چشم صفر و دید کامل خواهد شد.احتمال برگشت در این شماره بسیار بسیار کم است./بله دید 10/12 هم داریم.
  • با سلام. پسری 24 ساله هستم که نزدیکبینی و استیکمات دارم .چشم چپم 8 و 4استیکمات و چشم راستم 9 و 5 استیکمات. با دکتر مراجعه کردم گفتن با لیزیک نهایتا 7 دهم دیدتونو بدست میارید. لنزهای داخل چشمی برای من مناسب هستند ؟با تشکر


    باسلام،بستگی به شرایط آزمایشات انجام شده دارد.چنانچه امکان کاشت لنز داخل چشمی وجود داشته باشد.این عمل می تواند به شما کمک کند.ولی باتوجه به آستیگماتیسم بالا برای اصلاح کامل شماره نیاز به استفاده از نوع خاصی از لنز داخل چشمی به نام(توریک)می باشد که هزینه بالایی دارد.
  • باسلام خسته نباشید ایا امکان کوری بعدازعمل prk بدلیل بی دقتی در انجام آزمایشات قبل ازعمل وجود دارد ؟ وچگونه می توانیم از صحیح بودن ودرست انجام دادن آزمایشات قبل از عمل مطمئن شویم ؟


    باسلام،خیر تاکنون موردی از نابینایی بعدازعملPRKگزارش نشده است.درصورتیکه به آزمایشات انجام شده شک دارید می توانید در مرکز دیگری مجدداً آنها را انجام دهید و با آزمایشات قبلی مقایسه کنید.
  • با سلام و خسته نباشیدآیا دستگاه فمتوسکند در لازک هم مورد استفاده قرار می گیرد یا فقط برای روش لیزیک کاربرد دارد؟بینهایت سپاسگزارم


    باسلام،خیر در حال حاضر کاربردی ندارد.
  • باسلاممن ازعینک متنفرم چشمام هرکدوم 10که 5نمره هرکدام آستیکماته میخام فمتولیزیک کنم یعنی کسی بوده مثل من که عمل کرده باشه و20سال30سال بی نیازازعینک بشه؟ازعینک متنفرم


    باسلام،چنانچه شرایط چشم در معاینه و آزمایشات انجام شده مطلوب باشد امکان عمل جراحی وجود دارد.ولی یکی از شایعترین عوارض،احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم یکی دوسال بعد از عمل می باشد.که این احتمال در شماره های بالا افزایش می یابد.بهرحال برگشت بخشی از شماره یک احتمال است و امکان دارد در شما اتفاق نیفتد.
  • سلام.من متوجه نشدم.عمل لازك راهي داره كه بهش پي ببرن؟؟


    باسلام،بله با انجام آزمایشات تخصصی می توان به وجود آن پی برد.ولی در معاینه معمول چشم پزشکی قابل تشخیص نیست.
  • سلام.هزینه عمل پیوند قرنیه در سال 91 بصورت ازاد چقدر است؟من 3ماهی است که فمتورینگ انجام داده ام با توجه به اینکه قوزقرنیه دارم اما باز هم مشکل دید دارم من 22سال نیز دارم


    باسلام،هزینه قرنیه در حال حاضر بین340تا440هزارتومان و هزینه عمل1.870هزارتومان برای هرچشم می باشد.
  • با عرض سلام خواستم بدونم چه مدت بعد از عمل لازک میتونم جراحی پلاستیک بینی انجام بدم؟


    با سلام. معمولا یکماه بعد از عمل لازک می توان جهت عمل جراحی رینوپلاستی اقدام نمود. ولی نظر پزشک معالج در این زمینه ارجح است.
  • سلام چشم چپم دچار قوز قرنیه می باشد دکترم گفته که باید عمل کراسلینکینگ- uvx انجام بدم میخواستم بدونم باانجام این عمل مشکل چشمم حل میشه؟این کارو انجام بدم یانه؟در ضمن چشمم 6نمره ضعیف می باشد


    با سلام. عمل UVX برای تقویت قرنیه و جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه انجام می شود و درمان قطعی قوز قرنیه به شمار نمی اید. معمولا انتظار می رود بعد از این عمل تا حدی بهبود در دید حاصل شود.
  • سلام .من مدتی بود که چشمم نزدیکو خوب نمی دیدم به دکتر مراجعه کردم به من عینک داد اما نمی دونم باید دائما عینک بزنم یا فقط هنگام مطالعه و اینکه راهی وجود داره که تنبلی ماهیچه رو درمان کنه؟ممنون


    با سلام. چنانچه سن خود را می فرمودید راهنمایی دقیقتری انجام می شد. اگر سن شما بالای 40 سال است بعلت شروع پیرچشمی هنگام مطالعه و انجام کارهای نزدیک جهت دید بهتر نیاز به استفاده از عینک است اگر دید در شما خوب است نیازی به استفاده از عینک برای فواصل دور نمی باشد.
  • با سلام و خسته نباشيد ، تو را خدا آخرين خبر ها و يافته پزشكي درباره بيماري اشتارگارت را برايم توضيح دهيد خداوند به شما سلامتي اعطا كند انشاالله


    با سلام. تاکنون درمان موثری برای این بیماری ارائه نشده است ولی با توجه به سرعت پیشرفت علم بایستی به اینده امیدوار بود.
  • من آزمایشهای قبل از عمل را انجام داده ام آیا میتوانم تا رسیدن روز عمل از لنز استفاده کنم.


    باسلام،استفاده از لنز نرم حداقل3روز و لنز سخت حداقل یک هفته قبل از عمل توصیه نمی شود.
  • باسلامآیاتحریم دارووتجهیزات درآینده دراین صنعت اختلال ایجادمیکند؟


    باسلام،امیدواریم که با تمهیداتی که توسط مسئولین مربوطه اندیشیده می شود،مشکلی بوجود نیاید.
  • سلام خسته نباشید شماره یه چشم من 4 ودیگری 3.75 هست و بیمه تکمیلی و خدمات درمانی دارم هزینه عمل چقدر میشه وبین لیزیک لازیک و prk کدوم بهتره


    باسلام،معمولاً بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه عمل شماره های بالای4را پرداخت می کنند میزان پرداختی فرد با توجه به نوع بیمه و نحوه قرارداد متفاوت است،هزینه عمل دو چشم به صورت آزاد بین14.000.000ریال تا16.000.000ریال متغیر است،نوع عمل بعد از معاینه و انجام آزمایشات توسط پزشک معالج تعیین می شود.
  • با سلامدرعرض چندثانیه تویکی ازچشمام یهویه چیزمثل پرده شفاف روچشمام بیادوسریع بره نه مداوم چندمدت یکبارنشونه چیزی هست؟من نزدیکبینم با شماره هرچشمم 9که نیمی ازآن آستیکماته


    باسلام،این حالت ناشی از کشش روی شبکیه می باشد که در افراد با نزدیک بینی بالا مثل شما دیده می شود.توصیه می شود در اولین فرصت توسط فوق تخصص شبکیه مورد معاینه قرار گیرید.
  • با سلام و خسته نباشی، چند روز بعد از عمل می توان مطالعه را شروع کرد؟


    باسلام،چه عملی؟چنانچه منظورتان عمل لیزیک است از فردای  روز عمل مطالعه مشکلی ندارد.درمورد عمل لازک یاPRKبعد از رفع شدن علایم(3تا5روز بعد از عمل)مطالعه بلامانع است.
  • سلام خسته نباشید من لوپوس دارم شماره عینکم سه استیگمات است و در حال حاضر قرص پردنیزولون 7میلی گرم روزانه وقرص ازاتیوپرین 50 روزی دو بار میخورم ایا می توانم عمل لازک انجام بدم


    باسلام،لوپوس و بیماریهای اتوایمون منع مطلق جهت انجام کراتورفراکتیو نیستند درصورتیکه بیمار مشکل اشک نداشته باشد میتواند تحت عمل لازک قرار گیرد.
  • بیماران مبتلا به اشتارگات با چه وسیله ای می توانند رانندگی کنند؟ آیا این وسیله در ایران موجود است؟


    باسلام،باتوجه به اینکه در بیماری فوق الذکر مرکز بینایی شبکیه درگیر می شود جهت بهتر کردن بینایی در دور و نزدیک می توان از وسایل کمک بینایی(Lowvision Aids)استفاده کرد ولی این وسایل علیرغم افزایش کارایی بینایی برای رانندگی مناسب نیستند.
  • باسلام.میخواستم بدونم که بعد عمل prk چشم درد داره؟تاچندروز این درد ادامه داره؟متشکر


    باسلام،بله.بعد از عمل شروع شده و معمولاً بین24تا72 ساعت ادامه دارد.
  • آیا عمل لیزیک جز اعمال سرپایی محسوب می شود ؟باتشکر


    باسلام،بله.
  • سلام من 1 ساله لیزیک کردم و الان هر وقت گریه میکنم پلک هایم ورم میکند.ایا این ورم اسیبی به چشم وارد میکند یا خیر؟و گریه ضرر دارد؟ممنون


    باسلام،خیر مشکلی ندارد.
  • با سلام و ادب... 3.5 ماهه که عمل PRK (TS کردم ولی حساسیت چشمم خوب نشده صبحها که از خواب بیدار میشم هنوز حس میکنم جسم خارجی در چشم راستم است .کمی قرمز میشود.لطفا راهنماییم کنید.


      با سلام. این حالت موقتی بوده و به مرور برطرف می شود جهت رفع علایم توصیه می شود طبق نظر پزشک معالج از قطره اشک مصنوعی 3 تا 4 نوبت در طی روز و از ژل لیپوزیک شب ها هنگام خواب بمدت 4 هفته استفاده نمائید.
  • با سلامچشمي كه بعد از عمل ضخامت قرنيه اش به 500 ميكرون مي رسد آسيب پذيرتر است يا چشمي كه به طور طبيعي ضخامتي كمتر از 500 ميكرون دارد ولي عمل انجام نداده است؟


    باسلام،اگر ضخامت قرنیه بدلیل عمل لیزیک کاهش یابد قرنیه از نظر بیومکانیک ضعیف تر خواهد بود.
  • در دستور العملی که مرقوم نمودید قطره کلوبیوتیک هست که درداروهایی که دریافت کردم نیست آیا نام دیگری دارد.با تشکر


    با سلام. کلرامفنیکل همان کلوبیوتیک است.
  • با عرض سلام و خدا قوت اگر ضخامت قرنيه چشمي پس از عمل بيشتر از ضخامت چشمي ديگر بدون اينكه عمل ليزيك روي آن انجام شده باشد، باشد كدام چشم آسيب پذيري بيشتري دارد؟



  • من از عینک مطالعه استفاده میکنم اما هنگام استفاده صفحه کاغذ را گود میبینم علت آن چیست


    با سلام. احتمالا چشم شما دارای آستیگماتیسم نیز می باشد.
  • چرا اسامی پزشکانی که کار معاینه چشم برای تمدید گواهینامه را انجام میدهند در سایت نیست و چرا اکثرا یا تغییر آدرس داده اند یا بهانه میگیرند که قبض راهنمایی رانندگی ندارینم آنهم از چهاردهم ماه .


    با سلام. معمولا لیست پزشکان در مراکز پلیس 10+ موجود است. این مورد پیگیری خواهد شد در صورتیکه اسامی مربوطه به روز رسانی شده باشد و امکان آن وجود داشته باشد حتما این کار انجام خواهد شد.
  • با سلام.ایا می بایست قطره های اشک وفلوکورت را در یخچال نگهداری کرد؟من مدت 2 ماه از جراحیم میگذره و از قطره هایی که هرگز در یخچال نگهداری نمی شد استفاده کردم مشکل ساز نیست؟


    با سلام. قطره های اشکی که در ظروف پلاستیکی یک روز مصرف تهیه و نگهداری می شوند در صورتیکه در آنها باز شود در طول 24 ساعت در یخچال نگهداری می شوند( نظیر ارتلاک، ارتلاک ادونس) ولی سایر قطره های اشک مصنوعی و همچنین قطره فلوکورت نیازی به نگهداری در یخچال نیست. 
  • سلاماگر به عینک عادت داشته باشیم، می توان پس از عمل لیزیک از عینک نمره صفر استفاده نمود؟ البته منظور عینک غیر آفتابی است.


    با سلام. بله مانعی ندارد.
  • با سلام درجه چشمام هرکدام 5نزدیکبین و5آستیکمات میخاستم فمتولیزیک کنم ولی prkارجح هست میتونم prkکنم؟ضخامت قرنیه560


    با سلام. با توجه به استیگماتیسم بالا عمل فمتولیزیک ارجح است هر چند با توجه به ضخامت 560 میکرون PRKنیز قابل انجام است.
  • با سلام. هزینه عمل پیوند قرنیه با اعمال شرایط بیمه خدمات درمانی در حال حاضر چقدر است؟


    هزینه خود قرنیه بین 340 تا 440 هزار تومان می باشد. هزینه عمل پیوند بصورت ازاد برای هر چشم 1870 هزار تومان و با بیمه خدمات درمانی 1427 هزار تومان می باشد.
  • سلامداروخانه به جای قطره چشم کوبایوسپت قطره زایلومول به داد آیا همان کاربرد را دارد؟


    باسلام.بله.
  • نمبر چشم من 25است چشمم بسیار سوزش میکند اما تا حالا عینک نگرفثم توسیه شما چه است ایا بگیرم یا نه 


     باسلام.سوزش چشم ارتباطی با استفاده یا عدم استفاده از عینک ندارد.توصیه می شود در فعالیت های طولانی(رانندگی-مطالعه و کار با کامپیوتر و ...)از عینک استفاده بفرمائید.درفعالیت های روزمره استفاده از عینک با شماره25/0ضرورتی ندارد.
  • دوربینی-نزدیک بینی و آستیگ مات از چه عدسی می باشد؟ چرا؟


     باسلام.در عیب انکساری دوربینی،بعلت تشکیل تصویر پشت شبکیه از عدسی محدب با شماره مثبت در نزدیک بینی بعلت تشکیل تصویر در جلوی شبکیه از عدسی مقعر با شماره منفی و در اصطلاح آستیگماتیسم از عدسی های مثبت یا منفی(معمولاً منفی)در محورهایی که قرنیه در آن محورها نامنظم است استفاده می شود.
  • با سلاممن 30 سال دارم حدود 6 سال از لنز شارژي استفاده كرده ام الان حدود 8 ماهه از لنز استفاده نكردم ولي به تازگي به مدت يك هفته دوباره استفاده كردم . در حال حاضر چه زماني مي تونم براي عمل مراجعه كنم .با تشكر


     باسلام.توصیه می شود حداقل یک هفته قبل از مراجعه جهت معاینه و انجام آزمایشات مربوط به عمل از لنز استفاده نفرمائید.
  • 45 سال سن دارم حدود 20 سال بیماری csr مبتلا هستم 2بار لیزر شبکیه کردم و نقاط کوری در قسمت مرکزی چشم چپم دارم ومشکل دید نیز دارم وهمچنین دو مرتبه AVASTIN تزریق کرده ام لطفا اگر درمان دیکری هست راهنمایی فرمایید.


     باسلام.معمولاًCSRبیماری خوش خیمی است و به مرور با گذرزمان یا لیزر و تزریق آواستین بهبودی حاصل می شود.چنانچه مزمن باشد جهت تصمیم گیری و ارائه راه حل درمانی مناسب نیاز به معاینه توسط فوق تخصص شبکیه می باشد.ضمن اینکه عوامل خطر بایستی شناسایی و حذف شوند(نظیر سیگار و یا مصرف برخی از داروها)
  • سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم چه مدت بعد از عمل لیزیک میشود آرایش کرد؟ممنون.


      باسلام.معمولاً آرایش صورت از روز بعد از عمل،آرایش چشم از یک هفته بعدازعمل بلامانع است.
  • سلام لطفا برای من فرق عمل cclوcxlرو توضیح بدید و برای چه مواری استفاده می شوندمتشکرم


      باسلام.هردوعمل یکسان می باشد.جهت تقویت قرنیه و پیشگیری از پیشرفت قوز قرنیه این عمل انجام می پذیرد.
  • با سلام. من دختری 26 ساله هستم که تازگی دجار تاری چشم و خستگی چشم بعد از کمی مطالعه یا کار با کامپیوتر میشدم. به دکتر مراجعه کردم چشم چپم فقط ضعیف بود(دور را نمیدیدم) با شماره 1.5.چشم راستم ضعیف نبود.عینک بزنم یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید


    باسلام،بله توصیه می شود از عینک استفاده نمائید.
  • من شماره هر دو چشمم 3 میباشد وبا کامپیوتر کار زیادانجام میدهم میخواهم عمل فمتو انجام دهم ولی میگویند سوزش وخارش زیادی دارد نمیدانم چکار انجام دهم میشود راهنمایی کنید


     باسلام.میزان درد-سوزش و قرمزی بعداز عمل فمتولیزیک مختصر و درحد چندساعت است و قابل تحمل بوده و از فردای بعداز عمل رفع می شود.
  • با سلام ایا امکان تاری دایم بعد از prk وجود دارد که با عینک هم درمان نشود؟؟؟


    باسلام،بله.
  • با سلاممي خواستم بدونم چه راهي هست كه عينكو بتونم كنار بزارم؟سن 20نزديك بينميكي 1.5 و ديگري 1.75 هست.با تشكر


    باسلام،بااستفاده از لنز تماسی و یا عمل جراحی می توانید از استفاده از عینک بی نیاز شوید.
  • من 27سالمه شماره چشمم 9 ونزدیک بین هستم ایامیتوان عمل لیزیک انجام دهم چون به من گفتن شماره چشم بالانمیتوان عمل کرد


      باسلام.بستگی به میزان ضخامت قرنیه و سایر فاکتورهای آزمایشات شما دارد.چنانچه شرایط مناسب باشد عمل لیزیک قابل انجام است.
  • با عرض سلام و خسته نباشیدوقتی یک عینک آفتابی مرغوب و استاندارد را زیر دستگاه UV متر قرار میدهیم "حداقل" چه عددی را باید نشان دهد؟ در شرایط "ایده آل" دستگاه UV متر چه عددی را نشان میدهد؟


    باسلام.عدد400
  • باسلام آیا وجود قوز قرنیه در یک چشم باعث ایجاد اشکال دید در چشم دیگر هم میشود؟هزینه رفع عیب چشم چقدر است ؟باتشکر


    باسلام.معمولاً قوز قرنیه دوطرفه است.درموارد یکطرفه چشم سالم مشکلی ندارد.بسته به شدت و میزان قوز قرنیه و سن شما درمان مناسب تشخیص داده می شودو براساس آن میزان هزینه عمل مشخص خواهد شد.
  • با سلام. شماره چشم چپ من با آستیگمات 10 است. 2سال پیش بعد از عکس برداری نظر پزشک این بود که بهتره عمل لیزیک انجام نشه. آیا امکان عمل فمتولیزیک وجود داره؟


    باسلام.باتوجه به گذشت2سال،توصیه می شود مجدداً آزمایشات مربوطه را انجام داده تا با عکس های قبلی مقایسه شود.سپس اظهارنظر دقیق انجام خواهد شد.
  • با سلام میخواستم درباره دستگاههای کلینیک بصیر بدونموووساخت کجان؟چقد بروزن؟


    باسلام.کلینیک بصیر بعنوان اولین کلینیک خصوصی چشم در ایران بحمدا...تاکنون در این زمینه همواره پیشتاز بوده و در حال حاضر از آخرین تکنولوژی در زمینه دستگاه های روز دنیا بهره مند می باشد.
  • با سلام. 1- هزینه عمل icl برای هردو چشم چنده وازچه نوع لنزی استفاده می کنین؟2- شماره چشم من هر کدوم 8 هستش ولی شماره عینکم خیلی پایین تره چون قوز قرنیه دارم با عینک شماره بالا اذیت می شم. می خواستم بدونم با عمل icl دیدم 10/10 می شه؟ ممنون از لطفتون


     باسلام.هزینه لنز تابع نوسانات ارز بوده و توسط شرکت های مرتبط تعیین می شود.هزینه عمل جراحی بصورت آزاد برای هرچشم1.310هزارتومان است.درخصوص دستیابی به دید10/10باتوجه به میزان و شدت قوز قرنیه بعدازمعاینه اظهارنظر خواهد شد.
  • با سلام.در عمل پی ارکی ضخامت قرنیه کم می شود یا اینکه فقط سطح قرنیه برش داده شده و تاثیری در کم شدن ضخامت قرنیه ندارد؟چشم حالت طبیعی خود را از دست نمی دهد؟


    باسلام.1)اساس عملهای(PRK-لیزیک و...)برکاهش ضخامت و تغییر انحنای قرنیه استوار است.2)انجام آزمایشات قبل از عمل به همین منظور انجام می شود تادرصورت دارا بودن شرایط لازم فرد کاندید عمل شود.
  • با سلام وخسته نباشی چشمم وقتی گریه میکنم خیلی وحشتناک ورم میکنه یا صبح زود میرم بیرون شروع میکنه به اب زدن دلیلش چیه؟ وراه درمانش چیست ؟ با تشکر


     باسلام.به احتمال فراوان ناشی از حساسیت پلک و چشم های شماست.حساسیت قابل کنترل است و درمان قطعی ندارد.قدم اول پرهیز از عوامل ایجادکننده این مشکل است.درمرحله بعد شستشوی لبه پلک ها با شامپوبچه و نهایتاً معاینه و درصورت لزوم تجویز قطره توسط چشم پزشک است.
  • با سلاممن دارای عینک دروبین هستم می خواستم بدونم فرزند منم عینک خواهد داشت یا نه؟این موضع می تواند ارسی باشد از من به فرزندم


    باسلام.بله معمولاً در مورد علل عیوب انکساری(شماره چشم)وراثت و عوامل محیطی ذکر شده است.
  • باسلامراسته که قبل ازسن 25سالگی لیزیک کنی برمیگرده؟22سالمه


      باسلام.خیر-چنانچه بعداز سن 18تا19سالگی طی فاصله6ماه تا یکسال شماره چشم ثابت بماند و تغییری نداشته باشد می توانید جهت انجام آزمایشات لیزیک یا لازک اقدام بفرمائید.
  • سلاممن چشمم دارای لکقرنیه است و شماره چشمام5 برای عمل لیزیک که مراجعه کردم دکتر به من نوصیه عمل را نکرد و گفت شاید دیدت تار بشه.می خواستم بدونو عمل لازک که جدیدا انجام میشه میتونه برا چشممن هم مناسب باشه؟


    باسلام.عمل لازک جدیدتر از لیزیک نیست ولی پزشک معمولاً بادرنظر گرفتن جمیع شرایط امکان عمل لیزیک یا لازک را بررسی و نهایتاً اظهارنظر می کند.درهرصورت جهت اظهارنظر نیاز به مراجعه و معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می باشد.
  • با عرض سلام 1)اگر حساسیت به لنز پیدا کرده باشیم بعد از درمان میتوانیم دوباره از لنز استفاده کنیم؟ 2)این موضوع صحت دارد که عمل prk چشم با شماره ی بالا مثلا 6 و 7 را صفر نمیکند ؟


    باسلام.1)بله ولی توصیه نمی شود.2)خیر-بستگی به شرایط چشم دارد.
  • سلام می خواستم بدون انتخاب لنز در عمل فیکو بر چه اساسی است و هزینه عمل چقدر است سپاسگذارم


    باسلام.انتخاب لنز براساس شرایط بیمار و شماره لنزی که مورد نیاز است وبراساس لنزهای موجود که معمولاً از کیفیت مطلوبی برخوردارند.صورت می گیرد.هزینه عمل جراحی بصورت آزاد برای هرچشم بدون لنز1510هزارتومان است.
  • با سلامدر عمل فمتولیزیک برای آستیگمای حدود ۳ حداقل چقدر از ضخامت قرنیه برداشته می شود؟ در لیزیک ظاهرا تا ۱۳۰ میکرون برداشته میشود. یعنی در قرنیه ای با ضخامت ۵۳۰ تقریبا ۴۰۰ باقی می ماند. آیا در عمل لازک و پی آر کی این مقدار برش داده شده کمتر است؟


    باسلام.ضخامت فلپ در فمتو90تا110میکرون است.درعمل لازک فلپ قرنیه برداشته نمی شود.
  • با سلام من واقعا کیج شدم شما در پاسخ به اینکه بعد از prk احتمال تاری دایم یا نابینایی وجود دارد یا ندارد .دو پاسخ متفاوت دادید در پیج مربوط به prk ؟؟؟علت تاری دایم که درمان نمیشود چیست در prk؟؟؟


    باسلام.تاری و نوسان دید بعد ازPRKموقتی و درحد چندماه است.نابینایی و تاری دائم دید تاکنون گزارش نشده است.
  • سلام ، سؤال من اين است كه اگر من عمل لازك انجام دهم در آينده اگر چشمم آب مرواريد بياره و يا هر مشكلي كه برايش پيش بيايد كه احتياج به عمل داشته باشد آيا من مي توانم روي چشمم عمل كنم يا نه . متشكرم.


    باسلام.بله.
  • با سلام شماره چشم چپم 4.75 استیگمات هستش چقدر امکان بازگشت شماره چشم بعد از لازک هست تا چه میزان؟


    باسلام.بصورت دقیق نمی توان اظهارنظر کرد ولی با این شماره از هر ده نفر که تحت عمل قرار گیرند در یکی دونفر امکان برگشت20تا30درصد شماره اولیه چشم وجود دارد.
  • با سلام من هر دو چشمم 3 هست و 1.5 آستیکمات عمل لازک برای من بهتر است یا فمتولیزیک ؟ و در هرکدام چه ضخامتی از قرنیه برداشته می شود؟


    باسلام.برای اظهارنظر نیاز به معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می باشد.بعد از آن نوع عمل توسط پزشک معالج تعیین می گردد.
  • در صورت داشتن قوز قرنیه میشه ورزش تیراندازی رو انجام داد یا نه؟مرسی


    باسلام.بله ورزش تیراندازی بلامانع است.معمولاً افراد دچار قوز قرنیه از دید مناسبی برخوردار نیستند چنانچه با استفاده از عینک یا لنز تماسی دید شما بهتر می شود نشانه گیری دقیق تری خواهید داشت.
  • سلام چشم راست من استرابیسم به سمت بینی داره حدود ده سال پیش عمل کردم ولی چشمم تغییری نکرد به نظرشما راهی هست؟


    باسلام.جهت اظهارنظر در این خصوص نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.تا راه حل مناسب ارائه گردد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت و یا بصورت تلفنی در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • با سلام اندازه مردمک کوچک یا درشت بودن ان .کدام مناسب تر است


    باسلام.اندازه مردمک درحد معمول و طبیعی مناسب ترین حالت است.
  • با سلامآیا درمانی برای مگس پران وجود دارد؟ تعداد نقاط سیاه مقابل چشمان من بسیار زیاد بوده و این امر مرا به ستوه آورده است.با تشکر


    با سلام. در حال حاضر درمانی برای این مشکل وجود ندارد. ضمن اینکه مگس پران به درمان خاصی نیاز ندارد مگر آنکه همراه با احساس جرقه نور باشد که پس از معاینه درمان لازم در این خصوص انجام می شود.
  • من قوز قرنیه دارم ایا بعد از عمل کراس لینک میتوانم عمل لازک یا پی ار کی را انجام دهم


    با سلام. بستگی به شرایط چشم شما بعد از دست یابی به نتیجه حاصل از عمل uvx دارد. در حال حاضر امکان اظهار نظر مقدور نمی باشد.
  • با سلام خواهرزاده 4 ساله ایی دارم که دوربینی داره و نمره چشمش 5.5 و 6 و آستیگمات هم هست در حد 2 و 3 . آیا احتمال پایین اومدن نمره چشمش هست ؟ اگه هست تا چند نمره؟ بالاتر چطور؟


    با سلام. بچه ای که ضعیفی چشم انها به صورت دوبینی است معمولا با افزایش سن احتمال کاهش ان وجود دارد. در خصوص میزان کاهش نمی توان اظهار نظری انجام داد ولی میزان آستیگمات در طول زمان معمولا تغییری نکرده یا با تغییرات اندک همراه است توصیه می شود جهت جلوگیری از تنبلی چشم حتما تحت نظر چشم پزشک بصورت منظم برای معاینه قرار بگیرید.
  • با سلام.اپتومتری چیست؟؟؟


    با سلام. تعیین شماره چشم توسط کارشناس بینایی سنج یا چشم پزشک را اپتومتری گویند.
  • ایا بین میزان هوش و میوپی رابطه وجود دارد یا نه؟اگر وجود دارد به چه صورت می باشد؟


      با سلام. مطالعات مختلفی نشان داده اند که بین میوپی (نزدیک بینی) و هوش ارتباط وجود دارد بدین صورت که کودکان نزدیک بین دارای IQ بالاتری هستند همچنین کودکانی که نزدیک بین هستند نسبت به کودکان مشابه با IQ یکسان که میوپی ندارند در مدرسه نمرات بهتری می گیرند. علت این روابط مشخص نیست اما ظاهرا ژنهای مشترکی بین عمرامل موثر بر هوش و رشد و اندازه چشم وجود دارد.
  • با سلام چهار ماه از عمل لازک من میگذرد ولی همچنان نمره چشم چپم75/1 منفی میباشد که بنظرم ثابت شده است. دلیل آن چیست و باید چکار کنم؟ ضمنا قبل از عمل 75/2 بوده است.


    با سلام. برای پاسخ به این سوال بایستی چندین مورد مشخص شود: 1. شماره چشم قبل از عمل 2.75 مثبت بوده یا منفی؟ 2. میزان سن شما 3. اطلاع از شرایط آزمایشات قبل از عمل . در مجموع نظر پزشک معالج در این زمینه اولویت دارد.
  • سلام و درودبيش از چهار ماه از عمل لازكم ميگذره. آيا همچنان بايد از قطره اشك مصنوعي استفاده كنم. ضمناً اگر به صورت گسسته و مثلاً هر وقت حس خشكي چشم داشتم استفاده كنم اشكال داره؟


    با سلام. استفاده گهگاه از قطره اشک مصنوعی بلامانع است. در مورد ادامه مصرف داروها نظر پزشک معالج اولویت دارد.
  • با سلام و تشکر بسیار بخاطر لطف همیشگی شما در پاسخگویی به سوالات.من تقریبا 3 ماه پیش پی ار کی انجام دادم ولی هنور بعضی از نوشتها را خوب نمیتونم بخونم این موضوع طبیعیست؟


    باسلام،دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک یاPRKبه4تا6ماه زمان نیاز دارد.بنابراین جای نگرانی ندارد.صبر داشته باشید.
  • دخترم 25 روزه است كه از همون روز تولد يكي از چشم هاش رو خيلي كم باز ميكرد حالا هم كه باز ميكنه اندازه باز شدن يكي از چشم هاش بيشتر از چشم ديگشه .خيلي نگرانم علت و راهكار مي خوام؟با تشكر


    باسلام.در این خصوص می توانید با پزشک متخصص اطفال و نوزادان مشورت نمائید.بنظر نمی رسد مشکل خاصی باشد.
  • باسلام-من24ساله برای عصر روز25دی با آقای شجاعی نوبت دارم خواستم بدانم در همان لحظه امکان معاینه ودر صورت عدم مشکل امکان عمل لیزیک وجود دارد ودر ضمن هزینه عمل لیزیک بصورت آزادچقدرمیشود؟ - و در صورتی که دارای دفترچه بیمه نیروهای مسلح(ارتش) باشم و نمره آن بالاتر از -4باشدچقدر از هزینه آن را پوشش می دهد-باتشکر


    باسلام.1)بله در صورت مناسب بودن شرایط امکان عمل در همان روز خواهد بود.2)هزینه آزاد برای دو چشم بین1.410تا1.610هزارتومان می باشد.3)درصورتیکه شماره چشم ها بالای4باشد بعد از ارائه صورتحساب بیمه نیروهای مسلح برای هر چشم مبلغ200تا250هزارتومان پرداخت می کند.
  • سلام بعد از عمل لازک انحراف جرعی چشم برطرف میشه؟اگه نشه چیکار باید کرد؟


    باسلام.چنانچه با استفاده از عینک انحراف اصلاح شود با عمل لازک نیز اصلاح می شود.ولی معمولاً انحراف جزیی و خصوصاً نوع نهفته آن با عمل لازک یا لیزیک بهبود نمی یابد.2)بسته به نوع و شدت انحراف درمان مناسب بعد از معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم پیشنهاد می گردد.
  • چند روز پیش چشم راستم رو مالیدم و حالا احساس میکنم داخل چشمم گوشه بیرونی بالا چیزی هست . روز بعدش ترشح زردو قرمزی داشت ولی حالا فقط چشمم رو حرکت میدم فکر میکنم چیزی تو چشمم حرکت میکنه .لطفا راهنمایی ام کنید .ممنون از شما


    باسلام.احتمالاً بخشی از سطح خارجی قرنیه چشم شما دچار آسیب شده که به مرور زمان ترمیم می شود ولی توصیه می شود جهت بررسی بیشتر برای معاینه به چشم پزشک مراجعه بفرمائید.
  • چشمانم 1.5در صد ضعیف شده است چکار کنم تا وضعیت چشمانم به حالت اولیه برگردنند


    باسلام.راه حل خاصی برای جلوگیری از پیشرفت عیب انکساری یا برگشت به حالت اولیه وجود ندارد.فعلاً از عینک استفاده بفرمائید.
  • با سلام من 30 ساله شماره چشمم2با عارضه نزدیک بینی.استیکما نیم نمیدونم لیزیک انجام بدم یا لازک یا prk


    باسلام.انتخاب نوع عمل بستگی به شرایط چشم شما دارد-عکس چشم و میزان ضخامت قرنیه تعیین کننده است.چنانچه تحمل درد و سوزش را برای چند روز داشته باشید و تاری و نوسان دید تا مدتی که وجود دارد برای شما مهم نباشد عمل لازک یاPRKرا پیشنهاد می کنیم.
  • با سلام.عمل ناخنک امروزه با جه روشی انجام میشود.چند روز بهبود پیدا میکند.روشی وجود دارد که مجدد عود نکند.هزینه عمل چقدراست.متشکرم


    باسلام.عمل ناخنک با یا بدون پیوند ملتحمه در حال حاضر با بخیه یا بدون بخیه و استفاده از چسب انجام می شود.هزینه عمل بصورت آزاد با پیوند(بدون بیهوشی630وبا بیهوشی660هزارتومان)و بدون پیوند(بدون بیهوشی360وبا بیهوشی390هزارتومان)است.
  • شماره عینکم 6ودیگری5است واستیگماتش هم 5و4.5است علاج دردمن چیه لطمفاجواب دهیدممنون


    باسلام.1)عینک.2)چنانچه شرایط چشم مناسب باشد،عمل جراحی لیزیک یا لازک یا کاشت لنز داخل چشمی پیشنهاد می شود.
  • 29سالمه حدود5سال است كه چشمم آستيگمات شده متوجه شده ام كه مردومك دوچشمم دريك راستا نيستجه بايدكرد؟(البته تا24سالگي ديد10/10 داشتم واين چندسال تنها تغيرزندگيم كاربا رايانه است)آيا اين بيماري خوب شدني است واسم اين بيماري چيستلطفاراهنماييم كنيدتشكرفراوان


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به معاینه توسط همکاران متخصص چشم و در صورت لزوم مشاوره با متخصص نورولوژی(داخلی اعصاب)می باشد.
  • عوارض عمل فمتولیزیک در کوتاه مدت وبلند مدت چیست


    باسلام.میزان عوارض بسیار اندک است با این حال عوارض کوتاه مدت بیشتر به آسیپ فلپ(لایه نازکی که توسط لیزر از روی قرنیه برداشته می شود)مربوط است و در عوارض بلند مدت بیشترین مورد احتمال برگشت بخشی از شماره چشم چند سال بعد از عمل است.
  • سلام خسته نباشید هزینه عمل به صورت کلی چه قدره؟ باتشکر


    باسلام.درخصوص هزینه عمل باید نوع عمل شما توسط پزشک معالج مشخص شود.
  • درصورت عدم دسترسی سریع به پزشک معالج علائم بالینی رسیدن زمان خروج مایع روغن سیلیکون درجراحی دیپ ویترکتومی چیست شایع ترین آنها کدام است .


    باسلام.باقیماندن سیلیکون در چشم ممکن است باعث افزایش فشارچشم و آسیب به قرنیه شود.
  • سلام من الان دوهفته است که عمل لازیک کردم چشم چپم تار میبینه آیا تاری چشم چپم طبیعه ؟ اگه تاری طبیعیه کی خوب میشه؟ باتشکر


    باسلام.معمولاً تاری دید بعد از عمل لیزیک تا چند هفته طبیعی است.هرچند برای اظهارنظر نیاز به معاینه می باشد.
  • با سلام5سال پیش هر دو چشمم را عمل کردم حال باتوجه به اینکه از کامپیوتر زیاد استفاده میکنم هردو چشمم ضعیف شده در حد نیم و 75آیا دوباره میتوانم عمل لیزیک یااگر بهتر است لازک انجام دهم در ضمن 41ساله هستم. با تشکر


    باسلام.1)برای مشخص شدن اینکه آیا عمل مجدد امکان پذیر است یا خیر نیاز به انجام آزمایشات مربوطه و تعیین ضخامت قرنیه می باشد.2)با این شماره عمل مجدد(لیزیک-لازک)توصیه نمی شود.3)بعد از سن40سالگی بدلیل شروع پیرچشمی و نیاز به عینک برای خواندن و نوشتن وجود این شماره کمک کننده است.
  • سلام من 3ماه پيش عمل ليزيك انجام دادم ميخواستم بدونم تاچه مدت بايد ازاشك مصنوعي استفاده كنم.


    باسلام.معمولاً پس از این مدت نیازی به استفاده از قطره اشک مصنوعی نمی باشد مگر با نظر پزشک معالج.
  • در صورتی که قوز قرنیه برطرف بشه میشه لیزر کنیم؟


     باسلام.خیر.انجام عمل­ های لیزیک-لازک یا فمتو لیزیک در قوز قرنیه ممنوع است.قوز قرنیه بسته به شدت آن درمان مناسب خود را دارد.
  • با سلام فراوان اگر در حین عمل prk در حین لیزر چشم را تکان دهی و نور را نبینی عوارض یا خطر دارد ؟ایا سبب میشود که نمره کاملا برطرف نشود و باقی بماند؟یک هفته بعد از عمل میتوان به باشگاه بدنسازی رفت؟


     باسلام.1)دستگاه به سیستمی مجهز است که در حرکات ظریف هنگام انجام لیزر چشم را تعقیب می کند.چنانچه این حرکات زیاد باشد انجام لیزر متوقف می گردد.بنابراین جای نگرانی ندارد.2)هرچند نظر پزشک معالج در این زمینه ارجح است ولی بعد از یک هفته می توانید به باشگاه بدنسازی بروید.
  • با سلام هشت روز قبل پی ار کی انجام دادم وقتی از فاصله نزدیک 20سانتی به چیزی نگاه میکنم یه لرزش تو چشمانم می افتد چرا؟


     باسلام.این حالت باتوجه به گذشت این مدت از عمل طبیعی است.جای نگرانی ندارد.
  • با عرض سلام و خسته نباشید آیا 23 روز بعد از عمل ضعیفی چشم لیزیک میشه عمل دماغ انجام داد مشکلی نداره؟ واسه لنزا؟ من 6 دی نوبت عمل چشم دارم (لیزیک) و 28 دی نوبت جراحی پلاستیک آیا مشکلی نداره؟ چجوریه آیا مشکلی نداره؟ مدت زمانش. و چون من توی شرکتی کار میکنم که کارم با کامپیوتره تا چن وقت نباید کامپیوتر کار کرد؟ و در آخر تا چن روز دقیقا باید از عینک استفاده نمود؟ با تشکر


    باسلام.بعداز3تا4هفته مانعی ندارد البته توصیه می شود مالشی روی چشم صورت نگیرد.انشاا...که هردو عمل با موفقیت همراه باشد.چنانچه عمل شما لیزیک باشد معمولاً از فردای روز عمل کار با کامپیوتر بلامانع است.مدت زمان استفاده از عینک آفتابی به نظر پزشک معالج بستگی دارد.
  • با سلام و احترامآیا کسی که عمل پیوند قرنیه انجام داده می تواند بصورت شیفت کار (نوبتی ) در واحد های صنعتی فعالیت نماید ؟ خواهشمند است راهنمایی فرمایید .با سپاس - داورپناه


    باسلام.بله.بعد از گذشت چند هفته از عمل با نظر پزشک معالج کار شیفتی بلامانع است.
  • با سلام و تشکر از شما یک هفته پیش پی ار کی انجام دادم 2روز پیش لباسم با چشمم برخورد داشت قرمز و ریزش اشک داشتم الان وقتی از بغل نگاه میکنم موجدار میبینم چه کنم؟؟؟


    باسلام.چنانچه درد،قرمزی،سوزش و اشک ریزش دارید توصیه می شود جهت ارزیابی به پزشک معالج یا این مرکز مراجعه بفرمائید.درغیر اینصورت تاری دید یا دیدن اشکال بصورت موجدار مشکل خاصی نیست و جای نگرانی ندارد.
  • با سلام .فرزندم تحت نظرآقای دکتر ناصری پور هستش ولی هیچ دارو یا درمانی برای فرزندم توصیه نکرده.آیا روزی درمان برای این بیماری پیدا میشود؟


    باسلام.باتوجه به سرعت پیشرفت علم خصوصاً در رشته چشم پزشکی بایستی به آینده امیدوار بود و به خدا توکل کرد.
  • 80 روز است که عمل لازک روی هر دو چشمم انجام داده ام ،چشم راستم الان هنوز دیدش تار است آیا بهبود خواهد یافت؟


    باسلام.دستیابی به دید مطلوب بعد از لازک به4تا6ماه زمان نیاز دارد.
  • سلام.می خواستم بدونم تا چند روز بعد از عمل می تونم رانندگی کنم؟


    باسلام.درصورت کامل بودن دید از فردای روز عمل لیزیک یا فمتولیزیک رانندگی بلامانع است.رانندگی بعد از عمل لازک یاPRKبعد از بهبود دید امکانپذیر است.(قضاوت برعهده خود شما می باشد).
  • باسلام . احترام، هزينه عمل لازك چقدر مي باشد ؟باتشكر


    باسلام.درحال حاضر هزینه عمل لازک بدون کارت هوشمند و با استفاده از کارت هوشمند1.610هزارتومان می باشد.
  • با سلامهزينه جديد جراحي لنز داخل چشمي براي يك چشم چقدر است؟ قيمت خود لنز چقدر است با قيمت فعلي دلار؟


    باسلام.1)هزینه جراحی برای هر چشم درحال حاضر1.300هزارتومان می باشد.2)هزینه لنز تابع نوسانات ارز بوده و شرکت های وارد کننده قیمت آنرا تعیین می کنند.
  • با سلام و عرض تشکر: 2ساله که از لنز تماسی استفاده میکنم،اما الان برا کنکور میخونم هر 20-15 روز یه بار استفاده میکنم.شرایط نگهداری لنز تو محلول چطور باید باشه؟ چون تو این 20 روز استفاده نمیشه،هر 20 روز محلولشو عوض کنم کافیه؟



  • با سلام خدمت شما.میخواستم ببینم تنبلی چشم با عمل پیوند قرنیه مشکلش برطرف میشه یا نه ؟ اگه نه چه عمل باید انجام بدم تا مشکل تنبلی چشمم بر طرف بشه ؟ چشم چپم 0 وچشم راستم 2+ممنون


    باسلام.1)خیر.2)تنبلی تا سن7-8سالگی قابل درمان است.بعد از آن معمولاً پاسخ به درمان به سختی صورت می گیرد.ضمن اینکه هیچگونه عمل جراحی برای اصلاح تنبلی وجود ندارد.
  • با سلام من سابقه آلرژي و آلرژي چشمي و خارش چشم دارم طو ري كه پلكم پوسته پوسته ميشه ميخواستم بدونم كانديد مناسبي براي فمتو ليزيك هستم ؟ تفاوت فمتو ليزيك و پي آر كي در چيست؟با سپاس فراوان


    باسلام.1)برای پاسخ به سوال اول معمولاً منع خاصی در این زمینه وجود ندارد ولی جهت اظهارنظر بیشتر نیاز به معاینه می باشد.2)درعملPRKسطح خارجی قرنیه تراشیده شده و بعد لیزر جهت اصلاح شماره چشم انجام می شود در پایان لنز تماسی بانداژ برای چند روز روی چشم قرار می گیرد ولی در عمل فمتو لیزیک لایه ای(فلپ)از قرنیه توسط لیزر برداشته شده و بعد از انجام اصلاح شماره چشم این لایه مجدداً به محل اولیه خود برگردانده می شود.
  • با عرض سلام میزان ضخامت قرنیه باید چه میزان باشد که فرد کاندید مناسبی برای عمل لیزیک باشد؟


    باسلام.بستگی به میزان شماره چشم فرد دارد.
  • باسلام-من برای عصر یکشنبه نوبت معاینه و لیزیک دارم خواستم بدانم (باتوجه به مسافت زیاد من از شهرستان و نبود جا درتهران)چه مدت باید جهت معاینه بعد از عمل بیایم چون می خواهم بلیط رفت وبرگشت بگیرم-باتشکر


    باسلام.انشاا...عصر یکشنبه عمل جراحی انجام می شود و روز بعد پس از معاینه درصورتیکه مشکل خاصی وجود نداشته باشد می توانید بلیط برگشت تهیه نمائید.
  • یلام آقای دکتر به چه دلیلی چشم بعدار عمل تا شش ماه تار میبینه؟


    باسلام.بعد از چه عملی؟چنانچه منظور شما عمل لازک یاPRKاست.بدلیل تراش سطح قرنیه هنگام عمل زمان لازم جهت ترمیم آن چندماه طول می کشد.
  • سلام آیا چشمهای با دید 3/10 و 5/10 با قرنیه نازک با عمل لازک ترمیم می شود .


    باسلام.متن سوال اشتباه است.لطفاً سن-شماره چشم و میزان ضخامت قرنیه را بفرمائید.
  • سلام لطفا هزینه عمل فمتولیزیک چقدراست؟ممنون


    باسلام.درحال حاضر هزینه عمل با استفاده از کارت محافظ2.610هزارتومان و بدون استفاده از کارت2.410هزراتومان می باشد.
  • باسلام میخواستم بدانم کسی که چشمش آب سیاه آورده در حالی که شبکیه چشم بسیار نازک شده و خونریزیهایی در آن وجود دارد قابل درمان میباشد .چند درصد ممکن است فرد بینایی خود را کاملا از دست بدهد.


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به مراجعه و معاینه توسط فوق تخصص گلوکوم(آب سیاه)و در صورت لزوم مشورت با فوق تخصص شبکیه می باشد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت و یا به صورت حضوری در این خصوص تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلام وخسته نباشید.میدانیدکه پسرم بیماریphpvداره و4سالشه میخواستم بدونم چگونه میتوانیم بدانیم دیدش تا چه حدی میباشد خیلی خیلی ممنون از راهنماییتان.


    باسلام.باتوجه به اینکه تشخیص مشخص شده است توصیه می شود تحت نظر پزشک معالج باشند.
  • با عرض سلام با توجه به اینکه شماره چشم چپ2 و چشم راستمم 1.5 میباشد و نزدیک بین هستم همراه با آستیگمات و ضخامت قرینه467و بامشورت پزشک عمل لیزیک و ..را انجام نداده ام شما چه راه کاری را مناسب می دانید با تشکر.


    باسلام.عینک بهترین پیشنهاد است.بعد از آن کاشت لنز داخل چشمی که با توجه به میزان شماره و هزینه بالای عمل توصیه نمی شود.
  • باسلام .قیمت مایورینگ وقیمت عمل ان در کلینیک بصیر توسط دکتر ربیع چقدر میشود .باتشکر


    باسلام.هزینه عمل جراحی1.810هزارتومان و هزینه رینگ به صورت آزاد1.450هزارتومان می باشد.
  • هزینه درمان بیماری قوز قرنیه به روش حلقه حدودا چقدر می باشد ؟آیا این روش درمان برای همه بیماران نتیجه مثبت دارد ؟


    باسلام.1)برای هر چشم610هزارتومان می باشد.2)انتخاب بیمار و نتیجه عمل بعد از معاینه توسط پزشک مشخص می گردد.
  • با سلام عمل کاشت رینگ با دستگاه فمتو انجام میشود یا خیر؟هزینش چقدر میشه؟


    باسلام.1)بله.2)هزینه عمل جراحی1.810هزارتومان و هزینه رینگ به صورت آزاد1.450هزارتومان می باشد.
  • برای شبکوری چه کار باید کرد


      با سلام. شب کوری مشکل ارثی شبکیه است که با اختلال پیشرونده کارکرد نوری همراه با تخریب پیشرونده سلولها و در نهایت نازک شدن لایه های متعدد شبکیه خود را نشان می دهد. مشخصه بیماری افت بینایی در طی شب و کاهش تدریجی و پیشرونده میدان بینایی می باشد. درمان خاصی تاکنون برای این مشکل یافت نشده است ولی با توجه به سرعت فوقالعاده پیشرفت علم خصوصا در رشته چشم پزشکی بایستی به اینده امیدوار بود به این بیماراه توصیه می شود که از رژیم غذایی حاوی ویتامین A مشاوره ژنتیک و دریافت خدمات از مراکز کمک بینایی استفاده نمایند.
  • سلام عمل پیوند قرنیه درسال 91 چقدره


    باسلام.هزینه قرنیه بین350تا450هزارتومان است و هزینه عمل بصورت آزاد برای هر چشم درحال حاضر1.870هزارتومان می باشد.
  • سلام.من تصمیم دارم عمل لازک کنم اما وقتی سوالات افرادی که بعد از عمل لازک دچار تاری دید زیاد هستند رو خوندم ترسیدم میشه راهنماییم کنین؟ شماره چشمم 2.5 و 2 سال است که ثابت است.من دانشجو هستم به نظر شما برای لازک تابستان مناسب تر است یا عید؟ ممنون


    باسلام.چنانچه تمایل به عمل داشته باشید و شرایط مناسب باشد می توانید لیزیک یا فمتولیزیک انجام دهید.بعد از انجام لیزیک یا فمتولیزیک دید مطلوب از فردای روز بعد از عمل حاصل می شود-انجام عمل در عید یا تابستان تفاوتی نداشته و به نظر شما بستگی دارد.
  • با سلام من در تاریخ 91/03/15 عمل لازک کردم و الان بعد از گذشت 8 ماه هنوز دو بینی دارم و دید چشم چپم تار است و الان خیلی نگرانم حتی وقتی به پزشک معالج روجوع می کنم می گوید که نمره ای که دستگاه نشان می دهد 10/10 است به نظر شما باید چکار کنم آیا این حالت مانگار است؟


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به مراجعه و معاینه می باشد.
  • باسلام من حدود یک هفته است که عمل فمتو لیزیک را انجام داده ام ، از دید چشم راست خود راضی هستم اما چشم چپم دچار تاری دید و دوبینی است ،می خواهم بدانم این امر تا چه مدت زمان طول میکشد و من دید اصلی خود را بدست می آورم؟. با تشکر


    باسلام.تفاوت مختصر بین دید دوچشم بعد از عمل فمتولیزیک تا3-4هفته بعد از عمل طبیعی است.چنانچه در معاینه روز بعد از عمل توسط پزشک مشکلی مشاهده نشد جای نگرانی ندارد.بعد از یکماه جهت معاینه مراجعه بفرمائید.
  • با سلام من 24 سالم هست و الان نزدیک به دو ساله شماره چشمم 2 نزدیک بین می باشد. من خیلی سایت شمارو بررسی کردم ولی آخر به یک نتیجه قطعی که آیا لیزیک بهتر است یا لازک نرسیدم. لطفا من رو راهنمایی کنید. با تشکر


    باسلام.درشرایط مساوی با توجه به میزان شماره چشم شما لازک پیشنهاد می شود.
  • با سلام بنده 6ماه و 12 روز هست عمل لازک کردم ولی هنوز شماره چشم چپ 0.5 و راست .1 هست شما گفتید تا 6ماه خوب میشود.من در فارابی عمل کردم.ایا با ثوجه به اینکه از 2ماه بعد از عمل بهبود نداشتم این شماره ها باقی میماند؟شماره قبل از عمل هر کدام 6 بود


      باسلام.جهت اظهارنظر دقیق نیاز به معاینه ترجیحاً توسط پزشک معالج می باشد.درصورت تمایل می توانید جهت معاینه به این مرکز نیز مراجعه بفرمائید.
  • با سلام ببخشید 1 سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم عمل پیوند قرنیه با هزینه بیمارستان دولتی کلا چقدره؟


    باسلام.اطلاعی از هزینه عمل در بیمارستان دولتی نداریم.
  • با سلام نمره چشم من 1 است به نظرتون عمل لیزیک بهتر است انجام بدم یا لازک؟آیا این عمل ها برای نمره چشم پایین نتیجه خوب میدهد ؟


    باسلام.توصیه اول عینک است.ولی باتوجه به شماره چشم چنانچه قصد انجام عمل دارید لازک پیشنهاد می شود.
  • سلام خسته نباشین پسر دو ماه ای دارم چشم چپش مبتلا به بیماری انومالی پیترز هست عمل si انجام شد سایر قسمت های چشم سالم هست ایا پیوند قرنیه و عمل زیبایی میشود انجام داد متشکرم


    باسلام.بایستی مشخص شود که میزان کدورت قرنیه چه مقدار است و با چه میزان ممکن است پیشرفت کند.لذا لازم است شما بصورت دوره ای تحت نظر پزشک متخصص باشید شاید در مرحله ای لازم باشد عمل پیوند قرنیه انجام شود.
  • اینجانب مادر زادی دارای بیماری نیستاگموس دوطرفه (حرکت چشم به صورت دوطرفه) هستم. می خواهم بدانم آیا راه درمانی برای بیماری من وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود راه درمان خواهشا نام بیمارستان یا پزشک معالج را ذکر کنید.با تشکر از همت و خیرخواهی شما عزیزان


    باسلام.درحال حاضر راه درمانی قطعی وجود ندارد ولی با روش هایی می توان از شدت نیستاگموس کاست.درصورت تمایل می توانید جهت معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم از طریق سایت یا بصورت تلفنی تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلامبرادر من مشکل شبکیه داره و روز به روز بینایی اش کم میشود دکترا گفتن مادر زایی ات ولی شنیدن برا شبکیه کارایی داره انجام میشه آیا موفقیت آمیز بوده تو رو خدا جواب بدید من خیلی نگرانم ممنون خدا حفظتون کنه.


    با سلام. در حال حاضر مطالعات در حال انجام است اقدام عمل در این زمینه مطرح نشده است.
  • سلام آقای دکترمن بعداز عمل شانزده روز روزی چهاربار قطره فلوکورت توی چشمام ریختم اما بعد به طوراشتباهی قطره کلوبیوتیک(جای فلوکورت)و روزی سه بار یک هفته توی چشمام ریختم الان خیلی نگرانم به نظر شما اتفاقی رو چشمام میوفته


    با سلام. جای نگرانی ندارد.
  • با سلام درسال 1376عملPRKكردم البته براي اصلاح نزديك بيني اما در حال حاضر چشمم دوربيني پيدا كرده .ايا ميتوانم با عمل جراحي مجدد ديدم را اصلاح كنم با اين توضيح كه شماره چشمم در 2.5ثابت مانده


    با سلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد پزشک معالج در این زمینه اولویت دارد در صورت تمایل می توانید جهت معاینه بصورت تلفنی یا از طریق سایت برای این مرکز نیز تعیین نوبت بفرمائید.
  • با عرض سلام باتوجه به اینکه شماره چشم چپ 2و چشم راستم1.5می باشد و ضخامت قرنیه 467 آیا امکان دارد ضخامت قرنیه با گذشت زمان بیشتر شود و امکان لیزیک برای من وجود آید؟چه مارک لنز مورد تایید شما می باشد تا در هنگام ورزش به جای عینک استفاده کنم؟باتشکر


    با سلام. 1. معمولا به مرور زمان تغییر محسوسی در ضخامت قرنیه ایجاد نمی شود. 2. بایستی کیفیت اشک، انحنای قرنیه و شماره ضعیفی چشم مورد بررسی قرار گیرد.
  • سلام 36 ساله هستم میخواهم عمل لیزیک انجام دهم آیا آستیگمات نیز برطرف میشود ؟


    با سلام. بستگی به میزان آستیگماتیسم و ضخامت قرنیه دارد در حالت معمول بله آستیگماتیسم نیز با عمل لیزیک اصلاح می شود.
  • باسلام /بعدازعمل با روش فیکو آیا مجازبه استفاده ازعینک(شیشه برای چشم عمل شده)وشماره فعلی برای چشم عمل نشده هستم


    با سلام. بله مانعی ندارد.
  • با سلام و تشکر از زحمات شما چند روز بعد از پی ار کی میتوان بدنسازی و فوتبال حرفهای رو ادامه داد ؟ایا فشاری به چشم می اورند؟


    با سلام. معمولا یکماه بعد از عمل با نظر پزشک معالج می توان به انجام ورزش حرفه ای اقدام نمود.
  • باسلام من مبتلابه نیسیتاگموس مادرزادی دوطرفه هستم می خواهم بدانم آیا راه درمانی برای این بیماری وجود دارد واگر وجود دارد تاچه اندازه در دید چشمهایم تاثیر دارد.


    با سلام. راه درمانی موثری در حال حاضر وجود ندارد ولی با روشهایی می توان از شدت و میزان آن کاست البته جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.
  • باسلام2 سال قبل عمل لازک شدم ولی به دلیل خشکی چشم هام روزی یک قطره ی آرتلاک مصرف میکنم ضرری نداره ؟با تشکر لطفا پاسخ رو در قسمت پرسش پاسخ بنویسید


    باسلام.خیر ضرری ندارد.ولی توصیه می شود با نظر پزشک معالج از قطره استفاده نمائید.
  • با سلام من دجار بیماری کراتاکانوس هستم می خواستم عمل کنم تا دیدم کاملا بهبود یابد آیا امکان دارد؟ هزینه عمل قدر ایست و قدر قبل و بعد عمل باید استراحت کنم؟


    باسلام.1)چنانچه منظور شما انجام عملهای رفرکتیو(لیزیک یا لازک)باشد،انجام اینگونه عملها در صورت وجود قوز قرنیه ممنوع است.2)قوز قرنیه(کراتوکونوس)برحسب شدت و سن شما درمان خاص خود را دارد.3)درحال حاضر روش های بهبود دید و درمان عبارتند از:1-عینک2-لنز تماسی سخت3-تقویت قرنیه(سی سی ال)-لنز داخل چشمی5-رینگ داخل قرنیه6-پیوند قرنیه.
  • در مورد عمل چشم آستيگمات كه آيا درسته كه بعد إز مدتي برميگرده يا بطور كامل رفع نميشه ؟


    باسلام.چنانچه شرایط چشم مطلوب باشد امکان رفع کامل آستیگماتیسم وجود دارد.ولی هرچه میزان آستیگماتیسم بالاتر باشد امکان برگشت بخشی از شماره چشم در درصدی از افراد وجود دارد.
  • با سلام.میخواستم بدونم با عمل پیوندقرنیه و زدن عینک قوز قرنیه کاملا اصلاح میشود؟درضمن من دارم برای صنایع دفاع استخدام میشم آیا با پیوند قرنیه وزدن عینک منعی برای استخدامم وجود داره؟


    باسلام.وجود قوز قرنیه و انجام هرنوع عمل روی قرنیه منع استخدام دارد.با استفاده از پیوند قرنیه و نهایتاً استفاده از عینک یا انجام عمل لازک یا لیزیک عیب انکساری اصلاح شده و دید قابل قبولی خواهید داشت.
  • با سلامو عرض ارادت ميخواستم بدونم طريقه صحيح استفاده قطره بريمونيدين براي افرادي كه مايورينگ كار كذاشتن چجوريه ؟ آيا در طي شبانه روز و در مدت زمان معيني بايد استفاده بشه يا اينكه هر وقت حلقه هاي انعكاس نور ايجاد شد بايد استفاده بشه ؟ مرسي


    باسلام.معمولاً با تاریک شدن هوا بعلت بازشدن مردمک پخش نور ایجاد می شود.بنابراین توصیه می شود قطره در هنگام غروب استفاده شود.ولی با استفاده از قطره درهر زمان از روز بلامانع است.
  • باعرض سلام وخسته نباشیدمن میخوام چشاموعمل لیزیک بکنم-شماره چشماموندارم ولی بون عینک فقط2تاخط علامت چشم پزشکیومیبینم،وچشمام آستیکمات هم هستن-میخواستم بدونم آیا چشام که اینطور ضعیف هستن وآستیکمات هم هستن،میشه عمل لیزری بکنم یا نه؟ با تشکر یوسف پیشه ور


    باسلام.بستگی به شماره چشم و شرایط آزمایشات دارد.درصورت تمایل می توانید جهت معاینه و انجام آزمایشات از طریق سایت یا به صورت تلفنی در این خصوص تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام. میخاستم بدونم اگه بخاطر برداشتن عینک از عمل لازک یا لیزیک استفاده کنم در آینده نمیتونم زایمان طبیعی داشته باشم؟ آخه شنیدم از کنتراندیکاسیون های زایمان طبیعی هست. درسته؟ مرسی


    باسلام.بستگی به میزان شماره چشم و وضعیت شبکیه شما دارد.
  • با عرض سلام با توجه به نازکی قرنیه(467) آیا استفاده از لنز به جای عینک باعث نازک تر شدن قرنیه میشود؟برای استفاده از لنز نیاز به معاینه توسط دکترمیباشد؟


    باسلام.1)استفاده طولانی از لنز می تواند باعث نامنظمی سطح قرنیه شود.2)بله.
  • با سلام و عرض خسته نباشید طریقه مصرف قطره بریمونیدین برای افرادی که عمل مایورینگ انجام داده اند به چه نحوی است ؟ آیا در طی ساعات مشخصی باید مصرف شود و یا هرگاه حلقه های انعکاس نوری ایجاد شد باید مصرف شود ؟؟؟؟؟؟ ممنون



  • راههای درمان قوز قرنیه وعوارض ومشکلات قوز قرنیه در یک چشم


    باسلام.قوز قرنیه بسته به سن فرد و شدت قوز قرنیه روشهای اصلاح دید و درمان متفاوتی دارد که به ترتیب عبارتند از1-عینک2-لنز تماسی سخت3-تقویت قرنیه4-رینگ داخل قرنیه5-لنز داخل چشمی6-پیوند قرنیه.شایع ترین شکایت افراد دچار قوز قرنیه تاری دید و تغییر مکرر شماره عینک است.
  • با سلام نمره 7 استیگمات دریک چشم چگونه است ایا خطرناک است


    باسلام.سن زیر7سال آستیگمات با این شماره خطر تنبلی چشم را به همراه دارد و در سن بالاتر از آن اگر آستیگمات منظم باشد به جز تاری دید و سردرد معمولاً عارضه خاصی ندارد و با استفاده از عینک،لنز تماسی یا عمل جراحی در صورت مناسب بودن آزمایشات قابل اصلاح است.اگر آستیگمات نامنظم باشد خطر ایجاد قوز قرنیه وجود دارد.
  • سلام.میخواستم از میزان خطرات عمل قوزقرنیه اگاه بشم.


    باسلام.درمان قطعی قوز قرنیه پیوند قرنیه است که خوشبختانه انجام این عمل بالای98%با موفقیت همراه است.
  • برای عمل قوز قرنیه که به ما گفتن هزینش بالای پنج میلیون میشه آیا بیمه تکمیلی کمکی میکنه؟با تشکر


    باسلام.هزینه قرنیه بین350تا450هزارتومان و هزینه عمل به صورت آزاد برای هرچشم1.870هزارتومان می باشد.
  • با عرض سلام و خسته نباشید نمره هر دو چشم تقریبا 2و نیمه در مورد هزینه لیزیک و... را می خواستم بدونم چقدر هست و چه زمانی طول میکشد که نوبتم شود اگر الان نوبت بگیرم و آیابرای نوبت هزینه ای باید پرداخت کنم بیمه روستایی دارم با بیمه روستایی هزینه چقدر میشه . ممنون از شما جهت راهنمایی


    باسلام.چنانچه معاینه و نتیجه آزمایشات مربوطه مناسب باشد امکان انجام عمل و نوع آن تعیین می شود.هزینه عمل درحال حاضر به صورت آزاد بین1.450تا1.650هزارتومان متغیر است.بیمه روستایی هزینه ای بابت عمل جراحی لیزیک پرداخت نمی کند.درصورت تمایل می توانید به صورت تلفنی یا از طریق سایت برای معاینه و انجام آزمایشات تعیین نوبت بفرمایید.هزینه ویزیت اپتومتری و آزمایشات حدوداً90هزارتومان می شود.
  • سلامتو شرایط دانشجویان تربیت بدنی نوشته: حداقل ديد چشم هفت دهم.این عبارت یعنی چی؟


    باسلام.یعنی وقتی از فاصله6متری به صفحه ای که حروفEرانشان می دهد نگاه کنید از مجموع10ردیف قادر به تشخیص7ردیف آن باشید.اگر بدون عینک قادر به دیدن خط هفتم باشید دید بدون اصلاح شما7دهم است واگر با استفاده از عینک قادر به دیدن خط هفتم باشید یعنی دید با اصلاح شما 7دهم است.
  • باسلاممن 22 سالمه و هردو چشمم 3نمره ضعیفن واستیگماتم ندارم خداروشکرتمایل دارم بهترین عمل اصلاح عیوب انکساری رو انجام بدم.بنظرتون بهترین عمل که 100درصد دید عقاب بدون بازگشت بده کدامست؟شرایط عمل رو هم بگید.


    با سلام. هیچ مرکز چشم پزشکی نمی تواند قول 100% برای انجا م  عمل به شما بدهد ولی با معاینه و انجام آزمایشات می توان امکان عمل و نوع  آن را مشخص نمود انجام این عمل ها 3 دسته عارضه دارد حین عمل،کوتاه مدت و دراز مدت . که البته احتمال بروز انها بسیار بسیار اندک است شایعترین عارضه برگشت بخشی از شماره اولیه چشم است.
  • با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شماآیا بیماری ROP درمان دارد یا خیر برای معالجه آیا می توان به حضور گرامیتان برسیم یا پیشنهاد دیگری دارید


    با سلام. بله چنانچه در زمان مناسب تشخیص داده شود با درمان صحیح می توان تا حد بسیار زیادی برای دستیابی به دید مطلوب امید داشت.
  • سلام چشم من آستیگمات بالا داره . می خواستم لنز داخل چشمی بذارم ولی هزینه رو نمی دونم .لطفا کل هزینه دست مزد عمل و لنز ها چقدره ؟


    با سلام. هزینه لنز توریک توسط شرکت ها تعیین شده و تابع نوسانات ارز می باشد.  هزینه عمل فیکیک برای هر چشم بصورت آزاد 13100000 ریال برای هر چشم بدون لنز می باشد.
  • باسلام اقای دکتر من13 دی عمل کاشت رینگ کردم در شرکت کاشی کار میکنم و ایا با بلند کردن بسته های کاشی هر بسته15 کیلو است ضرر نداردو باگرد وغبار کم چشم مشکل دار نمیشود. احتمال دارد دید من فرقی نکند.


    با سلام. بعد از گذشت 2 تا 3 هفته بعد از عمل مشکلی وجود ندارد.
  • باسلام من 23 سال دارم قوز قرنیه دارم وقرنیم نازک شده چشمام آستیگمات دارم با شماره 4 و5 چندتا عکس گرفتم فقط یک عکس به اسم گالیله مونده بنظر شما در تهران کدام دکتر بهتره؟هزینش چقدر میشه؟ضعیف بودن چشمام با گذاشتن حلقه برطرف می شوند ونیاز به عینک ندارم با تشکر.


    با سلام. 1. پزشکان فوق تخصص قرنیه متبحر و باتجربه در این زمینه حضور دارند. 2. هزینه انجام آزمایش گالیله در کلینیک بصیر حدود 70 هزار تومان است. 3. در صورتیکه آزمایشات و معاینه اجازه تعبیه رینگ را بدهد تا حد زیادی دید شما بهبود می یابد نیازبه استفاده از عینک چند ماه بعد از گذاشتن رینگ مشخص می شود.
  • یک پسربچه ی5/2ساله,تشخیص پزشکان جداشدگی شبکیه چشم راست ,راه درمانش چیست؟


    با سلام. انجام عمل جراحی در اسرع وقت در صورت صلاحدید پزشک معالج
  • با سلام من 31 سال دارم و نمره چشمم هایم حدودا 5.75 نزدیک بین و 1.25 آستیگماتیسم دارد می خواستم بدانم اگر بخواهم در کلینیک شما با دکتر محسن رمضان زاده عمل فمتو لیزیک و یا لازک prk انجام دهم هزینه آن چقدر میشود .با تشکر


    با سلام. در حال حاضر هزینه عمل لازک یا Prk بدون استفاده از کارت هوشمند 1450 و با استفاده از کارت هوشمند 1650 هزار تومان و عمل فمتولیزیک بین 2450 تا 2650 هزار تومان می باشد.
  • با عرض سلام من بعد از 2 ماه از عمل میتوانم ورزش کنم؟ ایا بدن سازی هم می توانم انجام دهد؟


    با سلام. بله .
  • با سلام و خسته نباشید اگر ممکن است راجع به بیماری اشتارگات چشم توضیح دهید آیا بیمار مبتلا به اشتارگات نابینا می شو د آیا درمانی دارد در کودکان قابل پیشگیری یا درمان است با تشکر از شما


    بيماري اشتارگات يك بيماري ژنتيكي است .شایع ترین سن بروز آن دهه ی اول یا دوم زندگی است که عمدتا" قسمت مركزي شبكيه را درگير مي كند كه علائم اصلي آن شامل كاهش قدرت ديد مركزي، اختلال در ديد رنگ و اختلال ديد در روشنائي به دليل درگيري اين ناحيه از شبكيه مي باشد.این بیماری اغلب دو چشم را به طور هم زمان درگیر می کند، که ممکن است درگیری در یک چشم بیشتر باشد.ظاهر چشم مبتلايان به بيماري اشتارگات تفاوتي با افراد سالم ندارد.احتمال درگيري فرزندان شما با توجه به نحوه توارث 25%است.  در برخی دیگر از بیماران که قسمت مرکزی شبکیه کاملا آسیب دیده و بیماران مجبورند از قسمت های محیطی شبکیه برای دیدن استفاده کنند،لازم است از وسایل ویژه ای با بزرگنمایی های معین برای دیدن اشیا کوچک استفاده کنند.  از بین رفتن دید در ابتدای بیماری بسیار سریع است،ولی منجر به نابینایی نمی شود.فعلاً بیماری اشتارگارت درمان ندارد و باید صبر کنید تا درمان های جدید ابداع شوند.سلول هاي بنيادي در آينده مي توانند راه حل مناسبي براي درمان بيماري هاي مثل اشتارگات باشند.
  • باسلام شماره چشم من 3میباشد وسن من 51 سال ایا میتوانم عمل لیزیگ انجام بدهم و چنانچه در اینده دچار اب مروارید شوم امکان عمل وجود خواهد داشت من درمشهد زندگی میکنم یک پزشک متخصص به من معرفی نمایید


    با سلام. چنانچه معاینه و ازمایشات مناسب باشد و بیماری چشمی نداشته باشید امکان عمل وجود دارد. در صورتیکه در اینده دچار اب مروارید شدید فقط جهت اندازه گیری شماره لنز بایستی اطلاعات مربوط به قبل از عمل را داشته باشید نگرانی خاصی در مورد عمل جراحی اب مروارید وجود ندارد در مشهد می توانید به جناب اقای دکتر علیرضا اسماعیلی (8446334-0511) مراجعه نمائید.
  • با سلام میخواستم بپرسم ورزش شنا و فوتبال میتونه بعد از عمل لازک عوارض داشته باشه


    با سلام. انجام ورزش هایی که نام بردید معمولا یکماه بعد از عمل با نظر پزشک معالج بلامانع است.
  • سلام.ایا عمل کاشت لنز باعث اسیب رسیدن به شبکه چشم می شود


    با سلام. معمولا خیر.
  • سلام.ایا کاشت لنز داخل چشمی باعث افزایش فشار چشم می شود؟


    با سلام. معمولا خیر ولی جهت پیشگیری از افزایش احتمالی فشار داخل چشم در محیط عنبیه ( قسمت رنگی چشم) سوراخی ایجاد می شود.
  • باسلام- بنده معلم هستم و برای عمل لیزیک دارای دفترچه بیمه طلایی فرهنگیان می باشم می خواستم بدانم جهت استفاده از بیمه چه مدارکی لازم است همرا بیاورم در ضمن هزینه عمل با استفاده ار دفترچه بیمه طلایی چند می شود؟


    با سلام. طفا با کلینیک بصیر داخلی 205 تماس حاصل نمائید.
  • اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﺯ ﻗﻂﺮﻩ اﺭﺗﻼﻙ ﺑه ﻋﻨﻮاﻥ اﺷﻚ ﻣﺼﻨﻮﻋﻲ ﭘﺲ اﺯ ﺟﺮاﺣﻲ ﻻﺯﻙ اﻳﺮاﺩي ﻧﺪاﺭﺩ?


    با سلام. خیر ایرادی ندارد بلکه توصیه نیز می شود.
  • سلامآیا در مرکز شیراز هم عمل فمتو لیزیک انجام میشود ؟ کل هزینه ها با آزمایشات و عمل چقدر است ؟


    با سلام. بله. در حدود 1500000 تا 1700000 تومان می باشد.
  • سلام انمی 69 ساله هستم که به علت فشار بالای درون چشم باید داروی زایلومول مصرف کنم اما نگران عوار جانبی ان ستم نظر شما چیست؟ در من لووتیروکسین نیز مصرف می کنم


    با سلام. استفاده از داروی زایمولول با نظر پزشک معالج و به دستور ایشان بلامانع است.
  • مردی 34 ساله هستم که قبلا دارای ورم شبکیه بودم (6 سال پیش ) . با مراجعه به پزشک گفتن که خود به خود خوب میشود. حالا بعد از 6 سال چند وقت یک بار ( 5 یا 6 ماه ) بینایی دچار اختلال میشود و دوباره خوب میشود. هر شب موقع خواب هم احساس سنگینی چشم میکنم.چیکار کنم؟درمان دارد؟ با تشکر


      با سلام. توصیه می شود جهت معاینه به فوق تخصص شبکیه مراجعه بفرمائید. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی در این خصوص اقدام بفرمائید.
  • با سلام فراوان.مرز بین سفیدی و رنگی چشمم انگار نور میتاباند به بیرون علت چیست؟ایا در اینده خطری دارد؟در ضمن 1ماه از prk میگذرد


      با سلام. هرچند به نظر نمی رسد که مشکل خاص مطرح باشد ولی با توجه به گذشت یکماه از عمل توصیه می شود جهت معاینه به چشم پزشک مراجعه بفرمائید.
  • با عرض سلام وخسته نباشیدمی خواستم بدونم آیا کوررنگی قابل درمان است یا خیر؟باتشکر


       با سلام. خیر ولی می توان با استفاده از لنز تماسی یا عینک مخصوص تا حدی این مشکل را برطرف نمود.البته می توان به فرد به جای تشخیص رنگ ترتیب قرارگیری رنگ ها را اموزش داد مثل چراغ راهنمایی که قرمز در بالا زرد در وسط و سبز در پایین قرار دارد.
  • سلام خسته نباشی من21 سال دارم چشمم قوز قرنیه دارد و دوساله داردم از لنز سخت استفاده میکنم و خوب میبینم حالا باید به فکر عمل باشم یا نه اگه عمل نکنم امکان داره چشمم بدتر میشه ممنون


    باسلام.بایستی بطور منظم تحت نظر پزشک معالج یا فوق تخصص قرنیه باشید.ضرورت انجام هرگونه اقدام در معاینات متوالی بعدی مشخص خواهد شد.
  • محلول نگه دارنده total واسه لنز سخت کجا میتونم پیدا کنم هیچ جا نداره


    باسلام.درحال حاضر در بازار موجود نیست،به جای آن می توانید از محلولMono RGP استفاده نمائید.
  • با سلام من یک دختر 4ساله دارم به تازگی متوجه یک لک در چشمش شدم با مطالبی که خوندم متوجه شدم قرنیه اش اسیب دیده میخواستم بدونم این مشکل با دارو هم برطرف میشه یا فقط باید جراهی بشه؟اندازه لک حدود 2 میلی مترهواگه لازم به عمل باشه هزینه اش چقده؟


    باسلام.جهت اظهارنظر قطعی نیاز به معاینه می باشد.بعد از تشخیص درخصوص نوع درمان اظهارنظر خواهد شد.
  • چشم سمت راست بدلیل استرس و اضطراب مشاغل دید کمتر و بصورت سیاه و سفید می بینم و شب را اصلاً نمی توانم رانندگی بکنم با تشکر


    باسلام.لطفاً سوال خود را واضح تر بیان بفرمائید.باتشکر
  • سلام..... من يه كودك يه سال و هشت ماهي دارم كه بر اثر جاغو لايه يي بايني قرنيه اش كرفته و شبكيه اش متلاشي شده دكتر يه عمل براش كرده وقتي كه جاغو به جشمش زده شده بود حالا مثل اينكه نابينا است و جشمش كوجك شده ... خواهشمندم كه منو راهنمايي فرمايند كه علاجش جيست؟


    با سلام. جهت اظهار نظر نیاز به مراجعه و معاینه می باشد.
  • باسلام خسته نباشید خانمی هستم 34ساله باردارم2ماه دارم تقریبا امکان دارد در6یا7ماهگی چشمامو لیزر کنم یکی ازچشمام 2یکی دیگه 75/1 است نیم استیکماته چه عمله کنم بهتر است ممنون میشم راهنمایم کتید


    با سلام. توصیه می شود در ایام بارداری و شیردهی برای عمل اقدام نشود. در صورتیکه انجام عمل ضرورت داشته باشد 3 ماهه دوم بارداری بهترین زمان محسوب می شود.
  • سلام.می خواستم دکتر خوبی برای عمل لیزینگ دراهواز بهم معرفی کنی



  • با سلام می خواستم توضیحی در مورد لنزهای clearcone بدهید و اینکه احتمال دید بهتر در فرد دارای قوز قرنیه با این لنزها چقدر بیشتر از لنز سخت است و هزینه اش چقدر است.با تشکر


     با سلام. Clear Kone یک لنز تماسی است و تلفیقی از لنز نرم و سخت است که برای درمان کراتوکونوس (قوز قرنیه) طراحی شده است. این لنز مورد تائید FDA یا سازمان غذا و داروی امریکا است. همه مزایای لنزهای سخت و نرم را دارد بدون آنکه معایب آنها را داشته باشد Clear Kone به گونه ای طراحی شده است که درتمامی انواع و مراحل کراتوکونوس کاربرد داشته و در تمامی شرایط قابل استفاده است. هزینه آن با توجه به نوسانات ارز متغیر می باشد.
  • سلام هزینه عمل لیزیک وآزمایشهای آن چه مقدار هست و بیمه تکمیلی در چه صورت هزینه لیزیک چشم را پرداخت میکند


    باسلام.1)درحال حاضر بصورت آزاد هزینه عمل لیزیک بین1.450تا1.650و هزینه آزمایشات و معاینه حدود80هزارتومان است.2)معمولاً بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه شماره هر چشم بالای4را پرداخت می کنند.
  • با سلام من یک ماهه عمل کاشت رینگ انجام دادم ایا رین گ داخل قرنیه برایهمیشه داخل چشم هست یا برداشته میشود ایا تاریخ مصرف دارد


    باسلام.بله تا زمانیکه مشکلی وجود نداشته باشد رینگ داخل قرنیه باقی می ماند.
  • با سلام و خسته نباشيد.ميخواستم بدونم تا چند وقت بعد از عمل ميتوان تاتوى ابرو انجام داد؟با سپاس


    با سلام. معمولا یکماه بعد از عمل بلامانع است ولی نظر پزشک معالج در این زمینه ارجح است.
  • با سلام و خسته نباشيد.ميخواستم بدونم چند وقت بعد از عمل ميتوان براى تمديد گواهى نامه اقدام كرد؟


    با سلام. یک هفته پس از عمل لیزیک و یکماه بعد از عمل لازک.
  • با سلام من چشم راستم ضعیفه دکتر معالجم گفته برات رینگ میزارم ولی چشمم خارش و حساسیت فصلی داره به صلاح است اینکارو انجام بدم و آیا امکان دید با این عمل بهتر از عینک است با تشکر


    با سلام. 1. حساسیت فصلی خفیف مانعی برای کاشت رینگ محسوب نمی شود ولی چنانچه حساسیت شدید باشد و فرد چشم ها را مالش دهد امکان جابجایی رینگ وجود دارد و توصیه نمی شود. 2. بله با انجام این عمل وضعیت دید شما بهتر خواهد شد. 3. در مجموع پزشک شما با توجه با توجه به شرایط چشمانتان در این خصوص تصمیم گیری خواهد بود.
  • اثر سوپر مترین به چشم


    با سلام. سایپرمترین حشره کش جدیدی است که جدیدا تولید شده و بصورت 10% برای حشرات خانگی و 40% برای آفات گیاهی و کشاورزی کاربرد دارد بهتر است در هنگام استفاده از آن احتیاطهای لازم من جمله پوشیدن عینک استفاده شود. اگر با پوست یا چشم تماسی داشت بلافاصله با آب زیاد شستشو شود و در صورتی که میزان آن زیاد باشد بایستی به اورژانس مراجعه کرد.
  • فرق عمل اگزایمر با لازک چیست؟آیا بعد از عمل اگزایمر در داخل چشم لنز قرار می دهند؟


    باسلام.در عمل لیزیک یک لایه به نام فلپ از سطح قرنیه برداشته شده و بعد از انجام لیزر و اصلاح عیب انکساری این لایه به محل اولیه خود برگردانده می شود.در عمل لازک لایه سطحی قرنیه(اپی تلیوم)تراشیده شده و بعد از اصلاح عیب انکساری با لیزر لنز تماسی بانداژ روی چشم گذاشته شده و بعد از چند روز با ترمیم لایه سطحی قرنیه لنز از چشم خارج می شود.
  • سلامهزینه عمل فمتولیزیک در بیمارستان خاتم الانبیا مشهد چقدر است؟ و بین معاینه اولیه عمل حداقل چند روز است؟


    باسلام.درخصوص هزینه بایستی از بیمارستان خاتم الانبیا مشهد سوال کنید.
  • باسلام آيا در ايران جراحي زيبايي براي درشت تر و كشيده تر كردن چشم و از بين بردن پف پلك براي افراد زير 30 سال انجام ميشود؟هزينه اين عمل حدودا چقدر است؟با تشكر


    باسلام.بله.ولی قبل از اظهارنظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد.بعد از معاینه لزوم عمل و هزینه آن مشخص می شود.
  • با سلام من نزدیک به 15 روز است که عمل کراسلینک انجام دادم می خواستم ببینم کی میتونم دوباره از لنز (سخت )استفاده کنم


    باسلام.معمولاً5/1تا2ماه بعد از عمل می توان از لنز سخت استفاده کرد.درمعاینه بعدی با پزشکتان مشورت نمائید.
  • با سلام و خسته نباشید.کاشت رینگ بیشتر استیگمات را کاهش می دهد؟یا نزدیک بینی؟


    باسلام.معمولاً رینگ بخشی از دید را چه آستیگمات و چه نزدیک بین اصلاح می کند.
  • سلام . بنده هفته قبل عمل prk کردم الان عینکی گرفته ام که شماره ان صفر است و فقط انتی رفلکس میباشد میخواستم بدان استفاده از این عینک برای محافظت از چشم اشکالی دارد یا نه؟ البته این عینک را پزشک تجویز نننکرده است


    باسلام.خیر اشکالی ندارد و باتوجه به اینکه ممکن است تا چندماه حساسیت به نور داشته باشید کمک کننده است.ضمناً در نورهای شدید می توانید از عینک آفتابی طبی هم استفاده نمائید.
  • با س.میخاستم هزینه عمل پیوند قرنیه با هزینه بستری بیمارستان رو بدونم.یعنی در کل هزینه های پیوند و بستری شدن بعد از پیوند در بهمن91چقدره؟مرسی


     باسلام.هزینه قرنیه در حال حاضر بین350تا450هزارتومان و هزینه عمل یک چشم به صورت آزاد1.900هزارتومان می باشد.
  • با سلامو میخواستم بدونم رابطه زناشویی و ارضای جنسی بعد از عمل لیزیک ممکن است باعث کاهش بینایی شود؟ممنون


    باسلام.خیر ارتباطی ندارد.
  • با سلام خانم بنده 25ساله و دارای افتادگی پلک و بیرون زدگی کره های چشم هستن {مادرزادی }میخواستم بدونم هزینه وطول درمانش چقدره؟


      باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به فوق تخصص پلک و استرابیسم دارد.
  • سلامخسته نباشیدآقای دکتر احمد شجاعی عمل لنز ICL را انجام می دهند؟چه عوارض با چه میزان احتمال ، ممکن است لنزهای ICL برای چشم ایجاد کنند؟مراقبتهای بعد از این عمل نسبت به عمل لازک به چه میزان است؟در مجموع این عمل نسبت به عمل لازک سختتر است؟


     باسلام.1-بله.2-عارضه خاصی وجود ندارد فقط بایستی مراقب برخورد ضربه به چشم باشید و از جابه جایی اجسام سنگین خودداری نمائید.3-تا5روز باید مواردی از قبیل عدم شستشوی چشم ها-خم و راست شدن رعایت شود.4-مدتی نیازبه استفاده از قطره دارد.5-مقایسه این دونوع عمل صحیح نیست.عمل مشکلی نیست.
  • با درودو خسته نباشيد.ميخواستم بدونم كيس شبكيه چيست؟آيا روى ديد تاثيرى دارد؟و آيا عمل آن روى افراد بالاى ٦٠ سال توصيه ميشود؟با سپاس فراوان.


    باسلام.لطفاً سوال خود را واضح تر بیان بفرمائید.
  • باسلام و خسته نباشید . من 43 سال سن دارم و عمل لازیک کردم .آیا لازیک پیر چشمی را از بین میبرد یا نه ؟ الان مطالعه و انجام کارهای بسیار ساده هم که نیاز به دید نزدیک داره برایم مشکل شده .دید نزدیکم خیلی خراب شده . لطفا راهنمایی کنید .متشکرم


    باسلام.1-خیر.2-باتوجه به اینکه در سنی قرار دارید که شروع پیرچشمی است نیاز به استفاده از عینک مطالعه برای کارهای نزدیک خواهید داشت.
  • با عرض سلام، می خواستم بپرسم در روزهای اول بعد از عمل لازک، اعمال زناشویی بهبود قرنیه رو طولانی تر میکنه یا موجب آسیب به چشم میشه؟


    باسلام.تأثیری ندارد.
  • با سلام ایا بیمه تکمیلی دانا هزینه رینگ و عمل کاشت رینگ برای قوز قرنیه را تقبل می کند


    باسلام.خیر.
  • سلام: می خواستم بدانم که کلینیک بصیر شیراز چه ارتباطی با کلینیک بصیر تهران دارد و آیا تجهیزات بصیر شیراز برای عمل عیوب انکساری مانند تجهیزات بصیر تهران است؟


    باسلام.1-هردو متعلق به یک مجموعه می باشند.2-بله.
  • با سلام چشمهايم دچار قوز قرينه ميباشد ولنزهاي سخت اسفاده مکنم ميخواستم درباره لنزهاي جديد سوال کنم که براي قوز قرينه مناسب است آيا اين نوع لنزها در بيمارستان شما وجود دارد وهزينه آن چقدر است با تشکر


    باسلام.کنتاکت لنزهایی بجز لنزسخت هم برای قوز قرنیه موجود است،هزینه هر لنز110پوند است.
  • با سلام و خسته نباشید،آیا عمل فمتولیزیک برای افراد دارای قوز قرنیه مناسب است؟ چشم راستم دارای 1 نمره ضعیفی و 7 آستیگمات و چشم چپم 6 آستیگمات است، آیا این عمل میتواند برای من مفید باشد و قوز قرنیه را برطرف کند؟با تشکر


    باسلام.خیر.انجام عمل فمتولیزیک در مواردی که فرد قوز قرنیه دارد ممنوع است.
  • با سلام.5 روز است که عمل لازک انجام داده ام ولی دور را همچنان درست نمی میبینم.نگرانم که آیا دوباره نیاز به استفاده از عبنک دارم؟احساس خارش در چشم تا چند روز طبیعی است؟


    باسلام.1-دستیابی به دید مطلوب بعد از لازک به4تا6ماه زمان نیاز دارد،بنابراین جای نگرانی ندارد.2-درصورت احساس خارش توصیه می شود از قطره نفازولین هر12ساعت بمدت یک هفته استفاده نمائید.
  • سلاممن میخوام لازک کنم ایا تنبلی مانعی برای این کار هست؟


    باسلام.تنبلی مانع عمل نیست ولی انجام عمل در چشم تنبل فقط باعث رفع شماره چشم می شود و روی میزان دید اثری ندارد.
  • سلام 25 سالمه من حدود 6 سال پیش لیزیک کردم اما از پارسال تا الان چشمم هر روز ضعیف تر میشود الان چند بار عینک عوض کردم و شماره چشمم به 3 رسیده خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنید


    باسلام.برای اظهارنظر نیاز به مراجعه-معاینه و درصورت لزوم انجام آزمایشات تکمیلی می باشد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت یا به صورت تلفنی دراین خصوص اقدام بفرمائید.
  • با سلام و احترام.برای معاینات عمل لازک سه بارقطره گشاد کننده مردمک ریختند.میخواستم از حضورتان بپرسم کی چشمم به حالت عادی برمیگرده.دو روز از ریختن قطره میگذره ولی مردمکها هنوز خیلی گشاده.


    باسلام.درصورتیکه از قطره میدراکس استفاده شده باشد معمولاً اثر قطره6تا8ساعت باقی می ماند.درصورتیکه از قطره آتروپین استفاده شده باشد معمولاً اثر قطره تا14روز باقی می ماند.
  • با سلام . من با شماره چشم -2.75 و 0.75 آستيگمات در هر دو چشم كليه آزمايشات مربوطه رو براي عمل لازك انجام دادم و تنها نگرانيم از ضخامت قرنيه ام هست كه آزمايشات 485 ميكرون رو نشون داده.ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد .انجام اين عمل يا prk به صلاح هست يا خير؟


     باسلام.چنانچه قرنیه سالم باشد،لازک با استفاده از کارت محافظ می تواند برای شما مناسب باشد.ولی چنانچه شرایط آزمایشات مشکوک است و عجله ای برای عمل ندارید توصیه می شود حداقل6ماه صبر کنید و مجدداً آزمایشات را انجام دهید چنانچه تغییری وجود نداشتPRK+کارت هوشمند قابل انجام است.
  • سلام. تهیه عینک آفتابی برا استفاده بعد از عمل(فمتو لیزیک) با خودمان است یا کلینیک؟با تشکر


     باسلام.کلینیک بصیر بعد از عمل به همراه قطره های مورد نیاز یک عدد عینک آفتابی هم به فرد عمل شده می دهد.
  • باسلام من 2هفته پیش در کلینیک نوین دیدگان عمل لازک کردم نزدیک بین هستم ونمره استیگمات 0.75و1دارم هنوزبعدازگذشت2هفته تار میبینم خیلی نگرانم امکان دارد خوب عمل انجام نشده باشد؟توروخدا راهنمایی کنید


    باسلام.دستیابی به دیدمطلوب بعد از عمل لازک به4تا6ماه زمان نیاز دارد.جای نگرانی ندارد.
  • باسلام خدمت شمامیخوام در مرکز بصیر عمل لیزیک انجام بدم.چند تا سوال از خدمتتون داشتم.بیمه دی دارم.چون از راه دوری میام میخواستم بدونم چه مدارکی نیاز هست؟همراه داشتن کارت بیمه دی کافی هست یا اول باید معاینه بشم بعد به بیمه برای دریافت نامه مراجعه کنم؟اگر الان نوبت بگیرم قبل از عید میتونم عمل انجام بدم؟


    باسلام.لطفاً جهت اطلاع با تلفن66565757قسمت بیمه تماس بگیرید.
  • با سلامميزان تراش قرنيه در روش لازك و فمتوليزيك چقدر است؟ در صورت داشتن شرايط براي هر دو كدام ارجح است؟من آزمايشات را انجام دادم براي هر دو عمل مناسب هستم اما كمي احساس خشكي چشم دارم كدام عمل را انجام دهم مشكلات بعد عمل كمتر خواهد بود؟


    باسلام.به ازای هرشماره بین12تا17میکرون برداشت می شود/انتخاب نوع عمل بستگی به شماره چشم و سایر شرایط قرنیه و نظر پزشک معالج دارد/درمجموع تفاوتی از لحاظ نتیجه بین دوعمل وجود ندارد/ولی شدت علایم بعد از عمل کمتر و دستیابی به دید مطلوب سریعتر در عمل فمتولیزیک دیده می شود.
  • با عرض سلامبنده تحت پوشش بیمه تکمیلی ایران هستم و دو تا عمل چشم دارم یکی سرپایی برای اصلاح قوز قرنیه و دیگری گذاشتن لنز آرتیزان است آیا دریک سال می توانم دو بار از بیمه تکمیلی استفاده کنم ؟آیا بیمه تکمیلی برای لنز آرتیزان بیمه تکمیلی کل هزینه را پرداخت می کند یا سقف خاصی دارد؟با تشکر


    باسلام.معمولاً بیمه ها برای پرداخت سقف خاصی دارند.جهت اطلاع بیشتر می توانید از بیمه مربوطه سوال کنید.
  • سلام,من حدود یک ساله میخوام عمل لیزیک یا لازک که هرکدام بهتر است را انجام دهم ,ولی میترسم شماره چشمم برگرده ,شماره هردو چشمم 4 ,ومن بیشتر با کامپیوتر سروکاردارم ,و ورزش والیبال انجام میدم میخوام بدونم عمل کنم یا با همین لنزو عینک سرکنم


    باسلام.توصیه اول استفاده از عینک است ولی چنانچه عینک باعث محدودیت شما خصوصاً در فعالیت های ورزشی می شود می توانید جهت عمل اقدام نمائید.نوع عمل بعد از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه مشخص می شود. شایعترین عارضه اینگونه عمل ها احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم چندسال بعد از عمل است که البته در درصد اندکی اتفاق می افتد و جای نگرانی ندارد.
  • با عرض سلام هزینه عمل کراس لینگ درچه حدی است؟دوم هزینه گذاشن لنزآرتزان چند است؟با تشکر


    باسلام.هزینه عمل کراس لینک بصورت آزاد برای هرچشم610هزارتومان و هزینه عمل لنز آرتیزان بصورت آزاد برای هرچشم1.310هزارتومان می باشد.
  • با سلام . عینک مناسبی که عیب انکساری چشم را نشان ندهد با توجه به اینکه سن من 44 سال است و عمل جراحی جهت از بین بردن عیب انکساری چشم دیر شده است . با تشکر


    باسلام.1-چنانچه در دید دور مشکل داشته باشید می توانید با انجام آزمایشات و درصورت مناسب بودن آنها جهت عمل جراحی اقدام نمائید.2-اگر دید دور شما مناسب است و در دید نزدیک مشکل دارید،توصیه استفاده از عینک مطالعه است.عمل جراحی هم قابل انجام است ولی نتایج حاصله آن در60%افراد رضایت بخش است.
  • با عرض سلام و احتراماینجانب حدود دو هفته پیش عمل فمتولیزیک در کلینیک بصیر انجام داده ام.شماره چشم راست من 1.25 و چشم چپم1.75 بود. الان دید چشم چپم کاملا خوب است ولی دید چشم راستم حدود نیم نمره ضعیف شدهمیخواستم بدونم آیا دید چشم راستم بهبود پیدا میکنه یا نهبا تشکر ازشما


    باسلام.5/0نمره ضعیف نشده است.احتمالاً شماره زیر صفر و مثبت است و به مرور طی چند هفته بهبودی حاصل می شود.درصورت تمایل می توانید جهت معاینه مجدد به پزشک معالج مراجعه نمائید.درمجموع جای نگرانی ندارد.
  • سلام من حدود 5ماه ميشه ك عمل كردم ولي چشم راستم تار ميبينه دليلش چيست؟البته نميدونم ليزيك بوده يا لازك


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به معاینه توسط پزشک معالج می باشد.
  • با سلام میخواستم بدونم چرا باید تا 1-5تا2 ماه بعد عمل کراس نباید از لنز استفاده کرد و ایا میشه از عینک استفاده کرد


    باسلام.بله استفاده از عینک بلامانع است.
  • سلام من رفتم پیش پزشک ؛ پزشک بهم گفته که چشم من تنبل شده و 6 درجه است و من 18 سالم هم هست و گفته که هیچ خوب نمیشه حالا شما منو راهنمایی کنیدبا تشکر


    باسلام.تنبلی مربوط به زمان کودکی است و تا سن8-7سالگی به درمان مناسب پاسخ مطلوبی می دهد ولی در این سن معمولاً درمان خاصی ندارد.
  • سلام. آیا بعد از کاشت kera ring میتوان عملهایی مثل لیزیک و... انجام داد که بینایی بهتر شود؟ ممنون


    باسلام.خیر.
  • با سلام، آیا می توان بعد از عمل کراس لینکینگ در قوز قرنیه عمل لیزیک نیز انجام داد؟


    باسلام.چنانچه تشخیص قوز قرنیه مسجل باشد انجام عمل لیزیک ممنوع است ولی در برخی موارد که ضخامت قرنیه کم است و قوز قرنیه وجود نداشته باشد امکان انجام عمل ترکیبی کراس لینکینگ باPRKوجود دارد.
  • من 9 ماه پیش عمل لازک انجام دادم، چشم راستم نمره نداره اما چشم چپم نزدیک 0.75 هنوز نمره داره، دکتر به من قطره ی timolol و biosopt داده که روزی 2 بار میریزم، میخواستم ببینیم آیا امکان داره که چشم چپم که در عرض 3 ماه از+0.75 به -0.75 رسیده با این قطره ها برگرده و صفر شه؟با تشکر


    باسلام.بله.ولی بایستی صبر کرد و بعد از6ماه مجدداً مورد ارزیابی قرار بگیرید.
  • سلام من به علت بیماری قوزقرنیه عمل ترانس ابیتلیوم انجام دادم میخام بدونم میزان موفقیت این عمل نسبت به عمل ccl رابدونم


    باسلام.میزان موفقیت در هر دو یکسان است.
  • باسلام.عذر میخوام وجود قوز قرنیه و یا حتی اگر هم عمل پیوند قرنیه انجام شود و دید قابل قبولی بدست بیاید ایا باز هم منع استخدامی دارد یا فقط برای استخدام در ارگان های نیروهای مسلح منع استخدامی دارد؟ایا برای استخدام در کار خانه های صنعتی هم منع استخدامی دارد؟ایا در طب صنعتی رد میکنن؟با تشکر


    باسلام.بله-استخدام در هر ارگان یا موسسه تابع قوانین استخدامی آن مجموعه می باشد.لطفاً از ارگان مربوطه سوال شود.
  • سلام و خسته نباشید مخواهم عمل prk انجام بدم ولی یه مقدار استرس دارم برای درد و سوزش و....ایه قبل از عمل میتونم از قرص های مسکن و ارام بخش استفاده کنم اگه امکانش هست که بتونم چه قرص هایی؟


    باسلام.بله-قرص ایندرال10میلی گرمی یک عدد شب قبل از عمل به شما کمک می کند.
  • سلام اگر قبل از انجام لیزیک نمره چشم اشتباه تشخیص داده شود (مثلا 0.75 آستیکماتیسم) آیا در نتیجه عمل تاثیر میگذارد؟ متشکرم


      با سلام. بله
  • با سلام، من نزدیک به نه ساله که از لنز استفاده می کنم و نزدیک بین هستم و شماره هر دو چشمم 3- می باشد . در حال حاضر تصمیم گرفتم عمل لازک انجام بدم می خواستم بدونم برای عکس از قرنیه چند روز باید از لنز استفاده نکنم ؟ باتشکر


      با سلام. در صورتیکه از لنز تماسی نرم استفاده می کنید  حداقل یک هفته و در صورت استفاده از لنز سخت حداقل 3 هفته قبل از عمل
  • سلام من نوزده ساله هستم و شماره جشمام13 هست.از لنز تماسی با شماره10 استفاده میکنم ایا جهت بهبود دید چشمم میتونم از عینک به صورت همزمان استفاده کنم؟ممنون میشم اگه پاسخ بدید.با تشکر


      با سلام. بله
  • با سلاممن شالازیون کوچکی در پلک بالا دارم اگر عمل لازک انجام دهم خطر دارد یا نه؟ اگر انجام دهم و هنگام عمل یا روزهای اول پس از عمل سر باز کند چه باید کرد؟باعث عفونت نمیشود ؟


      با سلام. خیر خطری ندارد.
  • با سلام و خسته نباشید. من 2 هفته است که عمل prk انجام داده ام. میخواستم بدونم چه چیزها و اعمال و کارهایی باعث برگشت شماره چشم خواهد شد؟؟ممنون


      با سلام. توصیه خاصی وجود ندارد.
  • باسلام و عرض ادب 23 بهمن عمل prk انجام دادم الان فقط با چشم چپم کنار اشیا هاله میبینم یعنی دوبینی پیدا کردم و خیلی نگرانم آیا قابل درمان است؟


      با سلام. بله با گذر زمان در طی چند ماه این حالت رفع شده و جای نگرانی ندارد.
  • با سلام مجدد. من الان 2 هفته است که عمل prk کرده ام. چشم راستم تار میبیند. الان 2 روزه که در همان چشم. به شدت احساس خشکی و خستگی میکنم. چه کار کنم؟؟


      با سلام. می توانید از قطره اشک مصنوعی استفاده کنید
  • با سلام به دلیل شغلی که دارم ساعتهای مطالعه من زیاد است. آیا بعد از عمل جراحی چشم لازک و بعد از گذشتن 6 ماه می توانم مثل قبل مطالعه کتاب داشته باشم؟ آیا مطالعه زیاد در کم شدن نمره چشم تاثیر خواهد گذاشت؟


      با سلام. 1. بله 2. خیر
  • با سلام من 27سال دارم الان 12 ساله از عینک استفاده میکنممیخواستم بدونم برای اینکه دیگه عینک نزنم چه عملی بهتره انجام بدم لطفا راهنماییم کنید ممنون


      باسلام. بستگی به معاینه و شرایط ازمایشات شما دارد.
  • سلام من چشمانم 1 نمره ضعیفه ایا احتمال داره خوب بشه چیکار کنم به حالت اول برگرده در ضمن 18 ساله هستم ممنون.


      با سلام. خیر معمولا تا سن 19-18 سالگی شماره چشم ثابت می شود جهت بهبود دید می توانید از عینک - لنز تماسی استفاده نمائید و یا در صورت مطلوب بودن شرایط بعد از ثابت شدن شماره چشم در مورد عمل اقدام نمائید.
  • سلام خسته نباشید دستگاههای لیزری که در عمل لازک استفاده میشه چه مزییتی نسبت به هم دارن ؟آی این مزیت ها در نتیجه عمل لازک تاثیری داره ؟


     با سلام. خیر در این مورد حساسیت نداشته باشید و به پزشک خود اعتماد نمائید.
  • آیا در عمل فمتولیزیک احتمال قوز قرنیه هست ؟


    با سلام. بله ولی امروزه با دقت وسواسی که پزشکان در انتخاب فرد قبل از عمل دارند و با پیشرفت دستگاههای تشخیصی میزان بروز عوارض بعد از عمل های رفرکتیو کاهش زیادی داشته است.
  • با سلام و خسته نباشید خدمت شمامادرم چشم چپش تحت عمل فیکو قرار گرفتهالان نزدیک به یک ماه از عملش میگذرد اما وقتی از نزدیک به چشمش نگاه میکنیم یا خودش در اینه نگاه میکند لنز داخل چشمش پرش پیدا میکند با توجه به اینکه مادرم دیابت هم دارد لطفا جواب مرا بدهید


    با سلام. مشکل خاصی نیست ولی توصیه می شود جهت اطمینان خاطر بیشتر جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه نمائید.
  • باسلام و خسته نباشید می خواستم بدانم بیماری اشتارگات در چه سنی درافراد شروع وآیا درمانی دارد باتشکرازشما که جواب بدهید


     باسلام.بیماری اشتاگارت یک بیماری ژنتیکی است که اغلب در سنین10-30سالگی ممکن است اتفاق بیافتد.شیوع آن یکنفر در000/10هزارنفراست.دراین بیماری ماکولا(مرکز عصبی بینائی در شبکیه)تحلیل می رود و دید مرکزی مختل می شود.اغلب هردوچشم را درگیر می کند که ممکن است در یک چشم بیشتر باشد ولی کاملاً نابینا نمی شود و درحد10/1 متوقف می شود.تاحدودی با وسائل کمک بینایی و روش های جدید میتوان به بینایی فرد کمک کرد تا بتواند کارهای عادی خود مثلاً رانندگی را انجام دهد.برای مشاوره می توانید از پزشک متخصص وقت بگیرید تا بعد از معاینه،مشاوره کامل داده شود.
  • با سلام بعد از گذشت 5 ماه از عمل پی ار کی چشم در معرض تابش افتاب قرار بگیرد باعث بازگشت شماره چشم نمی شود؟تا چند وقت استفاده از عینک افتابی ضروریست؟


    باسلام.1-خیر.2-استفاده از عینک آفتابی ضروری نیست.
  • با سلام آيا قطره اشك مصنوعي Sno tears باعث سردرد هم مي شود .با تشكر


    باسلام.معمولاً خیر.
  • سلام من 25 سالمه و شماره هر دو چشمم 11هستش و به دکتر شجاعی مراجعه کردم و گفتند چشمام برای کاشت لنز مناسبه چون قرنیه چشمم نازکه چند تا سوال داشتم 1.اگه در پیری دچار اب مروارید بشم میتونم لنز رو خارج کنم 2.چند درصد احتمال اب سیاه وجود داره3.کاشت لنز برای زایمان طبیعی مشکل ایجاد نمیکنه؟


    باسلام.1-بله.2-بسیار بسیار کم.3-بستگی به وضعیت شبکیه شما دارد.معمولاً مشکلی برای زایمان طبیعی نیست ولی نیاز به معاینه در ماه های آخر بارداری می باشد.
  • سلام دکتر به من کاشت لنز رو پیشنهاد کردن احتمال اب سیاه و عفونت وجود داره اگه مراقبت های لازم رو انجام بدم بعد از عمل؟


    باسلام.احتمال وقوع و بروز اینگونه عوارض بسیار اندک است و جای نگرانی ندارد.
  • سلام.پدرم 57 سالشه.وقتی تلویزیون تماشا میکنه یا نور لامپ به چشمش میخوره احساس درد و سوزش در چشماش داره.لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به معاینه میباشد.درصورت تمایل می توانید بصورت تلفنی یا ازطریق سایت دراین خصوص اقدام نمایید.
  • سلام خسته نباشيدمن يه جشمم غوز قرنيه داره ميتونم كواهينامه بكيرم؟


    باسلام.بستگی به شدت قوز قرینه و میزان دید شما دارد.
  • سلام حدود 6 سال پیش لیزیک انجام دادم اما الان چشمام بشدت ضعیف شده و مدام پیش میرود اگر مبتلا به قوز قرنیه شده باشم با توجه با اینکه قبلا لیزیک کردم عملccl برایم خطرناک نیست؟ ممنون


    باسلام.خیر.ولی نیاز به معاینه و بررسی شرایط قرنیه شما دارد.
  • با سلام. در کلینیک بصیر دکتر گفته که ضخامت قرنیم برای عمل لیزیک مناسبه. نمره چشمم 3 و دیدم 0.9، ولی انتخاب لیزیک یا لازک به عهده خودم گذاشته شده. کدومو انتخاب کنم بهتره و نتیجه بهتری داره؟ و گفتن که دید 0.9 اصلاح نمیشه. چطور میشه دیدمو که احتمالا از تنبلی چشمه 10.10 کنم؟


    باسلام.نتیجه هردوعمل بعد از گذشت چندماه مشابه هم است.فقط در لیزیک میزان درد و علایم کمتر و دستیابی به دید مطلوب زودتر اتفاق می افتد.انتخاب با شماست.2-احتمال بهبودی و افزایش دید بعد از عمل وجود دارد.
  • سلام میخاستم بدونم میزان نفوذریبوفلاوین در عمل ترانس ابیتلیوم بهخاطر اینکه لایه ابیتلیوم برداشته نمی شودچقدربا ccl تفاوت داره وخواهشایه شرح ازعمل ترانس ابیتلیوم بدید واینکه ایااین عمل برای ضخامت477قرنیه مناسب تره یاccl


    باسلام.1-تفاوتی ندارد.2-بله مناسب است.
  • با سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم چند وقت بعد از عمل لازک ،آرایش چشم بلامانع است.مرسی


    باسلام.یک هفته بعد از برداشتن لنز آرایش چشم بلامانع است.
  • با درود وخسته نباشيد.يك ماه از عمل لازك من ميگذرد.ديدم خدارو شكر خوبه ولى نميدونم چرا وقتى خميازه ميكشم ديدم خيلى بهتر ميشه ميدونم خنده داره سوالم ولى كنجكاوم جوابش رو بدونم.با سپاس فراوان


    باسلام.احتمالاً بدلیل تنگ شدن شکاف پلکی دید بهتری پیدا می کنید.
  • باسلام.ایا مصرف تریاک میتواند بر روی هر کدام از اعمال جراحی چشم اثر منفی بگذارد؟


    باسلام.بله.خصوصاً هنگام بیهوشی سبب وقفه تنفسی می گردد.حتماً قبل از عمل در این خصوص پزشک خود را مطلع فرمائید.
  • سلام،میخواستم بدونم که میشه با وجود داشتن تنبلی چشم ، چشم ضعیف رو برای برداشتن ضعف چشم و عینک عمل کرد؟من 18 سالمه ......... شما با این همه ادعا و حرفه ی بودنتون هنوز نتونستید برای تنبلی چشم بزرگسالان درمانی پیدا کنید؟


    باسلام.1-برای برداشتن عینک و رفع ضعیفی چشم بله ولی عمل در افزایش دید چشم تنبل بی تأثیر است.2-کدام ادعا؟؟چنانچه در ایام کودکی و قبل از 8 سالگی والدین شما متوجه مشکل شده بودند با درمان صحیح و به موقع تنبلی درمان پذیر بود.
  • سلام خسته نباشدمن حدود 2سال است که عمل فمتو داشته ام می خواستم بدونم میشه لنز رنگی استفاده کنم.با تشکر


    باسلام.چنانچه لنز از جای معتبر خریداری شود-اصول بهداشتی رعایت شده و از محلول مناسب استفاده گردد،بصورت کوتاه مدت و موقتی بلامانع است.
  • باسلام واحترام میخواستم بدونم عمل لازک برا سن خاصیه یا منی که 20 سالمه میتونم عمل کنم؟امکان برگشتش هست یا نه؟ بعد عمل که نزدیک امتحاناتم میشه میتونم درس بخونم وفشار بیارم بهش؟


    باسلام.چنانچه شماره چشم شما ثابت شده باشد و معاینه و انجام آزمایشات مربوطه مناسب باشد می توانید جهت عمل اقدام نمائید.احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم است که در درصد بسیار کمی از افراد رخ می دهد.در عمل لیزیک یک لایه از سطح قرنیه(فلپ)توسط میکروکراتوم(تیغ ظریف)برداشته شده و بعد از انجام لیزر این لایه مجدداً به محل اولیه خود برگردانده می شود.در عمل لازک لایه سطحی قرنیه(اپی تلیوم)از سطح قرنیه برداشته شده-لیزر انجام می شود و نهایتاً لنز پانسمان بانداژ برای چند روز گذاشته می شود.
  • با سلاممیخواستم بدونم تا چه مدت بعد از عمل لازک نباید استخر یا سونا رفتممنون


    باسلام.تا4هفته بعد از عمل.
  • با سلام.من پسری17 ساله ام.مدتی است که به مرض استمنا دچار شده ام و تاثیر آن را بر چشمانم به خوبی احساس میکنم. شماره چشم راست 2 و چشم چپ1/5. راهی برای لیزیک من هست؟چگونه میتوانم چشمانم رو مثل گذشته کنم؟ با تشکر.


    باسلام.بله.درصورتیکه شماره چشم شما ثابت شود و درفاصله یکسال تغییری در شماره چشم نداشته باشیدو نیز معاینه و آزمایشات مربوطه مناسب باشد،می توانید جهت عمل اقدام بفرمائید.توصیه می شود یکی دوسال آینده صبر نموده و از عینک استفاده نمائید.
  • با سلام . 3ماه پیوند قرنیه انجام دادم ایا میتونم برا نماز سجده کنم یا نمیتونم ؟


    باسلام.بله.مانعی ندارد.
  • ایا پس از عمل لیزیک چشم ، در کار کردن در آزمایشگاههای تحقیقاتی شیمی با امکانات تهویه نسبتا ضعیف، محدودیت وجود دارد... و استفاده از عینک الزامی است؟ تشکر


    باسلام.خیر.مانعی ندارد.استفاده از عینک های محافظ مخصوص در کارهایی که نیاز به محافظت چشم دارد توصیه می شود که ارتباطی با عمل ندارد.
  • سلام تفاوت عمل ترانس ابیتلیوم وسی سی ال درچیست ویک شرح کوتاه از عمل ترانس ابیتلیوم لطفابدید خیلی ممنون


    باسلام.در عملCCLلایه سطحی قرنیه(اپی تلیوم)به روش مکانیکی برداشته شده و سپس بمدت نیم ساعت هر2-3دقیقه قطره ریبوفلاوین روی قرنیه ریخته می شود.بعد از آن بمدت نیم ساعت اشعهU-V-Aبه همراه هر5دقیقه قطره ریبوفلاوین به سطح قرنیه تابانده می شود.درپایان بعد از شستشو و استفاده از قطره آنتی بیوتیک لنز تماسی بانداژ روی قرنیه گذاشته می شود.در عملCCLبه روش ترانس اپی تلیال لایه اپی تلیوم برداشته نشده و قطره روی قرنیه مشابه روش فوق ریخته می شود.
  • با سلام مجدد.ممنون از پاسخگوییتون. من با کلینیک نور تماس گرفتم، هزینه عمل فمتولیزیک را 3 میلیون و 500 هزار تومان ذکر کردن.چطور انقدر تفاوت قیمت وجود دارد در حالی که دستگاه تفاوتی ندارد؟با تشکر


      با سلام. عوامل متعددی در تعیین هزینه عمل دخیلند. هزینه های جانبی باعث تفاوت قیمت می شود.
  • با سلام یک هفته از عمل لازک چشمانم می گذرد ولی وقتی شبها ژل را به داخل چشمانم می ریزم صبح ها احساس سوزش و خارش و قرمزی در چشمانم میکنم علت چه می تواند باشد باتشکر


      با سلام. چنانچه احساس خوبی از مصرف ژل ندارید می توانید استفاده از آنرا قطع نمائید.
  • سلام من چشمام هرکدومش نمره اش 3هست .سفیده چشمام خیلی زرد هست ازمایشم دادم ولی کبدم مشکلی نداره اگه میشه یه قطره ایی بهم پیشنهاد بدید چون از این بابت خیلی ناراحتم /ودر ضمن وقتی چشمام که میمالونم بعد انگار تا سنگ تو چشمامه نمیتونم چشمام باز کنم اگه به سوالاتم جواب بدید ممنون میشم


    با سلام. زردی چشم یکی از علایم برخی از بیماریهای سیستمیک است و بعضا در آزمایشات مشکلی دیده نمی شود. می توانید جهت رفع احساس جسم خارجی و تا حدی زردی چشم از قطره های اشک مصنوعی ( هر 4 تا 6 ساعت یک قطره در طی روز) و روزانه یک نوبت قطره نفازولین استفاده نمائید.
  • با سلاممن به پير چشمي مبتلا هستم آيا ميتوانم ليزيك كنم ؟اگر ليزيك نمي شود كرد راه درمان آن چيست كه از عينك استفاده نكنم؟


    باسلام.بهترین راه اصلاح پیرچشمی استفاده از عینک است.درمان جراحی علاوه بر هزینه زیاد از نتایج رضایت بخش بالایی برخوردار نیست.هرچند در صورت مطلوب بودن شرایط قابل انجام است.
  • با سلام و احترامآیا پس از طی مدت چند سال طولانی قرنیه کدر می شود یا به اصطلاح عموم پی میاره؟


    باسلام.در درصد بسیار کمی از افراد امکان بروز آن وجود دارد که آنهم ناشی از بیماری های چشمی،ضربه به چشم یا مصرف برخی داروها و...می باشد.
  • سلام هزینه پیوند قرنیه تو هر بیمارستانی فرق میکنه یا یکیه؟ یه جا پرسیدم گفتن ۴میلیون میشه


    باسلام.متفاوت است.هزینه عمل جراحی برای یک چشم بصورت آزاد درحال حاضر در کلینیک بصیر حدود2میلیون و هزینه قرنیه بین350تا450هزارتومان می باشد.
  • باسلام:من 9ماه عمل لازیک انجام دادم .ضعیفی چشم چپم برگشته وچشام واقعا میسوزه واذیت میکنه.وبعضی موقعه هاروشنای لامپ وهوا هم باعث آزارمم موجب میشه سردرد بگیرم.مچکرم


    باسلام.جهت اطمینان از برگشت احتمالی شماره چشم و همچنین بررسی علت سوزش و حساسیت به نور نیاز به معاینه می باشد.معاینه توسط پزشک معالج توصیه می شود.درصورت تمایل می توانید به این مرکز نیز مراجعه نمائید.
  • با سلام و خسته نباشید . آیا درست است که کسانی که لیزر چشم انجام می دهند اگر در پیری دچار بیماری آب مروارید شوند قابل درمان نیستند ؟ ممنون میشم اگر جوابمو بدین. آیا کسانی که قوز قرنیه دارند نمیتوانند این عمل را انجام دهند؟ با تشکر


    باسلام.1-خیر.ابتلا به آب مروارید ارتباطی با لیزر چشم نداشته و درصورت ابتلای فرد در سنین پیری به آب مروارید عمل جراحی امکان پذیر است.(فقط برای تعیین شماره لنز نیاز به مشخصات اولیه هنگام عمل لیزیک یا لازک است.)2-خیر.انجام عمل های رفرکتیو(لیزیک،لازک و ...)در افراد دارای قوز قرنیه ممنوع است.
  • با سلام, من 31 ساله هستم شماره هردو چشم من +5 و آستیگمات آن 1 است می خواستم بدونم می تونم عمل لیزیک انجام بدم ؟ شما چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟


    باسلام.جهت تشخیص اینکه فرد مناسبی برای عمل های رفرکتیو می باشید نیاز به معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می باشد.بعد از آن امکان عمل و همچنین نوع آن مشخص خواهد شد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت یا بصورت تلفنی تعیین نوبت نمائید.
  • پدر من يك ماه پش هر دو چشمش عمل آب مرواريد توسط دكتر ابوالحسني انجام شده كه يك هفته است از قطره ها استفاده نمي كنه. صبح وقتي از خواب بيدار مي شه چشم ها خارش پيدا كرده و آب از چشم هاش سرازير مي شه . لطفاً بفرمائيد آيا مشكل داره يا نه؟ اگر نياز به دكتر داره بفرمائيد. با تشكر


    باسلام.بله.توصیه می شود جهت معاینه مراجعه نمایید.
  • سلام,1. لایه ای که از روی چشم ور داشته میشه بعد عمل لازک اگه جوش نخوره میشه برداشت ؟2. کسی که لازک کرده میتونه فمتولیزیک کنه ؟ خطر نداره به خاطر تفاوت نوع دو عمل؟


    باسلام.1-قسمت اول سوال مفهوم نمی باشد.2-کسی که لازک انجام داده به چه دلیل نیازمند انجام فمتولیزیک است؟
  • سلام در عمل فمتو لیزیک احتمال بروز قوز قرنیه هست؟


    باسلام.اگر شرایط قرنیه برای عمل مطلوب نباشد بله بعد از عمل فمتولیزیک هم امکان بروز قوز قرنیه وجود دارد.
  • با سلام مجدد. من دارای 20 سال سن هستم. و 1 ماه است عمل prk انجام داده ام. شماره چشم راستم 5.5 و شمار چشم چپم 5.75 بوده است. با این شرایط چقدر احتمال بازگشت شماره چشم در من هست؟ چند درصد؟ ممنون


    باسلام.احتمال برگشت بسیار اندک است و جای نگرانی ندارد.
  • آیا بیماری قوز قرنیه باعمل لیزی بهبد میابد؟


    باسلام.خیر.انجام عمل های لیزری در افراد مبتلا به قوز قرنیه ممنوع است.
  • سلام خسته نباشید خدا خیرتون بده انشا ا...خشکی چشم در عمل لازک تا چه مدت است ؟لایه ای که در عمل لازک برداشته میشه احتمال داره جوش نخوره من 75 روزه عمل کردم و احساس میکنم هنوز اون لایه جوش نخورده ویه لایه مثه لنز جم شده تو چشمم هست؟


    باسلام.1-موقتی تا چندماه2-خیر.
  • با سلام با گذشت 11 روز از عمل جراحی لازک هنوز با نگاه کردن به کامپیوتر سوزش چشم دارم و به نور آن و نور روشنایی حساس هستم . این حالت تا کی با من است چون کارم کار با کامپیوتر است ؟


    باسلام.تاچند ماه(3تا4ماه).
  • سلام من 70 روز پیش عمل prk انجام داده ام 1-آیا زدن عینک آفتابی حتما ضرورت دارد ؟ 2-قطره اشک مصنوعی ایرانی استفاده کنم یا خارجی؟ 3-آیا قطره اشک مصنوعی ایرانی عوارض دارد؟4 -تا چند ماه بعد از عمل باید قطره اشک مصنوعی استفاده کنم؟ با تشکر از پاسخ شما


    باسلام.1-خیر.2-بستگی به نظر پزشک معالج دارد.باتوجه به گذر چندماه تفاوتی در استفاده از نوع ایرانی و خارجی قطره وجود ندارد.3-استفاده از قطره اشک مصنوعی ایرانی به دلیل وجود مواد نگهدارنده درطولانی مدت می تواند سبب بروز عوارض شود.4-تابع نظر پزشک معالج است.(معمولاً3تا4ماه).
  • سلام خسته نباشيد؟من يك هفته است عمل لازك كردم مي خواستم بدونم آيا هر روز حمام رفتن براي چشم ضرر داره؟


    باسلام.خیر.
  • سلام خسته نباشيدمن يك هفته است كه عمل كردم و شماره چشمم 5.25 بوده ولي الن ديدم خيلي ضعيفه مثلا همين صفحه مانيتور كامپوتر رو كه روبرومه نمبتونم ببينم و بايد كلي بهش نزديك بشم مي خواستم بدونم در اين حد تاري ديد هم طبيعيه و بر طرف مي شه؟؟


    باسلام.بله طبیعی است و به مرور طی چندماه برطرف می شود.
  • سلام خسته نباشيدمي خواستم بدونم اشكالي داره در هنگام كار با كامپوتر از اون عينك هاي مخصوصي كه گفتيد استفاده كنيم تا فشار كمتري به چشممون بياد؟؟ و اينكه اگه مژه تو چشممون رفت چي كار كنيم؟ممنونم.


    باسلام.1-خیر می توانید از عینک آنتی رفلکس بدون شماره استفاده کنید.2-قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید.
  • با سلام مجدد. من 40 روز است که عمل prk انجام داده ام. دکتر من بهم گفته است که اگر با کامپیوتر و موبایل کار کنی. شماره گشمت بازخواهدگشت. این حقیقت دارد؟


    باسلام.خیر.
  • با سلام خسته نباشید ، نمره چشم چپم-6 و -6.75 است. دکتر خسرو جدیدی گفتن راهی برای عمل وجود نداره و شما تنبلی شدید چشم چپ دارید و هیچ راهی برای درمان چشم چپ شما وجود نداره. خواستم بپرسم واقعأ راهی وجود نداره؟ با تشکر



  • سلام جشم هاى مدتى است ديدش شفاف نمى بينم ودكتر كفته فشار جشم من ٢٢ يا ٢٤ است و ووزن مشكل دارد لفطا راهنمايى كنيد سن ٤٦ دارم جند بار هم عنيك داد ند اما باز هم مشكل در ديدن دارم مرسى


    باسلام.جهت اظهارنظر نیاز به معاینه و ارزیابی توسط فوق تخصص گلوکوم می باشد.
  • باسلام:ببخشیدمیخواستمبپرسم من چشم سمت راستم0.75وچشم سمت چپم2.00دیوپترهستش ورزشکارحرفه ایم والیبالیست میتونم لیزیک کنم.اگرمیتونم میشه بدونم بابیمه ی نیروهای مسلح چقد میشه؟باتشکرفراوان


    باسلام.1-عمل لازک برای شما مناسب تر است.2-باتوجه به اینکه شماره چشم شما کمتر از4است بیمه نیروهای مسلح هزینه ای بابت آن پرداخت نمی کند.
  • باسلام ایاکراس لینکینک باعث بیرچشمی هم میشود یاخیر


    با سلام. خیر
  • با درود.2 هفته قبل عمل لازک انجام دادم.میخواستم بپرسم تا کی نمیشه ارایش کرد وکرم دور چشم مشکلی ایجاد میکند یا نه


    با سلام. آرایش بلامانع است.
  • سلام من مدت 6ماه از عملم ميگذرد ولي همچنان در هنگام شب چشمانم تار ميبيند خواستم بدانم مشكلي نيست آيا اين تاري ديد خود به خود رفع ميگردد يا بايد دارو استفاده كنم لطفا راهنماي كنيد در صورت نياز دارو لطفا نام دارو هم نوشته شودباتشكر


    با سلام. جهت اظهار نظر دقیق نیاز به معاینه می باشد.
  • با عرض سلام و تشکر. من حدود 9 ماه پیش عمل لازک کردم. گاهی وقتا احساس خشکی چشم میکنم . آیا گاهی استفاده از قطره یک بار مصرف آرتلاک مجاز است؟ شما چه قطره ای را برای خشکی چشم پیشنهاد میکنید؟ سپاس فراوان


    با سلام.1.  بله 2. آرتلاک- آرتلاک ادونس - sno- tears
  • باسلام.ضعیفی چشای من مثبتی ایا با عمل لازک قابل درمانه ممنون؟


    با سلام. اگر شرایط ازمایشات مناسب باشد انجام عمل امکانپذیر است.
  • با سلام و وقت بخیر،من قوز قرنیه دارم گذاشتن لنز بهتر است یا استفاده از رینگ و هزینه هرکدام چقدر میشود؟با تشکر


    با سلام. بستگی به شدت قوز قرنیه و تشخیص پزشک دارد.
  • سلاممن 26 سالمه و تصمیم دارم عمل لیزیک انجام بدم.می خواستم بدونم شیردهی مانع این کار میشه یا نه؟باتشکر


    با سلام. چنانچه آزمایشات مربوطه و معاینات طبیعی باشد، معمولا مشکل خاصی وجود ندارد.
  • با سلام و احترام بنده 28 سالمه چشم راستم شمارش-8 و-2.50 استیگمات وچشم چپم -8 و -1.50 استیگمات هستش.اولا میخواستم بدونم انشاءالله چه عملی واسه من خوبه؟ دوما استیگمات بعد از عمل کاملا رفع می شود؟ و اگر احتمالا عمل لنز داخل چشم باشه کدوم لنز با توجه به استیگمات بنده توصیه میشود؟ و همچنین هزینه کلی با لنز چقدر میشه؟ با تشکر همیشه موفق باشید.


    با سلام. 1. تعیین نوع عمل بعد از معاینه و انجام ازمایشات لازم صورت می گیرد. 2. بستگی به شرایط چشم و نوع عمل دارد. 3. لنز آرتیزان یا توریک 4. در مورد هزینه بایستی با قسمت صندوق تماس حاصل نمائید.
  • با سلام. پدرم 69 سال سن دارد و آب مروارید دارند . پزشک ایشان گفتند که با لیزر آن را جراحی میکنند . لطفا در مورد جراحی اب مروارید با لیزر و دوره کامل بهبودی توصیه های لازم را بفرمایید . سپاس فراوان موفق باشید


    با سلام. منظور از لیزر عمل فیکو است که به روش بدون بخیه عمل انجام می شود. معمولا بعد از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه و تعیین شماره لنز عمل جراحی انجام شده معاینه روز بعد توسط پزشک معالج یا سایر همکاران انجام شده و تا چند روز مراقبت های خاص که مد نظر پزشک معالج است توسط فرد رعایت می شود.
  • سلام خسته نباشید تیرماه 91مراجعه کردم کلینیک بصیر متوجه شدم قوز قرنیه دارم میخواستم بدونم هزینه عمل prk v ccl چه مقدار هست ممنون میشم


    با سلام. هزینه ازاد PRK دو چشم حدود 2 میلیون و هزینه CCL هر چشم حدود 900 هزار تومان می باشد.
  • سلام.میخواستم بدونم لنز دائم هم داریم؟لنز دائم بالنز موقت چه فرقی داره؟ مزایا و معایب هر کدومشون چی هستش؟ممنون


    باسلام.بله.لنز دائم در افرادی که عیب انکساری(ضعیفی چشم)داشته و نمی خواهند از لنز تماسی موقت یا عینک استفاده نمایند و شرایط انجام عمل لیزیک یا لازک را نیز دارا نیستند با عمل جراحی داخل چشم کاشته می شود.معایب احتمالی لنز تماسی موقت:حساسیت چشم-عفونت چشم-زخم قرنیه و نامنظمی سطح قرنیه است.معایب احتمالی لنز دائم:عوارض بیهوشی-عفونت-جابه جایی لنز-افزایش فشار داخل چشم و.. می باشد.
  • با سلام مدت دو ماه است عمل prkانجام داده ام الان دید چشم راستم متفاوت از چشم چپم است با اختلاف 25/ همچنین تاری ودوبینی و غبارگرفتگی در چشم راستم محسوسه.در ضمن چشمام قرمزی داره و موقع بیدار شدن درد در چشمام بخصوص چشم چپم دارم این موارد طبیعی هست؟،با تشکر ...


    با سلام. این موارد معمولا تا چند ماه (3-4 ماه) بعد از PRK در برخی افرد دیده می شود هر چند علاوه بر استفاده از قطره اشک مصنوعی هر 6 ساعت در طی روز توصیه می شود جهت معاینه به پزشک معالج نیز مراجعه بفرمائید.
  • باسلام _ قرنیه چشم من نازک 4.8 و آستیکماتم 4 و ضعیفی چشم 3 آیا با این وجود عمل کاشت لنز و در مرحله دوم عمل لیزیکم بدون مشکل و عوارضی مثل گوز قرنیه،پاره شدن قرنیه بعد عمل و یا در حین عمل پیش میاد یا خیر با تشکر


      با سلام. یا ضخامت 408 انجام عمل لیزیک یا لازک به هیچ عنوان توصیه نمی شود. و چنانچه شرایط چشم اجازه دهد با استفاده از لنز های توریک )  که قادر به اصلاح آستیگماتیسم بالا هستند) نیاز شما به عینک برطرف خواهد شد. البته هزینه لنز و عمل بالاست. ( حدود 10-8 میلیون تومان)
  • سلام.45 روز پیش نزد دکتر شجاعی لازاک کردم.دید چشم چپم خیلی تاره.ممکن خوب عمل نشده باشه.چشم راستم خوبه.تا کی مثل چشم راستم شفاف میشه؟اصلا امکانش هست؟ممنون


    با سلام. دید به مرور بهتر می شود جای نگرانی ندارد.
  • سلام من یک ماهو نیم پیش عمل لازک توسط دکتر اقای موسوی یزدی انجام دادم دیدم خوب شده اما اگه خیلی دور بایستم نمیتونم خوب ببینم و چیزهای ریز رو از دور خوب نمی بینم میخواستم ببینم چطوریه این دیدم بهتر میشه ؟؟ اخه وقتی از دوستم میپرسم اون میگه واضح میبینم


    با سلام. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارید.
  • سلام من قوز قرنیه دارم و چشمهایم استیک مات است کارم بیشتر باکامپیو تر است سنم 46 سال جدید مرتب دچار مشکل می شوم و اعداد2و 3 را اشتبا ه میگیرم نزدیک را خوب نمی بینم فکر می کنم پیر چشمی گرفتم ایا شما لنز داخل چشم راتوصیه میکنید ممنون می شوم راهنماییم کنید


    با سلام. جهت اظهار نظر در خصوص پیشنهاد بهترین روش درمانی به شما نیاز به معاینه توسط فوق تخصص قرنیه می باشد. در صورت تمایل  می توانید از طریق سایت اقدام نمائید.
  • سلام من برای عمل لیزیک به کلینیک نور مراجعه کردم بعد از ازمایشات دکتر گفت قرنیه ی چشمم نازک باید عمل لنز زیر چشمی کنم سوالم این بعد از عمل چه مقدار زمان طول می کشه تا جشم خوب شه وبه حالت عادی برسه ؟ - ایا بعداز عمل درحالت ظاهر معلو م میشه که زیر چشم لنز کار گذاشته شده؟-هزینه عمل برای چشم من چقدره شماره چشم چپ(5*1.00- / 2.75 - ) راست(165*2.75- / 1.50- )


    با سلام. 1. از روز بعد از عمل 2. خیر 3. هزینه عمل را از کلینیک نور سوال بفرمائید.
  • سلام مدت چند ماهی است مژه وپلک چشمانم شوره ریزی میزندو خارش دارد البته درهنگام خواب بیشتر شوره میزند باشامپو بچه شستم وباپماد ا چشمی هم استفاده کردم ولی فقط درطول مصرف بهتر شده باتشکر


    با سلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد. احتمالا نیاز به مصرف قطره نیز داشته باشید.
  • با س.با تشکر فراوان از اینکه حداقل شما به مردم کمک میکنید.میخاستم ببینم جدیدترین در مان قووز قرنیه با ضخامت380و360میکرون برای راحت شدن از عینک چیه؟؟؟21سالمه.لطفا هزینه رو هم اطلاع بدین،مرسی.راستی شماره چشم راستم6/5وچپم6هست.


    با سلام. 1. پیوند قرنیه . هزینه ازاد برای هر چشم بصورت ازاد حدود 2.5 میلیون تومان است. 2. البته جهت اظهار نظر قطعی و انتخاب نوع درمان نیاز به معاینه و بررسی شرایط از نزدیک می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت برای فوق تخصص قرنیه تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام خسته نباشید قمت پلک بالایی من یه توده سفید رنگ ایچاد شده یکی از آنهابه نسبت بزرگ لطفا راهنمایی کنید -مثل گل مزه اما قرمز نیست


    با سلام. نیاز به معاینه می باشد.
  • سلام . پسری 14 ساله دارم . یکی از چشماش نمره ی 5 آستیکماته و دومی 5 نزدیک بینه . تا چه سنی ثابت می شه و تا نمره ی چند قابل درمانه ؟آیا ممکنه آستیکماتش کمتر بشه و تا نمره ی چند قابل درمانه؟خواهش می کنم کاملا توضیح بدید.


    با سلام. تغییر شماره معمولا تا متوقف شدن سن رشد ( حدود 19-18 سالگی) ادامه خواهد داشت. در طی این مدت می توانید از عینک یا لنز تماسی استفاده نمائید. بعد از ثابت شدن شماره چشم در صورتیکه معاینه و ازمایشات مربوطه طبیعی باشد و اجازه عمل جراحی را بدهد لیزیک، لازک و ... انجام شده و عینک کنار می رود.
  • لطفا بفرمائید حداقل و حداکثر هزینه هر کدام از عمل ها چقدر است.سپاس


    با سلام. لطفا نوع عمل جراحی را مشخص بفرمائید.
  • سلام من 16 سالمه... تقریبا یکساله که هر 4 ماه یک نمره ، نمره ی چشمم افزایش پیدا میکنه....علتش چی میتونه باشه؟؟


     با سلام. قرار داشتن در سن رشد. تا 18-19 سالگی معمولا پدیده رشد متوقف د و شماره ی چشم ثابت می شود بنابراین جای نگرانی ندارد.
  • با سلام : من از طریق سایت با شما ( بیمارستان ) اشنا شدم وقتی به بیمارستان مراجعه کردم متوجه شدم پزشکان معرفی شده در سایت اصلا در انجا نیستند پزشکان دیگری وجود دارند مثل د پویان . د. شریفی و غیره میشه توضیح بدهید ؟با تشکر .


    با سلام. به کدام بیمارستان مراجعه فرموده اید؟ همکارانی که نام بردید با کلینیک چشم پزشکی بصیر همکاری ندارند.
  • با سلاممن حدود 8 سال پیش عمل لیزیک کردم شماره چشمام 8 و 8.5 بود(نزدیک بین) با عمل لیزیک شماره چشمام صفر شد الان معاینه کردم یکی از چشمام 1.5 شده آیا عمل مجدد لیزیک میتونم انجام بدم راهنمایی کنید


    با سلام. اگر سن بالای 40 سال باشد خیلی توصیه نمی شود. هر چند جهت اظهار نظر در خصوص امکان عمل نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه خصوصا میزان ضخامت قرنیه می باشد.
  • چشم راستم لك مركزي قرنيه دارد كه باعث لوچي و استرابيسم شده است كه ديد چشم راستم در حد انگشت شماري است آيا درماني براي اين بيماري وجود دارد يا با همين چشم سالمم كنار بيايم در ضمن 38 ساله هستم


    با سلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص قرنیه می باشد. در صورت تمایل از طریق سایت جهت تعیین نوبت اقدام بفرمائید.
  • با عرض سلام و خسته نباشید من به تازگی دچار مگس پران در هر دو چشمم شدم ولی از نظر دید مشکلی ندارم و همراه با جرقه نیست ایا برای همیشه این نقاط شناور راهمیشه درمقابل دید اخودحس می کنم ایا به مرور زمان بهتر نمی شود با تشکر


    با سلام. این نقاط همواره در چشم شما وجود خواهد داشت ولی در زمانهائیکه در مسیر دید شما قرار می گیرد توسط شما دیده می شود.
  • عرض سلام و خسته نباشید خدمت شمامن حدودا 50 روز پیش CCL کردم و آخرین بار که اومدم واسه معاینه یک ماه بعد از عمل بود که دکتر گفتن خدا رو شکر همه چی خوبه، الان گاهی مواقع چشمام می سوزه (یا به اصطلاح عامیانه تیر می کشه!)، می خواستم بدونم مشکلی هست یا اینکه این به عمل ارتباط داره یا نه؟پیشاپیش ممنون از شما


    با سلام. توصیه میشود بمدت یکماه هر 6 ساعت از قطره اشک مصنوعی استفاده شود.
  • با سلام-من شماره چشام بالای چهاره و استیگمات هم هستم-میخواستم بدونم اگه عمل لیزیک انجام بدم تا چه مدت بعد از عمل میتونم مطالعه مداوم داشته باشم چون دانشجو هستم و میخوام تو فرجه امتحانا یا طول ترم عمل کنم.مرسی از اینکه به سوالات ما جواب میدیدمنتظرتونم.


      با سلام.  معمولا دستیابی به ایده مطلوب بعد از لیزیک سریع بوده و معمولا از فردای روز بعد از عمل مطالعه هر چند طولانی مدت بلامانع است.
  • سلام.آیا با نمره چشم (od+7.25-.75) و (os+7-.75) و نمره عینک(od+5.5-1 va 7/10) و (os+5-1 va 5/10) میتونم گواهینامه رانندگی بگیرم؟ممنون از لطفتون


    با سلام. بله
  • با سلام اینجانب الان 49 سال دارم در 27 سالگی به خاطر قوز قرنیه پیوند انجام داده ام از کودکی نیز دچار ورنال بودم این حساسیت و بهم ریختگی چشم هایم هنوز من را رها نکرده و سرتاسر سال گرفتار آنم آیا می تواند ادامه این مشکل بخاطر مجاورت در مناطق آلوده به سلاحهای شیمیایی در زمان جنگ باشد تشکراز تسریع پاسخ شما


    با سلام. پرهیز از مواد آلرژن توصیه می شود.
  • با سلام.می خواستم بدانم استمنا چه تاثیری بر بینایی اقایان دارد؟به کسانی که لازاک کرده اند.متشکرم


    با سلام. خیر تاثیری ندارد ولی در مجموع توصیه نمی شود.
  • سلام خسته نباشید من الان یه هفته است که عمل لیزیک کردم ولی دیدم کاملا برنگشته درضمن ازخواب که بیدارمیشم چشموم خیلی خشک ودردناکه به شدت به نور آفتاب حساس شدم میخواستم بدونم تا چند وقت دیگه کاملا بیناییم رو بدست میارم و آیا این علائم طبیعیه؟باتشکر


    با سلام. مشکل ناشی از خشکی چشم است توصیه می شود هر 6 ساعت یک قطره تا یکماه از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید.
  • با سلام فرق عمل لیزیک با عمل لیزر چشم چیه؟


    با سلام. در قسمت آنچه بیماران باید بداننید در خصوص انواع عمل ها توضیح داده شده است لطفا به ان بخش سایت مراجعه بفرمائید.
  • سلام چرا به سوال من جواب نداديد؟؟جواب بديد ممنون ميشمعمل لازك تو عمق ديد هم اثر ميذاره؟؟ميتونم با عمل لازك بهترين عمق ديد رو بدست بيارم؟؟براي خلباني؟ عمل لازك قابل تشخيصه؟؟(تو بيمارستان بعثت چي؟؟)


    با سلام. خیر
  • با سلام چون قرنیه چشمم نازک هست دکترم بهم عمل لنز داخل چشمی رو پیشنهاد کرد.میخواستم بدونم عوارضش چیه؟یا بعدا ورزش یا شنا باعث مشکل میشه ؟با تشکر


    با سلام. 1. میزان عوارض بسیار کم است ولی این موارد عبارتند از احتمال عفونت، افزایش فشار داخل چشم. جابجایی لنز 3. شنا موردی ندارد ولی شیرجه ممنوع است.
  • آخرین نسل دستگاه های عمل prk کدامند؟ دستگاه لیزر سایت در همین زمره قرار میگیرد؟ مزایا و معایب آن کدامند؟ممنونم


    با سلام. تمامی دستگاههای لیزر اکزایمر موجود در ایران از بهترین نوع و با جدیدترین تکنولوژی هستند که برای اصلاح انواع عیوب انکساری مناسب می باشند.
  • باسلام.17ماه پيش عمل لازك انجام دادم،بعضي روزها كه ازخواب بيدارميشم در چشمهام احساس درد ميكنم،ازطرفي گاهادرحين مطالعه(زيادمطالعه ميكنم)چشم راستم خيلي تارميبينه،ضمناحدود75/0ديدچشمهام كم شده، به پزشك معالجم مراجعه كردم براي چشم راستم فلوكورت تجويزكردولي براي چشم چپم چيزي تجويز نكردندوگفتند كه ديددوچشمم برميگرده،ولي متاسفانه هنوزچشم چپم صبحها درد ميكنه وديدش كامل نيست وچشم راستم هم ديدش كامل نشده.بفرماييدچكار بايستي بكنم؟از راهنمايي شما كمال تشكررادارم.


    با سلام. استفاده از اشک مصنوعی هر 6 ساعت بمدت یکماه توصیه می شود.
  • با توجه به سنم افتادگی پلک دارم آیا در شیراز دکتر متخصص خوبی را می شناسید که معرفی کنید با کمال تشکر


    با سلام. بله- کلینیک بصیر شیراز به آدرس شیراز- خیابان عفیف اباد- بعد از مجتمع حافظ - نبش خیابان 17- پلاک 182 . جناب آقای دکتر معلم
  • با عرض سلام مجددخیلی ممنون که به سوال قبلیم پاسخ دادین،1-آیا ممکنه علت ترمیم پیدا نکردن قرنیه چشم چپم ام چکیدن قطره با شدت روی قرنیه چشمم باشه؟2-آیا بعدازگذشت 2ماه نباید شماره چشم چپم مشخص شده باشه؟3-معمولاً چه مدت بعدازعمل نمره چشم را می توان تشخیص داد؟


    با سلام. 1. خیر 2. تا حدی نیاز به زمان می باشد 3.حدود یکماه دیگر
  • با سلام.من21 سالمه و چند وقت پیش به چشم پزشکی مراجعه کردم و بهم گفتن که هر دو چشمم آستیگماتیسم شدید داره و قوز قرنیه و گفتن که چشمم پذیرای عینک نیست.خواستم بپرسم باید جراحی کنم؟اگه اینطوره چه عملی باید انجام بدم و هزینه اش چقدر میشه؟آیا هر دو چشمم رو میتونم همزمان عمل کنم؟بعد از عمل دیدم بهبود پیدا میکنه؟باتشکر


    باسلام.لنز تماسی جایگزین عینک در بیماران مبتلا به قوز قرنیه است چنانچه مشکل برطرف نشد می توان از رینگ داخل قرنیه،لنز داخل چشمی یا پیوند قرنیه سود برد.بنابراین برای تشخیص شدت قوز قرنیه و ارائه درمان مناسب نیاز به معاینه می باشد.
  • با سلام حدود 4 سال پیش ازمایش قوز قرنیه انجام دادم که پزشکم گفت دارای قوز قرنیه هستی و نمیتوین عمل لیزیک انجام بدی ایا راهی هست که من بتونم از شر این عینک راحت بشم با تشکر


    با سلام. 1. رینگ داخل قرنیه 2. لنز داخل چشمی 3. پیوند قرنیه البته برای تشخیص امکان عمل و نوع آن نیاز به معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می باشد.
  • در صورت خشکی چشم روشهای دیگری جایگزین لیزیک وجود دارد؟


    با سلام. 1. عینک 2. جهت بررسی شدت خشکی چشم نیاز به معاینه می باشد. خشکی خفیف مانعی جهت انجام عمل لیزیک محسوب نمی شود.
  • سلام و خسته نباشید. من 50 روزه که عمل لازک انجام دادم. چند هفته ی اول دید چشم راستم خوب بود و چشم چپم به شدت تاری داشت. الان چند روزه متوجه شدم که دید چشم چپم طبیعی شده و چشم راستم کمی تار شده است. آیا این روند طبیعی است؟ در ضمن دید در شبم هم کم است، آیا برطرف می شود؟


    با سلام. 1. بله 2. بله به مرور و طی 2-3 ماه آینده برطرف می شود.
  • سلام . همسرم قصد داره لازک کنه. ما یه دختر 10 ماهه داریم . خواستم ببینم انجام عمل در دوران شیردهی برای مادر یا بچه مشکلی پیش نمیاره؟


    با سلام. لازک وشیردهی با هم منافاتی ندارد ولی بدلیل نیاز به مصرف قطره بعد از عمل و احتمال جذب آن از طریق مخاط و انتقال از راه شیر به فرزند و همچنین تغییرات هورمونی و تغییرات جزیی میزان شماره چشم ناشی از آن عمل به بعد موکول شود بهتر است.
  • با سلامچهار سال پیش برای عمل چشم به پزشک مراجعه کردم اما به من گفتند به دلیل نازکی قرنیه نمی توانند چشمم را عمل کنم. ممکن است بعد از گذشت چند سال ضخامت قرنیه بیشتر شود؟ و اکنون بتوانم عمل کنم؟ روش لازک نیز برای چشم من مناسب نیست؟


    با سلام. لطفا سن- میزان شماره چشم و میزان ضخامت قرنیه را مشخص بفرمائید . ضمن اینکه جهت اظهار نظر نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می باشد.
  • با سلامچه مدت پس از عمل لازک ،چشم ولایه های قرنیه به طور کامل ترمیم می یابد؟وطبیعتاً چه مدت پس از عمل،حالت دوبینی وتاری از بین می رود و می توان نمره چشم را تعیین کرد؟با تشکر


    با سلام. 1. حدود 5 تا 7 روز بعد از عمل 2. 3-4 ماه
  • با سلام و تشکر از اطلاع رسانی عالیتونمی خواستم خصوصیات و امکانات دستگاه تکنولز217p (شیراز)را بفرمایید.با تشکر


     لیزرهای اگزایمر لیزرهای گازی هستند که پالسهای نوری با طول ده نانوثانیه تا چند ده نانو ثانیه در طول موج ماوراء بنفش تولید می کنند. لیزرهای اگزایمر مورد استفاده در پزشکی دارای طول موجهای 193، 248 و 308 نانومتر می باشند که در چشم و جراحی عروق کاربرد دارند. در چشم پزشکی برای اصلاح نزدیک بینی و دوربینی برای برداشتن لایه ظریفی از سطح قرنیه از لیزرهای اگزایمر استفاده می شود.
  • با سلام من نزدیک به 11 سال میشه که عینک میزنم و جمع شماره چشام تقریبا 12 میشه.میخواستم بدونم هزینه عمل چشام چقدر میشه و چه جوری میتونم نوبت بگیرم ؟ و همچنین چند نوع عمل واسه رفع نزدیک بینی وجود داره؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین با تشکر


    با سلام. 1. برای مشخص شدن اینکه آیا کاندید مناسبی برای عمل هستید یا خیر و همچنین  مشخص شدن نوع عمل نیاز به معاینه و بررسی آزمایشات مربوطه می باشد. 2. بعد از مشخص شدن نوع عمل هزینه مشخص می شود. 3. از طریق سایت یا بصورت تلفنی می توانید جهت تعیین نوبت عمل اقدام فرمائید. 4. لیزیک- فمتولیزیک - لازک - PRK و ... لنز داخل چشمی
  • با عرض سلام و خدا قوتلنز های طبی رنگی و همچنین قوطی نگهداری آن را چند وقت یک بار باید تمیز کرد؟ آیا برای تمیز کردن جا لنزی مایع لنز کفایت می کند یا باید از انگشت کمک گرفت؟آیا باید هر روز از این لنز ها استفاده کرد؟آیا جهت تشخیص پشت و رو نبودن لنز روش دیگری به جز روش باز یا بسته بودن دهانه لنز وجود دارد؟با تشکر فراوان


    با سلام. در قسمت آنچه بیماران باید بداننید در خصوص نحوه نگهداری لنزهای تماسی توضیح داده شده است لطفا به ان بخش سایت مراجعه بفرمائید.
  • سلام، جدیدترین عملهای مربوط به قوز قرنیه که تو این مرکز انجام میشه چیه؟ آیا عمل ccl هم انجام میشه؟ توسط کدام دکتر بهتره که انجام بشه؟ هزینه اش تقریبا چقدره؟ آیا این عملها تحت پوشش بیمه رازی هم هست؟ با تشکر


    با سلام. 1. تمامی اعمال مربوطه به درمان قوز قرنیه در این مرکز انجام می شود. 2. فوق تخصص قرنیه 3. حدود 900 هزار تومان بصورت ازاد برای هر چشم 4. بله در صورت ارائه معرفی نامه 
  • جايي يا منبعي هست كه دستور العمل معاينات و تاييد صلاحيت پزشكي استخدام بانكها رو بشه مطالعه كرد ؟


    با سلام. می توانید به سایت بانک مربوطه یا مرکز استخدام کننده مراجعه نمائید.
  • سلام.من 27سال دارم چشم چپ4درجه و1.5 آستیکمات ودیگری6درجه1.5آستیگمات درضمن چشم راست تنبلی دارد آیا میتوانم عمل لیزیک انجام دهم. باتشکر


    با سلام. برای تشخیص اینکه کاندید مناسبی برای عمل می باشید یا خیر و همچنین تعیین نوع عمل نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می باشد. چنانچه مشکلی برای عمل نداشته باشید ذکر این نکته ضروری است که عمل های رفرکتیو (لیزیک، لازک و ...) فقط شماره چشم را برطرف می کنند و بهترین دیدی که با مناسب ترین عینک داشتید را بعد از عمل خواهید داشت (عمل بر میزان دید چشم تنبل اثری ندارد و فقط ضعیفی را برطرف می کند).
  • با سلام1.تا چندروز بعدازعمل اب مروارید میشه سجده کرد؟2.بعداز چند مدت میتوان کتاب خواند اگر براحتی نتوان کتاب را دید باید از عینک مطالعه استفاده کرد یا باید با دکتر مشورت کرد؟3.استفاده از قطره ها به چه مدت است؟4.کار منزل مشکلی ایجاد می کند یا نه؟


     با سلام. 1. معمولا 5 روز بعد از عمل 2. از روط بعد از عمل ولی از آنجائیکه لنزها برای دید دور مناسب هستند و بعلت از بین رفتن تطابق نیاز به استفاده از عینک مطالعه می باشد که معمولا یک تا 4 هفته بعد از عمل شماره عینک نزدیک تعیین می شود لذا مطالعه به راحتی بعد از تجویز عینک مطالعه امکانپذیر خواهد بود 3. استفاده از قطره ها تابع نظر پزشک معالج است. ( حدود یکماه) 4. از چند روز بعد از عمل فعالیت منزل بلامانع است.
  • با عرض سلام و خسته نباشید من هیچ مشکلی در چشمانم نداشتم تا اینکه حدودسه هفته بعد از عمل لازیک در هر دو چشمانم مگس پران به وجود امده و به من می گویند که دکترت عمل لازیک را بدانجام داده و به چشمت اسیب زده ولی در دیدم مشکلی ندارم ایا این گفته ها صحت دارد ؟خواهش می کنم من را از نگرانی در بیاورید اخه من خودم را خیلی سرزنش می کنم که عمل لازیک را انجام داده ام


    با سلام. خیر ارتباطی با عمل ندارد - توصیه می شود توسط پزشک معالج مورد معاینه شبکیه قرار بگیرید البته مگس پران به خودی خود مشکلی ایجاد نکرده و درمان خاصی هم ندارد.
  • باسلام و خسته نباشيد من چهار ماه عمل لازك انجام دادم اما هنوز با خشكي چشم مواجهم و بعضي وقتها احساس ميكنم يك مژه داخل چشم است و حالت سوزش دارم چه بايد بكنم ؟


    با سلام. توصیه می شود از قطره اشک مصنوعی در طول روز هر 6 ساعت و از ژل لیپوزیک شبها هنگام خواب تا یکساعت استفاده نمائید.
  • با سلام دیدن هاله چراغها بعد از عمل رینگ چند روز است ایا داروی برای رفع ان است


    با سلام. معمولا تا چند هفته - بله ولی چنانچه مشکل با گذر زمان برطرف نشد بعد از معاینه پزشک معالج در این خصوص تصمیم گیری می نماید.
  • سلام .29ساله هستم بزای استخدام برای چشمام گیر دادن میگن حتما باید دیدتان صفر شود شماره چشمام زیر 1 هستش(نیم وهفتادوپنج صدم هستش)دوربین ضعیفه اگه مشکل ازمایش نباشه میشه عمل کرد.باید استخدام بشم


    با سلام. در صورت تمایل می تواندی از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید. ولی معمولا به شماره های زیر یک مشکلی برای استخدام ندارند. 
  • سلام هزينه عمل لازك و ليزيك چقدره؟تا آخر خرداد تغييري ميكنه يانه؟باتشكر


    با سلام. در حال حاضر هزینه عمل بصورت آزاد برای دو چشم 1750 تا 1950 هزار تومان می باشد و تا آخر خرداد تغییری نمی کند.
  • با سلام و احترام ،حدود یک هفته پیش متوجه شدم که مردمک چشم راست همسرم بزرگتر از چشم دیگه شده.الان یک هفتس که چند بار به متخصص مراجعه کردیم و mri مغز هم انجام دادیم که از نظر مغزی هیچ مشکلی نداشت خواهش میکنم راهنمایی کنید که باید چکار کنم در ضمن همسرم 28 سالشه دیابت و فشار خونم نداره و گاهی اوقات در طول این هفته چشم راستش تار میبینه. متشکرم


    با سلام. توصیه می شود جهت معاینه مراجعه فرمایند. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت اقدام بفرمائید.
  • با سلام و تشکر. 11 ماه پیش عمل لازک انجام دادم . و راضی هستم اما چند روزه دیدم طوری هست که انگار یک دود خفیف جلوی چشمم هست طوری که انگار کسی سیگار کشیده. خواستم علتش رو بدونم . من 35 سالم هست. متشکرم


    با سلام. با سلام. توصیه می شود جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه فرمائید.
  • با سلام . میخواستم از توجه و پاسخگویی شما به سوالات تشکر کنم. امیدوارم همیشه سلامت و کامیاب باشید.


    با سلام. سلامتی شما آرزوی ماست.
  • سلام بنده 37 سال دارم نمره هردو چشم یکی 5 ودیگری 4.5 وعینک منشوری یا ترکیبی استفاده مکنم آیا متوانم عمل کنم ودرصد از بین رفتن عیب انکساری چقدره دید واضح نزدیکم بدون عینک 20سانتیمتر است.


    باسلام.درصورتیکه معاینه و آزمایشات مربوطه مناسب باشد امکان عمل وجود دارد ولی برای اطمینان بیشتر مشورت با همکاران فوق تخصص پلک و استرابیسم نیز توصیه می شود.
  • س.میخاستم بینم با شرایط زیر میتونم لنز داخل چشم بزارم.1-پسری21ساله2-یک سال پیشcclکردم3-ضخامت قرنیه راستم 385وچپم354میکرون هست4-شماره های چشمم6و دیگری6/5است5-هیچ مشکلی از لحاظ خونی و ژنتیکی ندارم(با عذرخواهی اینو گفتم تا نگید بعد انجام آزمایشات اظهار نظر کنید)6-لطفا اگه میشه هزینه رو هم بگید.با سپاس فراوان


    باسلام.منظور از آزمایش تهیه عکس از چشم است نه آزمایش خون و ژنتیک.اظهارنظر بعد از بررسی شرایط چشم امکان پذیر است.
  • سلام 26 ساله هستم دچار تنبلی چشم راست . نمره 2+روز به روز هم چشمم نمرش داره بیشتر میشه ؟میخواستم ببینم این ادامه ضعیف شدن تا چه سالی و تا چ مدتی ادامه داره ؟ آیا امکان توقف داره یا همچنان رو به ضعیف شدن پیش میره ؟راستش دارم کم کم نگران میشم . لطف کنید واقعیت رو بگید در ضمن کار کردن با کامپیوتر به طور مکرر در روند این ضعیف شدن تاثیر داره یا نه ؟


    باسلام.1-نمره چشم در این سن تغییر نمی کند.2-فعالیت مداوم با کامپیوتر تأثیری در افزایش شماره چشم ندارد.
  • با سلام و احترامهزینه عمل لازک در حال حاضر چقدر است؟بیمه تکمیل درمانی و بیمه طلایی خانواده بازنشستگان به آن تعلق میگیرد،در صورتی که جواب مثبت است چه میزان تعلق می گیرد؟ ایا شماره چشم تاثیری در هزینه عمل دارد؟ سپاسگزارم


    باسلام.1)بصورت آزاد برای دو چشم بین1/750تا1/950هزارتومان.2)درصورتیکه تحت پوشش بیمه تکمیلی آتیه سازان باشید هزینه ای پرداخت نمی شود.3)بیمه برای شاغلین درصورتیکه شماره بالای3باشد بخشی از هزینه را پرداخت می کند.
  • با سلامایجاد لکه های قرمز بعد از عمل استرابیسم تا چه مدت طول می کشد؟ چگونه برطرف می شود؟


    باسلام.جذب خونمردگی معمولاً به3تا4هفته زمان نیاز دارد.
  • با سلام،میخواستم هزینه عمل لیزیک رو بدونم .تشکر


    باسلام،1/750تا1/950هزارتومان بصورت آزاد برای دوچشم.
  • با سلام محدد،آیا عمل لیزیک رو در مرکز بصیر میشه با بیمه تامین اجتماعی انجام داد؟


    باسلام.بیمه تأمین اجتماعی بابت لیزیک هزینه ای پرداخت نمی کند ولی عمل لیزیک در کلینیک قابل انجام است.چنانچه بیمه تکمیلی داشته باشید معمولاً بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه شماره هرچشم بالای4را پرداخت می کند.
  • چرا هزینه PRK یا لیزیک در درمانگاه بصیر کمتر است آیا تفاوتی در دستکاهای عمل میباشد؟


    باسلام. خیر. مرکز بصیر از پیشرفته ترین تجهیزات چشم پزشکی خصوصاً دستگاههای لیزر برخوردار است و حتی در این مسیر پیشتاز نیز می باشد. ضمن اینکه حداقل قیمت مورد توافق کلینیک ها در خصوص عمل در این مرکز رعایت شود.
  • با سلام.من 5 هفته پیش عمل استرابیسم انجام دادم. ولی هنوز مقداری لکه های خونی بعد از عمل، در چشمم وجود دارد.در این مورد نگرانم. ایا مسئله جدی است و نیاز به مراجعه به پزشک دارد. ایا امکان دارد این لکه هااز بین برود؟من در حال حاضر دانشجو هستم و دور امحل زندگی. و نمی توانم به پزشکم مراجعه کنم. اگر مسئله جدی می باشد لطفا به من بگید تا در محل تحصیلم به یک متخصص و جراح چشم مراجعه کنم.سپاس فراوان


    با سلام. خیر جای نگرانی ندارد. خونمردگی به مرور طی 3 تا 4 هفته به تدریج جذب می شود.
  • با عرض سلام و خسته نباشیددر عمل استرابیسم، بخیه چشم معمولا چند روز بعد از عمل باید باز شود؟ ایا امکان دارد خود به خود بیافتد و نیاز به مراجعه به پزشک معالج را نداشته باشد؟با تشکر فراوان


    با سلام. بستگی به نظر پزشک معالجج و میزان وقوع انحراف دارد.
  • با سلام عمل رینگ بهتر است یا پیوند قرنیه ممنون


    با سلام. بستگی به شرایط چشم شما پزشک نوع عمل را برای شما یقین می کند.
  • با سلام بعد از عمل رینگ بکار بردن قطره گلوپین که باعث تاریکی دید می شود و برای ازبین بردن هاله چراغها بکار می رود برای چشمها ضرری ندارد تا چه مدت باید استفاده شود


     با سلام معمولا استفاده ا زاین قطره موقتی است و معمولا تا رفع علایم بسته به نظر پزشک مصرف آن ادامه خواهد داشت.
  • با سلام و خسته نباشد ...میخواستم بدونم هزینه عمل استرابیسم یک چشم در این مرکز حدودا چقدره ؟ و اایا عمل انحراف چشم با بخیه متحرک در این مرکز یا اصلا توی ایران انجام میشه ؟پیشاپیش از لطف و عنایت شما سپاسگزارم ...


     1. بستگی به تعداد عضلات درگیر و نوع انحراف حدودا از 5/1 تا 2 میلیون متغیر است. 2. بله. در این مرکز قابل انجام است.
  • سلام میخواستم بدونم برای عمل چشم لیزیک بهتره یا لازک . من در اصفهان پیش دکتر فاضل رفتم و بعد کلینیک آبان عکس گرفتم و گفتند نوع عمل من ADL است .باتوجه به عوارضی که ممکنه بعد از عمل پیش بیاد تردید دارم میشه راهنماییم کنید ؟کدوم دکتر و کلینیک در اصفهان بهتر هستند ؟میگن فمتو هم اومده نظر شما چیه؟


     با سلام. انتخاب نوع عمل به سن، میزان شماره و ضخامت قرنیه و شرایط چشم (عکس چشم) دارد.پزشک بعد از معاینه نوع عمل را تعیین می کند.عمل ها پس از گذشت چند ماه تفاوتی از نظر نتیجه با هم ندارند.فمتو لیزیک هم انتخاب خوبی است.
  • با سلام : چند سالی است بیماری crs دارم .بعد از درمانهای فراوان نتیجه ای نگرفته ام در حال حا ضر مرکز دید چشم راستم موج ایجاد می کند. یعنی اگر به خط راست نگاه کنم موجی در وسط آن ایجاد شده است. آیا درمان قطعی دارد. با تشکر.


     در حال حاضر درمان انتخابی نوعی از لیزر است. هرچند جهت اظهار نظر نیاز به معاینه و تهیه عکس از شبکیه و مقایسه با شرایط قبل است.
  • من در کلنیک شما لیزیک شدم دچار قوز قرنیه شده ام سوال داشتم روش cxl جواب میده بعد سوال بعدیم این بود با جراحی مثل عمل اب مورارید میشه حالت نزدیک بینی به دور بینی تبدیل بشه پیوند قرنیه نمی خواهم بشم چون دید نداره چشم چپم پیوند شده 1% دهم بیشتر دید نداره چشم راستم برام مونده کاریش میشه کرد


     با سلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد.
  • سلام خسته نباشید.من حدود سه هفته است که عمل فمتولیزیک رو انجام دادم.توی این 2-3 روز اخیر به خاطر مساله ای خیلی گریه کردم.میخوام بدونم مشکلی برای دیدم ایجاد نمیکنه؟و اثر سویی نمیزاره؟


     با سلام. اثر سوئی ندارد، نگران نباشید.
  • با سلام در مهر ماه سال 91عمل پیوند قرنیه انجام دادم ،اخرین باری که توسط پزشک معاینه شدم هفتم بهمن ماه بوده است که شرایط چشمم کاملا خوب بوده است ولی چند روزی هست که چشمم کمی چرک میکند علتش چیست؟


     با سلام. توصیه می شود در اولین فرصت جهت معاینه به پزشک مراجعه نمایید. پزشک معالج در این زمینه ارجح است.
  • با سلام دختری 26ساله هستم شماره ی هر دو چشمم ثابت و 3می باشد آیا می توانم عمل لازیک کنم؟آیا در شیراز مرکزی هست برای مراجعه ی من؟


     با سلام. 1.چنانچه معاینه و شرایط آزمایشات مربوطه مناست باشد. بله می توانید. 2. در شیراز می توانید به کلینیک بصیر به آدرس عفیف آباد بالاتراز بازارچه حافظ مراجعه نمایید. (دکتر شجاعی،دکتر معلم)
  • سلام من به لوازم ارایش حساسیت دارم و ماهه دیگه عروسیمه از چه قطره یا داروی دیگری استفاده کنم که چشمام قرمز نشه و اشک نیاد ممنون


     باسلام. 1.شستشوی لبه پلک ها با شامپو بچه 2. استفاده از قطره نفازلین به صورت کوتاه مدت 3.انتخاب مواد آرایشی که کمترین حساسیت را ایجاد می کند.4.استفاده حداقلی از مواد آرایشی پیشاپیش تبریک ما را پذیرا باشید.
  • روش درمان بیماری سی اسارچی هست و چه قطرهای استفاده میشود


     با سلام. بسته به میزان و شدت آن روش های زیر انجام می شود.1.صبر2.تجویز دارو(قرص ایندرال) 3.تزریق دارو4.لیزر
  • با سلام. من قوز قرنیه داشتم و سال 87 چشم چپم را پیوند کردم الان دیدم با عینک 8 دهم است و چشم راستم با عینک 9 دهم. می خواستم بدونم با این شرایط گواهینامه رانندگی من تمدید می شه؟ با تشکر


     با سلام. بله
  • با سلام و خسته نباشد . بنده 22 ساله هستم نام بیماریم رو نمی دونم به طور مادرزادی پرده چشم راستم نصفه است و دید بسیار کمی دارم میخواستم بدونم برای این مشکل از راه سلول بنیادی راه حلی است یا نه ممنون از همکاری تون


     با سلام. در حال حاضر خیر ولی با توجه به سرعت پیشرفت علم خصوصا در رشته چشم پزشکی می توان به آینده امیدوار بود.
  • سلام خسته نباشید من شماره چشمم6است میخواهم عمل لیزیک انجام بدم ایا اینکه بعد عمل شماره چشمم برگرده هست؟شمادکتر حیدری بیرجند تایید میکنید؟


    باسلام. بله در درصد کمی ازا فراد امکان دارد بخشی از شماره اولیه چشم بعد از چند سال برگشت داشته باشد.
  • با سلاممن اسفند 91 براي رفع مشكل نزديك بيني عمل كردم. (شماره هر كدام از چشم هايم در حدود 5 بود) درحال حاضر از نظر ديد خوب هستم ولي گاهي اوقات چشم راستم قرمز مي شود و گاهي احساس درد در كاسه چشم مي كنم. به دكتر مراجعه كردم و مشكل فشار چشم ندارم. به نظر شما مشكل چيست؟با سپاس


    با سلام. هرچند برای اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد ولی احتمالا ناشی از خشکی والتهاب است. توصیه می شود از قطره اشک مصنوعی هر 6 ساعت استفاده نمایند.
  • با سلام.در عمل لازك و پي.آر.كي با دستگاه الگرتو، به ازاي هر نمره چشم چند ميكرون از قرنيه برداشت مي‌شود؟با تشكر


    باسلام. حدود 13 میکرون
  • اگر در هنگام عمل لازک ، در زمان پخش اشعه لیزر بدن حرکتی داشته باشد در نتیجه کار اثری دارد؟ با تشکر


      خیر. حرکات ظریف چشم توسط دستگاه تعقیب می شود در هنگام حرکات زیاد، تابش اشعه لیزر توسط دستگاه قطع می شود. بنابراین جای نگرانی ندارد.
  • سلام.ممنون ازاینکه جواب سوال قبلی منو دادید.من 5 روز پیش عمل لازک کردم.دیشب در خواب دچار خارش چشم شدم گرچه با عینک افتابی میخوابم. ناخداگاه در خواب چشمم رو کمی خاراندم.که باعث شد چشمم کمی سوزش پیدا کرد. ولی تا دو دقیقه بعد خوب شد.صبح کمی دید هر دو چشمم و بخصوص چشمی که خاروندم تارتر شده.میخواستم ببینم که آیا اون خاروندن باعث این حالت شده.و آیا این مشکل درست میشه.کلی نگران شدم. با تشکر


      با سلام. مشکل خاصی نیست و با گذر زمان (بین 4 تا 6ماه) به دید مطلوب دست خواهید یافت.
  • سلام برای پیوند قرنیه بدون نوبت چقدر پول لازم است وباید چه مراحلی رل طی کرد


      با سلام.هزینه قرنیه در حال حاضر بین 350000 تا 450000 تومان و هزینه عمل برای یک چشم به صورت آزاد حدود 2300000 تومان می باشد.
  • با سلامميخواستم بدونم هزينه فعلى لازك يا ليزيك در كلينيك شما جند هستبا تشكر


    باسلام. بصورت آزاد برای دو چشم بین 1750 تا 1950 هزار تومان می باشد.
  • با سلام من 21 سالمه و حدود دو سال پیش هر دو چشمم رو cclکردم بعد از عمل دکتر خیلی راضی بود و بعد از دو سال گفتن چشمام آستیگماته و برام عینک نوشتن ولی با وجود عینک چشم راستم دید کامل نداره و حتی با عینک بد تر میبینه من باید چی کار کنم


    با سلام. با توجه به اینکه پزشک معالج از نتیجه عمل رضایت داشته اند پس پیشرفت قوز قرنیه متوقف شده است. در این مرحله با توجه به شرایط چشم شما در خصوص اقدام بعدی پزشک معالج تصمیم گیری خواهد نمود. عینک - لنز تماسی - رینگ داخل چشمی انتخاب مناسبی برای شماست.
  • با سلام حدود دو ماه پیش عمل پی ار کی کردم الان همون مگسک های قبل عمل رو دارم ایا استیگماتم باقی مونده قبل عمل استیگمات هر دو چشمم 3 بود در اخرین معاینه هم شماره استیگماتم دوونیم بود/ایا باقی مونده/اگه اره باید چیکار کنم احتمال داره دوباره چشمام ضعیف بشه لطفا راهنماییم کنید ممنونم


    با سلام. در حال حاضر قضاوت در مورد میزان دید و شماره چشم زود است دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد.
  • با سلا و خسته نباشی من 24 سالمه و چشم هایی دارم با استیگمات و نزدیک بین بالای 4 هردو ، یکی مثبت و دیگری منفی میشه من لیزیک کنم ؟


    با سلام. جهت اظهار نظر دقیق نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام و عرض خسته نباشید حدود 30 سال سن دارم ، تقریبا 8 ماه پیش در کیلینیک بصیر در چشم راستم مایورینگ کاشته شد ، نمره قبل از جراحی 7 نزدیک و 6 آسیگمات بود ، بعد از گذشت 8 ماه شده 6 نزدیک با 2 آسیگمات ، باید هنوز صبر کنم یا نتیجه همینه ؟ ضمنا با شماره عینک جدید خیلی تار میبینم ، من واقعا چکار باید کنم .....


    با سلام. امکان تغییر وجود دارد. ضمن اینکه توصیه می شود تحت نظر پزشک معالج بوده و طبق نظر ایشان جهت معاینه مراجعه داشته باشید.
  • عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمات شماچند تا سوال داشتم که ممنون می شم راهنماییم کنید: 1-آیا رنگ کردن یا حنا کذاشتن مو حدود یک هفته بعد از PRK مشکلی داره؟ -2-میگن بعد از عمل زیاد بیرون نباید رفت، این درسته؟ -3-چشم راستم هنوز کمی تار میبینه، هنوز نمی شه نتیجه گرفت که ضعیف شده و برای نتیجه گیری نیاز به وقت هست، درسته؟ -4-راهی برای جلوگیری از خشک شدن چشم وجود داره؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون


    با سلام. 1. در صورتیکه وارد چشم نشود خیر مشکلی ندارد. 2. خیر 3. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد. 4. استفاده از قطره اشک مصنوعی در طی روز مصرف ژل لیپوزیک شب ها هنگام خواب - استفاده از عینک آفتابی در طی روز
  • با سلام. برای نوبت گرفتن از کلینیک چکار باید کرد؟


    با سلام. 1. حضوری 2. تلفنی 3. از طریق سایت
  • با سلام.من می خواستم لیزیک انجام بدم و نمره چشم هام(1.5 و 2) فقط استیگماتیسم هستش.خواستم ببینم می تونم انجام بدم یا چون فقط نمره چشام استیگماته فایده نداره؟ممنون میشم راهنماییم کنید


    با سلام. چنانچه معاینه و ازمایشات مربوطه مناسب باشد امکان عمل وجود دارد با توجه به میزان شماره چشم چنانچه شرایط مناسب باشد نتیجه عمل مطلوب خواهد بود.
  • سلام.ببخشید اصلاح صورت برای خانم ها تا چقدر بعد از عمل لازک مشکل داره؟


    باسلام. زمان خاصی ندارد. مانعی نیست.
  • باعرض سلام من 58 روزه لازک کردم نمره چشمم -6.00-1.25آستیگمات برای چشم چپ و-6.50برای چشم راستم بوده وچشمام تاری دبد داره هنوزوچشم چپ ضعیفتره سوالم اینه که چشمهام صفر میشه وچرا نسبت به شب اول که لنزتماسی روبرداشتم تارتر شده وداره میشه.درضمن من روزانه 2تا3ساعت با لپ تاپ کارمیکنم تاثیر داره؟منوازنگرانی دربیارید دکتر خواهش میکنم.


    با سلام. 1. سیر طبیعی لازک بصورتی است که اشاره فرمودید جای نگرانی ندارد. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد. 2. فعالیت با لپ تاپ بلامانع است.
  • پدر من کاندید عمل کاتاراکت می باشد در ضمن ایشان در همان چشم دچار انسداد مجارد اشکی هم می باشد ایا لازم است قبل از عمل کاتاراکت عمل D C R ا نجام شود یا خیر؟


    با سلام. اولویت بر انجام عمل DCR است تا احتمال خطر عفونت پس از عمل کاتاراکت به حداقل برسد.
  • س.عذر میخام.میخاستم بدونم که ضخامت قرنیه های من380و355میکرون است.میخاستم اینو بدونم که آیا این ضخامت برای کاشت لنز داخل چشم مناسبه؟؟؟میدونم که باید معاینه بشم ولی میخاستم که اگه میشه تا به پزشک معاینه کنم ولی اگه نمیشه مراجعه نکنم.لطفا هزینه آزاد رو هم بگید


    با سلام. کاشت لنز ارتباطی با ضخامت قرنیه ندارد. عمل اتاق قدامی چشم مهم است. هزینه دو چشم بصورت ازاد با لنز حدود 8 میلیون تومان می باشد.
  • سلام من 26 اردیبهشت عمل فمتو انجام دادم چشام خیلی ضعیف بودن ولی الان دیدم عالیه خواستم به بیمارستان شما وتیم پزشکی شما یه تبریک بگم دمتون گرم مخصوصا دکتر امان زاده کارش بیسته


    با سلام. با آرزوی موفقیت برای شما
  • با سلام و خسته نباشید مدت یکسال است عمل اب مروارید انجام داده ام 25 ساله هستم عینک نزدیک بین با شماره 2.25 و 2.50 میزنم ایا راهی وجود دارد که دیگر عینک نزنم با تشکر


    با سلام. بهترین انتخاب برای شما استفاده از عینک مطالعه است. عمل جراحی و روش های مختلف وجود دارد که هم هزینه آن بالاست و هم نتایج چندان مطلوبی ندارد.
  • سلام..عفونت چشم چند روز طول میکشه خوب بشه و از چه راه درمانی باید استفاده کنیم..مرسی


    باسلام. بسته به نوع و شدت عفونت دارد. از چند روز تا چند هفته
  • با سلام من بیماری 37ساله ام قوز قرنیه دارم تحت نظر خانم دکتر درودگر هستم داروی تقویتی یک کپسول سبز رنگ وقرص امگا وقطره اشک مصنوعی را بصورت روزانه مصرف می کنم شماره عینک من در یکسال گذشته تا تاریخ 19/3/92که جهت معاینه خدمت خانم دکتر بودم ثابت بوده وتغییری نکرده با توجه به این موضوع ایشان به من پیشنهاد عمل ICLرادادند خواهشمندم در خصوص این عمل وهزینه آن در درمان قوز قرنیه واینکه در اصلاح دید موثر است توضیح دهید


    با سلام. چنانچه شرایط تثبیت شده باشد عمل ICL پیشنهاد مناسبی است. هرچند جهت اظهار نظر نیاز به معاینه وانجام ازمایشات مربوطه می باشد. بعد از تعیین شماره لنز با عمل جراحی لنز داخل چشم کاشته میشود. بمدت یکر.ز چشم بسته است و روز بعد از عمل پانسمان باز شده و قطره های لازم تجویز می شود. هزینه لنز ICL برای هر چشم از 300000 تومان به بالا می باشد و هزینه عمل برای هر چشم بصورت آزاد 1700 هرزار تومان می باشد.
  • با سلام. من حدود 9ماه است که روزانه تقریبا به مدت 5ساعت از لنز تماسی نرم استفاده میکنم.با توجه به اینکه میخواهم عمل لیزیک انجام دهم آیا ممکن است ضخامت قرنیه من کاهش یافته باشد؟ شماره هر دو چشمم هم 3 است. با تشکر


    باسلام. چنانچه تصمیم به انجام عمل دارید توصیه میشود حداقل یک هفته قبل از عمل از لنز تماسی نرم استفاده نفرمائید.
  • با سلام و خسته نباشید خواهر من پرده ی چشمش نازک شده و نیاز به پیوند قرنیه دارد چند دکتر متخصص مراجعه کردیم گفتند که نیاز به پیوند قرنیه دارد ولی میترسه که عمل کند ..می خواستم بدونم آیا ماندن آن به این صورت مشکلی دارد ؟؟؟ممنون میشم از راهنمایی تان


    باسلام. عمل پیوند قرنیه یکی از موفق ترین اعمال جراحی است که سالیانه به تعداد زیاد در حال انجام است جای نگرانی ندارد. چنانچه تشخیص بر پیوند قرنیه است توصیه می شود با انتخاب پزشک مناسب برای عمل اقدام نمایند.
  • با سلام.به من گفتن عمل لیزیک وprk نمی تونم انجام بدم وباید لنز کاشتنی استفاده کنم می خواستم بدونم عوارض این عمل چیه؟عمل خطرناکی نیست؟تا چند سال لنزا می تونن تو چشمام باشن؟


    باسلام. 1. عفونت 2. افزایش فشار داخل چشم 3. جابحایی لنز 4. قرار گرفتن نامناسب لنز و چند مورد دیگر که البته احتمال بروز آنها بسیار بسیار کم است و قابل توجه نبوده و جای نگرانی ندارد. این لنز تا زمانی که فرد دچار آب مروارید ناشی از افزایش سن نشده باشد و احتیاج به عمل نباشد داخل چشم می ماند.
  • با سلامهزینه عمل های لیزیک و لازک و prk چقدر می باشد؟من در دوران شیر دهی هستم آیا می توان عمل کرد؟تلفن های تماس با کلینیک شماره داخلی می خواهد که متاسفانه در سایت شماره های داخلی ذکر نشده، به چه صورت می توان نوبت برای معاینه و عمل گرفت؟ من شهرستان هستم و امکان نوبت حضوری ندارممجربترین پزشک شما کیستبا تشکر


    با سلام. 1. بصورت ازاد در حال حاضر برای دو چشم 1750 تا 1950 هزار تومان می باشد. 2. مانعی ندارد 3. از طریق سایت 4. جناب آقای دکتر شجاعی
  • سلامتا شروع ماه رمضان امسال حدود 11 ماه از عمل بی آر کی من می گذرد.ان شالله می توانم روزه بگیرم امسال؟حتی الامکان می خواهم روزه بگیرم لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم


    باسلام.مشکلی نیست.
  • جوانی 32 ساله، کاتراکت تروماتیک داشتم که درسال 89 همراه با گلوکوم حاد عمل کردم. چسبندگی ایجاد شد و فشار بالا رفت و ادم قرنیه پیدا کردم. سال 91/3 عمل احمد والو انجام دادم. الان بعد از یک سال با تیمولول و دورزلامید فشار 18 است. دید در حد 1 متر به صورت بسیار تار دارم. دکترم پیشنهاد عمل پیوند قرنیه کردند. می خواستم بدونم با این فشار چشم و عمل احمد که قبلا انجام دادم. احتمال موفقیت در عمل پیوند چقدره ؟ عمل بکنم یا با همین شرایط سر کنم. می ترسم عمل کنم آخرش از عوراض و... مجبور بشم که کلا تخلیه کنمش( ضمنا ولو داره خوب کار می کنه و مشکلی نداره )مرسی


    باسلام.چنانچه بعد از معاینه مشخص شد که عیب چشم سالم است،انشاا..عمل پیوند با موفقیت قابل انجام خواهد بود.
  • سلام من الان 1 ماه هستش که مگس پران دارم.سمت راست چشمم اول نداشت و بعد اضافه شد.رفتم دکتر معاینه ته چشمی انجام دادند گفتند مگس پران هستش و بهش عادت میکنی.سوالایا مگس پران تبدیل به یوییت میشودایا تبدیل به سلول هلی التهابی می شودایا باعث التهاب قرنیه و مجر به کوری می شود.


    باسلام.1-خیر2-خیر3-خیر.
  • باسلاماحتراماً، می خواستم سوال کنم که آیا تفاوتی بین fml ایرانی با خارجی در بهبود چشم وجود دارد یا خیر؟


    باسلام.خیر.
  • هزینه عمل با بیمه طلایی چقدره؟نمره چشمم هرکدام 6.5


    باسلام.چنانچه منظور شما عمل لیزیک یا لازک است.در مورد بیمه طلایی دانا نیاز به معرفی نامه است.درمورد بیمه طلایی ایران(فرهنگی باشید بین510تا680هزارتومان)و در سایر موارد نیاز به ارائه معرفی نامه می باشد.
  • سلاموقتتون بخیردو تا سوال داشتم: 1-چقدر بعد از عمل پی آر کی امکان روزه گرفتن وجود داره؟ 2-اگه مادر پسری مادرزادی یکی از چشماش نابینا باشه، امکان این هست که اون پسر هم این ژن رو داشته باشه و بعد از ازدواج فرزندش نابینا بشه یا خیر؟ممنون از شما


    باسلام.1-ازروز بعد از عمل2-بعد از مشخص شدن نوع بیماری نحوه وراثت آن نیز مشخص خواهد شد.چنانچه اسم بیماری را بفرمائید ممنون می شویم.
  • با سلام من چشم چپم نمرش 3.5وراست 2ميباشد وميخواستم از اين لنزهاي شارژي استفاده كنم مزايا ومعايب آن رابرام بگيد چون نميخوام از عينك استفاده كنم نظرتون درمورد عمل ليزيك چيه اين كار وبكنم يانه معايبي نداره ؟


    باسلام. از آنجائیکه عیب انکساری بیماری محسوب نمی شود و شما می توانید از عینک استفاده کنید لیزیک یا لنز در وهله اول انتخاب شما و در وهله بعد با آزمایشاتی که برایتان انجام می شود سلامت آنها برای شما مشخص می شود مزایا و معایب لنزهای شارژی با لنزهای معمولی تفاوتی ندارد به جز اینکه در محیطهای پرگرد و غبار و در معرض باد و یا شرایط پرتحرک با استفاده از لنزها می توانید دید مناسب را در اوقات بیداری بدون لنز تجربه کنید.
  • من دچار نزدیک بینی هستم و شماره عینکم در چشم راست 6.25 و در سمت چپ 5.75 می باشد.با عینک مشکل خاصی ندارم فقط چیزی که مرا آزار می دهد این است که هر سال حدود 0.25 به نمره هر چشمم اضافه می گردد و این نگرانی را در من ایجاد کرده است که این موضوع تا حد نابینایی ایا می تواند پیش برود؟با تشکر


    باسلام.شما به سن خود اشاره نفرمودید.معمولاً مشکل خاصی نیست و نگران نابینایی هم نباشید.
  • باسلام.پس از یک ماه از انجام عمل نیازی به مراجعه مجدد به پزشک است؟ استفاده از اشک مصنوعی و فلوکورت تا چه مدت ضروری می باشد؟


    باسلام. چنانچه مشکلی نداشته باشید خیر ولی توصیه می شود توسط پزشک معالج یا سایر همکاران مورد معاینه قرار گیرید مدت استفاده از قطره ها طبق نظر پزشک معالج می باشد.
  • سلام کسی که مگس پران داره علت اضافه شدن ان چیست.کسی که مگس پران داره جرا دچار تاری دید میشه.خطراتش چیه.


    باسلام. مگس پران موجب تاری دید نمی شود بلکه هنگامی که در مسیر بینایی قرار می گیرد توسط فرد مشخص می شود. چنانچه همراه با احساس جرقه (Flashing) نباشد و در معاینه توسط پزشک شبکیه به شکل خاصی اشاره نشود خطر خاصی ندارد.
  • با سلام.من قصد انجام عمل لیزیک دارم و نمره چشم راستم 6 و چشم چپم 6.75 است.آیا اگر بعد از عمل لیزیک قصد عمل زیبایی بینی داشته باشم برای چشمم خطرناک است؟


    با سلام. معمولا یکماه بعد از عمل بلامانع است.
  • سلام- من 30 ساله هستم وتازه متوچه شدم که دچار تنبلی چشم هستم میخواستم بدونم آیا تنبلی چشم پیشرفت می کند ؟ ممکنه بدتر از این بشه؟ باتشکر


    باسلام. خیر معمولا در این سن تغییری نخواهد داشت.
  • سلام .از نظر درد و تاری میدانم فمتو بهتره ولی از نظر سلامتی دید پزشگان کدام را بهتر میدانند؟


    باسلام. بسته به سن، میزان شماره و سایر شراط چش شما دارد. در مجموع تفاوت عمده ای بین فمتولیزیک و لازک نیست.
  • سلام پسری 6 ساله دارم هردو چشمش انحراف کمی رو به ادخل مردمک دارد وضعف چشمانش یکی 75ودیگری 1است لطفا بگویید ایا نمره چشمش بالاست ؟وایا انحرافش با عینک درمان میشود؟ به دکتر چشم اطفال مراجعه کنم یا بزرگسال ؟ایا فرقی نمیکند ؟انحراف چشم تاچند سالگی قابل درمان است؟


    باسلام. 1. خیر 2. نیاز به معاینه دارد 3. اطفال ارجح است 4. در هر سن ولی چنانچه قبل از 6-7 سالگی اقدام شود از تنبلی احتمالی جلوگیری خواهد شد.
  • ممنون از پاسخ شما.منظورتون از شبکیه به شکل خاصی اشاره نشود یعنی چی.مگه تبدیل به یوییت یا بیماری خاصی می شود.


    باسلام. منظور آسیب در شبکیه نظیر سوراخ شبکیه و احتمال کندگی شبکیه ، مواردی که اشاره کردید ارتباطی به شبکیه ندارد.
  • چه مدت بعد از رینگ چشمی می توان واضح دید چون همسر من حدود چهل روز است که رینگ چشمی گذاشته ولی در بینایی او فرقی نکرده


    باسلام. حداقل 4 تا 6 ماه
  • سلام،من 25سالمه،ميخواستم چشمم رو عمل ليزيك يا پى آر كى كنم اما دكتر گفته كه بخاطر نازكى قرنيه چشمم احتمال برگشت شماره چشمم زياده و اين عمل ها رو انجام نميدن و پيشنهاد دادن كه لنز داخل چشمى بذارم،آيا اگر اون عمل ها رو انجام بدم خطر زيادى براى چشمم داره و تا چه اندازه چشمم باز ميتونه ضعيف بشه،به نظر شما عمل نكنم و آيا لنز داخل چشمى ميتونه براي من مناسب باشه؟


    باسلام. هرچند جهت اظهار نظر نیاز به معاینه و مشاهده آزمایشات می باشد ولی با توجه به نظر پزشک شما چنانچه امکان انجام عمل لیزیک یا لازک وجود نداشته باشد کاشت لنز داخل چشمی (درصورت مناسب بودن ازمایشات) قابل انجام است با این توضیح که هزینه عمل بالاست و تا حدود یکماه نیاز به استفاده از قطره می باشد. برگشت شماره چشم بعد از کاشت لنز اتفاق نمی افتد.
  • سلام ، میخواستم بدونم هزینه عمل لیزیک چقدره؟ بیمه چطور؟مرسی


    باسلام. هزینه عمل لیزیک در حال حاضر 1750000 تا 1950000 تومان بصورت ازاد می باشد. بیمه های تکمیلی معمولا بخشی از هزینه عمل را پرداخت می کنندمیزان پرداخت شما بعد از ارائه معرفی نامه نشخص خواهد شد.
  • سلام.اپتومتریست نمره ی هردو چشم منو 25/0 تعیین کرده.میخواستم بدونم استفاده از عینک در زمان مطالعه باعث تنبلی چشم میشه یعنی ممکنه وضعیتش بدتر شه؟البته من 20 ساله هستم و میدونم که تو این سن نمره ی چشم ثابت میشه.با تشکر


    با سلام. خیر
  • با سلام و احترام. من قرار است که پس فردا یعنی چهارشنبه لیزیک کنم. هفته گذشته که برای انجام معاینات پیش از لیزیک به دکتر مراجعه کرده بودم، ایشون قطره اشک مصنوعی تیرلوز تجویز کردن که حدود 5 روزه که هر 8 ساعت یک قطره استفاده می کنم. آیا استفاده از این قطره در روز پیش از عمل اشکالی برای عمل ایجاد نمی کند؟ با تشکر.


    با سلام. خیر مانعی ندارد.
  • با سلام لکه زرد و یا سفید که در سفیدی چشم کنار قرنیه دلیل ان چیست.ایا منجر به تومور و ایا باعث کوری می شود.سوزش خارش و تاری دید هم ندارم.


      باسلام. هرچند جهت اظهار نظر دقیق نیاز به معاینه دارد ولی احتمالا شروع ناخنک یا ناخنک می باشد. باعث کوری هم نمی شود و سیر بدخیمی هم ندارد.
  • با سلام من غوز قرنیه دارم ازعینک و لنز دیگر خسته شده ام چه نوع عملی را پیشنهاد میکنید؟آیا کراسلینک بطور کامل دید اصلاح میشود؟هزینه عمل چقدر می باشد؟با تشکر


      باسلام. کراس لینک برای تقویت و جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه بعد از معاینه  و بررسی شرایط چشم با نظر پزشک انجام می شود. اینکه چه عملی برای شما مناسب است بعد از معاینه مشخص می شود.
  • سلام برای شب کوری راه درمان خاص وجود دارد باداشتن شبکیه خیلی نازک


      باسلام. شب کوری یک بیماری ژنتیکی است و در حال حاضر درمان خاصی وجود ندارد مصرف ویتامین A و امگا3 با نظر پزشک کمک کننده است.
  • سلامچشم چپم دچار تنلی شده از بچگی هم عینک خوشم نمیومد نزدمالان میخوام لنز بذارم میخواستم ببینم میشه یا نه


    باسلام،بهترین پاسخ به درمان تنبلی چشم معمولاً تا سن8سالگی اتفاق می افتد.بعد ازآن پاسخ به درمان وجود نداشته یا میزان آن بسیار اندک است.درصورت مناسب بودن آزمایشات کاشت لنز در رفع شماره چشم مؤثر است ولی تأثیر در افزایش میزان دید شما ندارد.
  • سلام.خسته نباشیدمن قوز قرنیه شدید دارم و در شهرستان سیرجان ساکن هستم و امکانات جراحی برای گذاشتن رینگ داخل چشم اینجا وجود ندارد، اول اینکه کدوم شهر و کدوم بیمارستان حرف اول برای این عمل رو میزنه؟ و اینکه هزینه عمل چقدر و قیمت رینگ داخل چشم چنده؟ هر دو چشم من با توجه به نظر پزشک نیاز به این جراحی دارند.لطفا با پاسختون کمکم کنید.ممنون.


    باسلام.1-تهران-کلینیک بصیر.2-قیمت رینگ برای هر چشم1/650/000هزارتومان و هزینه عمل جراحی1/600/000برای هر چشم می باشد.
  • با سلامقطره artelac دیگه در بازار موجود نیست. مجبور به استفاده از artelac advance هستم. می خواستم بدونم نگهداری و استفاده آن تفاوتی با ارتلاک معمولی نداره؟ دکتر برای من هشت ساعت یکبار تجویز کرده بودبا تشکر


    باسلام.خیر تفاوتی ندارد.
  • با سلام.کم خطرترین روش عمل برای درمان نزدیک بینی چیست؟من از عمل می ترسم که مشکلات زیادی برام ایجاد بکنه لطفا راهنمایی ام کنید.ایا به جای عمل از لنز CRT استفاده بکنم؟چزن نمی تونم از عینک استفاده بکنم.با تشکر


    باسلام.توصیه اول برای رفع عیب انکساری استفاده از عینک است.2-عمل لیزیک یا لازک و ....3-استفاده از لنز تماسی
  • سلامو وقت بخیر. من 28 روز پیش چشمم رو لیزیک کردم و الان به دستور پزشک مشاورم داروی نورتریپتیلین 10 مصرف می کنم(البته به دکترم گفتم که چشمم رو لیزیک کردم) یکی از عوارض جانبی که نورتریپتیلین داره افزایش فشار کره ی چشم، می خواستم سوال کنم که این موضوع برای من مشکل ایجاد نمی کنه؟با تشکر


    باسلام.،خیرمشکلی ایجاد نمی کند ولی توصیه می شود در مراجعه به چشم پزشک معالج به این موضوع اشاره بفرمائید تا فشار چشم شما چک شود.
  • با سلام و خسته نباشید خدمت شما.آیا بعد از عمل شکل ظاهری چشم و قزنیه چشم عوض می شود و این تا کی ادامه دارد؟ سوال بعدیم اینه که درد چشم بعد از عمل تا کی ادامه دارد؟


    باسلام،1-ظاهر چشم بعد از عمل تغییر نمی کند.2-بسته به نوع عمل،شدت درد از چند ساعت(درعمل لیزیک)تاچند روز(درعمل لازک)متفاوت است.
  • با سلام و ادب11 ماه پيش عمل ليزيك كردم . يك ماه است كه چشمانم خيلي تار مي بيند مخصوصا صبح ها. آيا طبيعي است . چه كار بايد بكنم . با تشكر


    باسلام،توصیه می شود به پزشک معالج مراجعه بفرمائید ولی قبل از آن می توانید تاچند هفته از قطره اشک مصنوعی خصوصاً صبح ها بعد از بیدار شدن از خواب و چند مرتبه درطی روز از آن استفاده نمائید.
  • با سلام و تشکر از پرسش و پاسخهای مفیدتان.من 6ماه قبل پی.آر.کی انجام دادم و چشمم25صدم بازگشت داشته. تاری هم که بود اما خیلی بهتر شده. حدود10روزه که برا ارشد شروع به مطالعه کردم چشمام خیلی سوزش میگیره. با اینکه درحد روزی4-5 ساعت بوده. میخواستم ببینم علتش همینه؟ چشام به شدت میسوزه و دلم میخواد ببندمشون. باعث سردردم هم میشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر


    باسلام،توصیه می شود در حین مطالعه طولانی مدت بیشتر از اشک مصنوعی استفاده فرمائید همچنین هر نیم ساعت1الی2دقیقه با نگاه کردن به دور خستگی از چشم برطرف می شود.
  • سلــام آقـــــــــای دکــــتر، روزگارتون خــــــوشمیخواستــــــــم ببــــینم اســــتفاده از لــــــنز معـــمولی( منظورم بجـــــای عینـــک) بـــــاعث ضعـــیف شدن چشـــم میشـــه ؟18 ســـــالمه/ممـــــنون×


    باسلام،خیر ولی با توجه به احتمال بروز عوارض احتمالی خیلی توصیه نمی شود.
  • با سلام من حدود 9 ماهه توسط اقای دکتر ذبیحی عمل لیزیک انجام دادم میخواستم از اقای دکتر بپرسم میتونم ماه رمضان روزه بگیرم یکی از اقوام میگفت دکتر من گفته تا 1 سال مطلقا نباید روزه بگیری لطفا منو راهنمایی کنید ممنون


    باسلام،بله می توانید.
  • با سلام.من دختری دارم که 13 سالشه وچشماش آستیکماته شماره چشم راستش 2.5وچشم چپش 0.5میخواستم بدونم باتوجه به سن وشماره چشمش امکان عمل لیزیک یا لازک هست؟البته من خودم نزدیک بین بودم و1.5سال پیش در مرکز شما لیزیک کردم واز نتیجه اون بسیار راضیم.متشکرم


    باسلام،تامتوقف نشدن سن رشد(حدود18تا20سالگی)و ثابت نشدن شماره چشم انجام عمل توصیه نمی شود.
  • با سلام و تشکر از شما . خواهرم 44 ساله است و ده سال پیش عمل لیزیک نموده است . البته شماره چشمش پایین آمده اما صفر نشده است و مشکل شب کوری هم دارد ولی اخیرا نمیتواند نوشته های کتاب را خوب تشخیص دهد.میگویند مشکل شبکیه دارد. شما چه راهی را برای بهتر شدن دید ایشان ارئه میدهید؟باسپاس


    باسلام،توصیه می شود تحت نظر فوق تخصص شبکیه باشند.
  • سلام.هزینه پیوند قرنیه چقدره؟احتمال داره هزینه کمتر شه؟آیا با پیوند شماره چشم من که قوز قرنیه دارم کمتر میشه؟


    باسلام،1-هزینه قرنیه حدود350تا450هزارتومان و هزینه عمل بصورت آزاد برای یک چشم2/400/000هزارتومان است.2-خیر.3-بله.
  • آیا شماره عینک با شماره لنز در لنز توریک تفاوت دارد؟ این شماره عینکم. من همین لنز رو حدود 1 هفته استفاده می کنم اما دیدم با لنز خوب نیست؟L: - 0.75-2.00*130R: -1.00-2.00*60


    باسلام،شماره عینک می تواند با لنز متفاوت باشد،در شماره شما حتماً این تفاوت وجود دارد.
  • باسلام من دچار نیستاگموس و انحراف چشم مادرزادی هستم و برای درمان به فوق تخصص استرابیسم مراجعه کردم و تشخیص دادند که با عمل قابل درمان است اما چون در شهرستان کرمانشاه زندگی میکنم هزینه عمل خیلی بالا بود و دکتر متخصص هیچ بیمه ای را قبول نمیکرد ایا شما میتوانید در تهران متخصصی را به من برای عمل معرفی کنید لطفا؟خواهش میکنم کمکم کنید .با تشکر


    باسلام،می توانید از طریق سایت جهت خانم دکتر غیاثی تعیین نوبت بفرمائید.لطفاٌ نوع بیمه را نیز اعلام کنید.
  • با سلام.20 روز است که عمل لازک کردم.دکترم دیروز پس از معاینه معتقد بود که چشمام چربه و باید با شامپو بچه شستشو دهم.میخوام بپرسم منظور از شستشو شستشوی خود چشم است یا شستشوی پلک ها؟ اگر کف شامپو وارد چشمم شود اشکالی نداره؟


    باسلام. 1. شستشوی لبه پلک ها 2. از شامپوی بچه استفاده شود
  • سلام ازپزشکی پرسیدم میخوام عمل لیزیک کنم گفت ماعمل پی ارکی ازنوع اول ودوم داریم بسته به قرنیه وعکس چشم شماداره که کدام یکی انجام بدیم میخواستم بدونم پس لیزیک چیه وپی ارکی نوع اول ودم چیه میشه مختصرتوضیح بدیدممنون میشوم ازانچه بیماربایدبداندمتوجه نمیشم شماکمی مختصربگیدباتشکر


    باسلام. لطفا به قسمت انچه بیماران باید بدانند در سایت مراجعه نمائید.
  • هزینه ی توپو گرافی چه قدر است


    باسلام. برای دو چشم 350000 ریال می باشد.
  • عرض سلم و خسته نباشید خدمت شما و تشکر فراوان از زحماتتونمی خواستم بپرسم کشیدن دندون (عقل) یک ماه بعد از عمل PRK مشکلی ایجاد نمی کنه؟


    باسلام. بلامانع است.
  • با سلام. مردی هستم30 ساله حدود 1.5 ماه پیش عمل لازک انجام داده ام متاسفانه با گذشت این زمان در نزدیک بیمی و دید مانیتوری شدیدا مشکل دارم. لازم به ذکر است که سال 82 عمل کاتارکت هر دوچشم را انجام داده ام با توجه به این مورد.آیا این نقص نزدیک بینی برطرف میشود یا نه؟اگر نه چه راهکاری برای آن میباشد.با سپاس از توجه شما


    باسلام. توصیه می شود جهت معاینه و در صورت لزوم تجویز عینک مطالعه به پزشک معالج مراجعه فرمائید در صورت تمایل می توانید از طریق سایت نیز تعیین نوبت بفرمائید.
  • salam29 سال دارم و شماره چشم های من 2.5 است . میخواستم بدونم لیزیک مناسبت تر است یا لازک؟ هزینه هر کدام در حال حاضر چقدر است ؟ اگر بخوام بعدش جراحی بینی بکنم آیا مشکلی برای چشم هام ایجاد می کند یا نه؟


    باسلام. 1. انتخاب نوع عمل بعد از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه صورت خواهد گرفت  2. هزینه هر دو برای دو چشم بصورت آزاد 1750 تا 1950 هزار تومان است. 3. بعد از یکماه بلامانع است.
  • با سلام.من سه هفته است که عمل لازک کردم.دیروز در حمام مقداری شامپو بچه رفت توی چشمم.بعدش چشمم تا یه ساعت شدیدا قرمز شده بود و میسوخت.اما بعد از اون یه ساعت شرایط عادی شد.میخواستم ببینم مشکلی نیست؟ اگه مواد شوینده داخل چشم بره ضرر داره؟


    باسلام. 1. خیر 2. بستگی به نوع ماده شوینده دارد در صورتیکه وارد چشم شود بایستی سریعا به اورژانس چشم پزشکی مراجعه شود.
  • سلام،من دو ساله لیزیک کردم،28سالمه،میترسم چشمم دوباره ضعیف شه؟امکانش هست؟چندوقت یک باربیام واسه چکاپ؟با تشکر.


    باسلام. بله ولی امکان آن بسیار بسیار اندک است و بستگی به میزان شماره چشم شما دارد. در مجموع جای نگرانی ندارد. سالیانه یک نوبت کفایت می کند.
  • باسلام وعرض خسته نباشید میخواستم بدون هزینه عمل لیزیک جقدرودستگاه شمادرچه سالی خریدراری شده چون باچندتاپزشک مشورت کردم گفتن دستگاه مهم هست وسوال اخرمنظورازپی ارکی نوع اول ودوم چیست ونوع اول ودوم چه فرفی بالیزیک دارندمتشکرم پاسخ بدهید


    باسلام. 1. هزینه لیزیک بصورت ازاد برای دو چشم 1750 هزار تومان است- دستگاهها با تکنولوژی به روز رسانی می شود. 2. در این خصوص می توانید به قسمت آنچه بیماران بدانند در سایت بصیر مراجعه بفرمائید.
  • باسلام.من یک هفته است که عمل لازک کردم بعدازبرداشتن لنزازچشمام دیدم کمترشده یعنی حس میکنم بالنزبهترمیدیدم طبیعیه؟؟؟


    باسلام. بله تاری دید پس از خارج کردن لنز طبیعی است و طی 4 تا 6 ماه بهبودی حاصل می شود.
  • سلام شماره هر دو چشم من 6 است، بعد از آزمایشات و عکسبرداری گفته شد به خاطر ضخامت کم قرنیه امکان عمل لیزیک وجود ندارد. می خواستم بدانم امکان فمتولیزیک برای من وجود دارد یا خیر؟ من در شیراز زندگی می کنم و می خواهم بدانم در شیراز هم این عمل انجام می شود؟


    باسلام. 1. خیر 2. بله کلینیک بصیر شیراز
  • با سلام.چشم راست من 12 سال پیش پیوند قرنیه شد وچشم چپ به تشخیص دکتر احتیاج به گذاشتن رینگ دارد.در ضمن کار من در عسلویه ودر محیط آزاد در گرما است.اگر برایتان امکان دارد به سوالاتم پاسخ دهید.1-دوران نقاهت بعد از گذاشتن رینگ چقدر است وبعد از چه مدت میتوانم به سر کار برگردم.2-بعد از چه مدت میتوانم با کامپیوتر کارکنم واصلا بعد از کاشت رینگ منعی برای کارهای بدنی مثلا بلند کردن یک جسم سنگین است.یعنی ایا فشار به چشم می اید.3-ایا این عمل به صورت بیحسی موضعی است یا بیهوشی کاملباتشکر


    باسلام. 1. 2 تا 3 روز   2. از روز بعد از عمل انجام فعالیت هایی که اشاره فرمودید بلامانع است.  3. بیحسی
  • با سلام و خسته نباشید. من 19روز قبل در این مرکز عمل لیزیک انجام داده ام. میخواستم بدانم آیا فعالیت های ورزشی مانند طناب رفتن که با بالا و پایین پریدن همراه است, مشکلی برای من ایجاد میکند یا خیر؟با تشکر


    باسلام. خیر
  • با سلامچشمهایم هر دو فقط آستیگمات بوده و نمره چشمم 3.5 و 5 می باشد. دکتری که قبلا مراجعه کرده بودم به من گفته چشمهای بالای 4 آستیگمات به درد لازک نمی خوره مگر در آینده دستگاههای بهتری بیاید. خواستم ببینم آیا واقعا در حال حاظر نمی توانم از عینک خلاص شوم؟


    باسلام. چنانچه شرایط مطلوب باشد می توانید لیزیک انجام دهید در صورت تمایل می توانید از طریق سایت جهت جناب آقای دکتر شجاعی تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام، وقتتون بخیرمیخواستم بپرسم آیا با مشکل قوز قرنیه میشه عیوب انکساری را برطرف کرد؟ من 26 سالمه، چشام قوز قرنیه دارن، از عینک خسته شدم، پهترین راه برای درمان چشمام چیه؟ممنون میشم کمکم کنین...


    باسلام. بله ولی با عمل های لیزیک و لازک و PRK امکانپذیر نیست می توان از رینگ داخل قرنیه - لنز داخل چشمی و پیوند قرنیه سود برد. بسته به شرایط چشم و شدت قوز قرنیه درمان مناسب انتخاب خواهد شد.
  • سلام خسته نباشید. من 6 ماهه که عمل لازک کردم اما هنوز چشم راستم کمی تار می بیند. به خصوص در شب نور ها را تار میبینم.موردی دارد؟ با تشکر


    باسلام. خیر با گذشت زمان مشکل برطرف می شود ولی توصیه می شود جهت معاینه مراجعه نمائید.
  • سلام میخواستم بدونم هزینه لیزیک تقریبا چقدره؟


    باسلام. در حال حاضر بصورت آزاد دو چشم 1750 تا 1950 هزار تومان + 100 هزار تومان هزینه آزمایشات
  • با سلام من 3 هفته است که عمل لازک کردم و می دونم که کار با کامپیوتر مشکل ندارد ولی من به علت تاری دید برای کار با کامپیوتر مجبورم که به چشمم خیلی فشار بیارم تا بتونم نوشته ها رو بخونم می خواستم بدونم این مساله مشکلی ایجاد نمی کنه با تشکر


    باسلام. خیر 
  • سلام. من هفت روز میشه لازک کردم. چشم راستم دو روزه که میسوزه. .دکتر گفت خشکیه. قطره افتاکوییکس تجویز کرد. این طبیعیه؟


    باسلام. بله
  • باسلام وتشکرفراوان.میخواستم بدونم روزه گرفتن برای کسیکه تازه عمل لازک کرده عوارضی داره؟واینکه ایاسه هفته بعدعمل که میتوان ارایش کردکشیدن مدادداخل چشم مشکلی داره؟؟


    باسلام. 1. خیر 2. بله
  • با سلام و عرض ادب بنده 27 سالمه و در سال 1377 عمل انحراف چشم انجام داده ام. الان شماره چشم راستم 180*4*4.5 و چشم چپم 168*5.5*4.75 هستش.آیا عمل لیزیک برای من مناسبه با توجه به اصرار شخصی ام؟ با تشکر از پاسخ شما


    باسلام. نیاز به معاینه وانجام ازمایشات دارد.
  • با عرض سلامشماره چشمم 3 و 3 ونیم هست میخاستم بدونم بیمه هزینه ای پرداخت میکنه برای لیزیک چشم هام؟؟؟و اینکه من ساکن یزد هستم ممنون میشم یه دکتر یا مرکز لیزیک بهم معرفی کنید؟


    باسلام. بستگی به نوع بیمه تکمیلی شما دارد. معمولا بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه شماره های بالا ی 4 را پرداخت می کنند.
  • سلام بنده دچار ضعیفی شدید چشم هستم باشماره های (چپ:-13و2 آستیگمات)و( راست:-12و1.5 آستیگمات)ومگس پرانی و خشکی چشم نیز دارم و فعالیتم در روز نیز زیاد است ودر خوزستان نیز زندگی میکنم .آیا روزه گرفتن برام میتواند ضرر داشته باشد.با تشکر


    باسلام. بله
  • باسلام من چشمم استیگماته میخاستم بدونم میتونم چشمام و لیزیک کنم؟


    باسلام. چنانچه سن شما مناسب باشد و شرایط معاینه و آزمایشات مربوطه مشکلی نداشته باشد بله می توانید.
  • با سلام من بیمه تأمین اجتماعی هستم برای عمل نیستاگموس ایا در کاهش هزینه کمک میکنه به من؟


    باسلام. در بیمارستانهای طرف قراردادبله.
  • سلام.من دختری هستم 22ساله که تقریبا10 ماه پیش عمل لیزیک کردم شماره چشمام قبل از عمل4.5و5.5 بود.اما حالا دید چشمام کم شده.چشمام درد میکنه و سر درد دارم.ایا چشمام ضعیف شده؟از اینکه دوباره از عینک استفاده کنم ناراجتم.کمکم کنید.


    باسلام. توصیه می شود جهت معاینه به پزشک معالج مراجعه فرمائید.  با علائمی که فرمودید در خصوص ضعیف شدن مجدد شماره چشم اظهار نظر نمود.
  • دختری هستم 29 ساله نمره چشمم هفت دیوپتره و پرده چشمم نازکه ایا می توانم روزه بگیرم به شبکیه چشمم آسیبی نمی رسه؟


    با سلام. بلامانع است.
  • سلام خسته نباشید.من شماره چشمام 3 هستش میخوام عمل کنم چون از عینک خسته شدم ولی میترسم که بعد عمل صورتم تغییر کنه و زیباییش مثل قبل نباشه چون الان وقتی عینکمو برمیدارم صورتم تغییر میکنه چشامم کوچیک شده و افتادگی پلک احساس میکنم و میترسم بعد عمل همین مشکلات باشه میشه راهنماییم کنید؟ افتادگی پلک و خستگی شدید چشم که دارم از بین میره؟


    باسلام. 1. جهت بررسی افتادگی پلک و اینکه آیا شرایط انجام عمل را دارا می باشید یا خیر نیاز به معاینه می باشد. 2. درصورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • هزینه عمل لازک حدودن چقدر است


    باسلام،از1/750/000تومان تا1/950/000تومان هزینه عمل و هزینه آزمایشات هم حدود1/000/000تومان می باشد.
  • سلامحدود 3 سال پیش عمل لازک کردم .اخیرا" کار با کامپیوترم بیشتر و گاها" در محلهای پر گرد و غبار مشغول کارم.اغلب چشمام سوزش خفیف داره و مویرگهاش تا حدودی قرمزه.با سپاس


    باسلام،توصیه به استفاده از قطره اشک مصنوعی هر6ساعت و شستشوی روزانه با شامپوبچه و در صورت برطرف نشدن مشکل مراجعه جهت معاینه.
  • سلام ..من 26سالمه قوز قرنیه ثابت دارم و نمره چشمم 6 و استیکماتم7 میخواستم ببینم ایا روزه باعث بالاتر رفتن نمره و استیکمات چشم میشه ویا باعث پیشرفت قوز قرنیه؟؟؟ممنون


    باسلام.خیر.
  • سلامچشمام مگس پران دارند.بعد 2 هفته رفتم دکتر فوق تخصص یووییت و التهاب چشمی بود (دکتر هدایت فر)چشمام رو معاینه کرد و گفت تغییر در زجاجیه چشمات ایجاد شده و هیچ مشکلی نداره و خطرناک نیست.الان بعد یک ماه و نیم از شروع این مگس پران لک هایی که جلو چشام میدیدم تعدادشون تقریبا 2 برابر شده یعنی از روز اول بیشتر شده 3 هفته پیشم در شهر ساری پیش فوق تخصص شیکیه رفتم و گفت مگس پران هستش ولی گفت به مرور زمان بیشتر میشه این لک ها که شدند.در ضمن بهم گفت احتمال داره تبدیل به یووییت بشه ایا درسته؟دلیل این اضافه شدن لک ها چیه؟تا کجا پیش میره؟چقر بینایی رو کاهش میده؟باعث خونه نشینی میشه؟باعث کوری میشه؟درمان یا دارویی نداره؟در ضمن چون سرباز هستم کم میخابم ایا تاثیر گذاره؟استرس هم دارم چطور؟تقریبا 10 روز هم به علت استرس شدید فشارم روی 13 تا 14 بود تاثیری داشت؟ممنون میشم با صداقت پاسخ بدید.


    باسلام،1-تبدیل به یوییت نمی شود2-دلیل خاصی ندارد3-امکان دارد تعداد یا سایز آنها افزایش یابد یا همراه با احساس جرقه نور شود4-اگر با احساس جرقه نور همراه باشد نیاز دارید به متخصص شبکیه مراجعه کنید5-باعث کاهش بینایی نمی گردد6-باعث خانه نشینی هم نمی شود7-خیر کوری ندارد8-درمان خاصی ندارد9-کم خوابی تأثیری ندارد10-فشار بالا بی تأثیر است.
  • 1/باسلام.عمل پیوند انجام داده ام میخواستم بدونم آیا گرفتن روزه مشکل ایجاد میکند در چشم و قرنیه ام؟2/میخواستم بدونم چند روز بعد از عمل پیوند میتونم به استخر برم؟مشکلی پیدا نمیکنه؟باتشکر


    باسلام،1-علیرغم مصرف قطره روزه بلامانع است.2-معمولاً هر پزشکی نظر خاصی در این زمینه دارد ولی معمولاً از 2 ماه بعد بلامانع است.
  • باسلام.من پسری 20ساله هستم دوماه است که عملcclانجام دادم میخواستم ببینم چقدرچشمام سوزش دارد وقرمز میشهدرضمن ویتامینaچشمم کم شده میتونم روزه بگیرم؟باتشکر


    باسلام،1-توصیه می شود از قطره اشک مصنوعی هر 6 ساعت و فلوکورت هر 12 ساعت بمدت یکماه استفاده نمائید.2-از مالش چشم ها خودداری کنید.3-روزه علیرغم مصرف قطره بلامانع است.
  • باسلام.من تازه به فکرعمل پی آر کی افتادم.درحالیکه نمره چشمام 1/5 و 1/75 .میخواستم بدونم با این نمره عمل پی آر کی انجام میدن یا نه؟


    باسلام،اگر معاینه و آزمایشات مربوطه مناسب باشند انجام این عمل امکان پذیر است.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلام دو سال پیش بعلت بیماری ترین چشم چپ پیوند قرنیه انجام شد و این حالت بطور ضعیف در سمت راست مشهود می باشد از انجایی که دید سمت چپ کافی نیست چه باید کرد ایا روزه ضرری بابت این پیوند وخشکی چشم ندارد با تشکر


    باسلام. روزه بلامانع است توصیه می شود در طی روز از قطره اشک مصنوعی هر6 ساعت یک قطره استفاده بفرمائید.
  • سلام وقت شمابخیر نمره هرکدام ازچشم های من 4است که دکترگفته بعدازعمل لیزیک وبرداشتن عینک آستیک آنها بین 1 تا 1.5 باقی میماندآیا آستیک هم قابل درمان است؟


    باسلام،درصورتیکه شرایط چشم شما مطلوب باشد،آستیگماتیسم نیز اصلاح می شود.
  • با سلام .دخترم 3 ساله است یک چشمش مادرزاد تشکیل نشده .ایا می شود پروتز گذاشت؟


    باسلام،توصیه می شود جهت معاینه به فوق تخصص پلک و استرابیسم مراجعه بفرمائید.
  • سلام .مادر من عمل لازک انجام داده. اشک چشم نداشته و حتی یک روز دیر تر لنز پانسمان رو برداشتن. یک جورایی سخت تر بوده.می خواستم بدونم الان که 14 روز می شه که عمل لازک کرده و ماه رمضون هم می باشد .روزه گرفتن برای چشم هایش مشکلی دارد؟ نزدیکای افطار یک جورایی دیگه نمی نونه ببینه


    باسلام،خیر.توصیه می شود در طی روز از قطره اشک مصنوعی بیشتر استفاده شود.
  • سلامورزش سنگین مثل وزنه برداری بر فشار چشم که منجر به گلوکوم شده تاثیر دارد ؟


    باسلام،درلحظه بلند کردن،فشار چشم می تواند افزایش یابد ولی منجر به بیماری گلوکوم نمی شود.
  • با سلاممن 26 ساله هستم.آستیگمات کم دارم و معمولا با زیرنویس ریز تلوزیون مشکل دارم.به دکتر مراجعه کردم.تشخیص دادند قوز قرنیه هم دارم .احساس می کنم آستیگماتم به چشم سمت چپ هم که قبلا کمتر بود زیادتر می شه و دیدم کم میشه..لطفا راهنمائیم کنید تا بیشتر از این دیدم کم نشه


    باسلام،توصیه می شود جهت معاینه و انجام آزمایشات لازم مراجعه فرمایید.تاچنانچه شرایط مناسب بود با انجام عملCCLاز پیشرفت قوز قرنیه جلوگیری کرد.درصورت تمایل می توانید از طریق سایت اقدام بفرمائید.
  • سلاممن حدود 5 ماه پیش در بیمارستان فارابی برای عمل لازک معاینات را انجام دادم که تشخیص دکتر قوز قرنیه و نازکی زیاد قرنیه بود و گفتن که اگر عمل را انجام دهم احتمال برگشت نمره چشم هست و با توجه به نازکی زیاد در صورت نیاز به عمل مجدد میبایست رینگ کار بگذارم که موجب شد من از عمل صرف نظر بکنم. از آنجایی که سالهاست از سوزش و سرخی چشم (خشکی چشم)رنج میبرم چند روز پیش به کلینیک نور رفتم که دکتر امان زاده با دیدن همان عکسها گفتند قوز قرنیه ندارم و به راحتی هم میتوانم عمل لازک را انجام دهم. و برای خشکی چشمم هم اشک مصنوعی و قطره ای تجویز کردند که گفتند از خون خودم ساخته میشود. من بین این دو تشخیص کاملا متفاوت آن هم از روی یک عکس سردرگم مانده ام.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان عکس را نیز رویت بفرمایید.


      باسلام. 1. در صورت تمایل می توانید جهت معاینه و مشاهده عکس ها از طریق سایت جهت فوق تخصص قرنیه تعیین نوبت نمائید.2. می توانید از قسمت ارتباط با ما عکس وآزمایشات خود را جهت مشاهده ارسال فرمائید.
  • با سلام " لطفا جديدترين قيمت عمل قوز قرنيه براي عمل هاي رينگ و كراس لينكينگ را بگيد با تشكر و سپاس فراوارن


      با سلام. هزینه عمل بصورت ازاد برای یک چشم مایورینگ 2350 هزار تومان بدون رینگ و هزینه کراس لینک 885 هزار تومان می باشد.
  • با سلام و خسته نباشید خدمت شما. نزدیک 10 روزه عمل لازک کردم بعد 7 روز دکتر لنز پانسمانم رو برداشت ولی 2 روز بعدش شروع به درد شدیدی کرد دکترم میگه قرنیه دوباره زخم شده و دوباره لنز پانسمانم رو ¯گذاشت. راستش خیلی نگرانم بنظر شما مشکلی واسه قرنیه ام بوجود نمیاد؟ تا کی. ممکنه طول بکشه تا مردمک کاملا خوب بشه؟


     باسلام. خیر مشکلی ایجاد نمی شود - جای نگرانی نداشته و بعد از چند روز سطح قرنیه مجددا ترمیم خواهد شد. توصیه می شود بعد از برداشتن لنز پانسمان بیشتر از اشک مصنوعی استفاده نمائید.
  • آیا روزه گرفتن باعث نازک شدن قرنیه میشود؟


    باسلام. خیر
  • سلام,من دخترى 22ساله هستم پارسال عمل لازك كردم,اخيرا چشمانم خارش دارد چه كار بايد بكنم؟استفاده روزانه از قطره نفازولين يا فلوكورت ضررندارد؟ دليلش چيست آياممكن است حساسيت به ريمل مكس فكتور ضد آب باشد كه از جاى معتبر خريدم!البته بعد از شست و شوى ريمل با آب و صابون خارش بيشتر ميشود و وقتى ريمل روى چشمانم است كمتر ميخارد . با تشكر فراوان


    باسلام،1-برای بررسی علت خارش چشم نیاز به معاینه می باشد.2-مصرف قطره نفازولین بصورت کوتاه مدت بلامانع است ولی استفاده طولانی مدت از آن و همچنین مصرف قطره فلوکورت بایستی با تجویز پزشک معالج صورت گیرد.
  • لطفا نحوه نگه داری لنز سخت رو به طور کامل توضیح دهید ؟


    باسلام. بعد از خارج ساختن لنز از چشم با کمی شامپو به مدت 10 ثانیه به ملایمت مالش داده شده و بعد از آبکشی با سرم شستشو درون جالنزی قرار داده و محلول نگهداری لنز سخت روی آن ریخته می شود.
  • ايا روزي ٥ ساعت خياطي براي چشمي كه سه ساله عمل ليزيك شده خطر نداره؟نمره چشم را تغيير نميدهد؟با تشكر


      باسلام. خیر فعالیت زیاد تاثیری بر بازگشت شماره چشم ندارد.
  • با سلاممن حدود 40 روز پیش prk شده ام.چند روزی هست که چشمم خیلی خارش پیدا کرده.آیا این طبیعیه؟ضمنا به دکتر برای معاینه مراجعه کردم به جای قطره آرتلاک قطره اسنو تی یرز تجویز کرده اند. آیا تفاوتی بین آرتلاک و اسنو تی یرز هست؟


      باسلام. 1. خیر خارش طبیعی نیست    2. تا حدی کیفیت اسنوتیرز بهتر است.
  • سلامفرق بین قطره artelacadvanced و قطره jenteal چیست؟هردو مواد نگهدارنده دارند؟


      باسلام. قطره ارتلاک ادونس فاقد مواد نگهدارنده است.
  • با سلام من ۵ ماه ‍‍‍بیش عمل لازک کردم و سنم ۲۱.۵ هستش چشمم زیاد خشک میشه و ۲۵ درصد استیک مات چشمم مونده ایا اینکه چشمم خشک میشه خطرناکه؟؟


      باسلام. 1. خشکی چشم می تواند همراه با علایم نختلف بروز نماید. زمانیکه میزان و درصد خشکی بسیار زیاد می باشد خطرناک است در حال حاضر توصیه می شود از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید.
  • سلام.خسته نباشید.یک ماه از عمل لازکم میگذره ولی چون شهرستانم 2 هفته دیگه میتونم واسه معاینه برم پیش دکترم.میخواستم بپرسم اشکال نداره این 2 هفته ام بتامتازون و استفاده کنم یا الان قطعش کنم؟ چون دیدم گفته بودید بتامتازون و یک ماه پس از عمل قطع کنیم


      با سلام. بستگی به نحوه تجویز قطره توسط پزشک معالج دارد ولی توصیه می شود قطره بتازونیت را قطع کرده و به جای ان از فلوکورت استفاده نمائید.
  • سلام.آیا مصرف بتامتازون رو باید به تدریج کم و سپس قطع کرد؟ یعنی از 4 بار در روز بعد 3 بار بعد 2بار و بعد 1 بار و سپس قطع کنیم؟


      باسلام. بله
  • سلام.خسته نباشید.شماره های هردو چشم من 3.75 است و17 سالمه میخواستم بدونم درمانی براش وجود داره؟


      با سلام. بله در حال حاضر با توجه به سن شما بهترین راه اصلاح استفاده از عینک است. بعد از ثابت شدن شماره چشم و عدم تغییر آن طی 6 تا 12 ماه می توانید جهت معاینه و انجام ازمایشات مربوطه و در وصورت مناسب بودن آنها جهت عمل اقدام نمائید. استفاده از لنز تماسی کمک کننده است ولی بدلیل عوارض ان توصیه نمی شود.
  • سلاممی خواستم بدونم کسی که قوز قرنیه داره حتی بعد از پیوند قرنیه نمی تونه لیزیک کنه؟


      باسلام. معمولا بعد از انجام پیوند قرنیه و کشیدن بخیه ها ضعیفی چشم با استفاده از عینک یا گاها عمل جراحی (لازک یا لیزیک) اصلاح می شود.
  • با سلام و خسته نباشید.من20سالمه و از عینک متنفرم.. راستم 2.75 و چپم3 است. میتونم کلا عینکو کنار بذارم و از لنز استفاده کنم.ایا ضرری نداره برای چشمم؟یابرای عمل لیزیک مشکلی بوجود نمیاره؟امیگن از جای معتبر خریداری بشه.من نمیدونم از کجابخرم.هر جایی ی قیمتی میدن.ممنون میشم راهنمایی کنید


      باسلام. بله ولی بدلیل احتمال حساسیت، عفونت، زخم قرنیه و ایجاد نامنظمی روی سطح قرنیه خیلی توصیه نمی شود. در صورت اصرار بر استفاده از لنز می توانید از طریق سایت جهت آقای صحرایی در کلینیک بصیر تعیین نوبت بفرمائید.
  • با عرض سلامنه روز از عمل لازك دو چشم من ميگذره و هر دو چشمم 3.75 نزديك بين بود و آستيگمات نداشتم اما الان چشم چپم دور رو به وضوح چشم راستم نميبينه و چشم راستم نزديك را تار ميبينه و حروف درهم ميشوند آيا طبيعي است؟ احتمال اينكه ديدم 10 نشود و يا آستيگمات بشود هست؟


      با سلام. بله تاری دید و تفاوت دید بین دو چشم تا مدتها بعد ازعمل طبیعی است جای نگرانی ندارد چنانچه دید شما قبل از عمل با استفاده از عینک 10/10 بوده انشاءاله به مرور و با گذر زمان به دید 10/10 خواهید رسید.
  • هزینه عمل قوز قرنیه چه قدره


    باسلام. قوز قرنیه روشهای درمانی مختلف دارد که هر کدام قیمت خاص خود را داشته است. 1. uvx   یک چشم 900 هزار تومان    2. هزینه عمل مایورینگ با دستگاه فمتو2350 هزار تومان و بدون دستگاه فمتو 1610 هزار تومان برای هر چشم. هزینه رینگ وابسته به نوسانات ارز می باشد.  3. هزینه عمل پیوند قرنیه برای هر چشم 2400هزار تومان و هزینه قرنیه بین 396 تا 520 هزار تومان می باشد.
  • آیا برای رفع نزدیک بینی به همراه آستیگماتی چشم دارای قرنیه نازک می توان از روش اپی لیزیک استفاده نمود؟(سن فرد 42 سال)


      باسلام. انتخاب نوع عمل بعد از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه صورت خواهد گرفت. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت جهت جناب آقای دکتر شجاعی تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلام اینجانب صغری صادقی به بیماری موکولای چشم مبتلا می باشم. من یک پسر 9 ساله دارم شوهر می خواهد فرزند دومی داشته باشیم درحالی که می ترسیم این بیماری چون ارثی است به فرزندمان سرایت نماید برای فرزند دار شدن آیا ممکن است خدای ناکرده فرزندمان به این بیماری مبتلا گردد.یا بهتر است که فرزند دار نشویم. با تشکر


      باسلام. 1. لطفا نام بیماری خود را بفرمائید. 2. آیا پسر 9 ساله شما به این بیماری مبتلا می باشد یا خیر؟
  • سلام22 سالمه 2سال هست که درسفیدی چشمم نزدیک مردمک یک لکه قهوه ای بوجوداومده لطفا راهنماییم کنین دراین مورد باید به پزشک مراجعه کنم؟خطرناکه؟


      باسلام. چنانچه اندازه آن ثابت بوده و تغییری نداشته جای نگرانی ندارد ولی توصیه می شود جهت بررسی به فوق تخصص قرنیه مراجعه بفرمائید. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • چطور می توان درمقایسه آخرین عینک و شماره چشم فعلی در خصوص ثابت شدن شماره چشم قضاوت کرد؟ به عنوان مثال چشم فردی در ظرف 4 سال نیم نمره افزایش آستیگماتی(به دلیل دائم استفاده نکردن از عینک) داشته آیا این ثابت تلقی می شه یا در صورت استفاده دائم از عینک اصلاً نباید افزایش داشته باشد؟


      باسلام. 1. با انجام اپتومتری و مقایسه شماره بدست امده با شماره عینک شما  2. بله تغییرات جزیی در حد 0.25 تا 0.5 نمره طی 4 سال اهمیت چندانین دارد 3. استفاده یا عدم استفاده از عینک تاثیری در ثابت نگه داشتن شماره چشم یا کاهش و افزایش ان ندارد.
  • سلام.حدود 6 ماه از عمل لازک من میگذره.شبکیه چشم منم نازکه.میخواستم ببینم ورزش بدنسازی ضرری برای خود چشم یا عملی که انجام دادم داره یا نه؟ با تشکر


      باسلام. 1. ورزش بدنسازی بعد از عمل بلامانع است. 2. احتمال آسیب شبکیه نازک چه قبل و چه بعد از عمل در صورت بلند کردن اجسام سنگین وجود دارد ولیاز انجائیکه احتمال آن کم است می توانید به ورزش بدنسازی اقدام نمائید چنانچه تغییری در دید خود احساس نمودید خصوصا احساس جرقه نور توصیه می شود در اولین فرصت به متخصص شبکیه مراجعه نمائید.
  • با سلام میخواستم بدونم من که 5 ماه میشه لازک کردم روزه گرفتن ضرر داره؟ با تشکر


    باسلام. خیر
  • سلام من 28 سال دارم ، حدود 19 سال پیش عمل جراحی برای انحراف چشم توسط دکتر سیاتیری روی بنده صورت گرفت و بحمداله خوب شدم ، انحراف شدید نبود و در یک چشم بود ، میخواستم بپرسم آیا الان اگر جراحی رینوپلاستی برای انحراف بینی انجام بدهم خدای ناکرده ممکن است آسیبی به عضلات چشمم در اثر ضربات ناشی از عمل استخوان بینی برسد یا خیر ؟ متشکرم


    باسلام. خیر
  • عوارض عمل کرارینگ چیست؟


    باسلام. احتمال بروز هر یک از عوارض زیر وجود دارد ولی درصد رخداد آن بسیار بسیار اندک است. 1. در مرکز قرار نگرفتن رینگ 2. از کانال خارج شدن رینگ 3. التهاب اطراف رینگ که معمولا مشکل خاصی ایجاد نمی کند مگر کدورت 4. احتمال سوراخ شدن قرنیه موقع کار گزاری رینگ
  • سلام اقای دکتر من 22 سالمه و 5 ماهه که عمل کردم العان چشمم خشک (زیاد) و گاهی هس میکنم چیزی درون چشممه چیکار کنم؟


    باسلام. 1. توصیه اول مراجعه به پزشک معالج جهت معاینه است. 2. توصیه بعدی استفاده از اشک مصنوعی (هر4ساعت یا هر 6 ساعت) و استفاده از ژل لیپوزیک شب ها هنگام خواب می باشد.
  • سلام خسته نباشیدشماره چشم من +6 هستش میخوام عمل لازک کنم ولی همه ی پزشکام میگن شماره ش برمی گرده و بدتر میشهمیخوام راهنماییم کنیدمیخوام از شر عینک راحت شم


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه و انجام ازمایشات مربوطه می باشد ضمن اینکه شماره واقعی بعد از استفاده از قطره بدست می آید که به احتمال فراوان بالاتر از 6+ است. نتایج عمل لیزیک یا لازک در افرادی که شماره دوربینی بالایی دارند بخوبی افراد نزدیک بین نیست. اگر شرایط چشم اجاره دهد کاشت لنز داخل چشمی در این افراد در اولویت قرار دارد.
  • سلام خسته نباشید؛ من 22 سالمه و از 13 سالگی عینکی شدم ابتدا سالی 1؛ 1.25 نمره چشام بالا میرفت به طوریکه وقتی 20 سالم شد یعنی 2سال پیش شماره چشام یکی 5.5 بود یکی 4.25منتظر بودم چشام ثابت شه که لیزیک کنم ولی هر سال بالا رفت ولی یکدفعه از 2سال پیش شماره چشام شروع به پایین اومدن کرده یعنی الان هر چشمم 1.25 پایین اومده.این اتفاق طبیعیه؟؟ چه چیزی باعث شده که شماره چشام پایین بیاد؟ دکترم می گه ممکنه بخاطر استفاده از لنز باشه که گاهی بجای عینک می گذارم. درسته؟؟


    باسلام. 1. شماره چشم بعد از ثابت شدن تغییری ندارد. توصیه می شود جهت اپتومتری و تعیین دقیق شماره چشم با و بدون استفاده از قطره اقدام فرمایید. 2. استفاده از لنز نیز باعث پایین آمدن شماره چشم نمی شود.
  • سلام من کارم با کامپیوتر هست میخواستم بدونم بعد از عمل تا چند مدت نمیتونم از سیستم استفاده کنم و آیا هر دو چشم رو در یک روز انجام میدن؟ من بیمه طلایی جانباز رو دارم میخواستم بدونم هزینه هر دو چشم شماره 2 حدودا چقدر میشه. با تشکر


    باسلام. لطفا نوع عمل را مشخص بفرمائید. چنانچه منظور عمل لیزیک یا لازک باشد معمولا چند روز بعد از عمل (3 تا 7 روز) می توانید با کامپیوتر کار کنید. بیمه های تکمیلی معمولا بخشی از هزینه عمل شماره های بالای 4 را پرداخت می کنند.
  • باسلام خدمت شما من هردو چشمم قوز قرنیه داره این قوز قرنیه باعث معافی از سربازی میشه؟من رو هر دو چشمم اشعه درمانی کردم (عمل c c l)


    باسلام. بله
  • با عرض سلام خدمت شما ببخشید نمره چشم من 6 و 5 است (دو نمره آستیگمات ) می خواستم بدونم به دلیلی بالا بودن شماره چشمم بعد از عمل امکان بازگشت هست یا به طور کامل برطرف میشود؟


    باسلام. چنانچه شرایط چشم جهت عمل مناسب باشد شماره بطور کامل برطرف می شود. در برخی از افراد احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه چشم بعد از گذر چند سال از عمل وجود دارد که البته این احتمال بسیار اندک است
  • با سلام وخسته نباشید من می خواستم بدونم با شماره چشم 6.5 با لایه ضخامت قرنیه 472 می توانم عمل فمتولیزیک انجام بدم خواهش می کنم جواب بدهید ممنون می شم


    باسلام. با این ضخامت توصیه نمی شود.
  • با سلامبا توجه به ازمايشات انجام شده ، براي من عمل فمتو ليزيك تشخيص داده شده . أيا كيفيت عمل بر أساس كلينيك هاي مختلف و جراحان متفاوت ، متغير است و أصولا مهارت جراح و يا كيفيت تجهيزات در نتائج عمل فوق تأثير دارد؟با تشكر


    باسلام. 1. در حال حاضر در تهران کلینیک بصیر و بیمارستان نور از دستگاه فمتولیزیک بهره مند و استفاده می کنند. 2. تبحر جراح در استفاده از فمتولیزیک مهم تر است.
  • با سلامإز نظر علمي أيا روابط جنسي بعد إز ازدواج تأثيري در تضعيف بينايي و يا إفزايش عيوب انكساري خواهد داشت ؟با تشكر


    باسلام. خیر
  • با عرض سلام و خسته نباشید :میخواستم بدونم فرق آرپی با اشتارگات چیه؟


    باسلام. به قسمت "آنچه بیماران باید بدانند" سایت بصیر مراجعه نمائید.
  • به نام خدابا سلام خدمت شمامن میخواهم این عمل را انجام بدهم با شماره چشم 2و2.5(دوربین) با این که من خوشنویسی انجام میدهم آیا بعد از عمل دوباره میتوانم خوشنویسی انجام دهم بدون اینکه شماره چشم هایم برگردد. با تشکر از شما


    باسلام. بله چنانچه آزمایشات مربوطه مناسب باشد مانعی در این مورد وجود نخواهد داشت.
  • با عرض سلام و خسته نباشىد مجدد,اول از همه مىخواستم ازتون خىلى تشکرکنم ک جواب سوالات قبل منو دادىد,1سوال دىگه ازتون دارم,اون هم اىنه ک من 20روز پىشprkانجام دادم,از 5روز بعد از عمل با موباىل و تبلت کار کردم,مىخواستم بدونم ک اىا استفاده از موباىل و تبلت اون هم دائم براى چشمم ضرر داره ىانه,اىا ممکن هست دوباره نمره چشمم برگرده ىانهپىشاپىش از پاسخگوىىتون کمال تشکر را دارم


    باسلام. 1. خیر ضرری ندارد 2. خیر هرچند در درصد بسیار اندکی از افراد چند سال بعد از عمل امکان دارد بخشی از شماره اولیه چشم برگردد. نگران نباشید.
  • با سلام باتوجه به نازک بودن قرینه(467)واینکه شماره چشمام 3.5میباشد(دوربین-آستیگمات)انجام عمل توصیه میشود؟اگر امکان دارد چه روشی بهتراست؟


    باسلام. 1. عمل لیزیک یا لازک یا فمتولیزیک پیشنهاد نمی شود 2. توصیه اول استفاده از عینک است. 3. در صورت امکان و مطلوب بودن شرایط چشم کاشت لنز داخل چشمی شاید گزینه مناسبی باشد. 4. استفاده از لنز تماسی نیز در اولویت آخر قرار دارد.
  • با عرض سلام برادر بنده 6ساله است و چشم راستش دارای انحراف است . با داشتن بیمه روستایی هزینه عملش حدودا چقدره و برای عملش باید چند بار مراجعه کنیم یا یکبار کافیه بسیار ممنون از این امکان مناسب که در اختیار مردم قرار دادید .


    باسلام. جهت مشخص شدن امکان عمل و تعیین هزینه (برحسب تعداد عضلات درگیر) نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد. جهت ثبت نوبت می توانید از طریق سایت اقدام بفرمائید. بعد از عمل جراحی در صورت نیاز می توانید با دریافت صورت حساب و ارائه به بیمه روستایی از مزایای آن استفاده نمائید.
  • با سلام می خواستم بدونم آیا برای مشکل بیرون زدگی چشم درمانی وجود داره یا نه.من از حدود پانزده سال پیش که شماره چشمم مقدار زیادی بالا رفت چشمهام حالت بیرون زدگی پیدا کرده الان هفت سال که عمل کردم و چشمهام از لحاظ نزدیک بینی مشکلی ندارن اما کره چشمم بزرگ و بیرون زده شده.من شنیدم که کسانی که در اثر پرکاری تیروئید چشمشون این حالتو پیدا می کنه با آمپولهای دگزامتازون و یا جراحی آندوسکوپ مشکلشون حل می شه آیا برای من هم میشه کاری کرد


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم است در صورت تمایل از طریق سایت ثبت نوبت بفرمائید.
  • با سلام و تشکر از سایت خوبتونمن 2 سوال از خدمتتون داشتم یکی اینکه خودم 35 سال سن دارم ضخامت قرنیه 450 میکرون با نمره هر دو چشم 5- آیا میتونم عمل جراحی چشم انجام بدهم چون یه بار اقدام کردم دکتر بهم گفتند که 10-15% اینکار ایس داره و من انجام ندادم. شما چه پیشنهادی دارید و اگر امکان عمل هستش چه عملی بهتره؟سوال دوم: اینکه دخترم 6 سال و 8 ماهشه تازه متوجه شدم که نمره چشمش 4- آستیگماته در حال حاضر عینک استفاده میکنه آیا احتمال برگشت چشمش وجود دارد یا نه. پارسال تست داشته چشمش سالم بوده. متشکرم


    باسلام. 1. توصیه اول استفاده از عینک است. قدم بعدی در صورت مناسب بودن شرایط و آزمایشات مربوطه کاشت لنز داخل چشمی است- با این ضخامت عمل های لیزیک، لازک، فمتولیزیک به صلاح نیست و اصلا توصیه نمی شود. 2. چنانچه منظور از برگشت چشم کاهش شماره است بعید بنظر می رسد آستیگماتیسم با گذر زمان کاهش داشته باشد. توصیه به استفاده از عینک و چک سالیانه است.
  • باسلام .من دیروز عمل لازک کردم وامروز برای معاینه به دکترم مراجعه کردم و دکتر برای من قطره اشک مصنوعی اسنو تی یرز تجویز کرد اما داخل بروشور آن قید گردیده در صورت وجود لنز تماسی داخل چشم از قطره استفاده نشود چون به لنز صدمه میزند .لطفا مرا راهنمایی کنید که آیا میتوانم با وجود لنز پانسمانی داخل چشمم از این قطره استفاده کنم یا نه؟متشکرم


    باسلام. بله- این لنزها،لنزهای پانسمان است و وجود آنها هنگام خواب درون چشم و استفاده از قطره روی آن بلامانع است.
  • با سلام . خشکی چشم با درجه متوسط دارم . دکتر قطره فلوکورت وپماد زیروویت داد که استفاده میکنم و تاثیر داره . نگرانیم اینه که آیا این درمان قطعی هست یا موقتی؟ یعنی وقتی دارو تموم بشه بازم دچار خشکی چشم میشم؟


    باسلام. بر حسب شدت خشکی چشم و علت ایجاد آن پزشک درمان مناسب طبی یا جراحی را پیشنهاد می کند. بنابراین توصیه می شود به پزشک معالج اطمینان داشته باشید و تحت نظر ایشان به درمان خود ادامه دهید.
  • با سلام. من وقتی برای تست بینائی دکتر میرم خط آخر تابلو را واضح نمیبینم. اما دکتر میگه مهم نیست. نظر شما رو خواستم بدونم. ضمنا من ده سال پیش لیزیک کردم.


    باسلام. اهمیت چندانی ندارد. نگران نباشید.
  • سلام من 23سال دارم و شماره یکی از چشمهای من تقریبا 8 و چشم دیگر من تقریبا8/5 است وهر دو چشمم استیگمات و نزدیک بین هستن.میخواستم راهنماییم کنید که کدامیک از عملهای جراحی لیزر_لازک_لیزیک_PRKو... برای شرایط چشم من مناسبتر هست و آیا برای این عمل که به نوعی جایگزین عینک میشه راهی وجود داره که من بتونم با استفاده از دفترچه بیمه تامین اجتماعی این عمل رو انجام بدم تا هزینه آن رو بیمه پرداخت کنه؟تشکر


    باسلام. 1. جهت مشخص شدن اینکه آیا کاندید مناسبی برای عمل هستید و همچنین تعیین نوع عمل نیاز به معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می باشد. معمولا بیمه تامین اجتماعی هزینه ای بابت این عمل پرداخت نمی کند.
  • آیا عمل لیزیک برای جشمهای دور بین با دید مثبت صورت می گیرد .


    باسلام. چنانچه معاینه و شرایط آزمایشات مطلوب باشد امکان عمل وجود دارد. البته شماره چشم نیز اهمیت دارد.
  • سلام خسته نباشید من 21 سالمه نمره چشمام هر دو 4 منفی هستن آسیکمات هم ندارن اخرین باری که رفته بودم نمره عینکم رو چک کنم دو سال قبل بود که 3.5 بودن هر دو الان شدن منفی4 آیا من میتونم لیزیک کنم ؟با تشکر


    باسلام. چنانچه شماره چشم در فاصله 6 ماه ثابت بماند و معاینه و آزمایشات مناسب باشد بله امکان عمل وجود دارد.
  • چشمان نزدیک بین با شماره 7.5- و آستیگماتیسم با شماره 1.5 و 1.75 است. ضخامت قرنیه بنده 540 میکرون است.حدود یکسال این شماره ها ثابت بوده و قصد جراحی اصلاح دید دارم. سوال بنده این است که چند میکرون از قرینه ام خراش داده می شود و بعد از عمل چه ضخامت قرنه ای خواهم داشت؟آیا به دلیل شماره چشم بالا ضخامت بیشتری از قرنه برداشته می شود؟و آیا این امر باعث ایجاد قوز قرنیه در دراز مدت خواهد شد؟


    باسلام. 1. برحسب صلاحدید پزشک به ازای هر شماره 12 تا 17 میکرون از چشم برداشته می شود. 2. بله 3. خیر (چنانچه در بررسی ها و آزمایشات قبل از عمل که امروزه بسیار دقیق می باشند علائمی مشکوک از قوز قرنیه یا احتمال ایجاد آن بعد از عمل دیده شود پزشک شما را از این موضوع مطلع خواهد کرد و تصمیم گیری نهایی لازم صورت خواهد گرفت.
  • سلام جند سالی هست که به قوزقرنیه دچار هستم الان چشم راستم به مرحله ای رسیده که دکتر ها پیشنهاد عمل میدن بعضی ها عمل پیوند رو پیشنهاد میدن بعضی ها عمل رینگ رو می خواستم بدونم این عمل ها از لحاظ بینایی خودم چه تقاوتی دارند و همچنین کدوم عمل رو انجام بدم که دیگه جلوی این بیماری گرفته بشه ضمنا چشم چپم هم این مشگل رو داره اما خداروشکر پیشرفت کندی داشته و عملی که برای اون پیشنهاد میدن عملی هست که با اون قرنیه در همین وضعیت تثبیت میشه و دکترهایی که رفتم گفتند این عمل تا چند سال چشمم رو در همین وضعیت نگه میدارههزینه عمل پیوند در سال 92 با بیمه تامین اجتماعی چقدر هست ممنون میشم اگه جواب سوالاتم رو زود تر بدهید09123678377 در صورتی که امکان مشاوره دادن به من هست با این شماره تماس بگیرید تا بتونم باهاتون ارتباط سریعتری داشته باشم با تشکر از شما


    باسلام. 1. بیمه تامین اجتماعی هزینه ای بابت عمل پیوند قرنیه پرداخت نمی کند هزینه عمل بصورت آزاد برای یک چشم در حال حاضر 2322000 تومان و هزینه قرنیه بین 400 تا 500 هزار تومان است. بعد از انجام عمل می توانید با ارائه صورتحساب به بیمه از بیمه استفاده نمائید. 2. جهت تشخیص درمان مناسب نیاز به مراجعه و معاینه توسط فوق تخصص قرنیه می باشد. می توانید جهت آقایان دکتر ربیع - دکتر ذبیحی - دکتر ابوالحسنی از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام خسته نباشید عمل prkانجام دادم معاینات اولیه صورت گرفته و همه چیز رضایت بخش بود تا اینکه بعد 2هفته نیمه شب درد خیلی شدیدی همراه با ابریزش تورم سرخی در چشم چپ احساس کردم با مشورت پزشک لنزپانسمانی را تعویض کردیم بعد 2روز ورم و سرخی وتاری دید و درد از بین نرفته تشخیص دکتر مالش چشم به هنگام خواب است لطفا در این زمینه مرا راهنمای کنید با تشکر فراوان


    باسلام. نگران نباشید به مرور زمان با ترمیم سطح قرنیه و همزمان با استفاده از داروهای تجویز شده پزشک معالج مشکل برطرف خواهد شد و جای نگرانی ندارد.
  • سلام مرسی از اینکه به سوالاتم جواب میدهید . هر چقدر دیرتر بعد از جراحی لازک ارایش کنم خطر عفونت رو کمتر میکنه؟ وبرای سلامت چشم ها بهتره یا اینکه بعد از دوهفته دیگه فرقی نداره یک ماه بعد از جراحی ارایش کنیم یا 6ماه بعد و دو اینکه باید لوازم ارایشی که به چشم میزنیم رو عواض کنیم یا همون قبلی ها رو میشه باز استفاده کرد ؟خیلی ممنونم .


    باسلام. خیر معمولا یکی دو هفته بعد از برداشتن لنز طبق نظر پزشک معالج آرایش صورت و چشم بلامانع است. چنانچه از مواد آرایشی قبلی رضایت دارید و حساسیتی در چشم شما ایجاد نمی کرده می توانید از آنها استفاده نمائید و در صورتیکه تمایل به استفاده از برند جدیدی دارید بلامانع است.
  • با سلام خدمت دکتر شجاعی من یک ماه هست که عمل کردم چشم چپم دید خیلی خوبی داره ولی چشم راستم هم تاری دید داره وهم دو بینی کمی داره ممنون میشم جواب بدید


    باسلام. هرچند جای نگرانی وجود ندارد ولی توصیه می شود جهت معاینه مراجعه نمائید.
  • سلام خسته نباشید. خانمی 22ساله هستم و3روز است که عمل لازک انجام دادم اما باوجود اینکه مدام از عینک آفتابی و اشک مصنوعی استفاده میکنم باز هم در طول روز چشمانم میسوزد آیا این سوزش طبیعی است؟ متشکرم


    باسلام. این علایم (درد- سوزش- اشک ریزش) معمولا بین 3 تا5 روز طول می کشد.
  • باسلام1- حدود چهار ماه می باشد که عمل لازک انجام داده ام چشم چپ دید کامل پیدا کرده است ولی چشم راست یک مقدار از آسیگمات آن باقی مانده و نسبت به چشم چپم تار می باشد. آیا طبیعی است؟ و چند وقت طول می کشد اصلاح گردد؟2- آیا مصرف طولانی مدت فلوکورت عوارض دارد؟باسپاس


    باسلام. 1. بله 2. حدود 6 ماه 3. تحت نظر پزشک معالج خیر
  • سلام میخواستم بدونم من بیمه طلایی فرهنگیان دارم بانمره چشم4نزدیک بین هستم بیمه بهم تعلق میگیره ممنون


    باسلام. در حال حاضر این مرکز با این بیمه قرارداد ندارد.
  • با سلامبنده شماره چششم 2 و 2.5 هستش میخواستم بفرمایید هزینه درمان چقدر میشه و آیا بیمه تکمیلی تعلق میگره یا نه؟با تشکر


    باسلام. هزینه عمل بصورت آزاد برای دو چشم در حال حاضر 1800 هزار تومان  تا 2 میلیون تومان می باشد. معمولا بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه عمل شماره هر چشم بالای 4 را پرداخت می کنند.
  • باسلام قرنیه من بدلیل استفاده از لنز دچارخراش شدهایا با عملprkاین خراش از بین میره؟


    باسلام. بستگی به شرایط چشم شما و عمق خراش و محل آن دارد. جهت اظهار نظر قطعی نیاز به مراجعه و معاینه می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت جهت فوق تخصص قرنیه تعیین نوبت بفرمائید.
  • آیا امکان کوری بعداز لیزیک یالایزک باوارد شدن ضزبه به سر وجود دارد؟


    باسلام. خیر
  • prkولیزیک و لازک چه تفاوتی باهم دارند؟


    باسلام. لطفا به قسمت "آنچه بیماران باید بدانند " سایت مراجعه نمائید.
  • سلام ؛ من 21 سال سن دارم واخیرا برای عمل اصلاح نزدیک بینی وآستیگمات به هر روش موجود(لیزیک یا prk)مراجعه نمود اما متاسفانهبعداز توپوگرافی چشم گفتند :قرنیه شما نازک است حدود404 میکرون است وشما نمی توانید اعمال فوق(لیزیک یا لازیک) را انجام دهید .لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم نمره یک چشم 4 ودیگری 7 است


    باسلام. بله با این ضخامت امکان عمل لیزیک- لازک - فمتولیزیک نمی باشد. ولی در صورتیکه شرایط چشم اجازه دهد کاشت لنز داخل چشمی انتخاب مناسبی است.
  • با سلام میخواستم ببینم با ضخامت قرنیه 520برای لیزیک چشم نزدیک بین 3.5چقدر از آن برش داده میشود -شماره چشمم با دستگاه کامپیوتر در آزمایشات قبل از لیزیک کمتر از شماره فعلی عینکم هست با توجه به اینکه دیدم با عینکم کامل است باید دوباره برای تایین شماره مراجعه کنم با تشکر


    باسلام. 1. به ازای هر شماره 17 میکرون 2. اپتومتری ملاک عمل خواهد بود نه برگه کامپیوتری
  • با سلام و خسته نباشیدمن در تاریخ 92/5/12عمل لیزیل انجام دادم معاینات بعد از عملم نیز خوب بود البته دو تا لخته خون داشتم که الان که حدود 9 روز است از عملم گذشته خیلی بهتر است ولی کاملا از بین نرفته ولی متاسفانه روز جمعه مورخ 92/5/19 ضربه نسبتاً شدیدی به همان چمم وارد شد البته چشمم بسته بود. ولی الان همان چشمم دیدش بخوبی آن یکی چشمم نیست ، آیا بخاطر ضربه است یا اینکه طبیعی است با توجه به اینکه هنوز لخته خون کاملاًخوب نشده است؟با تتشکر از شما


    باسلام. 1. لکه خون به مرور طی چند هفته آینده برطرف می شود. 2. نگران تاری دید نباشید- توصیه می شود جهت معاینه و بررسی سایر علل جهت معاینه به فوق تخصص شبکیه مراجعه نمائید.
  • حدود دو ماه پیش عمل لازک انجام دادم. هفته پیش موقع بیدار شدن از خواب چشم چپم بطور ناگهانی تیر کشید و سوزش شدید داشت. به پزشکم مراجعه کردم گفتند مشکلی نیست و به دلیل خشکی چشمه. الان چند روزه احساس میکتم چشمم از داخل متورم هست البته در ظاهر اثری از تورم نیست. صبحها موقع بیدار شدن این حالت بیشتره و به مرو ر تا شب کمتر میشه. این مسئله طبیعیه؟ ضمنااحساس میکتم دید این چشمم کمتر شده.


    باسلام. بله مرتبط با خشکی چشم و شرایط بعد از عمل است. توصیه می شود از اشک مصنوعی یا ژل لیپوزیک بیشتر استفاده فرمائید. استفاده از قطره فلوکورت نیز در کاهش التهاب چشم کمک کننده است.
  • سلام؛با تشکر از پاسخ وراهنمایی تان، همانطور که قبلا عرض کردم قرنیه ام نازک است وحدود404 میکرون است یک چشم 7 ودیگری 4 است آیا با وجود نازکی قرنیه می توانم نمره چشمم را با لیزیک یا لازیک پایین بیارم وعینک را حذف نکنم مثلا حدود 2 باشد؟آیا برای بالا بردن ضخامت قرنیه می شود پیوند قرنیه انجام داد؟ممنونم


    باسلام. 1. خیر 2. خیر
  • با سلام.در هنگام وضو گرفتن میتوان لنز تماسی نرم را از چشم در نیاوریم.متشکرم


    باسلام. چنانچه از عدم ورود آب به داخل چشم مطمئن باشید بله می توانید.
  • باسلام بنده 35 سال دارم و 8 سال است که نمره چشمم روی 4 ثابت است قبلا برای عمل لیزیک به پزشک مراجعه کردم و بعلت قطر کم قرنیه زیادموافق عمل لیزیک نبودند و در ضمن بنده دچار قوض قرنیه در حد خیلی کم هستم که به گفته پزشک خیلی وقته متوقف شده ایا من می تونم عمل فم تو لیزیک را انجام بدم؟


    باسلام. خیر توصیه نمی شود هرچند جهت اظهار نظر قطعی نیاز به مراجعه و معاینه و مشاهده عکس های قبلی و در صورت نیاز انجام ازمایشات جدید و مقایسه با عکس های قبلی می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت برای فوق تخصص قرنیه تعیین نوبت بفرمائید.
  • با عرض سلام و خسته نباشیددید هر دو چشم با اصلاح عینک در حد 6/10 به توان -2 (منفی 2) می باشد یعنی چه؟؟یعنی شماره چشم بیمار چند است؟؟؟ایا این مقدار دید اختلال ضعیف هست یا متوسط یا شدید؟؟ایا نیاز به عمل برای بهبود دید هست؟؟؟


    باسلام. 1. یعنی با استفاده از بهترین عینک از مجموع 10 خط تابلو تا خط ششم را می بینید ( که جهت 2 مورد آنرا نیز اشتباه تشخیص داده اید) میزان دید با میزان شماره چشم متفاوت است. شماره چشم معادل شماره بهترین عینکی است که به شما داده می شود. 2. متوسط 3. نیاز به معاینه می باشد.
  • با عرض سلام و خسته نباشیدکاتارکت چه نوع بیماری است؟؟؟ایا داشتن کاتاراکت متوسط در هر دو چشم خطرناک است؟؟؟نراسیون سنی ماکول شبکیه (نوع خشک) چیست؟؟؟ایا برای چشم خطر دارد؟؟؟درمان ان چیست؟؟با تشکر


    باسلام. 1. به ایجاد هر نوع کدورت در عدسی چشم آب مروارید گفته می شود. 2. آب مروارید در حد متوسط خطری جز تاری دید ندارد 3. در افراد مسن یعنی تحلیل سلولهای قسمت حساس شبکیه که منجر به کاهش دید فرد می شود. 4. خطری جز کاهش دید ندارد و درمان خاصی نیز ندارد. فقط نیاز به پیگیری و معاینه سالیانه دارد.
  • سلام.من 20 روز پیش عمل کردم.اما هنوز همه چیز رو 2 تایی میبینم.برای مثال اگه ی نوشته روی تابلو رو بخوام بخونم.عین همون نوشته هم به صورت کم رنگتر زیرش میبینم.حتی چهره ادمها رو هم همینجوری میبینم.لطفا راهنماییم کنید/ممنون


    باسلام. تاری دید- نوسان دید- سایه دار دیدن اجسام تا چند ماه بعد از عمل (3-4 ماه) طبیعی است. جای نگرانی ندارد. با گذر زمان مشکل برطرف می شود.
  • با سلام حدود یک ماه 10 روزه چشمامو عمل کردم اما چشم راستم خیلی تار میبینه و دوبینی دارم در حالی که چشم چپم خوبه. نگرانم لطفا منو راهنمایی کنید


    باسلام. تفاوت دید دو چشم تا مدتی بعد از عمل (3-4 ماه )طبیعی است. جای نگرانی ندارد.
  • با سلام و عرض ادبمن توپوگرافی و عکسهای قبل از عمل را انجام داده ام و دکتر به من گفت که هر دو عمل prk و فمتو لیزیک را میتوانم انجام دهم و میتوان خودم انتخاب کنم. اکنون سردرگم هستم که با توجه به هزینه متفاوت دو عمل کدام را انجام دهم و اینکه میگویند نتیجه هر دو عمل نیز تقریبا یکسان است پس این تفاوت هزینه برای چیست؟ ضمنا شماره چشمان من 5 و 5.5 است. از راهنمایی شما ممنونم


    باسلام. تفاوت هزینه مربوط به هزینه های تجهیزاتی است که جهت عمل فمتولیزیک مورد استفاده قرار می گیرد لوازم مصرفی هنگام عمل فمتولیزیک از قیمت بالایی برخوردار است.
  • سلام آقای دکتر من حدود 40 روزه هر 2 چشمم را عمل لازک کردم ولی هنوز هم (1 0.75) شماره داره هم آستیگماتیسم1.25 دلیل چیه درست میشه ؟یا میمونه؟قبلا شماره چشمم 3 بود جفتش.حالا 1و0.75.ممنون میشم جواب بدید که میمونه یا نه...


    باسلام 1. بله  دلیل آن ناهمواری سطح قرنیه است که به مرور زمان برطرف میشود نگران نباشید دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل لازک به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد.
  • سلام خسته نباشيد. من عينك دوست ندارم و زياد استفاده نميكنم ، ميخواستم فمتوليزيك كنم و ميخوام اطلاعاتي درباره ي اين عمل لطف كنيد به من بدهيد كه چه عوارضي داره ، و چه مراقبتهايي بايد انجام داد؟ مرسي ، متشكرم


    باسلام. در این عمل با استفاده از لیزر لایه ای (فلپ) از سطح قرنیه برداشته شده و پس از انجام لیزر و تغییر انحنای سطح قرنیه با توجه به میزان شماره چشم شما فلپ به محل اولیه خود برداشته می شود توصیه می شود تا24 ساعت از دستکاری و مالش چشم و شستشوی صورت خودداری نمائید تا فلپ دچار آسیب نشود از روز بعد از عمل  درد چشم ندارید و دید شما نیز مطلوب خواهد بود.
  • با سلام و خسته نباشید.من 19 سالمه یه چند مدتی هست پلک چشم سمت چپم با پلک چشم سمت راستم فرق کرده و پایین تر اومده علتش چیه؟حدود یک سال پیش هم دو تا گل مژه بدجور پشت سر هم زدم به پزشک مراجعه کردم اما خوب شد ممکنه اثرات اون گل مژه باشه؟چشم پزشکی زیاد رفتم اما همشون قطره مینویسن هیچ کدومم هیچ فایده ای نداره.چکار کنم؟ متشکرم


    باسلام. جهت اظهار نظر دقیق نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت بفرمائید.
  • باسلام2 ماه پیش عمل لازک انجام دادم. هفته پیش وقتی از خواب بیدار شدم چشم چپم تیر کشید، انگار که چیزی پاره شده باشه و سورش شدید داشت. به پزشک مراجعه کردم گفتند مشکلی نیست و به دلبل خشکی چشمه. من هر روز 3 بار از ارتلاک استفده می کنم. الان سورش کاملا برطرف شده اما احساس میکنم داخل چشمم متورم شده اما ظاهرا چیزی دیده نمیشه. انگار سنگین شده و یه چیزی پشت پلکم زیادی هست.همین صبحها این حالت بیشتره و به مرور بهتر میشه و احساس میکتم دید چشمم هم جزئی کم شده. این مسئله طبیعیه؟ضمنا میتونم بیشتر از 3 بار از ارتلاک استفاده کنم روزانه؟با تشکر


    باسلام. توصیه می شود 1. از اشک مصنوعی (آرتلاک یا سایر قطره های اشک مصنوعی...) بیشتر استفاده نمائید. 2. توصیه می شود شب ها هنگام خواب از ژل لیپوزیک استفاده شود 3. خارج از منزل از عینک آفتابی استاندارد استفاده نمائید. 4. در فعالیت طولانی با کامپیوتر نیز از اشک مصنوعی بیشتر استفاده نمائید.
  • با سلام و خسته نباشید از شما پزشکان محترممن 6 ماهی هست که وقتی فعالیت های جنبشی مثل پریدن و...خطوط زرد روشنی در میدان دیدم میبینم در ضمن شماره ی هردو چشم من 5 هست3ماه پیش توسط متخصص شبکیه معاینه شدم و ایشون سلامت شبکیه رو تایید کردنسوال من این هست که ایا ممکنه این خطوط دلیل دیگه ای داشته باشن و یا تشخیص پزشک اشتباه باشد و دچار پارگی شبکیه شده باشم؟


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص شبکیه می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت تعیین نوبت نمائید.
  • با سلام خدمت شما. من 22 سالمه چند روز دیگه عمل دارم خیلی مضطرب هستم میترسم اولا با درد شدید مواجه شم دوم اینکه من مهندس کامپیوترم و مدام با کامپییوتر سروکار دارم و میخوام چند سال دیگه زایمان طبیعی داشته باشم ایا واسه چشمم خطری وجود داره؟ و اینکه با عمل لازک باید تا اخر عمر از قطره استفاده کرد؟ باتشکر فراوان


    باسلام. 1. درد و سوزش جزء علایم عمل است و 2-3 روز طول می کشد. 2. کار با کامپیوتر ضرری برای چشم بعد از عمل ندارد. 3. عمل لازک مانعی برای زایمان طبیعی محسوب نمی شود. 4. تا مدتی بایستی تحت نظر پزشک معالج از قطره استفاده نمائید.
  • با سلام من قرار طی هفته آتی عمل لازیک انجام دهم شماره ی هر دو چشمم 2.75 می باشد و20سال سن دارم امکان برگشت وجود دارد وتا کی نمی توانم ورزش کنم و آیا در طی عمل از آمپول برای بی حسی استفاده می کنند یا از قطره آیا عمل درد ندارد خواهشمندم مرا کمک فرمایید چون خیلی استرس دارم.؟


    باسلام. 1.بله ولی با توجه به میزان شماره چشم شما امکان برگشت چشم بسیار بسیار اندک است و جای نگرانی ندارد. 2. ورزش از چند هفته بعد ازعمل بلامانع است. 3. از قطره بی حسی استفاده می شود. 4. عمل درد دارد ولی بعد از عمل و با رفع قطره بی حسی درد آغاز شده و تا چند روز ادامه می یابد. نگران نباشید.
  • با سلام.من 102 روز پیش عمل prkلازک انجام دادم و دکتر به من گفته بود پس از سه ماه دید کامل رو بدست می آرم.اما بعد از گذشتن بیشتر از سه ماه احساس تاری دد می کنم و این موضوع کاملا اعصابم رو خورد کرده و خیلی روم تاثیر گذاشته.حتی برای خواندن کتاب هم این تاری محسوسه.یک ماه پیش دکتر دید چشمم رو عالی ارزیابی کرد و گفت تقریبا دید کامل رو بدست آوردم.علت این تاری دید چیه؟ممکنه که شماره چشمم برگشته باشه به این سرعت؟!با تشکر.ممنون می شم اگر پاسخ بدید.


    باسلام. دستیابی به دید مطلوب بعد از عمل به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد. احتمال برگشت اصلا مطرح نیست. به مرور زمان دید بهبود می یابد.
  • با سلام و خسته نباشیدمن دختری 24 ساله هستم و شماره چشم 1.5-1.75 4 سال از لنز استفاده میکنم. به نظر شما لیزیک بهتر است یا کاشت لنز داخل چشمی؟ من اطلاع زیادی درباره کاشت ندارم. و اینکه آیا در عمل کاشت از لنز رنگی هم استفاده میشود؟


    باسلام. چنانچه شرایط چشم اجازه دهد اولویت اول لیزیک است. 2. خیر در کاشت لنز از لنز رنگی استفاده نمی شود.
  • باعرض سلام بنابه مشکل التهاب و ورم شبکیه چشم که مدت هشت سال به این بیماری دچارشده ام ونور و دید چشم روز به روز کم میشود ونیز خودچشمم سفت شده وفشار آنهم بالا میرود ونیز اختلال در دید دارد که باعث میشود که گوشه چشم ببیند اما نصف دیگر مشاهده نمیکند از شما تقاضامندم که به سوال من در اسرع وقت به سوال من جواب دهید. با تشکر


    باسلام. جهت اظهار نظر نیازمند معاینه فوق تخصص شبکیه و ارزیابی بیشتر می باشد در صورت تمایل از طریق سایت در این خصوص اقدام نمائید.
  • لیست ده کشور پیشتاز در چشم پزشکی به ترتیب رو میخواستم ممنون



  • با سلامپسرم نزدیک 5 سالگی است و با قطره هر دو چشم +2.25میباشد اما 3 دکتر +1 دادند ولی یک دکتر که احتمال تنبلی در چشم راست را داد +2 داد و دستور بستن چشم را هم داد . ضمناً هر 4 پزشک آستیگمات مشابه دادند:راست: 2.5 چپ: 1.25مشکل من در انتخاب دوربینی +1 یا +2 است لطفاً مرا راهنمایی کنید کدام عینک را بگیرم.با تشکر و خسته نباشید.


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم می باشد. ولی ما نیز 1.00+ را توصیه می کنیم. لطفا تحت نظر یک پزشک باشید تا در سیر درمان اختلال ایجاد نشود.
  • باسلام ،آیا20 روز بعد از عمل لیزیک میتوان به سفر رفت؟


    باسلام. بله 
  • سلام.من 24سالمه حدود 3 ساله که لیزیک کردم و دکترم هم اقای شجاعی بودن.گاهی دچار خشکی چشم میشم و هروقت از تیرلوز استفاده میکنم احساس میکنم چشم راستم میخواد ضعیف بشه.الان مدتیه از اون قطره استفاده نمیکنم و خشکی رو تحمل میکنم.چیکار باید بکنم؟در ضمن خشکی چشمام بیشتر موقع بیدار شدن از خواب هست.


      باسلام. توصیه اول مراجعه جهت معاینه است و توصیه بعد استفاده از قطره sno-tear در طی روز و استفاده از ژل لیپوزیک شب ها هنگام خواب (بمدت یکماه است).
  • سلام من در اثر ابتلاء به بیماری توکسوپلاسموز قسمتی از شبکیه چشمم دچار عدم بینایی شده است و اکسار ایجاد شده در شبکیه باعث گردیده که مواد سیاه رنگ در چشمم شناور باشند . دکتر من خانم اعلمی هرندی و نیز دکتر مینو محرز می باشند . لذا سئوالی که در این رابطه دارم این است که جهت برطرف نمودن این مشکلات راه حل و درمان جدیدی وجود دارد یا خیر ؟ با تشکر فراوان


    باسلام. در حال حاضر خیر- توصیه می شود تحت نظر پزشک معالج خود(که از صاحبنظران رشته خود هستند) باشید.
  • سلام خسته نباشید. سوالم اینه ایا از طریق روش سلول های بنیادی برای این چشم راست بنده که به صورت مادرزادی پرده چشمش تشکیل نشده عملی می توان انجام داد ممنون از پاسخهای بسیار کاملتون


    باسلام.در حال حاضر خیر ولی با توجه به سرعت پیشرفت علم خصوصا در رشته چشم پزشکی میتوان به آینده امیدوار بود.
  • با سلام من 25 ساله هستم شماره هردو چشمم -1.25 هستش من تمام معاینت لازم را انجام دادم همه چیز واسه عمل لازک خوبه میخواستم بدونم انجام این عمل ضرری نداره بعدها دچار مشکل نمیشم؟میترسم که بشیمون بشم ممنون میشم راهنمایی کنید


    باسلام. نه این عمل تاکنون روی هزاران چشم انجام شده و مشکل خاصی وجود نداشته است.
  • سلام هزینه عمل فمتو لیزیک در حال حاضر چقدر می باشد؟ آیا برای دوربینی همراه با آستیگمات بالا مناسبتر است یا نه؟ فمتولیزیک امکان بازگشت دارد؟


    باسلام. در حال حاضر هزینه عمل دو چشم بصورت آزاد بین3500 تا 3700 هزار تومان است. 2. انتخاب نوع عمل به عوامل مختلفی نظیر شماره چشم ضخامت قرنیه و سایر شرایط آزمایشات مربوطه دارد. بنابراین بدین صورت قابل اظهار نظر نمی باشد.
  • باسلام و خسته نباشیدزاویه آستیگمات اگر 5 درجه کم و زیاد شود خیلی مشکل دارد ؟منظور از PDf چیست؟


    باسلام. 1. معمولا خیر - شاید مختصری منجر به تاری دید شود. 2. منظور فاصله مرکز مردمک دو چشم در هنگام نگاه به دور است.
  • با سلام مادر من 25 سال دیابت دارد 8 ماه پیش چشم سمت راستش سکته کرد بهش گفتند باید لیزر کنه مگر نه چشمش نابینا می شود تا قبل از اینکه لیزر کند چشمش دوررا خوب می دید نزدیک را کمی تار میدید بعد از 5 مرتبه عمل لیزر دید خود را دارداز دست می دهد حالت مگسپران دارد مجددا به دکتر درمزکز پزشکی نور رفته ایم دکتر گفت خونریزی شدید شبکیه چشم است واسه سمت راستی کاری نمی شه کرد باید 2 بارعمل شود ممکن است 30 درصد طی عمل کورشود چشم سمت چپ نیز باید آمپول بزند تازه اگه آمپول کارساز باشدوگرنه باید اون راهم عمل کند تازه خوب نمی شود فقط از پیشرفت جلوگیری می کند الان مادر من فقط تا نیم متر را بصورت تار می بیند به نظر شما باید چه کارکنیم آیا با پایید آوردن قند خون تاری دید همینجوری ثابت می ماند یا نابینا می شود دکترگفت چه عمل کند چه نکند ممکن بیناییش راازدست بدهد .


    باسلام. 1. توصیه می شود تحت نظر پزشک معالج خودتان قرار داشته باشید مرکزچشم پزشکی نور از پزشکان با تجربه و متبحر برخوردار است. 2. توصیه بعدی کنترل شدید قند است.
  • سلام.من يكي ازچشم هام ديدكامل داره ولي چشم ديگم خيلي ضعيفه وتنبلي داشته و0/2 ديدداره يعني خيلي مونده كوربشم وبه دلايلي چشم هامو دربچگي نبستم تا سه ماه ولي الان 17سالمه ميخواستم بدونم آيا چشممو اگرببندم تاسه ماه بازبه حالت كامل برميگرده؟ ممنون ميشم سريع جواب بدين.


    باسلام. معمولا بهترین پاسخ به درمان تنبلی چشم تا سن 7-8 سالگی است. در این سن معمولا پاسخ به درمان اندک است با این حال می توان به مدت 2 ماه تمام روش های درمانی را تحت نظر فوق تخصص پلک و استرایسم انجام داد چنانچه پاسخ به درمان حاصل شد درمان ادامه می یابد وگرنه درمان متوقف خواهد شد.
  • باسلام من حدود 3هفته هست سوالمو ارسال کردم بس چرا جوابشو نمیفرستین


    با سلام. لطفا در صورت امکان سوال خود را مجددا ارسال نمائید و دقت نمائید که آدرس ایمیل خود را بطور صحیح وارد نمائید.
  • هزینه عمل لیزیک و لازک با احتساب بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح چقدر است؟ آیا همان اول بیمه مورد قبول قرار می گیرد یا ابتدا باید همه پول پرداخت شود و سپس سهم بیمه بعداً پس داده می شود؟


    باسلام. ابتدا هزینه توسط شما پرداخت می شود سپس با ارائه صورتحساب به بیمه نیروهای مسلح در صورتیکه هر چشم شماره بالای 4 داشته باشد بخشی از هزینه عمل پرداخت می شود.
  • سلام خسته نباشید ضخامت قرنیه 484 و شماره جشم 6 میتونم لازک عمل کنم --ممنون


    باسلام. هرچند بستگی به سایر فاکتورهای موجود در آزمایشات شما دارد ولی در حالت معمول با این شماره و این میزان ضخامت خیر توصیه نمی شود.
  • با سلام.من بیش از سه ماهه که عمل لازک پی آر کی کردم و حالا انگار چشمهام هنوز آستیگمات هستند.به طوری که دیگران هم این چپ بودن چشمهای من رو می بینند.خیلی نیست و خودم متوجه نمی شوم اما وقتی می خواهم به نقطه ای خاص نگاه کنم بقیه می فهمند که چشم راستم به اون نقطه نمی چرخه.می خواستم ببینم امکانش هست که آستیگمات چشمهام که خیلی هم کم بود باقی مونده باشه و حتی بدتر بشه؟!آیا این مورد طبیعیه و خوب می شه؟!خیلی ممنون.


    باسلام. 1. آستیگماتیسم با انحراف چشم متفاوت است بنابراین جهت اظهار نظر نیاز به معاینه می باشد. 2. آستیگماتیسم نیز با عمل لازک اصلاح می شود ولی با توجه به نوع عمل (لازک یا PRK) جهت دستیابی به دید مطلوب نیاز به 4 تا 6 ماه زمان می باشد. بنابراین جای نگرانی ندارد.
  • باسلام درموردپیرچشمی باعینک شما ره3.5 ودیددوردرحدود شماره1.5 آیامیشود عمل کردودیدزمان جوانی راداشت لطف کنید هزینه عمل رامرقوم دارید. آیا باپیشرفت تکنووژی وعلم چه روشی مناسب است. ممنون ازاینکه وقت میگذاریدوجواب می دهید.


    باسلام. چنانچه معاینه و نتایج آزمایشات مربوطه مناسب باشد بعد از عمل، عینک دور کنار رفته و عینک نزدیک با شماره کمتر برای مطالعه مورد نیاز است. هر چند جهت اصلاح پیر چشمی هم می توان هنگام لیزیک یا لازک اقداماتی انجام داد. هزینه عمل بصورت آزاد در حال حاضر بین 1800 هزار تومان تا 2 میلیون تومان می باشد.
  • سلام.من 26سالمه و 7 سال است که قوز قرنیه گرفتم با شدت جشم راست جشم چپم شدت کمتری داره پزشگ های زیادی رفتم اما نتیجه ای نداد لنز سخت گرفتم گه تحملش سخت بود و نشد بهم گفتن که گذاشتن رینگ هم تا حدودی کمک میکنه خواستم پیوند قرنیه انجام بدم گفتن دید کامل نمی ده وممکنه رد کنه وتا 6 ماه هر چند هفته باید مراجعه کنی وبخیه بکشی تازه روزای اولم گفتن دیدم بده.حالا با این تفاصیر من چکار کنم؟توصیه شما؟سوال دوم شنیدم که دکتر زرین بخش لنز های جدیدی درست کردن برای قوز قزنیه که خارش وقرمزی وحرکت نداره وتوش اکسیژن داره و میشه باهاش حمام رفت وخوابید وحتی تا ده روز بیرون نیاوردشون..راهنمایی کنید لطفا:؟شرمنده سوالام زیاد شد؟تو سایت بیمارستان فارابی دیدم که دکتر جباروند لنز های توی چشمی برای قوز قرنیه به ثبت رسوندنن که تماسی نیست ودید رو اصلاح میکنه. آیا تجویز میشه؟و واقعا توی چشم کار میذارن؟میدونم بخاطر سوالای زیادم الان تو دلتون بهم حرف میزنید ولی ببخشید.اگه میشه جواب همشون رو بدید.تشکر


    با سلام. جهت تشخیص اینکه کدام روش درمانی برای شما مناسب است نیاز به معاینه و انجام آزمایشات مربوط به قرنیه می باشد (تمامی روش هایی که ذکر فرمودید برای افراد مبتلا به قوز قرنیه قابل انجام است. ولی بستگی به شرایط فرد روش درمانی انتخابی پزشک متفاوت خواهد بود.
  • باسلام من قصده انجام لیزیک دارم.اما شنیده ام اگر لیزیک کنیم و در میانسالی مشکلی مانند اب مروارید و... برای چشم ایجاد شود نمیتوان عمل دیگری روی چشم انجام داد. ایا این امر صحت دارد؟


    باسلام. خیر
  • با سلام.من حدود یک ماهه عمل لازک کردم چشم چپ ام احساس مکنم توش یه چیزس و میخارد خواهشا راهنمایی کنید. باتشکر


    باسلام. توصیه می شود هر یکساعت طی یک روز از قطره اشک مصنوعی استفاده نمائید. چنانچه این احساس برطرف نشد جهت معاینه به پزشک معالج یا سایر همکاران مراجعه نمائید.
  • آنگاه که دردمندی سلامت خود را باز یابد,آنگاه که دستی به نشان شکر به آسمان بلند شود,ملائک تو را می ستایند . . .روز پزشک روبه همه چشم پزشکان عزیزومجرب این مجموعه تبریک میگم.باآرزوی موفقیت های روزافزون


    با سپاس فراوان و تشکر از بذل محبت شما
  • سلام - من 4 سال پیش برای عمل چشم جهت استفاده نکردن از عینک به بیمارستان مراجعه کردم و بعد از انجام آزمایشات دکتر مربوطه فرمودند که لایه قرنیه شما نازک می باشد و شماره چشم من هر کدوم 5 میباشد و تا به امروز تغییری نکرده است - لطفا راهنمایی بفرمائید ببینیم میتونیم عمل کاشت لنز رو انجام بدیم و آیا بعد از عمل میتونیم کلیه کارهای روزانه رو به طور عادی از جمله ورزش و .. رو به خوبی و بدون مشکل انجام بدیم - با تشکر


    باسلام. 1. چنانچه شرایط آزمایشات مربوط به قرنیه امکان کاشت لنز را تائید کند بله می توانید نسبت به انجام عمل اقدام فرمائید. 2. بله ولی انجام ورزش هایی نظیر ورزش های رزمی و شیرجه که امکان برخورد ضربه به سر در آنها وجود دارد توصیه نمی شود.
  • با سلام . آيا استفاده از قطره ناکلنز برای رفع خشکی چشم هنگام استفاده از لنز ، در دوران بارداری مضر است؟با تشکر


    باسلام. خیر ضرری ندارد.
  • سلام چند روز بعد از عمل لازک میتوانم از قطره نفازولین استفاده کنم؟


    باسلام. استفاده از هر قطره بایستی با تجویز پزشک معالج باشد.
  • با سلام. من حدود یکساله که عمل جراحی ccl رو انجام دادم و الان حامله ام می خواستم ببینم آیا داشتن زایمان طبیعی می تواند برای چشمهام ضرر داشته یاشد؟یعنی باید سزارین کنم یا نه زایمان طبیعی برای چشمهام مشکلی ایجاد نمیکنه


    باسلام. زایمان طبیعی بلامانع است هرچند توصیه می شود جهت معاینه به پزشک فوق تخصص قرنیه (ترجیحا پزشک معالج خود) مراجعه نمائید تا پس از معاینه و ارزیابی در این خصوص اظهار نظر نمائید.
  • سلامآیا استفاده از لنزهای طبی رنگی قبل از لیزر تاثیری بر روی کیفیت لیزر چشم دارد؟


    باسلام. خیر ولی توصیه می شود لنز نرم حداقل 3 روز و لنز سخت حداکثر 3 هفته قبل از عمل استفاده نشود.
  • سلاممن 22 سال سن دارم وحدود سه هفته است که عمل لازک انجام داه ام بااینکه قبل عمل نزدیک بین بوده ام با شماره چشم 8و9 وآستیگمات 2و3.الان دید نزدیکم خیلی تار است .سوالم این است که تا چه زمانی تاری دیدم ادامه میابدوچند شماره از چشمم باقی می ماند؟


    باسلام. 1.  تاری دید در فواصل دور و نزدیک بعد از عمل لازک تا چند ماه طبیعی است2. احتمالا شماره چشم شما بصورت کامل اصلاح شده است بنابراین شماره ای باقی نمی ماند ( از پزشک معالج سوال بفرمائید)
  • با سلام چشم من ناخنك خفيف داره بعضي وقتها قرمز ميشه ميخواستم بدونم بد از عمل ناخنك چشم از نظر زيبايي دچار مشكل ميشه يا ظاهرش كاملا اصلاح مي شود؟ آيا ممكن است با عمل نامناسب وضعيت ظاهري چشم بدتر شود؟


    باسلام. 1. اصلاح می شود 2. بله
  • با سلام و احترامایا پس از عمل رفه نزدیک بینی، بین عمل لازک و لیزیک از نظر امکان جراحی دوباره (به دلیل برگشت بخشی از شماره چشم ) برای فردی نزدیک بین با شماره چشم 5.5 و 75.0 آستیگمات و ضخامت قرنیه 548 و 539 و 30 سال سن وجود دارد؟ از نظر امکان جراحی دوباره کدام روش برای این چشم توضیه می شود؟


    باسلام. بله در هر روش اجازه عمل مجدد وجود دارد.
  • سلام من 25 سالمه داراي قوز قرنيه شديد در چشم راست هستم وهمينطورچشم چپ هم قوزقرنيه دارهبهم عمل ccl پيشنهادشده ميخواستم بدونم هزينه ش چقدر ميشه واز عوارضش بگين با توجه به اينكه دانشجو هستم ممكنه لطمه اي به درسم وارد بشه ممنون ميشم جواب بدين


    باسلام. 1. هزینه عمل CCL بصورت آزاد برای هر چشم حدود 900 هزار تومان است 2. معمولا 2-3 روز بعد از عمل درد- سوزش - و اشکریزش  و تاری دید خواهید داشت. و تا چند ماه دید دور یا نزدیک شما مطلوب نیست. 3. بهرحال با توجه به شرایط شما پزشک مربوطه در خصوص لزوم انجام این عمل تصمیم گیری خواهد نمود.
  • باسلام 70روزمیشه که عمل لازک انجام دادم کلینک مرکزی شهر چشم راست م خوبه ولی چشم چپم تار میبینه بی زحمت دلیل تار دیدن چشم چپم چی میتونه باشه


    باسلام. تفاوت دید دو چشم تا چند ماه بعد از عمل لازک طبیعی است بنابراین جای نگرانی ندارد ضمن اینکه توصیه می شود بعد از گذشت 3 ماه از عمل به پزشک معالج مراجعه فرمائید.
  • سلام مامانم 60 سالشونه و عمل آب مروارید برای چشم چپشون انجام دادند می خوام ببینم دید چشمشون از کی بهتر می شه الان دو روز از عمل می گذره و چشمشون دید نداره و من خیلی نگران شدم اخه شنیدم که بعد از عمل دید چشم بر می گرده


    باسلام. دید بستگی به چندین عامل دارد. 1. سلامت قرنیه و شبکیه و عصب بینایی 2. میزان دید قبل از عمل و تنبل نبودن چشم 3. ورم قرنیه یا شبکیه بعد از عمل 4. اندازه گیری مناسب لنز قبل از عمل  و... بنابراین بهترین فرد برای اظهار نظر پزشک معالج می باشد.
  • سلاموقتتون بخیرمن چشم چپم قوز قرنیه داره،آیا بعد از عمل پیوند قرنیه میتونم وارد ارگان نظامی بشم؟بعد از عمل مشخص میشه که عمل کردم؟زمان بهبود کامل بعد از عمل چقدر؟ممنون از لطفتون


    باسلام. 1. خیر 2. بله 3. یکسال
  • با سلام.می خواستم ببینم می شه یک قطره ی یک بار مصرف آرتلاک رو بعد از باز کردن چند بار در طی روز استفاده کرد؟ در این صورت مشکلی پیش نمیاد؟!ممنون.


    باسلام. بله تا نگهداری قطره در یخچال خیر مشکلی پیش نمی آید.
  • سلام هزینه عمل چقدر میشه؟ شاره چشمم هرکدوم 3/75 هستش


    با سلام. چنانچه منظور شما عمل لیزیک است هزینه آن بصورت ازاد بین 1800 هزار تومان تا 2 میلیون تومان است.
  • باسلام آیاپیرچشمی باسن حدودپنجاه باشماره 3درمان میشودباچه روشی وهزینه آن. با کمرا علم جدید یاروش دیگرممنون ازراهنمایی شما.


    باسلام. بهترین روش استفاده از عینک است. هر چند می توان با چند روش نسبت به اصلاح پیر چشمی در یک چشم اقدام نمود جدای از هزینه بالا نتایج چندان مطلوبی نیز ندارد بنابراین در صورت تصمیم می توانید جهت معاینه و انجام آزمایشات مربوطه مراجعه نمائید.
  • با سلامآیا عمل لازک برای چشمی که هم نزدیک بین و هم آستیکمات است و شماره ی آن 1.25 است امکان پذیر است؟ ممنون


    باسلام. در صورتیکه معاینه و شرایط آزمایشات طبیعی باشد بله.
  • با سلام 9 ماهه لازیک کردم و میخواهم بدونم ایا بازم لازمه قطره خاصی بریزم؟و بعد بیدارشدن از خواب احساس خشکی شدید میکنم در چشمم چکار کنم؟گاهیم اشم مصنوعی میریزم


    باسلام. توصیه می شود شب ها هنگام خواب از ژل لیپوزیک و در طی روز از اشک مصنوعی هر 6 ساعت یک قطره استفاده شود. معاینه توسط پزشک معالج ارجح است.
  • سلاممن 32 سالمه حدود 5 سال پیش به مرکز بصیر تهران مراجعه کردم جهت انجام عمل رفع عیب نزدیک بینیدکترشجاعی فرمودند مشکوک به قوز قرنیه هستم به نظر شما چطور میشود مطمئن شد که این مشکل وجود داره؟آیا پرونده معاینات بیماران درمرکز موجود هست یعنی اگر مراجعه کنم پرونده من بایگانی شده است که بتوان به آن مراجعه کردباتشکر


    باسلام. با سلام. با معاینه و تهیه عکس از قرنیه می توان به وجود و شدت قوز قرنیه پی برد. بله پرونده در بایگانی موجود است.
  • بابرای اطلاعرسانی به نابینایان درباره سوالات متداول در زمینه توارث بیماریهای چششمی از چه منبع فارسی میتوانم استفاده کنم بعنوان مثال نحوه توارث بیماری rp در انواع مختلف آن چگونه است سلام


    باسلام. منبع فارسی درباره توارث بیماریهای چشمی یافت نشد. رتینیت پیگمانتوزا یک بیماری ژنتیک است که به روشهای اتونرمال غالب، اتونرمال مغلوب، وابسته به جنس مغلوب و همچنین در بعضی موارد بصورت غیر وراثتی ایجاد می شود.
  • با عرض سلام و خسته نباشیدهزینه ی عمل c c l چقدر است


    باسلام. بصورت آزاد برای هر چشم حدود 900 هزار تومان
  • سلام حدود 11 سال پیش بنده به علت بی احتیاطی هنگام تعمیر یک مدار لحیم مذاب به چشم چپم پاشیده شد تا 2 سال هیچگونه درد یا عارضه ای برای چشمم ایجاد نکرد ولی در سال سوم که باشگاه میرفتم و وزنه های سنگین بلند میکردم در عرض 8 ماه شماره چشمم ناگهانی به شماره 8 با استیگمات نامنظم رسید به علت اینکه در شهر ما فوق تخصص قرنیه نیست و بانک چشم وجود ندارد با مراجعه به بیمارستان فوق تخصصی تبریز و بعد از کمسیون کاندید پیوند قرنیه شدم و سال 84 اقای دکتر اصلانزاده چشم چپم رو عمل کرد و الحمد لله پیوند باموفقیت بود نوع پیوند من تمام ضخامت بوداز سال 84 تا الان که 8 سال هست شماره چشمم 4.75 استیگمات با زاویه 100 درجه بدون تغییر باقی مانده و با عینک 10.10 را میبینمدر مورد چشم راستم باید بگم سالم است بدون هیچ عارضه ای فقط 0.75 استیگمات دارد به علت مشکل استخدامی که دارم اعلام میکنن که حداکثر نمره یک چشم نباید از 4 بیشتر باشد وگرنه غیر مجاز اعلام شده و از نفر دیگری بجای من استفاده میکنن که واقعا برای اینده و زندگی و ازدواج و ... دچار مشکلهای زیادی میشم و برای من خیلی خیلی حیاطی هست که در این


    باسلام. جدای از میزان شماره چشم با توجه به سابقه پیوند قرنیه منع استخدام دارید.
  • باسلام و خسته نباشید من21سالمه ومیخوام عمل لیزیک برای چشمهام انجام بدم ودیگه عینک استفاده نکنم وشماره ی چشمام3.75یا4هستش میخواستم بدونم تو تهران بیمارستانی هستش که برای نیروهای مسلح رایگان باشه؟؟ به خاطراینکه به تهران دسترسی ندارم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم%


    باسلام. خیر ابتدا بایستی تمام مبلغ عمل توسط شما پرداخت گردد و سپس با ارائه صورتحساب به بیمه نیروهای مسلح در مورد هر چشم بالای 4 مبلغی حدود 200 تا 250 هزار تومان برای هر چشم به شما پرداخت می گردد. بیمارستان بقیه الله به شما پیشنهاد می شود.
  • با سلام.1 ماه پیش در شبکیه چشم چپم سوراخ وجود داشت و شبکیه چشم راستم ضعیف هست.چشم چپم با لیزر خوب شد و دکتر گفت چشم راستم به عمل نیاز ندارد.آیا مصرف الکل و کشیدن سیگار یا ماری جوانا اشکالی نداره؟ با تشکر


    باسلام. توصیه نمی شود
  • سلام من قرنیه نازک دارم 462 وشماره عینکم هم 4/25و4/5هست میخواستم ببینم میتونم عمل کنم


    باسلام. توصیه اول استفاده از عینک است در مرحله دوم چنانچه شرایط چشم اجازه دهد کاشت لنز داخل چشمی
  • سلاممن 55 سال دارم اگر اصلاح پیر چشمی با لیزر انجام دهم این اصلاح دایمی خواهد بود؟و در طی زمان عوارضی پیش خواهد امد؟


    باسلام. بله- این اصلاح روی یک چشم انجام خواهد شد و دائمی است.
  • سلام،دختر4 ساله ای دارم که تنبلی چشم دارد چشم راستش سالم و چشم چپش 5/4 نمره ضعیف است پس از یک سال بستن یکی از چشم هایش، روزانه به مدت 3 ساعت به همراه استفاده از عینک ،هنوز چشمش تغییری نکرده و با بزرگتر شدنش از زدن چسب به چشمش کم کم خودداری میکند تورا به خدا راهنمایی دقیق کنید من دیگر خسته شده ام چه کار کنم که چشم دخترم خوب شود؟


    باسلام. درمان تنبلی چشم نیاز به صبر و حوصله والدین، مراجعه منظم به چشم پزشک و رعایت دستورات دقیق ایشان را دارد. پس از پایان درمان انشاء الله با حصول نتیجه مطلوب خستگی رفع خواهد شد.
  • با سلام من دوچشمم حدود 4هستش وحدود 44 سال سن دارم آیا میتوانم بعد از عمل جراحی لازک دوباره فوتبال بازی کنم ؟ آیا داشتن آب مروارید وآب سیاه در خانواده و اقوام نزدیک در عمل جراحی تاثیردارد؟ میگویند بعد از عمل لازیک اگر چشم آب مروارید بیاور امکان عمل جهت آب مروراید وبهبود کمتر است ؟باتشکر


    باسلام. 1. بله 2. بله - قبل از عمل معاینه و آزمایشات مربوطه جهت رد سایر بیماریهای چشمی و امکان انجام عمل بدین منظور انجام می شود. 3. خیر صحت ندارد.
  • با عرض سلام و خسته نباشید17 سال سن دارم و هردو چشم من قوز قرنیه دارند.راه های درمان و هزینه ی هر یک چقدر می شود؟


    باسلام. بر حسب شدت قوز قرنیه درمانهای فعلی عبارتند از 1. عینک 2. لنز تماسی سخت 3. تقویت قرنیه با ویتامین و اشعه 4. رینگ داخل قرنیه 5. لنز داخل چشمی 6. پیوند قرنیه.  بعد از معاینه و انتخاب نوع درمان مناسب برای شما، هزینه اعلام خواهد شد.
  • با عرض سلامقرار است که عمل لازک یا لیزیک و یا (prk) انجام دهم چند روز قبل از عمل باید رژیم غذایی که میگیرم و ورزش بندسازی رو کنار بگذارم ؟آیا ترک کردن یا نکردن ان تاثیری در عمل خواهد داشت؟با سپاس


     باسلام. خیر نیاز به انجام مواردی که فرمودید نیست.
  • با سلام و تشكرمن 10 سال پيش عمل ليزيك انجام دادم براي هر دو چشمم.تا امسال تقريبا مشكل خاصي به جز حساسيت زياد به نور به خصوص نور خورشيد نداشته ام.ولي امسال احساس مي كنم كه چشم راستم تار شده و نسبت به چشم چپم ديد كدري دارد.لطفا بفرماييد كه امكان ليزيك دوباره وجود دارد؟ممكن است كه دوباره هر دو چشمم ضعيف شده باشند؟متشكرم


    باسلام. 1. نیاز بهمعایه - انجام اپتومتری و در صورت نیاز انجام آزمایشات از نزدیک است. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت در این خصص تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلام و خسته نباشید.برای عمل PRK چشمام آزمایشات را انجام دادم.دکتر با دیدن نتایج عکسها، گفتن گالیله چشم راست تکرار بشه.من نگرانم شرایط عمل رو نداشته باشم.میشه توضیح بدید؟که آیا میتونم عمل کنم یا نه؟با سپاس فراوان


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه و بررسی آزمایشات از نزدیک است در صورت تمایل می توانید از طریق سایت در این خصوص تعیین نوبت بفرمائید.
  • با سلام و خسته نباشید.من آزمایشات قبل از PRK رو انجام دادم.دکترم نتایج عکسها رو بررسی کردن و گفتن گالیه چشم راست تکرار بشود.مشکوک است.می خواستم بدونم منظورشون چیه؟من نگرانم که شرایط عمل رو نداشته باشم.میشه شما بگید مشکل چشمم کجاست؟با تشکر فراوان


    باسلام.امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش دقت پزشکان، انتخاب فرد مناسب برای عمل به نحوه بهتری صورت می گیرد بنابراین به پزشک معالج خود اطمینان نموده و پس از بررسی نهایی تابع نظر ایشان باشید. جای نگران ندارد.
  • باسلام از اهواز مزاحمتان مي شوم در اسفند ماه پارسال خراش قرنيه مبتلا شدم و در ارديبهشت به شيراز نزد دكتر عبودي آمدم دارو گرفتم برگشتم به تهران بيمارستان نور رفتم نزد دكتر سيديان د راهواز نزديك دكتر پناهي بزار درمان را ادامه مي دهم ليپوزيك و ويتامين آ و قطره و قطره چشمي آرتلاك و پماد تتراساكلين چشمي هم استفاده مي كنم من هر كاري تا حالا انحام دادم قرينه چشم درمان نشده كي ميتوانم عمل پيوند قرنيه انحام بدم به چه شكل مي توانم درمان شوم مرا راهنمايي كنيد جناب دكتر من شاغل شركت نفت و كارهاي تعميرات موتوآلات برق صنعتي بزرگ است و 42 ساله هستم دكترها ي كه گفتم مي گويند قرنيه ات خراش پيدا كرده دارو به من مي دهند آيا مي شود بنده عمل كنم از اين درد و رنج نحات پيدا كنم من حتي سركار هم نمي توانم بروم چه كاركنم . از شما عاجزانه مي خواهم كمك كنيد . خسته نباشيد كه مرا مثل برادري دلسوز راهنمايي مي كنيد قربان شما


    باسلام. بایستی علت ایجاد خراش قرنیه مشخص شود تا درمان مناسب ارائه گردد. پیوند قرنیه درمان خراش قرنیه محسوب نمی شود. لذا جهت اظهار نظر بهتر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص قرنیه می باشد.
  • با سلام . آقای دکتر خدا قوت . پسرم متاسفانه چند سالی است بعلت بیماری آرپی نابینا شده است . با توجه به اینکه در علم چشم پزشکی پیشرفت هایی شده است آیا برای درمان بیماری ارپی هم اقداماتی صورت گرفته ؟ آیا در اینده ای نزدیک امیدی برای درمان ان میباشد . با تشکر از پاسخ شما .


    باسلم. 1. در حال حاضر خیر 2. بله. با توجه به پیشرفت علم خصوصا در رشته چشم پزشکی می توان به آینده امیدوار بود.
  • باسلام من 27 سالمه و حدود یک ماه است که لازک انجام داده ام شماره چشمم 3.25-و 0.75 آستیگمات بود الان بعد از معاینه چشم راستم -1.25و چپم +.075نمره داره و هر دو هم مقداری آستیگماتیم داره میخواستم بدونم آیا بعد چند ماه شماره چشمام صفر میشود ؟


    باسلام. در حال حاضر این حالت طبیعی است و چای نگرانی ندارد به مرور و با گذر زمان (4 تا 6 ماه) شماره چشم صفر خواهد شد.
  • لطفا بگویید آیا شماره چشم 6.5که مثبت شده بعد از عمل لیزیک در همه افراد مجددا مقداری ضعیف میشه یا در بعضی افراد؟ اگه بخاد ضعیف بشه بعد از چه مدت و به چه علت؟ ممنون


    باسلام. در درصد بسیار کمی از افراد ممکن است این اتفاق رخ دهد. معمولا بعد از چند سال و بعلت نحوه ترمیم سطح قرنیه است.
  • باسلام من دوچشمموپیوندکردم بعدازچه مدتی میتونم بدنسازی برم من الان 7ماهه که ازعملم گذشته.ومیخواستم لیزیک کنم ایابعداین عمل دیگه چشمم خوب میشه وبعدلیزیک میتونم دربانکهای خصوصی کارکنم؟ممنون


    باسلام. 1. انجام ورزش های سنگین معمولا 6 ماه تا یکسال بعد از عمل بلامانع است با این حال نظر پزشک معالج در این زمینه ارجح است. 2. معمولا چند ماه بعد از کشیدن بخیه ها با نظر پزشک معالج و شرایط چشم شما امکان انجام لیزیک یا لازک بررسی می شود. 3. بستگی به قوانین استخدامی آن موسسه دارد.
  • پسره من 18 سالشه با نمره چشم تقریبی هر کدام 7 با کمی پایین و بالا بهمراه استیگمات سوال من اینه که اول سن عمل مناسب برای ایشان چه سالیه و بعد کدام عمل را توصیه می کنید ضمن اینکه خودم در کلینک نور هفت هشت سال عمل لیزیک کردم که از آن راضی هستم


    با سلام. 1. معمولا از 18 تا 20 سالگی (بعد از متوقف شدن سن رشد ) و روش ارزیابی آن نیز عدم تغییر شماره عینک تا تغییر در حد 0.25 در فاصله 6 ماه تا یکسال می باشد.  2. انتخاب نوع عمل به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد (سن، شماره چشم، شرایط آزمایشات قرنیه، ) که بعد از معاینه امکان و نوع عمل مشخص خواهد شد.
  • سلام, خسته نباشىد. چگونه مىشود تشخیص داد که لنز تماسى براى کدام طرف چشم است؟نحوه تشخیص وارونه نبودن آن کدام است؟ باتشکر


    باسلام. بایستی به فرد تجویز کننده لنز مراجعه نمائید. جهت تشخیص وارونه نبودن لنز، بایستی لنز را روی انگشت سبابه قرار داده دو لب آن را به آرامی به هم نزدیک کنید در صورتی که لبه ها به راحتی به هم نزدیک شود لنز درست بوده و در صورت فاصله گرفتن از هم لنز پشت و رو است.
  • با سلام/آيا تابش اشعه ماورابنفش براي درمان قوز قرنيه در اتاق عمل و با بيهوشي صورت ميگيره يا خير؟


    باسلام. با بیحسی موضعی و معمولا دراتاق لیزیک انجام می شود.
  • با سلام ببخشيدمن 32 ساله شماره چشم من 3 و2.75 هستو نزديك بينم ميخواستم بدونم روش ليزيك رو من جواب ميده يا روش درماني ديگري هست غير از عينك ممنون ميشم در ضمن هزينه اش چقدره امكان برگشتش چقدره؟ايا عملي هست كه امكان برگشت نداشته باشه غير از ليزر؟


    باسلام. جهت بررسی امکان عمل و تعیین نوع آن نیاز به معاینه و انجام آزمایشات می باشد. 2. در صورت مناسب بودن آزمایشات هزینه عمل بصورت آزاد در حال حاضر حدود 1800 هزار تومان تا 2 میلیون تومان خواهد بود. 3. در درصدی از افراد امکان برگشت بخشی از شماره اولیه چشم چند سال بعد از عمل دیده می شود (درصد آن بسیار بسیار اندک ست)
  • باعرض سلام وخسته نباشید من حدود2سال لیزیک کردم ولی الان است که قرینه جشم سمت راستم روبه سفیدی زده ودیگر نمیبینم حالاجکاربایدکرد درمانی وجود داردیاخیر کمکم کنید


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص قرنیه می باشد. پزشک معالج در این زمینه ارجح است.
  • با سلام آیا بعد از عمل استرابیسم می توان با دو چشم مستقیم نگاه کرد؟


    با سلام. بله
  • با سلام زمان شستن صورت بعد از عمل استرابیسم ،چه موقع است.ممنون


    باسلام. معمولا از 5 روز بعد از عمل ولی نظر پزشک معالج در این زمینه اولویت دارد.
  • با سلام پس از آزمایشات لیزیک، شماره چشم راست من 4.75 با آستیگمات 5 و چشم چپ 5 با آستیگمات 7 اعلام شد با ضخامت قرنیه 542 و 553 و آقای دکتر اعلام نمودند که اعمال جراحی لیزیک، لازک و فمتولیزیک و ... مناسب چشم بنده با توجه به دوربینی و آستیگمات بالا نمی باشد و به احتمال زیاد نمره چشمم پس از عمل باز خواهد گشت. می خواستم نظر شما رو بدونم و امکان برگشت نمره چشم بنده چند درصد خواهد بود.آیا اعمال جراحی دیگر برای برداشتن عینک برای بنده وجود دارد یا باید منتظر پیشرفت تکنولوژی باشم؟ با تشکر


    باسلام. نظر پزشک مربوطه کاملا علمی و صحیح است. در اینگونه افراد توصیه اول استفاده  از عینک است. در مرحله دوم در صورت مناسب بودن  شرایط و آزمایشات چشم کاشت لنز داخل چشمی بهترین گزینه است و در مرحله آخر لیزیک با در نظر گرفتن مواردی نظیر عدم اصلاح کامل شماره و یا احتمال برگشت بخشی از شماره اولیه قابل انجا م است.
  • با سلام و احترام. من حدود یک ماه است که عمل prk انجام داده ام. در معاینات بعد از عمل، دکتر ابتدا قطره ای را داخل چشمانم ریخته و سپس قطعه کاغذی کوچکی را روی چشمانم گذاشته و برداشتند. این کار برای تست چه موردی انجام می شود؟ با تشکر از شما.


    باسلام. برای بررسی آسیب احتمالی سطح قرنیه و بررسی میزان خشکی چشم
  • با سلام من به مطب دکتر ی مراجعه کردم ایشان فمتو لیزیک را پیشنهاد کردن از آن جایی که ایشان در کلینیک شما جراحی می کنند قیمت را 3500000 تومان قیمت دادن ولی در پاسخ سوالات شما نرخ کمتر بود می خواستم نرخ جدید را بپرسم


    باسلام. هزینه عمل فمتولیزیک در حال حاضر 3500 تا 3700 هزار تومان است.
  • ba salam.mikhastam bedunam bad az 1 mah zarurat dare az ashke masnuyi estefade konam?age kamtar az chizi ke pezeshk gofte berizam avarez dare baram?n


    باسلام. ضرورت استفاده از قطره به نظر پزشک معالج بستگی دارد.
  • باسلام پسرم یک سالشه وقتی به دنیا اومد یک چشمش قرنیه کوچیکی داره اون یکی چشمش ابمروارید پیش چند فوقتخصص بردمش میگن هیچ راه حلی نداره شما راهی برای درمانش ندارید باتشکر فراوان


    باسلام. جهت اظهار نظر نیاز به معاینه توسط فوق تخصص پلک و استرابیسم اطفال می باشد. در صورت تمایل می توانید از طریق سایت برای خانم دکتر غیاثی تعیین نوبت بفرمائید.
  • سلام . می خواستم بپرسم که ضعیفی چشم می تواند باعث عدم استخدام (قراردادی )فرد در دانشگاه های دولتی به عنوان کارمند باشد و شما تا حالا چنین مواردی را دیده اید .


    باسلام. بستگی به قوانین محل استخدام دارد.
  • با سلام وخسته نباشی من یک پسر 8ماهه دارم که الان حدود 2ماهه به طور نامنظم روزانه بین 5 الی 10 مرتبه مردمک چشم چپش در مواقعی مثل اب خوردن یا غذا خوردن و یا به یک طرف نگاه کردن برای مدت 3 تا 5 ثانیه به بیرون منحرف میشه ودوباره به وضعیت عادی خودش برمیگرده جدیدا بعضی مواقع هم این اتفاق برای چشم راستش داره میافته میخواستم ببینم این جزئ موارد انحراف چشم هست و جای نگرانی و پیگیری داره .ضمنا ما به دکتر متخصص چشم هم مراجعه کردیم ولی چون در لحظه ای که پیش دکتر بودیم این اتفاق نیافتاد که دکتر رویت کنه دکتر بعد از معاینه گفت با توجه به زمان کم ماندگاری این ان